17.12.2010

KANDISERTE EPLER

Visst skal vel kjøkkenet syde av jul! Den gamle stekeovnen blir omtrent dekket av øyesnop, til stor glede for småttiser som kommer innom på besøk. De formelig hyler av glede når de ser musemor med sine 2 gullunger:) Eplene på bildet under her er det mange som har spurt om. Det er kandiserte epler som er dyppet i kokos. Oppskrift finner du her. Veldig enkelt og dekorativt, bør prøves! Nå er det kun 1. stk juleavslutning igjen, skuldrene senkes og helgen skal nytes. Tudelu!

11 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Åhhh så underbart fint du har det!
ha en fin helg!
Kram Kathrine

Mitt hvite hus sa...

Kjempefint..

skjønner godt de små hyler når de ser dette..

så fine kandiserte epler...

dekorativt og sikkert veldig godt..

ha enf in fredag =))
klemmer

Prinsesse Elin sa...

Hei snuppa. Disse skal lages dette året. Håper de smaker like godt som de ser ut. Fine til pynt og godt for ganen...slettes ikke feil. Jeg kjenner at det minner om gammeldags julestemning å komme innom bloggen din.

Klem fra Elin:)

Nordingården sa...

Hallå Lisbeth, här är julfixandet i full gång ser jag, vilka goda öäpplen! Penny har väl mognat denna julen och låter matte jobba i fred ibland:) den gamla bakburken var ju bara för läcker!!! Ha en mysig 4e advent!! Mari.

Synnøve sa...

Javisst skal det syde av jul! Her var det mye øyesnop ja...! Og den gamle bakepulverboksen! Så fin, hehe... Prøvde meg på slike kandiserte epler et år jeg også, kanskje jeg må gjøre igjen. Men dine var finere ;) God helg til deg! Klem Synnøve :)

Anonym sa...

Heia Lisbeth :o)

Må bare kommentere dette nydelige innlegget .....o du herlige jul sier jeg bare .Det er så gjennomført som alltid i din blogg .Takker for hilsningen jeg fikk fra deg :o)) Ha en herlig "julete" dag .

Hilsen fra Solveig G :o)

Hespe sa...

Mmmmm - øyesnop var det riktige ordet ja..!!!

Nyt førjulsinnspurten - ja, for nå er det virkelig like før :o)

Klem fra Hildegunn

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så vackra juläpplen du gjort, och ett litet fint pepparkakshus ser jag också. Har försökt göra såna små, det var inte helt lätt! Nu har jag köpt fuskhus i trä som ser ut som riktiga.
Ha en toppenhelg
Kramar
AnnaMaria

Lappeline ♥ sa...

Koselige bilder hos deg...her må det bakes litt i helgen.
God helg til deg

klem

Anonym sa...

Å så hærlig julepynta på den gamle ovnen, likært! Herlige dem maileg musa, lillegutt i heimen har fått en, så "Mikke" har blitt en god venn. Noen søt kanin i pysj, kommer ikke på tale at han vil ha på rommet.. hmmm har jo ei jente i magen, kanskje d blir lettere der... hehe. God helg!

Hilsen Linn, Sarpsborg

Villa König sa...

Everything looks so wonderful! I love the idea with the apples! :-) Wish you a lovely advent weekend, Yvonne