02.03.2008

SUNDHET OG STYRKE

Denne helgen var øremerket ro og fred og en liten svipptur til butikken. Siden det bare var meg og mannen i huset som befant oss i bilen valgte vi en annen dagligvarebutikk, bare sånn til forandring. I overetasjen befinner det seg en drøm av en interiørbutikk. Ikke særlig interessant for mannen i huset, men en stor fordel for meg er at fattigmannssølv faller i smak. Det minner nemlig om krom, slike skinnende saker som befinner seg på sykler med motor og med initialer H.D , dere vet...... nå er mannen i veldig godt humør for en slik sak på to hjul er på vei fra USA og skal pynte utenfor inngangen her mellom kurvstoler og rustne jernurner og annet som slett ikke skinner. Disse koppene ga mannen i huset tydeligvis sterke assosiasjoner til vidunderet på to hjul, hva var det jeg sa, til fordel for meg som selvfølgelig sa jatakk, hi,hi. Det var like før noen høye lysestaker havnet i posen også, fordi som han sa, jeg måtte ta på de, de lignet sånn på eksosrør.......... til opplysning så har noen sånne H.D`er eksosrør med endestykker som minner om fiskehaler, derav navnet fishtail. Javisst liker jeg fattigmannssølv, men ikke fiskehalelysestaker!!!!!
Klarte å vroom,vroom oss ut av butikken, kom oss hjem og flinke meg fikk bakt haugevis med skillingsboller til diverse formål. Ett av de var regelrett kos med familien, ett annet er at skidager for barnene kommer som perler på en snor denne uken og hva er bedre enn en hjemmebakt bolle og kakao på fjellet. Dessuten er det sunt med kakao:
.........bringer sundhet og styrke til det unge Norge i det nye aar! I reklamens makt, lett påvirkelig som jeg er ble bordet fylt med nammenam.
Lar bildet tale for seg !
Jovisst er de lekre.
Litt påskestemning ble det på bordet .
Er det noe man bør unne seg så er det flytelysholdere i fattigmannssølv, helt utrolig for et lysspill de lager. Fuglebadet er høyt skattet, uansett hva jeg dytter opp i der, er det like dekorativt. Nei nå får jeg snu meg rundt og få laget litt middag, kan ikke leve bare på boller og brus!!
Vrooooom!
English: Showing you my new porcelain, my husband bought it because it reminds him off parts on a motorcycle..well lucky for me, I love it too. He just bought himself a Harley Davidson and its shipped from the U.S.A this week, so in the mean time I guess he will buy anything that looks like chrome......

37 kommentarer:

Dorthe sa...

Suck...jag blir lldeles stum av allt vackert du visar! Du är såå otroligt duktig Lisbeth!

Klem fra Dorthe

Hobbyhuset-Merete sa...

Skikkeleg lekkert det serviset i fattigmannssølv som du har kjøpt deg :o) blir ein fryd å dekke på bordet nå, tenker eg!!
Fuglebadet ditt er verkelg eit syn for auga!!!! nydeleg..og kan godt tenke meg at det blir ekstra flott med lys oppi flytestakane i fattigmannsølv oppi badet...Eg kosar meg her inne hos deg!! Du har det sååå fint og gjer meg mange gode og nye idear til interiør og pynt :o) Takk skal du ha!
Ønsker deg ei super kommande veke!!

Randi sa...

Du verden!! er det mulig!! noe så flott!! kommer gjerne og tar en kopp kaffe samens med deg jeg :))
Du har virkelig klart den kunsten og være gjennomført i denne stilen. Lekkert og fint sammensatt. Jeg ender alltid meg og bli her hos deg leeenge. Koser meg glugg ihjel hos deg:))
Takk for det.

Elzie sa...

Vilka saker du hittar!!! Jag blir alldeles matt när jag ser allt fint.
Hoppas du får en riktigt skön vecka.
Kram Elzie

Jema sa...

Åh, så vackert allting är ! Du inspirerar verkligen mig med dina bilder, TACK !!!

Kram, Jenny

<3

Lille Maison sa...

Så lekkert...! Her fikk jeg virkelig lyst til å sette meg ned for å ta en kaffe og en kanelbolle eller fem ;) Nydelig! Og fuglebadet er jo så vakkert med lysene oppi... Kos deg med godsakene! Synnøve :) (Bra musikk også forresten ;)

liven sa...

�h s� lekkert da!! og de bollene s� gode ut du!!S� fint med de flytelysene...har ikke sett noe s�nt f�r. Stemningsfullt:)

Lindas Hus.. sa...

Hei Lisbeth!Nydelige ting på ditt bord.Herlig med ferskt bakverk og kakao.Her ble det bakt rundstykker og brod i dag.Nydelig musikk på spilleren din.Ha en fin uke!Linda :)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Lekkert med fattigmannsølv!
Har en mann med motorsykkel jeg også. Må huske på det med fattigmannsølv og assosiasjonene til MC.
I dag har mannen min bakt boller her i huset! Jeg er jo opptatt med å blogge litt + lage armbånd.
Ha en fin uke!
:O)

Evami sa...

Kor lekkert du hadde ordna til:) En fryd for øyet og garantert for ganen også.. Den som kunne kommet på ådekke sånn for å spise kanelboller og drikke kakao...

Men etter å ha sett det her hos deg,kan man jo ta med seg litt inspirasjon til sitt egen heim også,og gjøre hverdagen litt koseligere:)

Ha en fortsatt fin søndag

Gammalt & nytt sa...

Då vackert du visar,du är så otroligt duktig att göra allt så fint.ÄLSKAR ATT GÅ IN TILL DIG...
Många kramar från mig...

Tonje sa...

For noen nydelige ting du viser her i dag...det kaffesettet i sølv var bare helt nydelig...og så de kanelbollene da....gud så jeg fikk lyst på det nå=)
Håper du får en fin uke

Karna sa...

Enig med deg ang Living, men det kan jo se ut som om de har skjerpet seg, kanskje de har ansatt en flink dekoratør også? Alltid like rotete på disse butikkene synest jeg, og da blir en ikke fristet....nei vi må nok en tur på Living og sjekke ut den nye innkjøpsansvarlige om de klarer å holde stilen...

Utrolig fint kaffeservise, tøft når det var i sølv!

Lilla Blanka sa...

Lisbeth du är fantastisk..vilka bilder och vilka underbara arrangemang...! Fågelbadet är såå gulligt!!!
Kram
Mia

Elzie sa...

Hej igen! Glömde ju fråga dig förut hur länge du brukar få vänta på Laura Ashleys katalog. Skickade efter den på deras hemsida för ett tag sedan men har inte fått den än.
Ha en skön måndagskväll.
Kram Elzie

Doften av vanilj sa...

Hej! Tack för besöket och de vänliga orden om min blogg. Nyfiken som man är, var jag tvungen att besöka dig! Oj så mycket fint du visar. Hit kommer jag gärna tillbaka/ Ha det bra

Cindy ~ My Romantic Home sa...

Your porcelain is beautiful! I love that little bird bath with the candles too! It looks so pretty! Now I want one!

Guldkant På Livet sa...

Vet du, det pirrar till i magen var gång jag besöker din blogg! Det är så otroligt mycket vackert så man bara sitter med näsan mot dataskärmen och GLOR!!! Njutbara vackra ting! Mari.

Vanilladreams and humblebees sa...

WOW! Nu trillade jag nästan av stolen!!!! Vilket hem och vilken blogg! Så vackert att man måsta hålla i sig i skrivbordskanten för att inte knäna ska ge vika!

Vilken lycka att få äga detta vackra fågelbad! Så fint påskpynt... och flytkopparna i fattigmanssilver... ja jag finner inga ord... ljuvligt är det!

Hoppas verkligen att blogger fixar till problemet med layouten snart! Jag har ju en massa bilder på lager som ska in där...

Då vet jag att jag inte är ensam om problemet iallafall!

Kramar från Jenny
--<-@

Hemma hos lilla mig sa...

Men vilka fina koppar i silver. Man blir ju helt salig ju:-)
Fågelbadet är så vackert med flytljusen.
Kram

Berit sa...

Herlighet så flott!!
Og jatakk jeg tar en skillingsbolle, de såg kjempegode ut og med kakao, helt topp!!!

Det er visst en stund siden jeg var innom her, så mye flott du viser, lekkert opsatt, blir helt imponert.
Kommer snart igjen.
Ha en fin kveld.

Mita`s hjørne sa...

...åååhh... noe så skjønt som de koppene da...suk...
Det fuglebadet - ja takk - det var jo bare så nydelig... og flyteglass i fattigmannssølv var jo bare utrolig flott...
Her males det til junors skrekk - rosa...he,he...

Ha en koselig kveld...

A Romantic Porch sa...

So beautiful. Thank you for sharing your lovely pictures. xoRachel

Livy sa...

For en herlig blog du har! og for et nydelig hjem! Her kommer jeg garantert tilbake:-) Utrolig lekkert det service, ja det kunne gjort seg godt her også du! Kjekt når mannen er i det hjørnet, da er det bare å smi:-) Ønsker deg en flott tirsdag!

Glenda sa...

Hello
Your site is lovely. I really like what you've done with your table.
What beautiful teapot and cups is it a form of mercury glass ?

Glenda

Anonym sa...

Hei,igjen!

Eit lite spøsmål: Korleis får du musikk når du åpner bloggen?
Eg prøvde å gjere det i min,men veldig lite vellykka!!! Og så stakk eg tilfeldigvis innom deg, og der var det full musikk. Kan du klare å forklare meg det? Takknemlig isåfall...Ha ein fin dag! Armbandet blir sendt til deg i dag;0)

christinasinteriør sa...

Hei! Takk for kjempefin kommentar hos meg! Jeg er så imponert av deg og din blogg! ALT er jo så gjennomført og lekkert! Kunnet flyttet rett inn. Det nydelige serviset...Tror jeg hadde koset meg med en kaffe sup hos deg! Ha en flott dag! Klem!

Magny sa...

guri... her var det godt å være!!
massevis av vakre bilder...
klokken med rosemønster har jeg forresten make i sommerhuset mitt :)
Kommer tilbake,- klem:)

Tove sa...

Så mange flotte bilder. Du har virkelig mye flott. Og ikke minst er du en mester til å gjøre alle tingen lekre sammen!

klem

M&Co sa...

Oj sååå fint servicet! Det var bare utrolig vakkert!! Og så fint du pynter det da Lisbeth! Dette er du virkelig en mester på!

Ann-Catrin / finthemma sa...

Oj oj..vad ska man säga.. du visar så mycket vackert att ögonen går i kors...
Tack för att du delar med dig!!!
Kram A-C

Fru Langtind sa...

Fantastisk blogg asså! Første gang jeg er inne her, blir helt misunnelig av å se hvordan hjemmet ditt ser ut!! Drømmen min!!! Men har en mann som har satt foten ned..må vente til jeg får meg sommerhus, eller hytte som vi sier på godt norsk : )
Må også si at de skillingsbollene dine så bare UTROLIG god ut! Her kommer jeg til å bli fast gjest : )

Klem fra Fru Langtind

Sweet Designs sa...

All your photos are beautiful, and how wonderful your husband treated you to such a special gift!

FrenchGardenHouse sa...

I love your new porcelain! It is just like a set my European Granmother had (I have it now)it is just beautiful!
xo Lidy

Design by E sa...

Hej!! åh va kul att hitta till din sida..vilken underbar blogg du har sååå vackert hem,länkar dig om de ok?

kram Elizabetth

Anonym sa...

heisann.For en flott blogg du har:)Skal snart begynne å lage min egen blogg,det ser så gøy ut.Dette serviset har jeg lett etter siden jeg så det i et dansk interiørblad,men der stod hverken navnet på serviset eller hvor du kan få tak i det.Kan du vær så snill og hjelpe meg med dette?Jeg vil være evig takknemlig:)
Mvh Marikken

LISBETH---<-@ sa...

Hei på deg Marikken. Har nettopp oppdaget at det ligger kommentarer under mine gamle innlegg som jeg ikke har svart på, sorry. Men det har seg slik at jeg svært sjelden leser i mine gamle innlegg, så det lureste er å spørre under det siste innlegget mitt, de kommentarene leser jeg garantert.
Christinas-interiør (link hos meg)vet jeg solgte nesten make servise.
Sorry for sent svar , men bedre sent enn aldri.
Spent her..har du fått egen blogg?