18.05.2008

LAURA ASHLEY

Vel overstått 17. mai alle sammen. Været var vel blanda drops landet rundt... nydelig vær hos oss, men kald nordavind så det var ikke fritt for at vi frøs litt. Men alt i alt en vellykket feiring, masse kos og godteri. Forrige onsdag hadde vi besøk for prinsesssen, 12 skjønne jenter til bords.
Alle fikk hver sin store kjærlighet på pinne som jeg brukte som bordkort,( festet en liten navnelapp rundt pinnen) . Suksess ! Alle ville gjemme den til 17 mai , herlig. Over bordet henger den nydeligste sommerfuglgirlander fra Laura Ashley. Åhhh, den gjorde susen, fantastisk sommerstemning ! Dagen før hadde jeg kameraet med meg til Laura Ashley i Bergen. Med ett mål for øyet : å vise dere noe av øyesnopet som jeg kunne tenkt meg å ha i hus. Tok for mange bilder til å vise i et innlegg så jeg får porsjonere litt ut ,o))
Tekoppen som jeg elsker, tenk å dekke til et lite teselskap med noen av disse koppene på de herlige dekkebrikkene ! Striper på ene siden og polkadotter i sukkertøyfarger på den andre. Do love! Denne lille karaffelen med glass er helt nydelig. Duken under er egentlig et kjøkkenhåndkle med en applikert tekanne og blomstrete stoff som matcher serviettene som er i samme serie. Bare så delikat pakket inn et rutete bånd med perlemorsknapp...sukk så lekkert!
Så smart å bære med seg ut i solen, glasset plassert på karaffelen! Ikke meg i mot å drikke et iskaldt glass vann med sitron og isbiter fra noe så sjarmerende.

Tenk dere iskald rabarbrasaft fra denne muggen. Ser for meg et lite hagebord, en stol og meg selv med glasset i hånden :o)))....sommerdrømmer !Har dere sett noe så skjønt!!........ hadde jeg hatt en liten tulle så hadde det ikke vært tvil i min sjel, denne puten hadde garantert pyntet sengen. Vurderer den som gave til en liten pike i familien som snart fyller år.
Dette gardinstoffet som heter "Charlbury" har jeg altså falt noe så inni hampen for. Får det ikke ut av hodet... åhhhh vil ha! Flagrende i en døråpning i sommervinden....... det er bare fantastisk lekkert ! Sommerstue følelse de lux. Tror nok ganske sikkert at noen meter flytter inn til meg....fort..helst i forgårs!
Meter på meter med fristelser.........
Er det så noe som skal bo hos meg? Jepp , stoffet over her sammen med hvit lin skal snart bli til noe lekkert i min stue, det ligger for øyeblikket på systuen til Laura Ashley og jeg kan nesten ikke vente til å se resultatet. Siden sydamen i systuen er min mamma, heldige meg, kan jeg sniktitte om jeg vil, og det skal jeg til uken, juhuuuu:o))
Damene hos Laura Ashley i Bergen tar telefonen 55 901836 med et smil og hjelper deg gjerne om du har spørsmål enten om varer eller katalog. Og ja de sender varer landet rundt!

Så har jeg fått Award. Jeg er overlykkelig og takknemlig for at så mange synes at jeg fortjener den.
Tusen takk Veien Husby, Lykke, Grip Dagen, Janne Kathrine, Harmoni og Dinah for at dere tenkte på meg! Velger å gi den videre til alle på lenkelisten min , jeg aner ikke hvem som har fått den allerede men uansett: for meg er dere alle kreative, fantastiske bloggere som såvisst fortjener en award.Værsågod!
Klem fra meg.

English. Photos from Laura Ashley showing things and drape fabrics that I think is wonderful and give me that summerfeeling! The chalkpink drape fabric with flowers is going to be something beautiful for my livingroom, of course I will show you when it is finished.;o)) I also received an award for being a creative blogger. I give it to all on my linklist , so please take the award with you before you leave. You deserve it ;o)

48 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Hej igen.
Sååå underbara bilder. Älskar fjärilarna från Laura Ashley- O kudden med elefanter, jag är en stor elefant älskare....Ha det gott. Pirre

Linda sa...

Hei Lisbeth!Nynelige bilder fra "sommer" bursta,på terassen.
Herlig,å kunne sitte ute.Vi hadde en nydelig dag i går med litt skiftende vær.Sol,regn og sol.
Nydelige bilder fra Bergen.Herlige stoffer og andre fristelser.
Tekoppene kunne jeg gjerne sett på mitt sommerbord.Ha en strålende dag.Klem Linda :))Ps.Står jo på lenkelista,så da gir du meg vel en
Adward?

tinemor sa...

Gratulere med awardene!
Lekkert prinsesse-bord!
Og takk for titten hos Laura Ashley, -masse lekkert!

Anna Lisa sa...

Fin blogg!!
Eg likar så godt den romantiske stile i Laura Ashley...Får aldri nok av den nei. Nydelige bilder fra jenteselskapet, riktig prinsessebursdag!!
Ha en fin søndag.
Klem

Pulsatilla sa...

Åh, har alltid hatt sansen for Laura Ashley. Den sommerfugl-guirlanderen var jo bare helt herlig!
Og bildene fra Bergen ga meg en nesten uimotståelig trang til å fornye litt i stuen. Litt nye tekstiler hadde gjort seg...

Elzie sa...

Det är verkligen tur att jag inte bor så nära en Laura Ashley affär. Min börs skulle varit tom hela tiden *s*. Det ska bli så kul att se vad det är din mamma syr för något. Vilken lyx att ha det så *s*.
Och trevligt hade du dukat för prinsessan och hennes vänner. Må tro dom njöt där.
Hoppas du får en bra vecka.
Kram Elzie

Jenny Oak Fae sa...

Vad fint du hade gjort det till dotterns födelsedag, förstår att det var uppskattat av flickorna!

Underbara bilder från underbara Laura Ashley !!! I´m loving it...

: )

STOR kram från Jenny

<3

Synnøve sa...

Å nei og nei, du må ikke vise meg slike bilder...! Jeg blir helt svett jeg, er vel ingenting her jeg ikke kunne tenke meg å ha hjemme... Og den sommerfuglgirlanderen var jo bare prikken over i'en på selskapet :) Ha en flott søndag! Synnøve

Anonym sa...

Åhh, nu blir jag ju sjuk. Så mycket fint du visar.. Man vill ju bara ha och ha:-)
Ha en bra Söndag.
Kram

Marieinwonderland sa...

Så mye fint fra Laura Ashley ;)
Må nok ta en tur innom butikken i Oslo. Fine bilder du tar!

Sologbolig sa...

Nydelige bilder fra Laura Ashley: Dit skal eg iallfall ta meg ein tur på lørdag. Vi skal til Bergen 9 årsdag. men litt shopping er eg nødt til å få med meg når eg er i ein by!!! Gratulerer med awarder. Takk for hyggelig kommentar hos meg. Ha ein fin kveld!

Anne sa...

Velfortjent award du har fått av flere ser jeg :-) Sol deg i glansen.

MiaMaria sa...

Grattis till awarden!

Vilka härliga bilder.
Ni måste ha haft en toppen 17 mai.
Och så vackert du har gjort till dotterns kalas....

Må så gott!
MiaMaria

I mitt hjerterom sa...

Gratulerer me awarden :))) Synest du virkelig fortjener den!! Du er absolutt en av de beste bloggene jeg besøker hver dag :D Flott bursdagsselskap forresten! ;)

*Natalie*

Drømmen om en eplehage sa...

Å, så mye lekkert!
Likte godt den grilanderen med sommerfuglene. Driver å planlegger en med vimpler til lillebror, men hadde jeg hatt ei lita pie hadde det nok blitt sommerfugler.

Likte også veldig godt den muggen med sommerfugler på selv om jeg egentlig ikke er noen glassmuggedame.


Ha en fin kveld Lisbeth:)

Mummimamma sa...

Oi oi, for en fryd for øyet!
Tusen takk for alle de vakre bildene, aldeles nydelige!

Og heldige prinsesse, som får så flott feiring av sin snille mor!
Og bordkort av kjærlighet var en god idè, jeg ser ikke bort fra at jeg kopierer den neste bursdag, og heller kutter ut godteposene, som jeg i utgangspunktet ikke er så begeistret for.

Ha en fortsatt super søndag! Klem

Prinsesse Elin sa...

For noen dager siden sa du at du satt å tittet i katalogen på tapeter....går det ann å bestille denne katalogen. Jeg skal kjøpe tapet men det er litt vanskelig igjennom telefonen. Å du verden nå kommer pengene til å fordufte fort....men men hva kan glede en interiør freak mer enn et par meter med stoff og en rull med tapet....da begynner det å krible i fingrene:O)

Anita sa...

En egen LAura Ashley butikk!!??? Lurer på hvor min nærmeste sånn er?? Den sommer fugl girlageren var sååå skjønn!! Og alle friste bildene fristet helt klart!!! Ønsker meg noen stoffer av Laura Ashley!! Ha en flott uke!

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Men vilken ljuvlig fjärilsgirlang..!

Härliga bilder som alltid, Lisbeth!

Kram
Mia

Midnattsola sa...

Hei! Veldig fin og inspirerende blogg du har! Hit kommer jeg nok igjen og igjen...=)

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Grattis till awarden och den 17 maj firandet.
Vilka härliga bilder du visar.
Kram Irene

Silkeline sa...

Herligheten, her var det jammen maaaange godbiter!! Flotte bilder av flotte saker. prinsessen må være verdens heldigste som får ha gjester ved et så herlig prinsessebord!! Nydelig sommerfuglgirlander, og nydelig bordde3kking. Du er virkelig flink altså!

Heldiggrisen som har Laura Ashley-sydame i nærheten, de stoffene er jo bare snaskens! Skjønner godt at du er spent på lekkerhetene til stuen ja...det er jammen jeg også, håper å få se snart;)....

Ha en god natt Lisbeth:))))

Lovise sa...

Det er lett å se at du har hatt en hyggelig tur, ja. Bildene er jo bare herlige.
Og du,- jeg skulle gjerne vært lita jente og blitt bedt i det besøket......

Vitfärg, romantik och rosor sa...

Hej kära du.
Vilka fina bilder från Laura Ashley, mycket vackra tyger och fjärilsgirlangen var mycket fin. Kul med klubbor med bordsplaceringslappar på. Grattis till din award och jag tackar det ödmjukaste för att jag får en av dig, TACK.
Ha det gott.
Kramar från Annika

NaturelSuus sa...

You are really creavtive!
Ooohh what a nice picture's again!
Did you have a nice day 17 mai?
It was i cold day i understand...

Grip dagen sa...

Jeg vet ikke om noen Laura Ashley butikk i nærheten.
Så når du viser de flotte bildene, tenker jeg: Den kan jeg sy, den kan jeg sy, den er i alle fall lett å sy... Puh... Som jeg ikke har nok å henge fingrene i!
Frister litt å sy noen sommerfugler til hyttehagen...

Nå skal jeg bake. Men inni hodet svirrer roser og pasteller. Takk for fin inspirasjon.

Sommerhilsen fra Marit

MiaMaria sa...

Hej!

Lycka till inne hos mig Lisbeth!

HA´en bra dag!
MiaMaria

Randi sa...

Herlige bilder til inspirasjon og glede..:-)
Alt var så sommerlig og nydelig at jeg kunne tenkt meg alt jeg..:-)

Ha en fin fin mandag.

Tove sa...

så herlig "barne"bursdag du hadde stelt i stand! De sommerfuglene var virkelig nydelige. Og den butikken skulle jeg gjerne vært en tur innom ja! Med full lommebok vel og merke, den rosa puta med elefantene...*jeg vil ha*

Ha en flott uke

Sirkka sa...

Hejsan,
Vilken blogi du har, altså jag bara igen tittar och tittar, så vackert du har altid!
Jag kommar igen snart.

Mitt hvite hus sa...

Så flott bord og så stemningsfult. Virkelig lur ide og bruke kjærlighet på pinne som bordkort.

Ja Laura Ashley har så mye fint. Tusen takk for at vi fikk kikke på en del av utvalget.

Jeg nyter hver gang du har et innlegg , det er ås mye fint hos deg:=) Nyt soldagene:=)

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Litt av en inspirasjon å gå hos Laura Asley! Stoffet som du har kjøpt var jo bare lekkert, da. Gleder meg til å se det ferdige resultatet.
Vi har Laura Asley-tapet i entreen vår som jeg er bare så glad i. Kjøpte den på kjærestetur med mannen min i London, og vi fikk kjøpt den nesten gratis. Moro!
Hadde ikke du fått award da jeg fikk? Da skulle jeg også ha gitt deg, for jeg synes nemlig du fortjener den så. Jeg blir så inspirert av deg. Fortsett slik, Lisbeth!Ps: Rekker bare lese en blogg i kveld, og det ble din! Det sier vel noe... Klem fra Trine

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Litt av en inspirasjon å gå hos Laura Asley! Stoffet som du har kjøpt var jo bare lekkert, da. Gleder meg til å se det ferdige resultatet.
Vi har Laura Asley-tapet i entreen vår som jeg er bare så glad i. Kjøpte den på kjærestetur med mannen min i London, og vi fikk kjøpt den nesten gratis. Moro!
Hadde ikke du fått award da jeg fikk? Da skulle jeg også ha gitt deg, for jeg synes nemlig du fortjener den så. Jeg blir så inspirert av deg. Fortsett slik, Lisbeth!Ps: Rekker bare lese en blogg i kveld, og det ble din! Det sier vel noe... Klem fra Trine

Lykke sa...

Så utrolig flotte bilder og så nydelige ting! så ut som en drømmebursdag. Jeg har bursdag utpå sommeren, så kanskje du vil komme og arrangere?;)
Jeg får forresten ikke sendt deg mail, har prøvd fire ganger både i går og i dag, men jeg får de bare i retur..

ha ne kjempefin kvedl og uke:)
Klem

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilka fint tjejkalas du hade dukat upp Lisbeth, gudomligt fint! Och såna vackra ting, läcker ljussatke och ja, den tekoppen, så fin, likaså vattenkannan och elefantkudden, gulligt!

Å nej, det var inte katten som var en skyldiga, hon hjälper mej; ) Det var mössen som var skurkarna som hade kissat på mina dynor på vinden! Suck... Mari.

Min Verden sa...

Du burde nesten hatt noen kroner fra Laura Ashley du! Vel, jeg vet hvor jeg skal når jeg skal på tur til Bergen i sommer. Skjønner godt dine følelser for gardinene. Ikke usannesynlig at de passer godt inn hos deg også. Har du noen andre gode tips på butikker i Bergen? Hanne

{oc cottage} sa...

Sorry about that Swedish/Norwegian mistake...but the international language of Laura Ashley needs no translation!!


M ^..^

Garden Angel sa...

Åååå så koselig du har laget istand!!!
Også så mange herlige Laura Ashley saker du viser bilder av!
Øøøønsker meg ALT sammen!
Skjønner ikke hvor jeg har vært i det siste???
Så mye fine selskaper og jeg vet ikke hva!!! Du er en mesterpynter;)hihi
Og prinsessa di er skjønn!!! Kan hun holdes av til min vakre prins?
Han er riktignok et år yngre...men pytt pytt...hihihi
Drømmer meg bort i alt det vakre her på bloggen din Lisbeth! Og den awarden fortjener du Virkelig!!!
Ha en strålende fin dag!
Stooor klem fra meg(",)

Vera sa...

Gratulerer med VELFORTJENT award!
Du viser oss såååå myyye lekkert!
Du inspirerer oss og gir oss mange gode ideer!

hmm har jeg fått en award da liksom?

Mamman min er oxo sydame,men litt misunnelig på din's location;)
Gleder meg til å se hva du får derfra...

Ønsker deg en fin uke Lisbeth!

klem vera

A Seaside House sa...

For et flott bord du hadde dekket! Åja forstår at det er mye du vil ha her ja...

Millas hem sa...

Hej!
Tack för kommentaren hos mig!Underbara bilder du visar, ser så somrigt och mysigt ut!
Ljuva färger.
Kram Camilla

Mia sa...

Såååå lekkert, alt sammen, Lisbeth. Laura Ashley er jo en stor favoritt hos meg også, og det finnes så masse nydelig... stoffet du har falt for er jo bare nydelig.

Jeg holder på i hagen for tiden (lite blogging for min del da...), har kjøpt inn flere gammeldagse roser, som skal plantes ut. Og så tenker jeg stadig på deg, som var såååå heldig å få mange buskbom av naboen. er det mulig, sier jeg bare...? Heldig er du, det er helt sikkert.

Unknown sa...

Hejsan Vännen!
Hoppas att allt är gott med dig!
Grattis till din utnämning, den är du verkligen värd- Flera gånger om!
Vilka otrolga Ashely bilder så vackra!!! Nej, nu måste jag kika vidare i din blogg, är på inspirations humör idag! Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Anonym sa...

Hallo Lisbeth,

Fantastic pictures again !!!
Ofcourse we want to see the results of the plans with the fabric :)
Have a nice week.
Greetings, Janneke

Anonym sa...

Bara jag som kikar in en sväng.
Hoppas att du har haft en bra dag.
Kram

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej!
Vad fint du dukat upp till tjejkalaset!!! Ser verkligen somrigt ut.
Å vilken jättefin tekopp, du köpt, och elefant kudden är så söt.

Ha de gott!
Kramar från Benita

Cathrine sa...

Så flott du har dekket bordet..Så har du masse nydelige bilder,sommer sommer sier bare jeg:-)

Miss.T sa...

For en lekker sommerstemning i selskapet : ) ååå...knallfint.
Superlekre ting fra LA du viser...den glassmuggen ELSKET jeg : )