06.06.2009

MEME

Hurra, jeg er blitt tagget av en av mine favobloggere, nemlig Frøken Makeløs ! Hurra igjen, jeg elsker når awarder og memes går på kryss og tvers i denne bloggeverdenen. Frøkenen sin blogg har jeg fulgt lenge, første gang jeg stakk innom henne leste jeg dette. Man må bare bli glad i den jentas skriblerier, så det så.

Hva er du opptatt av for tiden? Været og Christian, helt voldsomt.

♥ Hva har du på deg i dag? Hvit tunika fra Noanoa og piratbukse fra BikBok. Tror det blir hvite espadrillos på beina i dag og solbriller på nesen :0)

♥ Hva skal du spise til middag? Taco

♥ Hva vil du gjerne lære deg? Å spille gitar som en gud!

♥ Hva hører du på akkurat nå? Hunden som piper og vil inn...men slipper jeg den inn piper den fordi den vil ut.....

♥ Hvordan er ditt favorittvær? Så varmt og fint at jeg ikke trenger å tenke på om jeg behøver jakke eller ei når jeg går ut døren.

♥ Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå? Å skrive en handleliste, do so hate !

♥ Hva syns du om den personen som tagget deg? Åhhh, masse, masse, masse! Hun virker superhyggelig, er morsom , ler så jeg rister ....og uhyre reflektert. Er en av de flinkeste bloggerne jeg vet om, en riktig rett fra hjertet skribent som man umiddelbart får respekt for. Hun får oppholdstillatelse i Bergen og ville klart vært en favo til æresborger av byen :O) ( æddabæddda bibliotekaren)

♥ Hvis du kunne fått et hus, ferdig innredet, hvor som helst i verden - hvor skulle det ha vært? Hmmm, det måtte blitt et sted der jeg så solnedgangen. Som naboer ville jeg hatt John Cleese på den ene siden, han sørger for latteren og Keith Richards på den andre som også sørger for latteren + litt gitarspill.

♥ Hva ville du gjerne hatt akkurat nå? Nybakte rundstykker og en løveklem!


♥ Hva vil du gjerne bli kvitt? Klesvasken.

♥ Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden den neste timen, hvor ville du dratt? Til Afrika , tilbake i tid, sånn ca 40 år og møtt løven Christian. Vil også ha en slik god løveklem.... jeg vil, jeg vil !

♥ Hvilket språk vil du lære? Walisisk, høres så artig ut!

♥ Hva ser du etter i en venn? Snill, omgjengelig og morsom.

♥ Hvem vil du gjerne møte? He he, løven Christian !

♥ Hva slags musikk liker du? Gullrekken på mp3 spilleren min! Smakebiter? Okey: Rolling Stones, Led Zepplin, Supertramp, 10cc, Eagles, Pink Floyd, U2 . Kun cremen!

♥ Hva er favorittplagget i klesskapet ditt? Hvit, lang, flagrende, svalende tunika gange 10 !

♥ Hva er drømmejobben? Tricky one, akkurat nå er dette en forlokkende tanke : kunne sitte i godstolen og klekke ut glimrende ideer som er brukenes til noe konstruktivt i denne verden.

♥ Har du noen favorittmodeller? Nope.

♥ Hvis du hadde hatt 1000 kroner nå, hva ville du brukt det på? Det vet jeg at jeg har i banken, men ikke i cash... dumt, for det betyr at jeg MÅ i minibank i dag.

♥ Beskriv stilen din? Rimelig avslappet.

♥ Hva var det siste motebladet du leste? Marie Claire.

♥ Den siste cd-en du kjøpte? Hannah Montana til min datter :=) Den neste blir nok cdèn til Alexander Rybak, fordi at han i går var så grei å stikke en uformell tur innom skolen til mine barn for å hilse på alle elevene og synge noen strofer, knall sant !!!!
♥ Hva hørte du på da du ble tagget? Aner ikke...

♥ Hva vil du akkurat nå? Ut i solen :o)

Denne sender jeg videre til noen nye bloggere og noen gamle travere. Til dere nye: dette er en superduper måte å la leserne bli litt bedre kjent med dere så hiv dere rundt og svar så det ljomer. Og en ting til... hadde det ikke vært for at dere la igjen koselige kommentarer hos meg så hadde jeg ikke ant at dere eksisterte :O)

Værsåsgod til Jordbærpiken, Drømmen om en eplehage, Som mine dager er, Lobelia-damen, Put in a box , Hjem og lykke og Ralfefarfar

Helt til slutt! Jada, jeg har fått Christian på hjernen, jeg er regelrett besatt av Christian. For en opplevelse de to gutta hadde. Jeg ser på løveklemmen om og om igjen og blir bare ikke mett av å se noe så fantastisk som den gjensynsscenen. 50 millioner treff på you tube , ha ..spør om jeg er med på å øke det antallet. Så da har jeg i likhet med tusener av andre bloggere laget plass til videosnutten. Hjertebank, tårer i øyenkroken og bare LOVE LOVE LOVE , sukk, smelt og dån så vakker en klem kan være !
Går du inn på nrk kan du se den fabelaktige dokumentaren der.

Løveklem fra meg !

16 kommentarer:

My little footprints sa...

Tårer i øyekroken? her sitter sippeguri og tårene triller som bare det.. såååååååå nydelig da! Den dokumentaren må jeg straks gå inn å se, om jeg ser du gjennom tåka her da.. hihi ;) Helt tullete, men det var jo bare så utrolig skjønt!
Koselig å lese om deg også Lisbeth!
Ønsker deg en fin helg!
Klemmer fra Beth

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Åhhh godt å høre Beth! Jeg turde ikke å skrive at jeg strigråter hver gang jeg ser videoeon... hørtes så sippete ut... men jeg gjør det altså !

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var kul läsning det här,men det tog ett bra tag innan jag fattade vem Christian är. Det är ju ett lejon! hihi och det var ingen dålig kram. Ibland hänger jag inte med i norskan, men lär mig mer och mer. Har nog skrivit det förut, men jag är född ca 2 mil från gränsen.
Ha en härlig helg
Kram till dig
AnnaMaria

ralfefarfars paradis sa...

Farlig å legge igjen kommentarer hos deg ..hihi..skal ta utfordringen på strak arm sånn etterhvert...løven Christian er min favoritt også..bare heelt utrolig at han husket..får ta en titt på nrk..håper du koser deg i dag..jeg er ferdig med noen gardiner- hurra for det..blir nervevrak av å sy...
skal kjøpe lev landlig - aldri lest det faktisk..kanskje det blir min nye favoritt..

Frøken Makeløs sa...

Så stas at du svarte på memet og takk for mange fine ord, nå ble jeg glad hurra!

Har faktisk studert i Bergen og syns det er en fantastisk by! Jeg har tenkt å ta med meg Helten dit en tur i sommer (han har aldri vært der, et er jo en skam!)

Viola sa...

Härlig läsning från dig..
:-)..hoppas dagen din är bra ...här firar vi nationaldag med svensk sill och potatis och nyskördade jordgubbar från södra Sverige, ha en skön helg, klem

Jannicke sa...

Halloen du!!
Ja, dette var litt av en utfordring!!
24 spørsmål... ;o)
Men jeg liker utfordringer,
så jeg tar den!!!
Den videoen gjør meg SÅ utrolig rørt! Kan ikke se den for ofte, gråter så¨jeg har hodepine etterpå! Tenk å se den på kino da!! Det ville blitt en pinlig affære, haha!
Klem J.

vosges paris sa...

awwww thanks for that movie it is so cute ;)

Som mine dager er sa...

Underholdende lesing, Lisbeth. Du får sagt det du. Blir bedre kjent med deg også. Helt enig i musikk-smaken din. Det er kremen over all musikk.

Ellers er jeg helt enig med deg i din fascinasjon over Christian. Har selv blogget den film-snutten for en tid tilbake. Jeg håper du fikk med deg HELE PROGRAMMET OM CHRISTIAN som ble vist på NRK på mandag kveld. Der fikk du hele den utfyllende historien med intervju med de gutta som fostrert ham opp. Jeg gråt enda mer av det programmet. Herregud som jeg grein! Sånn er det når man blir helt grepet av historien.

Tar utfordringen din. Helt klart! Og takk for at du tenkte på meg ;-)

Kos deg med helgen Lisbeth. Her står pizzaen på hev og venter på å bli kastet i ovnen. Tre forslukne unger og en elskelig mann står å venter på at den skal bli ferdig. Og jeg sitter uanfektet og blogger. Med forkle på og mel på henda .. nesten .... he he ..

Klem fra Marit

Kerstin sa...

For en fantastisk flott historie... ja dette gjorde inntrykk.. for en opplevlese for disse to mennene .... Det må ha vært stort..

Ja tårene kom her også.. skal ikke så mye til da men dyr og mennesker i denne dimensjonen er spesiell...
Moro å lese om deg da Lisbeth...
Nyt kveldn O=)
Klem

jordbærpiken sa...

Hei på deg! Tusen takk for utfordringen! Syns det var veldig koselig av deg å huske på meg. :) Memen/memet (eh...vet ikke helt hva jeg skal kalle den/det) er nå besvart på bloggen min. :) Kjempegøy! Ha en god kveld!

Strikkelines sa...

morsom denne da....ha en flott aften

Underbara Hem sa...

hoppas din dag har varit bra,
jag försöker läsa lite, men dålig på norska, men din blogg är så fin ,
ha en fin kväll
kramis Jeanette

Jannicke sa...

..Halloen igjen.
Her sitter jeg med skrivekrampe, og skuldrene oppetter ørene..
Oppdrag utført!!!
Klem.

Ida sa...

Hallais ! Da ligger utfordringen klar for publisering straks :-) Ble jo faktisk bedre kjent med meg selv ett lite øyeblikk - skremmende.. haha!

Ha en nydelig søndag! klemmer fra Ida

Margrethe sa...

Den videoen er bare helt nydelig! Har sett den mange ganger, og måtte også få med meg programmet på NRK. Kjempeflott historie!

Ha en fin søndag i morgen! Hilsen Margrethe