15.02.2008

LATEST OF LONDON

Se hva jeg har fått! En alldeles fantastisk hatteeske med silkebånd og orginalt silkepapir innvendig. På toppen er det et vakkert lite håndtak og herlig logo som sier "Latest of London". Er den ikke bedårende?
A.C.Reinhards Hattefabrik. St. Kongensgade 85, København. Åhh jeg er fra meg av lykke!
Så klart jeg må vise noen bilder av herligheten.
I går var det rene julaften for meg, først fikk jeg denne alldeles fantastiske gamle hatteesken og i tillegg kom gaven fra Hagen på landet som jeg var så heldig å vinne. Fordi jeg er utrolig glad har jeg tenkt å dele noe av lykken med dere. Har derfor bestemt meg for å gi vekk et putetrekk med trykket av hatteeskens logo på. 2 trykk på transferpapir vil også bli gitt bort. Det eneste du behøver å gjøre er å legge igjen en kommentar til dette innlegget, så trekker jeg 3 heldige vinnere på tirsdag. Under her er putetrekket som dere kan være heldig å vinne.

Nydelig innpakket gave fra Pulsatilla, tusen hjertelig takk. Her kommer noen bilder av godsakene som jeg fikk.
Små magnetord som jeg kan pynte med overalt.

Frø og garden labels i de herligste farger. Gleder meg til å så!! På toppen av det hele har Romantiskahem valgt å presentere meg som ukens blogg. Jeg er kjempestolt. Sender derfor trykket av hatteeskens logo til henne som takk for presentasjonen.
Ønsker dere alle en super helg og igjen tusen takk for flotte kommentarer, jeg setter ufattelig stor pris på det.
English. Yesterday I got this beautiful hatbox as a gift. I am so happy and proud to get to own such a beautiful item. And the things that I won on "Hagenpålandet"`s blog arriwed. The pictures tells you what I got. Wonderful things for my garden. "Romantiska hem" presents me on her blog as the "blog of the week", for that I am proud and really happy. You will find them both in my links.
I wish you a wonderful weekend and thank you so much for visiting my blog.

29 kommentarer:

Elzie sa...

Lyckans ost!!! Hur kan man bara få en sån fin hattask hem i brevlådan? Och de andra sakerna du fått var ju hur fina som helst. Hade jag gärna haft jag också *s*. Skoj att ha det i trädgården.
Förstår om du blivit omnämnd i Romantiska hem. Det är du väl värd för du har ett underbart hem. Hoppas vi får se mer av det snart!!
Ha en riktigt skön helg.
Kram Elzie

Marte sa...

Her var det masse glede og lykke:)
Så heldig du er! Datt den bare ned i postkassen;)
Den var virkelig sjarmerende!!
Du har den flotteste bloggen, så vakre bilder! Inspirert av deg tok jeg turen til Laura Ashley i Vika på lørdag, og de hadde mye lekkert! Jeg fikk kjøpt meg endel stoffer! Så sarte og nydelige! Akkurat min stil (er din stil;) De hadde desverre ikke så mye interiør, på LA internettsiden er det jo sååå mye fint! De hadde lite i forhold i Vika.

Også må jeg takke deg for maleskole! Veldig nyttig lesestoff! Jeg maler endel selv.. Men mitt lille bord i gangen som har gulnet har virkelig irritert meg. Men takket være deg vet jeg hvorfor!

Jeg er så glad for at du endelig har klart å legge inn kommentar hos meg:)

Ha en nydelig helg!!
Klem fra marte

Camilla at home sa...

Så heldig du er! Jeg tenkte faktisk litt på deg når jeg fant disse bildene:) Du må ha en riktig god helg:)

Tonje sa...

åhhh! Den hatte esken var bare helt utrolig vakker...tenk å eie noe så vakkert! Og så mange flotte ting du fikk.er så koslig med slike overraskelser og oppmuntrende ting på en hverdag=)
Håper du får en kjempe flott helg!

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej med dig :)

Tusind tak for din flotte kommentar på min blogg - som du selv siger, kan en ny blomst eller to hurtigt kurere noget af lysten efter noget nyt.

Jeg har ikke set din blogg før, men heldig jeg er at falde over den nu - den er jo helt fantastisk :)

Hatteesken du har fået idag er vel nok flot !! Lige min stil også. Den er sådan een som man drømmer om, men aldrig selv finder - så tillykke med den.

Var også veldig imponeret over din indretning i det hele taget. Kan godt li du viser hvordan man gør tingene, og ikke bare resultatet.

Tak for kigget, her kommer jeg helt sikkert igen - jeg har lagt dig til i min liste.

Klem Maria

Nora Lee sa...

Such a beautiful gift. My mother is a wonderful gardener, I just never had the gift. I'm glad I found your blog. Very nice. Please stop by and visit me sometime!

Sandra

mona sa...

Men i alle dager,den hatte-esken var jo heeelt unik !! Skjønner godt at du hadde en super dag,med så mye fint i posten :) Og så omtalt i et blad.....og ja,det er sannelig fortjent,med din nydelige blogg,ingen tvil om det !! Men nå må jeg løpe,på loppisen.....kansje jeg finner noe å teste maleskolen din,på......??? Kos deg da :)

Hobbyhuset-Merete sa...

Fantastisk flott hatteeske!! Den var du heldig med, gitt ;o) kjempesøtt putetrekk du har laga og..artig med samme logoen på det som på hatteeska! Du har sansen for detaljar :o) ønsker deg ei super helg!!

Lilla Blanka sa...

Hej Lisbeth! Tack snälla du för dina jättegoa kommentarer i min blogg, jag blev såå glad!
Din blogg är underbar, jag har lagt dig som favoriter också.. :)
Den där hatt-asken är fantastiskt fin, så läcker!
Kramar
Mia

HildeS. sa...

Ååååå så masse fint.
Den hatteeska var berre heilt nydeleg, heldige du, som har fått tak i den:)
Eg var på Fretex og fann meg ei stor, gamal ramme i dag, så eg var også heldig:)
Alt det andre var også så flott:)
Kos deg med godsakene, og ha ei super duper helg:)

M&Co sa...

Oj såååå mye lekkert! For en fantastisk hatteeske! Vakreste jeg har sett! Ha en kjempe koselig helg! Klem Monica

Lene sa...

nydelig ;o)
e gjerne me i trekning av d stilige putetrekket!

ha ei flott helg!!

marypoppins sa...

On my blog to Friday monster lace and other materials that you can buy, are things vintage and embroidered most passionate for hand embroidery and creative work
Thank you very much for your congratulations!
But I understand that this is fair trieste
Mary

your wanderful post!!!

Hulda sa...

JA, her var det mye å være glad for. :) Så flott hatteeske, nydelig putetrekk, og en lekker gave fra Gro. Nydelig og vakkert alt sammen.

Cindy ~ My Romantic Home sa...

I love those little garden word magnets!

Dinah sa...

oi oi så kult!Den var ordentlig sjamerende. Ordentlig stilig pute også. Det ble veldig fint med logoen. Stilig! Ellers vil jeg bare ønske deg en solfylt og deilig helg!
(kjenner jeg ble veldig smittet av din glede og iver i bloggen, deilig!! ;) )

Inredningsfanatiker sa...

Hejsan Vännen!
Vad skoj att du kännde dig nöjd med inlägget, du har ju ett helt bedårande hem så jag tycker att det är skoj att fler får chansen att veta om din blogg.
Ha en fantastisk helg!
Kram Petra
mail; boopgirl82@hotmail.com
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

My little footprints sa...

Jeg hopper nesten i taket her med glede på dine vegne! Så morsomt å få en slik vidunderlig skatt! Den var virkelig bare herlig! Hatteesker er vel ikke akkurat så lett å få tak i heller, jeg har tittet etter det hver gang jeg samfarer loppiser og bruktmarkeder! Så heldig du har vært!! Og i tillegg disse konkurransene! Så morsomt da!
Ønsker deg en alle tiders nydelig helg fyllt av lykkerus ;)
Klemmer fra Beth

En Doft Av Danmark sa...

Vilken hattask! Sååå bedårande! Och så kommer den från mitt lilla underbara hemland...Danmark:o). Jag förstår att du är lycklig....det skulle jag oxå vara!

Klem fra Dorthe

Garden Angel sa...

Åå så heldig du har vært!
Nydelig hatteske!!! Så morsomt med de hage-ord-magnetene! Kunne tenkt meg de selv jeg:) Så kan man jo være litt poetisk;)))
Takk for gode tips under og over her også! Det er alltid lurt å ta med seg gode råd!
Ha en fin helg!
God klem fra meg:)
Ps: "ukens blogg" er vellfortjent!

Lindas Hus.. sa...

Hei Lisbeth!Nydelig hatteeske.Må jo passe perfekt i ditt nydelige hus.Herlige ting du fikk i gave også.Morro med flotte små detaljer en kan bruke i hagen.Linda :)

Helene S sa...

For en nyyyydelig hatteboks, og så lurt å bruke logoen som dekor på puten.Ble veldig fint!

NinaS sa...

Hatte-esken var utrolig flott da!
Ingen dum idè å bruke logoen til emblem!
Liker bloggen din utrolig godt, så variert og spennende, og så mye vakkert!
(og flotte bilder, ikke minst!)

Metteflette sa...

Skjønner du er glad nå altså!!!!! Den hatteesken er jo til å dø av! Så heldig du har vært og alt det andre du viser....Utrolig vakkert! Det er en nytelse å være på besøk hos deg! Stor klem fra Mette :-)

Lena sa...

Så stilig den esken var da!!!
Puten også, kjempefin:)
Skjønner godt at du er lykkelig nå ja:)

Tove sa...

Så mye flott du lager og har!! *misunnlig* :) Alltid er du til inspirasjon

Tove sa...

Etter at jeg hadde en diskusjon i går om ordet misunnlig, måtte jeg bare skrive til deg at jeg ikke MIS UNNER deg noe:) Men at jeg liker veldig godt alt du lager og skulle ønske jeg også var like flink. Jeg har nemlig hatt en helt annen mening med ordet misunnelse, men skjønner jo at det kan misforstås...ville bare si ifra:)

Vera sa...

Takk for en flott og inspirerende blogg!
en glede å kikke innom...nesten hver dag=)
mvh veronika

Lene sa...

Ahhh... Har du virkelig bare fått en så nydelig hatteeske!?? Lisbeth, jeg skjønner at du må ha vært snill pike, den var bare drømmen!! Og så håper jeg jeg rekker å være med i trekningen - såå spennende :)

Og jeg er så enig, så enig med Romantiska hem. Bloggen og hjemmet ditt er bare sååå fortjent med en slik tittel og presentasjon!

Tusen takk for stemplingskurset og gode tips over her. Jeg er jo helt out of date, hehe... Driver fortsatt og brenner langs revne kanter. Slutt på det nå :)

Ha ei riktig god natt :)