07.12.2010

HJERTER

Ingen kan beskylde meg for å ha vært overivrig på håndarbeidsfronten i høst, jeg har hatt vondt i viljen rett og slett. Akkurat det er litt dumt når jeg kunne tenke meg et juletre kun pyntet med hvite linhjerter. Hvite linhjerter med broderte motiver. 
Hvor mange trenger jeg da, mon tro? Sikkert 30 stk, og jeg har fått sydd 5. Akk, ja- jeg blir i hvert fall ferdig til neste år!  SeeU!

11 kommentarer:

Linda sa...

Så nydelig hjerte, da! Kos deg med de du har laget og ikke tenk på alle de du har igjen, hihi..det blir jul uansett hva vi rekker eller ei!

Ha en finfin førjulstid!
Klem fra Linda

Lineca sa...

Vondt i viljene.. hihi godt utrykk. :D
Lekre hjerter dog. Jeg sitter foran tvn på kveldene og lugner ned med slike gjøremål samtidig som jeg får med meg litt på tv. Kjekt!
Hjertene dine er kjempefine da håper det trøster litt.
Ha en fin fin dag. :)
Line-Cathrin.

Catje sa...

De ble kjempefine! Men ikke fortvil om du ikke får flere. Du har vel sikkert pittelitt annen juletrepynt også :) Og det er jo fint med variasjon! Jeg fant noen gamle broderioppskrifter hos svigermor, skal tro om det ikke var noen sånne koselige julemotiv der som jeg kan bruke. JEg har en 5-10 år gammel juleløper jeg aldri blir ferdig med, men dette er jo et såpass lite broderi at selv jeg ville blitt ferdig med ett i alle fall :)

Catje

Hespe sa...

Hei gode du!
Nå er det blitt en evighet siden sist jeg var innom deg, så nå kan jeg bli sittende lenge og se i de vakre innleggene dine! Takk for at du "fanget" meg opp igjen.. ;o)

Nyt adventsdagene videre!

Goklem fra Hildegunn

Lobelia-damen sa...

Tjohei :-)

Gu så alldeles nydelige de var du! Du er så flink! :-))

Vært på skøyter da? Jeg har ikke giddet....ha ha ha ha...det er så gale....har gått og ventet og ventet på at isen skulle bli trygg, så blir den det, og jeg er bare daff og giddalaus...ha ha ha.....e det mulig!!!?..

Jaja, Bøtteknotten og klassen skulle ha skøytedag i dag, så da er vel han bitt av basillen.
Vi får satse på noen runder i helgen.

Klem W :-)

alexa sa...

So cute and delicate

Mitt hvite hus sa...

Så søte hjerter Lisbeth..men de små s
kjønne vottene var alldeles herlige..

ønsker deg en fin kveld.o=))

klemmer =)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Idén är väldigt bra, skulle vara vackert med såna i granen. Men 5 är bättre än inga alls, du får hänga dessa i en liten gran. Jättesöt gunghäst du broderat.
Kram i kylan
AnnaMaria

tante fiolett sa...

Hei og hå!!
Takk for koselig hilsen:)
Så flotte hjerter du har brodert!! og 5 er bedre enn ingen;) Artig prat med to-do listen du har, har i grunnen hatt en lignende prat med en slik liste jeg også, et under at jeg har fått pyntet litt ute for det sto ikke på den listen engang hehe;)
Ønsker deg en flotters kveld!
Klem Jeanette

Jannicke sa...

åå, så yndige hjerter :o) ser for meg et tre med 30 slike! knallkoselig, garantert!
Klem J.

Lappeline ♥ sa...

Kjempe fine og et tre med slike hjerter må jo være flott...men en liten trøst er jo at du har en begynnelse
Ha en fin kveld
Klem