08.05.2009

MÅNEDENS BLOGG I "LEV LANDLIG" ER MIN !

Hei alle ! Hvordan har dere det? Regner med de fleste har småtravle dager med konfirmasjoner og forberedelser til 17.mai, de fleste har litt å henge fingrene i tenker jeg. Mai er en sånn lokkemåned sier jeg. Jeg blir lokket ut i hagen, ut på sykkeltur, til butikker og alle vårnyheter både når det gjelder klær og interiør, jeg har lyst å være overalt på en gang. Jeg blir en hjulvisp som spinner rundt inntil roen senker seg , rundt 18. mai tenker/håper jeg det skjer, hi hi.

Mai måned er det også nytt "Lev Landlig" i handelen. Hurra !!!! Der er en flott reportasje om min kjære bloggevenn Mia , Mias Landliv vet dere. Kan det bli kjekkere ?!!

Lev Landlig har alltid vært et favorittblad hos meg, kjøpes fast. Jeg hadde en omtale av bladet i fjor der jeg uttrykte min begeistring. Det kan du lese her Ellers har jeg innimellom broderingen fått pyntet litt her og litt der. Skoleplansjen av Havre har fått komme ut av boden og fått selskap av en myrt. Planten kjøpte jeg i påsken og jeg er ganske så paff over at den fremdeles er i live, den har til og med vært helt uttørket hvilket den ikke skal tåle, men den fikset det. Et tips for å få oliventre og myrt til å trives er å sette de på våt oasis, da tar det litt lengre tid før de tørker opp, ..... elsker slike tips :O) Den lille, kule emaljelampen i knallgrønt reddet jeg fra søppelfyllingen, ble kastet - jeg plukket ut av søppelsekken igjen, he he. Skal opp på veggen en eller annen plass , en eller annen dag.

Hva som også er supergøy i disse dager er at "Lisbeth sin lille verden" er bloggen som omtales i maiutgaven av Lev Landlig Jeg er så glad og det føles veldig godt at andre utenom meg finner at bloggen min er et hyggelig sted å besøke. Bloggen er min, bare min, den er skapt av meg og den blir mer og mer som min lille, kreative " baby", som jeg verner om, steller og stuller, diller og daller med. Rart å tenke på hva?!... at alle som blogger har en slik liten "bloggebaby", alle babyer er forskjellige, så også bloggene, oj hvor glad vi blir i det som vi skaper. Hurra igjen!


Jeg må kaste meg rundt her hjemme og ta huset som trygler om vasking og rydding, best å få det gjort mens resten av bøtteballetten er på skolen, ellers blir jeg stående å bremse alle familiemedlemmene i døren, nei ikke gå der, der er gulvet vått, stooooooooop , ta av deg skoene osv. Nei, da er det bedre å ha musikk på full guffe og danse meg gjennom huset med hybelkaninene som eneste selskap :O)

Prinsessen i huset fyller 12 år i dag, det blir selskap 3 dager til ende . Gratulerer med dagen min øyesten ! Ønsker alle som leser her er fantastisk flott helg. God klem fra meg.

46 kommentarer:

MOLLY sa...

GRATTIS, og det er nå vel fortjent:)) Mia nevnte det så bladet må straks innkjøpes...Grattis med dagen idag også, og kos dere glugg ihjel i tre dager til ende;) Husk vaskebøtta går ingen steder...hihi, det trøster jeg meg med...

Randi sa...

Heia Lisbeth!!
WOW WOW,gratulerer til deg som har komt med i bladet,det skal eg kjøpe meg straks!!:-)Men jammen har du fortjent det,du er no berre super flink da!
Så gratulerer til jenta på 12 år,håper ho får ei super feiring i 3 dagar!!
Håper du har bedre ver en oss så du får hengt ut både tepper og klær til lufting/tørking:o)Dårlegt med det her i desse dagar!Men eg håper det blir lysare snart!
Håper du kjem i mål med bunaden din til 17 mai;))Gledar meg til å sjå!:-)
Ha ei knall fin helg,kos dokke masse!Klem til deg!

liven sa...

Gratulerer så mye med omtale i Lev Landlig!!!
Det er deg vel unt Lisbeth!!
Og koselig repotasje hos Mia også....er så kjekt å lese om folk en liksom "kjenner litt"
Lev Landlig er et flott blad synest jeg også!!
Her har det vært trening i dag.....må få ut litt frustasjon over været:(
Nå er det husarbeid!!
Grattis med bursdag i huset og kos deg masse!!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

He he, smiler av Randi, hadde jeg hengt noe som helst ut hadde det blåst over til England, mer eller mindre full storm ute ved tørkestativet, ikke mye til mai vær.....men da bruker vi iallefall ikke solen opp til den 17....

Anonym sa...

Så hyggelig-gratulerer, det var vel fortjent! Du har en kjempefin og inspirerende blogg- og jeg må ut og kjøpe "Lev landlig" idag :-)
God helg, klem Hege.

Nina i Paradiset sa...

Løp og kjøp!!
Jeg liker også det bladet innmari godt.
Grattis med 12-åring da! Bare ett år igjen til hun blir tenåring....
Jeg må si at jeg gruer meg litt til jentene mine blir så gamle, særlig de to små. Da blir det godt å ha 3 bad!! (superforfengelige!!)

Har forresten maken lampe i lys rosa! ;) (ikke "metallic"-look da) Har også reddet den fra fyllinga!
(ved nærmere ettertanke, så er det en mulighet for at mange vil syns huset mitt er fylt med søppel....! ;) )

Selv tar jeg antivasken i dag: excentersliper på ganggulvet!!

Ha en flott dag!

Guldkant På Livet sa...

Nej men GRATTIS Lisbeth!! Självklart är din blogg månadens blogg!!! Så kul och passande!! Jag gillar Lev Landlig, jag såg i senate numret att Mia skulle vara med så nu blir det bara bonus att du omnämns också!

Jag ska genast leta reda på tidningen och köpa den!!! Vilka vackra arrangemang du gör som vanligt och den grönvita skålen var ju bara för härlig!

Ha en skön och solig helg min bloggvän! Mari.

Anitas hus sa...

Å så moro Lisbeth! Gratulerer med velfortjent omtale og ja, det er nok fler enn deg som liker bloggen din:O)
Jeg skal få kjøpt bladet, liker det veldig godt jeg også, men det er ingen som selger det her. Må til byen, men da har jeg jo en unnskyldning for å ta en tur, haha, akkurat som om jeg trenger det, menmen^^,)
Gleder meg uansett til å lese det. Fikk kjøpt Vakre hjem igår, ble såååå glad når jeg oppdaget at de hadde begynt å selge det her på Rema 1000:)

Gratulerer med tolv-åringen, min lille prins blir tolv neste måned. Hjelp neste år er de tenåringer, da er det liksom ikke noen små barn igjen i huset. Vel, han får nok bli mammas lille gutt litt lenger han^^,)
Ha en stålende helg Lisbeth og kjenner jeg deg rett så blir det vel litt av en feiring i helgen!
Klem fra Anita:O)

essemia sa...

Vad mycket fint. Och den tidningen är verkligen fin. Lite krånglig att få tag i emellanåt bara!
Jag hoppas du inte sliter ihjäl dig med broderandet innan 17:e maj, ha, ha.
Hoppas också att ni får en bra helg.
Kram Elzie

Landcharm sa...

Så hyggelig, men slett ikke overaskende. Jeg fikk Lev Landlig i går, men har ikke fått kikket ennå. Da har jeg noe å glede meg til. Kos deg med husvask, bursdagsfeiring og helg!

Min Verden Hanne sa...

Gratulerer så forferdelig mye med omtale i Levlandlig. Det er en stooor ære. Dessuten får jeg dårlig samvittighet fordi jeg fortsatt ikke har sendt premien, men det har vært altfor mye vasking på meg i deg siste ;) Vel, det er ikke fordi den ikke er viktig! Kos deg videre med bloggebabyen din - det er koselig, det er sikkert og visst. Jeg har besøk fra blogger fra nederland, det er kjempestas. Må ut å kjøpe bladet jeg nå og inn å gratulere Mia :) Klem. God helg. H.

Kine sa...

Gratulerer da,både som mnd's blogg og til datteren din som fyller år:) Vel fortjent,bloggen din er jo SÅÅ uber vakker!!!koser meg her inne bestandig;)
God helg!!*klæm*

Garden Angel sa...

Heeeeei!
Hurra for prinsessen! Gratulerer!!!
Og gratulerer så mye som mnd`s blogg!
Det fortjener du deluxe;)
Er Mia der også....
Tror jeg må løpe og kjøpe bladet;) Hehe
Veldig fin betegnelse av mai som lokkemnd`n....hehe
I am trapped in there:)
Ordner litt her og stuller litt der....og bloggen min lider litt av det for tiden...iiiikkk
Stakkars bloggebaby;)
Men jeg kommer snaaaart tilbake:)

Kos dere masse, og ha en deilig tredagers feiring!
Gooood klem fra meg(",)

Hannas Sjarmerende-GJENBRUK sa...

Til lykke og gratulerer med dagen. Klem Hanna

Hespe sa...

Gratulerer Lisbeth - så utrolig gøy, og ikke minst vel fortjent!!! Er jo ikke det minste overrasket at du blir omtalt, så herlig blogg som du har. Hi, hi - jeg har "digga" deg lenge jeg... :o)

Nydelig innlegg du har postet i dag også, med fantastiske bilder, som jeg virkelig nyter å se på...

Ha en flotters helg, og kos deg med omtalen min venn!!!

Stor klem fra Hildegunn

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis Lisbeth! Det är du väl värd, du har en toppen bra Blogg. Ett bra tag innan jag började Blogga själv var jag inne och kikade hos dig regelbundet. Finns ett ställe i Karlstad som har utrikes-tidningar, ska gå och köpa mig en.
Och en skön helg och kram till dig
AnnaMaria

Huset på toppen sa...

Så gøyt, Lisbeth,gratuler med omtale lev landlig!!Du har en så utrolig koselig blogg,og jeg titter innom deg ofte:)Ønsker dere en fin feiring i helg og gratulerer med 12 års dagen:)
ha en fin helg,kos dere med deilige kaker!!
klem Linda

camilla sa...

Grattis grattis.

Måste bara säga, FANTASTISK blogg du har alltså. Man blir varm i hjärtat av att läsa och bilderna är underbara. Ha nu en superduper fin helg i ditt vackra hem.

Kram Camilla (en svensk i Norge:))

Missfryd sa...

Gratulerer, så morro!
Skjønne bilder her som vanlig. Ønsker deg en god helg.
Ingrid:-)

Hemma hos lilla mig sa...

Grattis Lisbeth! Det är du verkligen värd för din så vackra blogg.
Måste ju bara leta upp och köpa tidningen:-)
Ha, en bra helg.
Kram

In my house sa...

Åååååå, jättefina bilder,,, jag njuter!!!

önskar dig en mysig helg :)

Kraaam josse

fru rosa sa...

Gratulerer så mye! Du har jo en kjempefin blogg da, så det er vel fortjent. :) Ha en god helg!

sologbolig sa...

Gratulerer såååå masse!! Eg abonerer på Lev Landlig men det har enda ikkje dukka opp i postkassa. Fine bilder hos deg som vanlig. Ønsker deg ei riktig god helg.

Kerstin sa...

Så kjempekoselig ...Gratulerer..det er deg ve undt... du har en flott blogg...

Moro å lese om "kjendtsfolk"...Leste om MIas Landliv også...
Blir ekstar bra bladet da vettu..
Grattis til den unge i huset...
Nyt helgen
O=)
Klem

Cecilie sa...

Gratulerer så mye med månedens blogg! Det er VEL fortjent! Henter masse inspirasjon hos deg, så det er supert at enda fler får høre det gode ryktet ;). Tusen takk for alle flotte innlegg!

Gratulerer med 12-åringen også! Merkelig hvor fort disse årene flyr! Min eldste er 17 og skal tilbringe neste skoleår i Skottland... Skjønner egentlig ikke hvor det blir av alle disse årene???

Ha en superfin helg!

Klem

L'occitane sa...

Jeg abbonerer på magasinet "Lev landlig" og elsker bladet som deg.
Da jeg fikk det i posten for tre dager siden så var noe av det første jeg så at bloggen din, min favorittblogg, var omtalt i bladet.
Jeg ble så glad på dine vegne at jeg ble helt rørt. Det fortjener du virkelig, Lisbeth. Bloggen din er så vanvittig inspirerende og hjemmekoselig.
Jeg blir så glad av å lese innleggene dine, og jeg har mang en gang slått opp eldre innlegg for å benytte meg av dine tips som bla maleskolen, den er bare helt konge, og heklevideoen er også gull verdt.
Stå på, Lisbeth, du er virkelig fantastisk.
Og gratulerer med dagen til prinsessen!!!

Klem Line

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så härliga bilder du visar! Och gratulerer!!!!

Livs Lyst sa...

Så kjempe gøy da!! Grattis!! ;O)
Og det ER jo inspirerende å komme inn hit!!!!

Hilsen L-jo

Mette sa...

Hei! Fikk bladet i posten idag, og skal kose meg med det på kafebesøk imorgen! Min alenestund skal nytes til fulle!

Gratulerer! Er et av mine yndlingsmagasin også...Utrolig mye kjekt å lese der (ikke bare om interiør, men om en livsstil...:0)

Mette

Viola sa...

SÅ det är bara norska kändisar idag jag bloggar med, vad roligt, skrev just till Mia att jag måste be mannen börja köpa den tidningen, han är i oslo flera gånger i månaden så nu vet jag vad han får handla med sig..så roligt att få respons på sin blogg, grattis, ha en skön helg, klem

Prinsesse Elin sa...

Hallo snuppa
3 dager til ende her også....så jeg må hive meg i kokkelua. Måndens blogg er fortjent men det visste du at jeg syntes så sånn er det med den saken. Har bladet kommet for salg nå??? I såfall må denne dama la kokkelue være kokkelue og ut å shoppe blad. Hils C å gtatulere henne med dagen. Klem fra ELin:O)

Lindas Hus.. sa...

Hei Lisbeth!Gratulerer med prinsessa og mnd,blogg.Må innom å kjøpe bladet å lese både om deg og Mia.dere er to flotte damer som jeg gleder meg til å titte inn til.
Ha flotte maidager.Stooor klem
fra Linda :))

Anonym sa...

Gratulerer såååå mye med omtale i Lev Landlig, så kjempemoro:) Det er vel fortjent, Bloggen din er jo så inspirerende og flott:))
Må dure ned og få kjøpt bladet:)
Ha en strålende helg.
Klem

frøken olsens drømmer sa...

Hei på deg og GRATULERE SÅ MYE !!
og jeg kan jo si at der vel fortjent selv om jeg er ganske så fersk blogger er det en glede å følge deg !!!
ha en strålende helg
klem fra meg ;))

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Så spennende! Skal kjøpe bladet i morgen!! Artig når dere bloggvenner er i bladene!!
Ha en fin helg videre!
Go klem fra meg!

Bygatan sa...

Grattis Lisbeth!
Så roligt, det är du så värd!

Du bjuder på massor av inspiration, alltid vackra bilder.
Den tidningen ska jag försöka få tag på.

Ha det gott!

Kram Lena

Fru. Fryd sa...

Gratulere med omtale, som er vell fortjent og gratulerer til prinsessen som fyller 12 år. Min prinsesse er 12 år den 12. mai. Så jeg er godt i gang med kakebakst og planlegging av klassefest...

Flott lampe du har funnet deg. Kjekt med gjenbruk!!

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Grattis vännen!! Det är du sååå värd!! Du e sååå duktig!! =)

Massor med grattis kramar Malin

Crinoline sa...

Hei og gratulerer.Det er vel fortjent.Gratulerer med 12 års dagen til datteren din.

Drømmen om en eplehage sa...

Vel fortjent å få den omtalen og takk for tipset, det bladet må jeg kjøpe. Prøvd å kutte ned på interiørblad innkjøpene, men det er ikke lett gitt.

Kommer til å sitere deg i et kommende innlegg om det å ha en baby, bloggbaby, skape og ha noe som er mitt. Har nemlig ikke følt det helt i det siste, men prøver å skubbe det unna, heve meg over janteloven og trekker derfor pusten dypt og fortsetter som før på MIN måte, i MIN blogg, skapt av MEG!Takk, for at du hadde akkurat dette innlegget som ditt siste i dag, det fikk den litt vonde klumpen i magen til å skrumpe enda litt mere inn.

God klem og ha ei skjønn uke!

Drømmen om en eplehage sa...

PS: Gratulerer med prinsessa. Siste året før hun blir tenåring... De blir liksom så brått store da synes jeg.
Håper dere hadde en trivelig feiring!

En Doft Av Lavendel sa...

Hej Lisbeth!
Å va de är trevligt att kika in till dig, du visar så mycket fint & inspirerande!!
Hoppas att din helg varit bra. Här i Dalarna, Sverige har de regnat till och från mest hela tiden..men har ju mycket att fixa med inne i huset.

Önskar dig en ny fin vecka!
Kraam från Benita

Hulda sa...

Ja, det er veldig artig å være månedens blogger i LevLandlig, jeg var månedens blogger i mars. :) Koselige bilder du viser også, jeg har så sansen for de skoleplansjene dine, skulle veldig gjerne fått tak i en.

Jeg fikk ordnet i hagen i helga, kom gjerne innom og se på bloggen. :)

Mia sa...

Kjære søte Lisbeth! Gratulerer sååå masse med hyggelig omtale av bloggen din i Lev Landlig! det har du så absolutt fortjent, og jeg håper du får masse nye Lev Landlig-besøkende i bloggen din. Takk snille også for "promotering" av bloggen min, du er ikke sann! Og når det gjelder blogging, så skjønner jeg så absolutt hva du mener med våren og mai måned; det er så masse annet en har lyst til (og må!) gjøre nå, så blogging kommer litt sånn i bakerste rekke. Men vi får ta det igjen til høsten!

Grattis så masse med overstått prinsesse bursdag. Jeg regner med at dere alle sammen hadde det så koselig. Og så får du bare prøve å nyte disse deilige maidagene, mellom slagene... det skal jeg også forsøke å gjøre.

My little footprints sa...

Hei Lisbeth!
Og gratulerer kjempemasse med omtale! Utrolig stas! Skal nok ta meg en tur til butikken og investere i et blad ja!! ;) SÅ utrolig morsomt! HAdde hoppa i taket jeg! hihi..
Takk for besøket hos meg i dag, og for koselige ord! Er så utrolig hyggelig å få så koselige tilbakemeldinger!
Ønsker deg en super uke!
Klemmer fra Beth

Villblomsten sa...

Nydelig som alltid :-)