14.03.2009

VELKOMMEN TIL FEIRING MED GIVEAWAY HOS MEG !

Selvsagt skal jeg feire at bloggen har hatt 150000 besøkende i løpet av 13. måneder(...kremt, nå har telleren passert 160000 , men det gjør ikke noe med feiring på etterskudd , det er forresten litt meg det der, på etterskudd hi hi. ) Jeg har jo blogget siden desember 2007, men telleren kom altså ikke på plass før i februar i fjor. Uansett, det er virkelig gøy at så mange finner veien inn hit. Og tenk alle dere som tar dere tid til å skrive trivelige hilsener til meg, ikke bare i kommentarfeltet, men også i form av mail. Tusen hjertelig takk , uten dere der ute hadde det ikke vært helt det samme å blogge. Jeg simpelthen elsker at det er mange flere enn meg som har interiør, hage og håndarbeid på hjernen ;o))) Da blir det en heidundranes feiring med :

GIVEAWAY GIVEAWAY GIVEAWAY GIVEAWAY GIVEAWAY GIVEAWAY

Denne gangen lodder jeg ut 2 premier.

1ste premie er 1. stk brodert kjøkkenhåndkle i et noe spesielt design, man ser ikke dette håndkle andre steder enn hos meg ... og kanskje hos akkurat deg ! :0) + en helt fantastisk bok der du kan samle alle matoppskriftene dine.


2ndre premie er 1.stk brodert kjøkkenhåndkle .

Som en drøm av en sommerkjole ! Slik ser kjøkkenhåndklene ut, ble de ikke skjønne !..... jordbær, rips, bringebær, nylaget saft og syltetøy,... alt som hører sommeren til.

Håndkle har fått et hvitt stoffstykke med hempe og blonde øverst og en håndbrodert M i korssting .

Boken er regelrett genial. For det første er den alldeles nydelig og en drøm å se til.. ( hi hi, viktigste først) For det andre er den utrolig smart bygget opp. Inndelt i emner etter matretter/råvarer slik at den er lett å slå opp i .

Den har mange slike lommer der du kan putte dine egne oppskrifter, du vet, alle de små lappene og utklippene fra ukeblader osv. som flyter rundt omkring i huset , ...( hos meg gjør de iallefall det, ... litt pinlig om samtlige som stikker innom her har sirlig orden i oppskriftene sine, men helt ærlig så tror jeg ikke på det altså , fniiiis! ) Det gjør absolutt ikke vondt for øyet at lommene er pastellfarget med prikker :o)

Hauger med blanke sider der du kan skrive dine egne oppskrifter, bra hva?!

Innimellom er det sider med herlige ord og uttrykk om mat . Faktisk tenker jeg at denne boken er som et fotoalbum til oppskrifter. Dette er ingen kokebok, du finner ikke en eneste oppskrift, de må du altså legge inn selv, men det er en fornøyelse når boken er så fin.
Spre gjerne det glade budskap om feiring hos meg ved å linke til konkurransen . Tradisjonen tro er det bare til å legge igjen en kommentar under innlegget her om du vil være med. Alle er hjertelig velkommen til å delta, om du har blogg eller ei. Jeg lar denne stå i 14 dager, kommentaren din må være lagt igjen innen 29.mars kl. 18.00. Lykke til !
English: I am celebrating that my blog has reached over 150000 visitors. What a joy ! First prize is a kitchen towel as seen in the picture and this book for all your food recipes, really a smart way to organize your recipes. Second prize is a kitchen towel with an embroidered M in cross stitch like the one in the photo above. To enter the contest just leave a comment to this post. The contest will last to March 29. The contest is world wide.

219 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   201 – 219 av 219
Klaffen sa...

Hiv og hoj for noen skatter! Klart jeg blir med i trekningen, sammen med mange HUNDRE andre! WOW - men jammen ikke rart for bloggen din er fantastisk!! Jeg har selvfølgelig linket til deg, og håper edna flere finner veien hit! Stor VÅR klem

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Det viktigeste er ikke å vinne men å fortelle deg hvor fine de kjøkkenhondklene ble. Sånn en herli ide med den søte toppen.
Men vinner jeg så blir jeg selv. veldig glad

Maria sa...

Wau, her var der mange kommentarer - men jeg MÅ da være med alligevel.

Det er rigtig fine præmier du deler ud, og jeg ville elsker at komme i betragtning.

Klem maria

Fröken Eko sa...

Hejsan!

Jag vill också vara med i tävlingen :) Jag lägger in en bildlänk till tävlingen på min blogg, den finns i den högra sidospalten och kommer att ligga uppe tills tävlingen är avslutad.

Häls. F

Nina i Paradiset sa...

Jeg vil også være med!!

Klem fra Nina

Lilla Blanka sa...

Hej Lisbeth!

150000 gratulationer och klemer till dig och din fantstiska blogg!!! Att du är en så go människa gör att din blogg blir ännu finare.

Stor kram
Mia

kullervilla sa...

Har just hittat din underbar blogg och när vi tittar runt så upptäcker vi en tävling. Håller tummen för att vi skall vinna ;=) Skall nu fortsätta att titta runt hos dig och njuta.
Kramiz//kullervilla.tradgardsblogg.se

Mia sa...

Vilken underbar blogg och fina vinster. Jag är gärna med. Länkar såklart hos mig.

Kram Mia

Hei sa...

Hei =)
Først så må jeg få gratulere jubilanten så mye. @->--
Jeg har fulgt med på din blogg siden jeg skjønte at det var noe som het blogg der ute på internetten. Det var ikke vanskelig å finne deg og det har nok noe med å gjøre at du er en populær dame. Hvilket jeg skjønner veldig godt :) Du lager så mye fint og har en humoristisk og koselig forteller stil som appelerer til meg. Håper du fortsetter skrivingen din i mange år.

Ha en fortryllende vår og hagesesong. :O)

Carpe Diem sa...

Så kjempefin blogg du har. Likte godt Billyveggen din.
Vil gjerne vere med på trekning;)

Birgitta sa...

Vilken fin blogg och grattis till alla besök du haft.
Jag vill gärna vara med i tävling och hoppas vinna.
Birgitta

Rose Love sa...

Hei !
Jeg vil gjerne være med som mange andre på konkuransen din. Veldig hyggelig blogg du har, med mange besøkene.
Ha en flott helg.!

Tyra sa...

Grattis, Lisbeth!! Du har jo en fantastisk blogg, med masse inspirasjon! Klem fra Cathrine

Christinas låvebutikk sa...

Hei og gratulere!
Jeg må jo bli med på dette! Nydelige premier!
Klem!

Maria ( Idekroken ) sa...

For noen vakre premier! Du er jo helt utrolig kreativ!
Her vil jeg iallefall være med! Premien passer fiiint hos meg ;)jeg linker til deg.

Klem Maria fra Idekroken

Metteflette sa...

Jeg er med på din fantastiske give-away!!!!!!! Krysser fingrene (igjen)! Ha en herlig lørdagskveld vennen :-) Klem fra Mette

umulie sa...

Gratulerer med så mange besøkende! De påskeeggene var virkelig flotte! Skjønner godt at du er stlt av de! Ha en feiende flott søndag, og lykke til med trekning!

Stine sa...

Heisann! Hiver meg med i siste liten! Så nydelig det egget ditt er! :) Ha en fin søndag...

Birgitta sa...

Hej!
Jag vill också vara med och tävla. Klockan är strax 18, men jag hinner.
Trevlig blogg du har.
Kram Birgitta

‹ Eldst ‹Eldre   201 – 219 av 219   Nyere› Nyest»