01.06.2009

PINK CHAMPAGNE ON ICE

Hei alle sammen! Endelig er dagen kommet som jeg har gledet meg vilt og hemningsløst til. Og ikke nok med at dagen endelig er her, men den er helt fantastisk med det nydeligste sommervær som tenkes kan.

Snart lukker jeg døren og avgårde bærer det til byen for å treffe vennegjengen.

Tenker vi blir sittende noen timer på uterestaurant før vi så trasker utover mot Koengen, med Eagles billetter i hånden!

Gleder meg så jeg holder på å tippe over! Blogglandia har jeg ikke vært innom på noen dager. Sommerværet kom til pinsen og jeg har jobbet for å få vekk spøkelsesfaktoren : blekt ansikt + hvit tunika = skrømt.

Med andre ord har jeg ligget paddeflat i solen og ikke gjort stort annet enn å bli brun, yeahhh ! Kommer innom dere når jeg har gått inn for landing og fjærene har fått brust fra seg! Ha det godt alle godinger, vi blogges ved!

Ps: Døren på bildet er gammel, aner ikke hvor den kommer fra, men er nok blitt hentet fra et rivningshus og blitt satt inn her som kjellerdør. Det er en såkalt tofløyet dør i fiskebeinsmønster med de nydeligste dekorerte dørspeil på innsiden. Skal vise det en annen gang, nemlig litt vanskelig å ta bilde av, fordi døren vender innover og da må jeg ha det rette lyset for å få gode bilder av herligheten. Jeg har det orginale beslaget til nøkkelhullet, men har ikke fått tutlet meg til å få det montert, some day... Liker du gamle dører og andre bygningsdeler er det kjekt å ta døren innom her

English: The sun has arrived and the Eagles have landed. The concert is tonight and I`ll be there , Yiiiihaaa !

28 kommentarer:

essemia sa...

Vad härligt det lät. Hoppas ni fick en mysig kväll i byn. Och så fint du hade det vid källardörren.
Ha en skön vecka.
Kram Elzie

Datt sa...

Hehe, skrømt... Jaja, kos deg på konsert med den nye brunfargen din! ;)

Lobelia-damen sa...

Kos deg masse!!!! :-)
Regner med vi får oppdatering iløpet av uken.

Skål!

w:-)

Hulda sa...

Mmmm, så herlige sommerbilder du viser, Lisbeth! Den hengekøya så meget innbydende ut. :) :) Likte så godt den døra, virkelig skjønt!

Hemma hos lilla mig sa...

Älskar dina härliga inlägg Lisbeth.
Ha, det nu så roligt men vännerna på byn.
Kram

Christinas låvebutikk sa...

Nydelig bilder!
Kos deg i finværet!!

Kerstin sa...

Herlige bilder Lisbeth...som alltid... kos deg på konsert, min mann reiste i sted han også=)
det blir nok en opplevelse...

Klem O=)

Maliva`s verden sa...

Hei...koselig innlegg og heldig-grisen skal du virkelig på konsert?Kos dere..
Ps!Er det du som har lagt ut smijernsengen til for salg på finn.no..nå ble jeg nysjerrig her altså...Den jeg ser til høyre der....

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hoppas du fick en mysig träff med väninnorna. Och pigg och nysolad så klart du hade kul. Underbara bilder från din trädgård, så vackert med allt det vita.
Ha en fin vecka
Kram till dig
AnnaMaria

Drømmen om en eplehage sa...

Kos deg på konsert, snuppa!
Her har også pinsen gått med til sol og gleder. HERLIG!

Skjønne, stemningsfulle bilder som alltid fra din kant. Slemme meg ble selvsagt aller mest glad for å se at buksbomen din har fått en slik sommerbrun farge også. Mine VINTER grønne ting i makene urner har nemlig også blitt brun nå til sommeren. Prøver å late som det skal være slik, men må vel bare innse at det er på tide å sende de til de evige jaktmarker og prøve på nytt. hihihi. Ser naboen ser vel lenge på de for tiden, men slikt får meg bare til å la de stå enda litt til. hahahaha!

Tuddelu!

Jannicke sa...

Kos deg med Eagles i kveld da!!
Klem J.

Anonym sa...

Hei!
Jeg har et spørsmål til deg som jeg håper du kan svare meg på, har sett to par nydelige par med Calou sko som du eier, ett i sølv og et par i beige. Jeg er på jakt etter akkurat slike, hvor har du kjøpt de? God kveld:)

Hespe sa...

Åhh, så heldig du er - Eagles konsert...!! Tipper dere storkoser dere!

Nydelige bilder hos deg som alltid. Den hengekøya di så jo bare såååå herlig ut - ligge der å føre slaraffenliv kunne virkelig ha fristet ...;o)

Da er en lang pinsehelg over, og du allverden for en flott helg. Sol, sol, sol og sommertemperaturer - finnes det noe deiligere?

Ha en flott kommende uke!

Klem fra Hildegunn

Som mine dager er sa...

He he ... jeg håper du fremdeles bruser med fjærene. Opptakten med å bli brun og smekker - ja den har vi alle vært gjennom. Men å dra på Eagels konsert!!! Se det er det bare de færreste forunt. Jeg håper du sang og skrålte med, og at kvelden ble akkurat slik du forventet det og enda mere til. Man må leve livet og nyte nuet vettu. Det er det som skaper overskudd og noe å leve lenge på.

Hold oss oppdatert med hvordan konserten var, da. Jeg trenger å vite hva jeg gikk glipp av ;-)

Klem fra Marit

Margrethe sa...

Så flotte bilder :)Og for et nydelig vær vi har hatt. Høres ut som du har hatt en flott dag :)

Ha en fin uke :)

Hilsen Margrethe

Babb sa...

Herlige bilder, døren var kjempefin! Kos dere på konsert:)

Huset på toppen sa...

Håper du har hatt en flott kveld på konserten:)Flott eog kosleig blir fra hengekøyen din, ja vi har svidd oss litt denne helgen,ikke sant!!
Ha en fin uke!
Klem Linda

Hilde sa...

Du har så skjønne bilder - trenger ikke ineriørblader når jeg kan titte innom deg - bli brun i en fei så vi får flere vakre opplevelser... Håper eagles var alt du ønsket deg og litt til!
Hilde

Garden Angel sa...

Koooooooooooooos deg!
Nydelige bilder;)
God klem(",)

Miss.T sa...

Nydelige bilder !!!
Håper du fikk en flott konsertopplevelse : )

Les Cotrions sa...

What a sunny day! Enchanting photos of your garden!!!
Have a nice day!
Vale

liven sa...

Håper du hadde en fin konsert opplevelse i går:o)
Min mann var der og han storkoste seg!!!

Ellers så venter vi på litt varme igjen...ikke sant??

ha en fortsatt fin uke:o)

En Doft Av Lavendel sa...

Hej vännen!
Hoppas att du fick en trevlig kväll med vännerna!

Är så mysigt att kika in till dig, härliga inlägg, I love!!

Ha de!

Kraam från Benita

Mia sa...

Du har gjort klokt i å nyse solen, varmen og pinsen... rett og slett å pleie deg selv... og brunfargen! For nå er det slutt for denslags, her på mine kanter ihvertfall (og jeg som brukte pinsen til å så de siste restene av frø... nå kan jeg angre. Eller, jeg gjør nok ikke det når frøene spirer om litt og jeg kan glede meg til både blomser og noe spiselig...forhåpentligvis).

Jeg regner med at du hadde en herlig aften og at Eagles var verdt både ventetiden og billetprisen... jeg er nok en smule misunnelig her, siden jeg har så veldig sansen for Eagles, og ikke minst musikken deres.

Underbara Hem sa...

å vilken ljuvlig dörr
kram Jeanette

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg Anonym! De sølvfargete kjøpte jeg hos HouseofHedda, og de beige kloggene hos Nordljus.
Du finner linkene til butikkene i sideinnlegget.

Hilsen fra meg!

MOLLY sa...

Ååååååh, nå har jeg leste hele veien ned til hagetips og peoner. Jeg er så enig med deg, man må bare prøve seg frem. Det er jo det som er gøy:) Nydelige hagebilder, og jeg tenkte jeg skulle prøve meg på to roser i år, før vi fyller på til n neste år, nå trenger vi skjerming og le!!!

Dindy fantastisk blogg, som jeg nevnte for deg, sikkert et par år etter at du ble kjent med dama...hahaha;)

Sykkel; JEG VIL HA SÅNN SYKKEL!!!! Jeg drømmer om sykkel. Her borte kan jeg nemlig sykle, for her er det F-l-a-t-t. ALLE sykler, og jeg vil på sykkeltur. Jeg må nok kjøpe meg et brukt eksemplar, så lenge den må stå ute hele vinteren i påvente av en eller annen GARASJE?!?

EAGLES konsert...OMG!!!! Bare så misunnelig som man kan bli, uten å bli slem...hehe:) Skulle absolutt ha vært der...Håper det var en nytelse som sitter i leeeeeeenge:)

De bilderammene i hagen var en helt vanvittig og fabelaktig idè...WOW:) Tenker det må prøves ut, må bare få buskene og trærne mine til å vokse litt mer først. OG JA,jeg snakker med de hver eneste dag, bare så det er sagt!

Nå skal jeg finne kaffekoppen min, og slappe av med armen som ikke skal trykke på noe tastatur, og drømme om å være gjest i hagen din...
Og jeg har plantet både rips, bringebær og stikklesbær, og skal absolutt ha rabarbra, eller som Vendela sa BRA_BRA, og BARBARA...da vi var på Plantasjen i forrige uke...jeg lo så jeg grein, mesn jeg hørte jenta rulse bortover med forskjellige uttalelser på BRA-BRA:)


TUDELUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU og tjola hopp, her forsvant varmen som et triks utført av Houdini!

MOLLY sa...

Dindy...ja????? Cindy tenker jeg!