06.07.2011

OUTDOORS

I dag fanget vi skyer med håv. Tenke seg til, det hjalp! Nydelig vær hele dagen. Jepp, skaff dere en håv, varme anbefalinger herfra.:) 
På steinbordet lager vi mat når været er som i dag. Vi har en elektrisk bordgrill, som jeg synes er helt super. Ser helt klart at jeg ønsker meg en kokeplate, slik at jeg får kokt det som må kokes til middag. Litt kjipt å gå inn på kjøkkenet for litt pasta når sommerværet er som best. 

Dessuten må jeg få på plass en hylle i steinbordet. I STEINbordet! Ikke bare til å skru i noen greie skruer her, nei. Jeg får klekke ut en god plan, så blir det en løsning på det til slutt. *Ja, jeg ser at lyset er tent i lykten midt på lyse dagen. Fy skamme meg, det skal aldri gjenta seg.

7 kommentarer:

Naturally Carol sa...

Hi Lisbeth..I love that thought of catching clouds with landing nets! A very happy thought!

Fjordheim sa...

Det var jo et flott bord.
Herlig å kunne lage mat ute når været tillater det.
Ønsker deg en herlig dag :)

Frøken Anker sa...

Sikke smukke billeder, og med den udsigt ville jeg altid lave mad ude :-)

Hav en dejlig sommer

Catje sa...

Deilig! Hva med å ha hylla på et par gamle bruskasser eller leca-blokker e.l under bordet? Vi er i planleggingsfasen av utekjøkken vi også, så vi får være forutseende nok til å legge inn hyller i støping eller hva det blir til at vi velger, slik at vi slipper det problemet.

sigrid sa...

Å vi skal få flere slike dager, vi skal få kjenne livet er skjønt, vi skal få synge om våre gleder, vi skal få leve slik vi har drømt..

(henta frå: http://www.youtube.com/watch?v=tAUAq5pHy7M )

Nyt!!

Tullik sa...

Heisan. JA, til fleire fine sommerdager. Du har ein flott plass å nyta det. Uteplass for matlagimg er gode greier. Kunsten er å få det til å fungera praktisk.
Takk for at de fanger skyer, trur det hjalp her ute på vestlands-kysten og !! Ha det godt.
PS. Med augene opne fekk eg auga på humler i går....hehe

Fågel Blå sa...

Vilka härliga bilder från ditt paradis!!!
Läcker färg på Håven!
Här är det också sol idag!
Sol ute sol inne, sol i hjärtat sol i sinnet!
Kram Kathrine