27.05.2009

COMFORT IN THE RAIN

I dag har det vært et vær som bare ikke er til å tro er mulig, det har plasket ned

.... og haglet!!!.iiiiiiiik, stakkars blomster. Dagen startet med litt sol så jeg fant frem kost og malerspann og gikk løs på noen vinduer utvendig. Etterhvert ble jeg så kald på fingrene at jeg bare måtte gi meg. Skulle tro jeg malte ute i januar måned og ikke i mai, fysj. Jeg som til og med hadde fått Augusta

klar for sesongen. Flaut, skamme, skamme,!!!, men helt sant at sykkelen ikke er blitt vasket og stelt før nå, i slutten av mai ! Ikke ett år til uten et sykkeltrekk til vinterlagringen, den var groskitten og enda til har den stått under tak. Jaja, nå er den ren og planen var at jeg skulle sykle en liten tur til gartneri etter noen småsaker, men i haggel... nei takk! Så nå står sykkelen på vent, og vinduer med ett strøk maling... gudene må vite når de tørker.

Godt at jeg fort lar meg trøste med noe så enkelt som hvite syriner i stuen og et besøk i Blogglandia.

Det er så grasalt kjekt å ta en jordomseiling når det måtte passe. Jeg tar en tur til Nederland, en svipptur innom Frankrike, en svusj innom Singapore, og rett som det er havner jeg i USA. "Over there" har jeg en meget god bloggevenn, nemlig Cindy som driver bloggen My romantic Home. Cindy fikk jeg kontakt med helt i starten av min bloggekarriere og jeg storkoser meg virkelig når jeg tar turen innom henne. Det er jeg ikke alene om. Bloggen hennes er stor, med det mener jeg STOR.

For ikke så lenge siden kunne jeg gratulere henne med 1 million besøkende, wow! Når jeg googler "paint furniture" kommer "My romantic home" opp først, og det før selveste Martha Stewart. Helt fantastisk. Anyway, i dag hadde Cindy en nydelig post der hun viser ett flott hus og guider rundt i en praktfull hage som ligger i nærheten av der hun bor. Husker dere disse 2?

Hi hi, jeg gjør og jeg sitter klistret til tv-skjermen om ettermiddagen og dåååååååååner av skulderputene til Krystle og sminken til Alexis. Jeg husker litt igjen av enkelte episoder, men det meste er slettet fra langtidsminnet, fniiis. Nå ja, det jeg skulle frem til er at dette huset som Cindy viser er med i åpningsscenen av Dynasty ! Hører dere musikken fra Dynasty nå ? Flott, det gjør nemlig jeg og, får den ikke ut av hodet, hi hi. Spør om jeg nistirret inn skjermen i dag da, på jakt etter huset og jepp jeg så det ! Huset er visstnok brukt i mange serier og filmer, ikke rart i det hele tatt. Utrolig fint som det er. Nå har hun liggende en ny post med blant annet bilder fra huset innvendig og gavebutikken på stedet. Gøy! Så da får dere kose dere på besøk hos Cindy, bla tilbake i postene hennes og nyt f.eks loppemarkedene som hun kan gå på om søndagene, ikke småtterier det nei.

Oppdatering: Takk Cindy for ditt flotte tilbud som kom på mail i natt: I wish I could bottle up some sunshine and send it to you. It's really warm here today, about 80 degrees... (som er ca. 26 varmegrader, sukk )

Nå skal jeg kose meg med boken " Inred och Dekorera Ljust & Lantligt" av Anna Örnberg. Boken er så fin !.

Herlige bilder fra flere bloggeres hjem, tips og triks og masser av ideer.

Boken kjøpte jeg av skjønne Malin med butikken Unik design, og bloggen Älsker Sött. Ha det godt alle sammen, håper været bedrer seg om det er fælt der du bor ! See you!
English: I do not believe the weather outside, it is really pouring down and it is so cold. I was planning to paint some windows and take a ride on my bike today, but instead I spent the day inside, watching old episodes of Dynasty, laughter her ! I visited my blog friend Cindy and she had a post showing beautiful photos from one of the houses used in the opening of Dynasty. So fun!

34 kommentarer:

Crinoline sa...

Hei,Lisbeth.Augusta er jammen et flott navn på en sykkel.Nydelige bilder fra hagen din i forrige innlegg.Når kommer et hagemagasin på besøk? Verden blir liten når man blogger,veldig hyggelig å ha kontakt med utenlandske bloggere også.Det har heldigvis ikke haglet hos oss,men en frryktelig sur vind.I pinsen skal været bli flott,jippi.Ønsker deg en fin uke.

Dentinista sa...

Hei Lisbeth!!

Hvilken fantastisk blogg du har! Vakre blomster og veldig gode bilder!!
Jeg håper det er ok at jeg legger deg på bloggrollen min. Må følge med i disse hageprosjektene dine. Har selv fått roseportalen på plass, rosene jeg valgte ble awakening, videreutviklet fra new dawn, så får vi se hvordan det går....

Ønsker deg en fortsatt fin uke, heldigvis er solen på vei!

Mvh

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Som vanlig nyydelige bilder hos deg! Hvit syrin er bare helt herlig :0) Cindy er en dame jeg har fulgt en lang stund også. Utrolig mye fint hos henne.
Får håpe det blir litt finere vær hos deg snart så du får luftet Augusta litt ;0) Her har det heldigvis ikke haglet i dag, men det har faktisk tordnet litt i kveld. Ser frem til en varm og fin langhelg!!

Jannicke sa...

..ja gjett om jeg husker Dynastiet! Og melodien suser av og til rundt i mitt hodet også!
Takk for bloggtips, høres spennende ut..
Elsket bilde nr 2 du viser i dag..
Akkurat slik har det vært i Bergen i dag, ja...
Men etter regn kommer sol... ;o)
Ha en fin kveld. J.

Prinsesse Elin sa...

he he jeg har også begynt å se dynastiet igjen. Jeg var så liten da de første episodene gikk at disse fikk jeg ikke med meg. S bare rister på hodet over meg men jeg bænker meg altså med teppe i godstolen og ser på Blake, Fallon, Jeff og hele hurven etter jobb.
fine bilder forresten snuppa mi:O)

Les Cotrions sa...

It's strange to hear it's so cold...here is very hot...even too much! But Summer will come soon for you too and you'll be able to ride your nice white bike! I used to watch Dinasty on tv...I remember the song and the gate opening at the beginning!!! I'm going to visit Cindy's blog...thanks for sharing all these marvelloys photos!
Warm greetings
Vale

Stine sa...

Hei:)
Ville bare si at jeg har stemt på bordet ditt på NIB, det var riktig så lekkert! Og for noen nydelige sjokoladeformer! Så noen i en nettbutikk her nå, og kom til å tenke på hvor fint det var å bruke det som pynt :)

Ha en fin uke videre!

Stine

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ja, vädret här har verkligen varit trist. Men det ska bli bättre, så i helgen hoppas jag att jag ska kunna få det fint på balkongen.

Härliga bilder på Augusta. Hoppas du får möjlighet till en tur snart.

Ha det fint"

A-mora sa...

Så fint navn du har på sykelen din:)
har ikke tatt frem sykelen min ennå jeg:(
Her venter vi på oppholdsvær og sol også.

Margrethe sa...

Så herlig navn på en sykkel da :) Den var riktig fin!

Hvite syriner er vakkert, skulle gjerne hatt en busk å plukke av selv.

Flott blogg du viste fram, skal inn og kikker mer! Takk for tipset :)

Hilsen Margrethe

Hulda sa...

Så flott bok! Den kunne jeg tenkt meg altså. :) Var den dyr, og ble det mye porto fra sverige?

Cindy ~ My Romantic Home sa...

That's funny that we both posted about Dynasty! I love that bike!!!

Synnøve sa...

Hei på deg! Takk for tipset, nå har jeg kost meg inne på bloggen til Cindy :) Og så må jeg le litt, jeg holdt på å stupe når jeg så at de begynte å sende Dynastiet igjen på nrk...! Så jeg har fått med meg noen episoder, det er jo helt fantastisk å se det igjen! Husker det var så vidt jeg fikk lov til å se det den gangen for maaange år siden, "Dynestyret" som mormor kalte det, hihi... Men så herlig å se klærne, håret og sminken, må si Alexis er enda mer over the top enn jeg husker henne...! Men det var helt vanlig den gangen, hehe ;) Her regner og soler det annenhver dag, umulig å bli klok på dette været... God natt! Klem Synnøve :)

Kerstin sa...

Skjønn sykkel du har...og så herlig navn på den..
Ja det skikkelig kaldt og guffent...
Skal inn å kikke på bloggen hennes...
Så du har bestilt den boken du... tenkte på det jeg også... Kanksje jeg gjør det...
Nå kommer varmen...kos deg Lisbeth
Klem Kerstin

essemia sa...

Vilket väder, eller ska man kanske säga oväder!! Här regnar det också idag men det kan behövas för det har int ekommit mycket av den varan här. Får hoppas de har rätt när det gäller helgen, riktigt sommarväder, tjoho!!
Jo, Cindys blogg är fin. Har varit inne mycket där och tittat. Och det huset hon visade var helt underbart.
Den boken har jag lusläst från sida till sida. Verkligen en fin bok hon har fått till Anna.
Hoppas du har en bättre dag idag.
Kram Elzie

Anita sa...

Skjønne bilder av duftende syriner. Håper at været er flott hos dere idag!! Her er det igjen sommer og det innbyr til uteaktivivtet! Skal på ettermiddagsvakt og det er jo leeeeenge til :0)

Huset på toppen sa...

Så det har bøttet ned de siste dagene, så litt sol og varme sier jeg ja takk til nå:)Stilig navn på sykkelen din, Lisbeth. Augusta:=)
Jeg har kikket innom hennes blogg,herlighet for et flott hagebord hun hadde dekket, slik kan enn ha det i hagen i California, de har jo ikke regn om sommeren!!
Ha en super fin helg og kos deg med koselig lese stoff i den nye boken din:))
Klem Linda

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon Norge. Här är vädret också trist, idag regnar det. Men till helgen ska det komma sol och värme. Vilken fin cykel du har, den passade in med sin vita färg.
Och det finns inget vackrare än vita syrener just nu. Ska ta en titt hos din Blogg-kompis också.
Kram till dig
AnnaMaria

Datt sa...

Så søt sykkel du har! Det blir fint til helgen i det meste av Norge, da kan du ta en tur ;)

Lobelia-damen sa...

Hei hei Lisbeth, For en flott bok! Den er herved bestilt og kommer til Lobelia i neste uke!! Jippi!! (Takk for at du gir meg tips - helt uten at du vet det..ha ha )
Dynastiet...ha ha ...går det på tv nå om dagen? Da må jeg pinadø se på det. Husker jeg var helt fasinert av Krystal sin vipp på håret..ha ha .... Og Fallon, Steven...og hun derre flotte jenten som kom inn i serien....gu ka het hun igjen da... Lurer på om heter Cathrine ..bla bla ..etternavn ett-eller-annet-med-X-i....anyway...har jo med redsel sett at e del av 80-talls moten er i retur...som haremsbukser!! I mean, hello!!! (Tenker på MC Hammer med en gang)....og meg selv i haremsbukse (pastellfarge), hvite tennissokker, seilersko, strikkegenser fra Benetton, bredt belte litt ned på hoften og DET tuperte håret! Selv Eli Hagen ville vært imponert! Uff....men GU kor flott eg var!! ha ha ha ho ho ho...
Ha en stålende dag!
Klem
W

MiaMaria sa...

Hej!

Regnet det bara öser ner...här hos oss...så trist....
Men efter regn kommer ju sol så det hoppas vi på...

Denna vackra bok måste jag också köpa bara så fin.....

HA´det så gott denna torsdag!
MiaMaria

☆ SessanochPrinsessan ☆ sa...

Tusen tusen tack för ditt omfattande råd om val av ros till kruka!! Nu skall jag ta kontakt med ett bra gartneri & beställa en sådan ;D

Så underbara vita syrener du visar oss här!! Jag kan känna doften genom datorn formligen. Detta är min absoluta favorit om våren & ett måste i min trädgård även om jag är oerhört stolt av mina vakra valmo planter da ;D

Jag blev bara väldans missunnelig på din fina Mustang cykel & det gör det ju inte bättre att min syster köpte en prick likadan förra veckan.... Önskar mig så en flott dam cykel, men måste nog prioritera detta nästa sommar. I år bygger vi upp vårt paradis (Husvagn & plats) vis Svenske grensa.

Önskar dig en härlig helg

Klemmer Sessan

Merete sa...

nydelege bilder her hos deg!! kvite syriner er utruleg fint..trur jaggu eg må invistere i ein busk i hagen her :)
Ventar veldig på sommaren her og. og veret me hadde i går minna meir om haust eller tidlig vinter enn vår... kkkaldt...fekk faktisk neglebitt når eg gjekk på tur!

Natalie sa...

Flott sykkel du har :) Søtt navn du har på den!
Du et spørsmål:) Hvordan får du til å linke til de forskjellige linkene som hage, stue osv? Har prøvd meg en stund her inne, men aaaner ikke hvordan jeg skal få det til!

Ha en fortsatt fin da:)

~Natalie~

Anonym sa...

Æsjj.. ikke særlig gøy med slikt vær når man forventer sommer og sol.. skjønner deg godt!!

Men huff den bloggen du sender oss til... sukk mitt hjerte men brist ikke!! måtte klappe den fort igjen.. tåler ikke slikt nå når huset her ser ut som et bombenedslag.. får kikke innom der en annen gang:o)))

Kos dæ med bøker og syrin.. klem fra mæ

Karin Lindström sa...

Hej Lisbeth!

Åh, det var så länge sen jag hann kika in till dig! Ibland önskar man att det var fler timmar på dygnet! Underbara bilder du visar, men jag är stum av beundran över din dräkt!!! Så underbar den är och så fin du är i den. Du är verkligen duktig som klarade den. Jag önskar att vi i Sverige vore lite mer intresserade av våra dräkter, men de är inte lika fina som de Norska så det är kanske därför *ler*.

Tusen tack för all inspiration. Det är som ett flott magasin att kika in till dig :)

Ha en härlig helg!

Många kramar

Karin

Gnistrande snö sa...

Absolut underbara bilder!
Åh vad jag gillar den vita cykeln :-)

Ha en fin helg!

Kram
Katarina

Hemma hos lilla mig sa...

Usch, då för sådant regn och hagel. Hoppas att du har bättre väder idag. Vi har haft strålande solsken och varmt idag.
Den boken kom till mig i förrgår. Bara älskar denna härliga bok.
Kram

hvorfor ikke... sa...

Å, så gøy å se Augusta igjen;)
...jeg som trodde du var interessert i sykkelsport (Tour de France) i fjord, hehe! Augusta er i en klasse for seg selv!

Så mye flott du vise....og linker til Lisbeth;)

Jeg som kjøte armbånd av Malin i "elsker søtt" i fjord, jammen lenge siden jeg har snust innom butikken. Takk for påminningen;)

Ønsker deg superdupere pinsedager:)
er meldt 28grader her også:))))

Smil Torunn

Design i tid och rum sa...

Hej Lisbhet!
alltid lika skönt att besöka din blogg. Det är få bloggar som ger mig en sådan fin känsla som din blog.ha en underbar helg Dadda.

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Herlige bilder du viser. God pinse fra Siv

ralfefarfars paradis sa...

Hei, hei.
Er inne en liten tur og kikker på din fine blogg.
Så nydelige hvite syriner-sukk- og litt av en bloggvenninne du har "over there"..1 million treff- utrolig!!
Synd med det dårlige været..men det er kanskje bedre i dag?
Dynastiet bringer frem mange minner...fikk egentlig ikke lov ti å se det, men stod nå å smugtittet med døra på gløtt inn til stua, og fikk vel lov å se litt etterhvert..men ble det noe kyssing++ da var ho mor raskt framme med avisen over tv-skjermen-haha
Ha en fin dag!!

En Doft Av Lavendel sa...

Hejhej!
Här har vädret varit toppen hela helgen, sommar värme. Tråkigt att ni inte fått haft det :(

Vilken fin cykel du har!!
Å syrener är väl för ljuvliga, de påminner om sommarlov ifrån skolan och de doftar underbart.

Önskar dig en ny fin vecka!

Varma kramar från Benita

Garden Angel sa...

Hei vennen:)
Jada jeg er jo her vet du...bare sååååå treg!
Hmpf..
Skylder på sola...og før det: det dårlige været...og før det???
Hahaha
Nei....døgnet har for få timer!
Sånn er det bare:) fniiis:)
Du viser jo så mye fint her!
Syriner, Augusta og en skjønn bok!
Den ser jammen spennende ut!
Tror jeg må ha en sånn en;)

Og jepp....så klart...
Synes jeg drar kjensel på de to ja...!
Helt klart!
Vakre Crystel og kjekke, men stramme Blake:) hihi
Det var tider!
Da tada ta datada...osv...eller noe sånt;) hahahaha
Hvem satt vel ikke klistret til skjermen..

Har vært innom Cindy noen ganger jeg også.
Hun har en spennende blogg!

Tipper det dårlige været har blåst bort hos dere?
Har hørt rykter om at sommerværet har gjestet Bergensområdet også!?

Så da håper jeg du koser deg!
Tror du er god på det;)
Ha en fin uke!
Godeste klemmen fra meg(",)