17.10.2012

OKTOBER, om jeg vil eller ei.

Hei sveis! Veldig tyst herfra i det siste, men en høstblogger har jeg aldri vært, jeg går dønn i dvale hvert eneste år, sånn i månedskiftet september/oktober. De fleste vet at jeg galant hopper over høstfarger, "kosemosepledd" og tente stearinlys, beklager ikke min greie. Jeg studerer heller vårløk og planlegger vårens blomstring. Er så bra for sjelefreden, atte.
For sikkerhets skyld følger jeg mange australske jenter på Instagram. I Australia er det nå vakker vår, og når vi nordboere legger ut foto av vinterklær som letes frem, sier de: Hurra, våre vinterklær er nettopp pakket bort, thank you lord. Dessuten viser de nydelige foto av blomstrende syriner, som selvfølgelig behager min øyne mye mer enn kjipe telys. Sånn er det med den saken. 

Selv om jeg går i dvale blomstrer bloggelivet verden rundt. Fine Heather gir ut et online-magazine, og jeg ble spurt om jeg ville bidra med noen foto. Det ville jeg gjerne, og resultatet kan dere se her.  Mange vakre, vakre bilder i denne utgaven, bla av Ingrid Henningsson, Annetta Bosakova og HeartHandMade
 Om dere vil følge meg på Instagram er brukernavnet mitt Lisbethsindag. Vi blogges ved!

11 kommentarer:

Hulda sa...

Utrolig nydelig med de fuglene og fatene på veggen. Sjarmerende og originalt. Artig at du har bidratt med bilder der, ser veldig fint ut. Jeg har nettopp bidratt med bilder på en polsk magasinside. :) Gøy!

Annas röda stol sa...

SÅ fint på väggen med fåglar och tallrikar. Ha det bra. /Anna

Refleksjon på livsvegen sa...

Lengtar eg også.
Vakre bilete :-)

Kjekt sjå livsteikn frå deg B-)

Naturally Carol sa...

Hi Lisbeth, good to see you here again. I love seeing autumn pictures but also feel sad when winter is on it's way. Winter always seems so much longer than summer. I'm not on instagramme so would love to see more of you here too. Hugs xox

Fågel Blå sa...

Lovely pictures!
Kathrine

Landcharm sa...

Ønsker deg en fin høst - hold ut!

Fjordheim sa...

Ja våren og sommeren er en mye bedre tid å blogge om. Men tida går så fort så det er ikke lenge til jul og så kommer våren, etter ei stund i hvertfall.
Ønsker deg ei herlig helg :)

Tess på Tilda och Mamma sa...

Underbara bilder, har en mysig helg/Theres

solihjartet sa...

Å dei småfuglane var fine!! Har du laga det sjølv?
Er så glad i småfuglar, samlar på Royal Copenhagen sine påskeegg med fuglar og blomar ;)

Eg er i motsetning til deg veldig glad i hausten (bortsett frå haustregnet og hauststormen) men det er kanskje likså mykje fordi eg planlegg jula i denne tida ;)
Lagar ting og tang til julemesser og julegåver ;)

Kos deg med vårplanlegginga (har både blømande kusymre og løvetann utanfor huset som helser til deg!!) og ha ei superfin helg!! :)

Anonym sa...

Superschön dein Blog.......ein Traum! Liebe Grüße aus Österreich Eveline
Dein Übersetzter find ich super....da kann ich auch was verstehen.

Sivs hus sa...

Hei, Omtale av din blogg og dine kule eggevarmere hos www.sivshus.blogspot.com i dag. Fin onsdag! klem Siv:-)