03.02.2008

PRINS IFØRT BLONDERJeg er så glad i søndager, da jeg var liten var jeg ikke det! Noen som kjenner seg igjen der? Søndager var ordentlig kjedelig, unntatt slike spesielle som fastelaven, da var søndagen godkjent:o))
Godkjent er den i dag også. Stuen er rensket for rot og glassdørene pusset. Doble glassdører kunne jeg hatt mellom alle rom hadde det vært mulig.
Slike lysestaker kunne jeg også hatt i alle rom.
Med vakre porselensroser kunne jeg prydet alle bord.
Stoler og bord på tåspiss som den mest elegante prima ballerina, ja takk overalt!
Se hva som fløy rett ned i postkassen min uten et eneste tastetrykk på datamaskinen!! ,( fy som jeg lyger..!!):o)))) Vegglysestake med den nydeligste fugl på, ønsker meg maaaange!
Kan ikke se meg mett på den, er bare så vakker!

Bilder av urter og planter med latinske navn...
Speilet er et av smykkene i stuen , i det speiler den gamle støpejernsovnen seg fra Eidsfos Verk .Verket som produserte ovnen er nok nedlagt for lenge siden. Den kom til verden rundt år 1920 og sørger for å holde denne familien varm, ekstremt varm!Vræl, hyl og skrik for alle disse flotte ovnene som er gått tapt opp igjennom årene.


Bildene er lånt av Museumsnett og viser ovnsproduksjonen på Eidsfos verk. Praktverk!!

Nydelig emblem i støpejern som stammer fra en gammel ovn.

Min Prins i blonder, sånn ser han ut etter en tur på syrommet, han skulle ha vist hvor utrolig feminin blonder er, tenker hans mannlige ego hadde fått seg en knekk der ja! Rasen er
Tervueren, en av 4 typer Belgisk fårehund.

Ha en riktig nydelig søndag og en flott neste uke!English version. These pictures are from my livingroom. They show some items that I care for a lot, some new and some old,..- amongst them my dog. He`s 11 years old and is a Belgian Shepherd.


30 kommentarer:

Lindas Hus.. sa...

Hei! Såå flott lysestake du har kjøpt.Nydelig den andre også.Masse flott å se i ditt hus.Speilet var ekstra lekkert synes jeg.Ha en Fin uke!Hilsen Linda :))

Inredningsfanatiker sa...

OJ WOW! Vilket flott hem du har, vad roligt att du lämnade en kommentar hos mig så att jag hittade hit! Jätte fint!
Ha en go vecka! Kram Petra

Kine sa...

Himmel så flott du har det i heimen!!Helt oppslukt jeg altså:) NYDELIG alt sammen!Ha en flott uke:)

Elzie sa...

Så otroligt fint du har det. Det var väl det jag visste att du skulle ha ett underbart hem. Blir så avundsjuk på alla fina saker, t o m hunden i blonder *s*.
Ha en riktigt bra måndag.
Kram Elzie

Flower Power sa...

Wow, og atter wow, for ett hus du har! Nydelige bilder fra stuen, og masse flotte saker. Veggstaken med fuglen er helt nydelig! Stolen, speilet, ovnen og de doble dørene...aldeles nydelig!! Du har virkelig greid å holde en gjennomført stil. Hunden var søt med blonder, og gle rett inn i interiøret...:)

HildeS. sa...

åååå, så masse fine bilete fra heimen din du viste her.
Så koseleg du har det:)
Så søt hunden din var med blonder dandert rundt hodet:) hehe.
Ha ei finfin veke.

BROCANTE sa...

Så mange flott og inspirerende bilder. Jeg må ta meg en tur innom seinere - (snek meg til en pause på jobben.....)

Min Lilla Vrå sa...

Vilken otroligt flott ljusstake med fågeln:-) Du har så fint i ditt hem att man inte kan se sig mätt.-)
Kram

Hobbyhuset-Merete sa...

fantastiske bilder frå heimen din!! du har det verkeleg flott :o) mange fine detaljar og lysestaken med porselensrosene er kjempesøt!

liven sa...

Hei:) ååå....helledussen!! Her var det mye fint:)
Eidsfos ovner kjenner jeg til. Mine foreldre hadde et eldre hus i Eidsfoss noen år og der var det forskjellige slike ovner på soverommene,badet og i stuen. Utrolig flotte ovner!!!

Lene sa...

Ja, takk - jeg vil også veldig gjerne ha slike fugler flygende inn i min stue. Og veldig gjerne også slike sndre lysestaker. Og et fuglebur, takktakk.

Og Prince har skjønt det: Matcho, ja takk. Myk mann, ja takk, begge deler :)

Du - jeg sier jatakk til resten og - bare send regninga til mina matcho myke mann ;)

Ha en super kveld :)

Klem fra Lene :)

Camilla at home sa...

Kjempeflott stue! Veldig fint med doble glasdører, helt enig i at det kunne en godt hatt mellom alle rom, men det er jo den plassen da...Likte så godt urtebildet ditt også:) Ha en fin kveld:)

My little footprints sa...

Så flott den vegglysestaken din var da! Hvor har du kjøpt den? Kunne gjerne tenke meg en slik selv ja!
Du har et nydelig hjem! Fugleburet var også skjønt, jeg holder faktisk utkikk etter et slik et ;)
Ønsker deg en god uke!
Klem fra Beth

christinasinteriør sa...

Hei! Så koselig du hadde det! Kjempefint!

NinaS sa...

Stum!
Nydelig!

Tove sa...

For et fantastisk flott hjem du har. Blir imponert over hvor fint du har det og hvor kreativ du er! Jeg linker til deg på siden min jeg om det er greit, for her må jeg følge med:)

Tonje sa...

for ett vakkert hjem du har=) Dagens bilder var riktig nydelig...måtte se dem om og om igjen....likte alt,absolutt alt sammen=) Vis gjerne flere bilder fra det rommet!!!

Lysestakene med den fuglen var nydelig!

Elzie sa...

Tack Lisbeth! NU förstod jag vad "fastelavensbolle" var!!!
Kram Elzie

Elzie sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Thea sa...

Hjelpe meg for et hjem du har.. sitter her og koser meg glugg i hjel med bildene dine:) så vakkert.... Men må stikk igjen hehe, for jeg skal inn å se resten av bloggen din:)

elin1976 sa...

Hm......stakkars hund. Kansje han har gått over til å bli en slik homohund. Eller veske knut som vi kaller det her i heimen slik at prinsessa ikke skal få så negativt forhold til homo. he he
Men han ser jo litt sånn Jan Thomsa ut der han ligger i blonder og fine stoffer:O)
Nydelig hjem som alltid og fantastisk veggstage. Ha en fin dag kjære du:O)

Synnøve sa...

Så flott alt var her, og det hvite fugleburet er jo bare helt nydelig...! Og for en skjønn prins i blonder ;) Ha en fortsatt fin dag! Synnøve :)

Anne-Berit sa...

Åååå,så nydelig et hjem du har,så mye flott,vet ikke hva som var finest jeg.Og så har du en tervis du ja,herlige hunder,er mange av dem i hundeklubben vår.Han var no søt med blonder da,selv om han er gutt.

Guldkant På Livet sa...

Du har det ju helt smärtsamt vackert hemma hos dig, vilket hus, vilken smak, vilken stil, mycket fint!!! Ljustaken var fin, och den lilla vovven med! Hela ditt hem är som en saga/fabel... Mari.

Mita`s hjørne sa...

Å du, det var jo ikke det at søndagene bare var kjedelig da, men vi måtte jo pynte oss og være "lydige,snille og stille"...
Nydelige bilder du viser, lysestaken er jo bare helt...nydelig...

Ha en fin kveld...

Sussen sa...

Åååå, her kunne jeg flyttet rett inn jeg:-)
Skikkelig inspirasjon for oss som elsker hvite interiør!
Enig i at søndager har blitt bedre med årene...
Ha en nydelig uke!
Sussen

Pulsatilla sa...

Hei! Jeg trenger sneglepost-adressen din, du ble nemlig trukket ut i min lille utlodning på bloggen! Send meg en mail på pulsatilla@igroshage.no eller titt innom bloggen, da!

Mia sa...

Vakre bilder fra det nydelige hjemmet ditt, Lisbeth! Og Prins så ut til å kose seg med blonder han (og han kledde de også!)

mona sa...

Jeg er bare helt målløs over for et flott hjem du har !!!! Herlige ting,og den flotte fuglen som bare ramlet ned i postkassen din,var kjempesøt ! Gid jeg hadde et lyst og pent hus...sier jeg bare....!! Ha en flott torsdag imorgen :)

Donna D sa...

hei hei

Her var det masse flotte bilder siden sist jeg var inne. Nydelig speil i stuen. Vi hadde også en ovn lik din i forrige huset vi hadde, hadde egentlig tenkt å ta den med meg, men budgiver bød med forbehold at ovnen fulgte med. Men det er veldig greit å få tak i slike ovner også i dag. Mange som restaurerer de og selger på nettet. Husker at den varmet noe helt utrolig!

Nydelig stue du har, måtte min bli like fin etterhvert også, he he.

Ha en fin torsdag