27.02.2008

SINK OG AWARD

Tenk at solen skinte fra skyfri himmel i dag, ikke for så mange timer, men nok til at jeg fikk tatt meg en runde på eiendommen med mitt fotoapparat. Og se over her, greiner fra plommetre som spirer inne i varmen, snart spretter der ut nydelige hvite blomster. Sinkskiltet med etikett har jeg laget selv.
Et gammelt feiebrett med blondekant pynter opp på plantebordet mitt. Fikk lyst å både feie og spyle utenfor huset, men venter til det blir litt varmere i været tenker jeg.


HIPP HURRA; jeg har fått Award av skjønne Elzie. TUSEN TUSEN TAKK ELZIE, om du visste hvor glad jeg ble for den.

Nå er det meg som har den ære å få lov å gi denne til 3 flotte bloggere . Ingen lett oppgave, for dere er alle slike fantastiske bloggevenner som glitrer om kapp og gir meg uendelig mye glede og inspirasjon. Men Awarden gir jeg videre til FRØKEN FRYD, BESTEFARSVERKSTED og til
EN DOFT AV DANMARK. Gratulerer til dere og stor klem fra meg.

Her lages det planteskilt i sink, klippes og kuttes og males for harde livet , får vise dere mer når de er ferdig. Og med hortensiaen min som fikk en liten luftetur ut i dag, ønsker jeg dere en videre flott uke.

English. I recieved a reward from Elzie and I am so happy. Today the sun was shining so I went out in my garden and enjoyed the day.

24 kommentarer:

M&Co sa...

Gratulerer med awarden! Det var velfortjent :-)
Du er det utenfor hos deg? Så deilig og vårlig!
Sink kostebrettet ditt falt jeg bare pladask for :-)
Og en ting til; Jeg spiste knekkebrød med brunost fra 1 Klasse til jeg var ferdig på videregående ...snakk om obsessive ;-)

Anki sa...

Å du store!! Fått pågangsmot i posten? Ble helt matt da jeg scrollet meg nedover her... Skal si du har prosjekter på gang. Den salongen din var kjempeflott da, og puffen ble jeg imponert over.
Så ett lite tips: Min kjære fikk ånden på søndag, og spylte oppkjørselen/gårdsplassen, som består av 550 kvm med asfalt. Det ble kjempebra. Men hva skjedde på kvelden? Jo, det begynte å snø, og på natten frøs det. Så da jeg skulle dra om morgenen, var det rent og pent men dog, GLATT! Og jeg tryna, og slo hånda mi noe innmari. Konklusjonen er; Vent med rydding og spyling til det er slutt på nattefrosten.

Hilsen midt i natta fra meg!

Hulda sa...

Helt utrolig så vårlig det er hos dere, jeg blir så misunnelig, altså!! ;) Her er det snø og klarvær, heldigvis sol, og det er herlig! Fikk lyst til å fikse på det ene plantebordet som står ute, men lot det være, må vente til det blir ut i mars, tror jeg.

Kjempefin tag i sink som du har laga, og nydelig hjerte du har festa på det gamle feiebrettet, skikkelig fint det også. Får alltid så mye inspirasjon her hos deg.

Mona. sa...

Gratulerer med awarden,og samtidig må jeg jo takke for at du vil gi den videre til meg !!!! Det var sannelig ikke verst,tusen ,tusen takk ;) Skulle vært lov å gi den tilbake....jeg finner bestandig så mye glede og inspirasjon,inne hos deg ! Likte så godt tagsen din,og hjertet på støvbrettet,nydelig :) Nattaklem fra kalde nord :o)

Lilla Blanka sa...

Hej Lisbeth! Jag har fått din gåva på posten nu...! TACK igen! Och stort tack för den söta extrapresenten..jättefin tvål!
Jag skall visa det i ett inlägg när jag använt trycket på någonting (kanske pute).
Åh vad fina bilder du visar idag...
Stort GRATTIS också till Awarden!
Kram
Mia

Lovise sa...

Heisann. Så fint at du fant meg da:)
Det er alltid koselig å få kommentarer når noen har vært innom, jeg blir kjempeglad for det.
Her hos meg er det ekkelt sørpevær i dag, men jeg håper det gir seg. Derfor er det ekstra hyggelig å se så fine vårbilder som hos deg.
Nydelig med det brettet med hjerte på... er svak for hjerter ..
Ønsker deg en fin dag, og velkommen igjen.

Ingrid sa...

Hei! For et utrolig fint hjem du har - og en kjempefin og inspirerende blogg! Skjønner ikke at jeg ikke har oppdaget den før.. legger deg til i linkene mine jeg! Ha en fin dag!

Hobbyhuset-Merete sa...

Søte sinkskilt du lagar!! flotte til å henge på ulike ting både ute og inne...
feiebrettet ditt er utruleg fint..søtt med blomsterhjertet oppå til pynt..gler meg til å sjå fleire bilder frå plantebordet og resten av hagen din når det blir meir vår ute :o)
ha ein fin torsdag ;o)

Marie sa...

Du verda for ein RÅLEKKER blogg du har! Nydelege bilete :)

Guldkant På Livet sa...

Å du milde, du har ju så mycket vackert hemma! Rena himmelriket och vilken förmåga du har att styla, allt är så makalöst vackert! Och grattis, din bogg är ljuvlig och musiken likaså! Mari.

Guldkant På Livet sa...

å den gamla katskylten skulle jag vilja låna till min blogg, hoppas det är ok... Mari.

Anne-Berit sa...

Hei,og tusen takk for koselig kommentar hos meg.Liker bloggen din,er så mye fint og masse å bli inspirert av her.Ønsker deg en flott dag,og snart er det helg igjen også:o)

Karna sa...

Her var det mye fint, lurer på hvilken by du har hus, for jeg har ikke set solen...kan det være det at solen ikke skinner på sure mennesker kanskje, for dagen i dag har jeg gått rundt som en sitron...huffa meg....

Sommerboligen er åpen for alle som vil komme, så det er bare å ta med badedrakten...HA HA HA

Elzie sa...

Visst är det väl underbart med solen. Den sken hela tiden jag arbetade idag - när jag kom utanför huset så började regnet falla *s*. Men nu har vi haft sol igen och det är så skönt att se den. Vi "bleka" nordbor behöver den verkligen.
Ha en fortsatt bra torsdag.
Kram Elzie

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Grattis med awarden!
-Fordi du fortjener det! <3

Bra du fikk et solglimt! Solen har jo ikkje vist seg mye på vestlandet i det siste.
Ha en strålende dag! Helg i morgen! jippi

Lene sa...

Hei, Lisbeth :)
Koselig å titte innom deg. Ser at det er noen dager siden, for her var det så mye fint (bare sporadisk blogging på meg for tiden). Så lurt å ta inn grenen fra plommatreet - skal jeg jammen gjøre når vi kommer hjem. Og så likte jeg så godt krukken i bakgrunnen på plommegrenbildet :) Nyydelig.

Blir spennende å følge ommøbleringsprosjektet ditt. Kan tenke meg mye har skjedd når jeg er hjemme igjen om noen uker, ja :)

Ha en fin kveld :)

Lene sa...

Tror det å skravle seg bort er mitt varemerke. Lisbeth - gratulerer så mye med velfortjent award!!!

:))

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej :)

Tusind tusind tak for awarden :)

Du kan tro jeg blev glad. Lurte mig ind på bloggen på arbejdet idag, og kunne ikke vente på at komme hjem og skriv dig tak for den !

Flotte billeder du legger på idag (igen), er snart helt desperat efter vår her også.

Klem Maria

Emmeline sa...

Hmmmm...jeg lurer nemlig på om mannen min jobber på en sløydsal nær dine barn??
Når de er på skolen nemlig??
Men jeg er sannelig ikke sikker altså, om det er noe jeg bare har funnet ut i en drømm eller om det er tilfelle;)

Plommetre har jeg også, og det har jo greiner så kanskje dette kan fungere hos meg?? Skal gjøre et forsøk! Fin vårinspirasjon på bloggen din i dag, masse gode tips også. Ser at du har fått deg en award og det var jammen vel fortjent! Gratulerer:) Jeg må si meg enig i at du har en inspirerende blogg som fortjener heder og ære:) Går alltid ut herfra med nye tips om hvordan jeg kan gjøre ting!!Kjekt:)

Rosengårdens Inredning sa...

Hej Lisbeth! Vad kul att du hittade till mej...För på det sättet hittade jag till dej.....
Vilken härlig blogg du har =)
Hit kommer jag fler gånger...
Kram Malin

Tonje sa...

Så hyggelig å få den Awarden da...du fortjener jo den...jeg fikk den samme av Agnes Shabbt chic for en stund tilbake...Nydelige bilder du deler i dag...gleder meg til å se hvordan skiltene blir=)
Ha en fin helg!

Dorthe sa...

Hej Vännen!
Tusen tack! Du vet hur du ska värma mitt hjärta :-)

Klem fra Dorthe

Cathrine sa...

Heisann! Det er godt når det begynner å lysne til ute. Her er det slapsføre. Liker snø altså,men liker snø som blir litt lenger enn bare en dag. Kjempefine planteskilt du lager. Ha en nydelig helg

Nostalgi och romantik sa...

Oj så mycket vackert du visar! Underbar sopskyffel med hjärtekrans! Och såå mycket annat fint också!
Kram
Marie