01.07.2013

JULI

Planen var at det neste blogginnlegget jeg skrev skulle handle om hagen. Peoner og roser i full flor f.eks. Men sukk!- det står helt stille for tiden, alt står i knopp, men ingen blomster vil springe ut, og det til tross for fine temperaturer og slett ikke så mye regn. Argh! 
Selvfølgelig er  det noen sorter som blomstrer, som den blå valmuen. Den har  tydeligvis likt den kalde vinteren, aldri før har jeg sett den så stor og frodig. De to siste årene har jeg byttet ut mange stauder med roser, og jeg ivrer etter å fotografere nykommerne, men det ser ut til at jeg må smøre meg med en god dose tålmodighet. I stedet viser jeg foto fra TV-stuen som har fått ny tapet fra Laura Ashley. Dessuten et foto av en rimelig sur katt, som var veldig misfornøyd med årets midtsommerkrans, lol!  See  U!

10 kommentarer:

Deb sa...

I have never seen that shade of poppy. It is beautiful. Love kitty...adorable.

Fågel Blå sa...

Så underbart Fint!
Kramar Kathrine

Mitt og vårt hjem sa...

Så herlige sommerslige bilder du deler:))
Ha en fin sommer!
Klem Siv Mette

Refleksjon på livsvegen sa...

Flotte bilder :-)

Og vi ventar vi til det blømer..

Nyt juli!

Hos Jorunn sa...

Likte den nye tapeten din fra LA, skjønne farger:)Katten din så ikke ut til å være helt fornøyd med kransen, nei..hehe....hvis blikk kunne drepe..hehe..

Ha en fortsatt fin uke, klem

Catje sa...

Huff, du må jo tro jeg hermer etter deg i ett og alt. Først PIP-tapetcollage på hytta og nå har du også funnet den fine tapeten fra Laura Ashley. Vi skal ha den med beige grunnfarge, for samboeren er dessverre ikke så veldig glad i lyseblått av en eller annen merkelig grunn, men da fantes det heldigvis et kompromiss :) Men det tar dessverre litt tid før vi får den opp i trappa... En del annet som står foran på lista. Uansett er det alltid koselig å lese blogginnleggene dine!

Catje

{oc cottage} sa...

pretty! pretty! {and i ADORE you kitty puss!!!!}

m ^..^

Sirkka sa...

Bus<3

Marikki sa...

So sweet photos in your blog!♥

Anonym sa...

Love your cozy and pretty room with the sofa and lovely wallpaper!