18.12.2010

1+1=2

Tamtetitam! 2 kranser på plass. Hvor den ene hadde gjemt seg? Jo, jeg kom plutselig på en sak. Det hadde seg slik at "noen" gikk på karneval utkledd som Fru.Tyttebær på bærtur. Jeg lover, kransen var den perfekte hatten! Da gikk det som det måtte gå, kransen havnet i kassen med karnevalsutstyret. Næhææ, hvordan kan du tro noe slikt? Jeg er helt uskyldig, "noen" var slett ikke Lisbeth.*lygekryss bak ryggen:) Ha en fin lørdag!

9 kommentarer:

livet på kvasseberget sa...

hei!
for en nydelig blogg du har! Fant ikke helt hvor jeg kunne legge meg til som følger men gjør vel kanskje det etterhvert:)

fort gjort at å legge noe på litt feil plass altså, kan skje den beste;)

til slutt må jeg bare si at den fana jakka di var knall fin! skal si du er flink!

ha en nydelig helg.

klem fra kine

Lappeline ♥ sa...

God morgen!

Jammen bra du fant krans nr 2....
Slik er det ofte her også at ting dukker opp igjen ettervert.....

Fana jakken din er kjempe flott...er mønsteret å få kjøpt idag tro? kan ikke si jeg er arbeidsløs på strikking da men.....denne var utrolig flott
Ha en god lørdag
Klem til deg

Toves Sammensurium sa...

Hihi,god morgen:)
GOdt å lese det ikke bare er meg som er forfjamset og firvirret til tider....men akkurat nå kunne jeg svært gjerne tenkt meg å unnet igjen lommeboken min...siden jeg ikke har kjøpt julegave enda:/
Tyyyypisk!
Men du ga meg håp...ting dukker opp igjen,ikke sant?
*håpe,håpe!!!*
toveklem:)

Tatyana-posidelki sa...

Dear, LISBETH! I found your blog today while I was looking in Google for the pictures of "Norway interiors". I love everything you do, you have amazing pictures! I like your embroidery, your lovely cross stitched hearts. I am an addicted cross stitcher :))), I do it all the time! :))) And now I am also preparing for Christmas, making a lot of Christmas decorations.
I will follow your blog with pleasure.

Hugs from Moscow,
Tatyana

Hope, English is okay for you?

Beate i Husets Hjerte sa...

De rødprikkete sokkene var kjempefine!! Ha en fin dag!

Blått til lyst sa...

Visst var det fint med to kranser, og jeg er igunnen imponert over at kransen overlevde karnevalet.
Den kunne jo ha blitt plukket eller gjenglemt - rart hva som kan skje *s*
En riktig god førjulshelg til deg - Liv

Hilde sa...

Så vakkert det er hos deg! Har ikke vært innom siden sinkhusene flyttet ut, noe jeg synes er super vakkert... Men musene på kjøkkenet ditt er jo toppen av sjarm da! Kransene på dørene dine er lekre - fru tyttebær(hi hi hi en fantastisk ide!) Nå går dagene s fort at jeg ikke helt får tid til alt - har nå satt meg ned ette å ha bakt et slag til med kaker, så da har vi i hvertfall to... TUSEN TAKK for herlig inspirasjon - nå skal jeg lete etter min krans med snøbær..
Hilde

Mitt hvite hus sa...

herlig Lisbteh.. de aller fleste tingene dukker heldigvis opp... før eller siden...


ha ne fin fin helg..

klemmer )=))

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Åh, så lekkert, Lisbeth! Eg elsker bildene dine og den flotte inspirasjonen! :) Du må bu i eit drømmehus :) Håper du får flotte førjulsdagar! Kos deg masse med familien :)

Her har vi vert å sett på skatten i magen. Første ultralyd er veldig spesielt! :) Så den aller beste julegave går eg rundt å bærer på :) Skikkelig kos! Sjølv om formen er dårlig. Det er verdt det! :)

Nyt tida :) Godklem til deg!