08.07.2011

LY FOR REGNET

Langs ene siden på sommerhuset er det en finfin bod, ser dere. Den har utgang til hagen, inngang til stuen, og utgang til sjøen. Fritt valg på øverste hylle.:)

Skakk og skjev, men sjarmerende så det holder. Vi har ikke noe overbygg andre steder, så jeg er evig takknemlig for denne plassen. 

I dag har det vært et skiftende vær, regn og sol om hverandre, men en nydelig temperatur. Da er det koselig å søke ly her, ta med seg kaffekoppen, og se ut på livet sjøen.

Boden er ikke veldig bred, men til gjengjeld lang nok. Det går fint med et smalt langbord, om vi skulle få bruk for det, f.eks til en skalldyraften. Men før så mye som en reke kommer inn her, må det ryddes og sorteres. Fiskegreier og båtsaker, you know. Masse fint, men likevel- huttetu! See U!

10 kommentarer:

sigrid sa...

For ein herleg plass, nyt!

Nattaklem

Hespe sa...

Lekkert, lekkert!! Helt klart en fordel å ha en uteplass med tak over - vi bor jo tross alt i Norge... ;)

Nyt sommerdagene Lisbeth!

Klem fra Hildegunn

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Toppen och ha en sittplats under tak, det är ju varmt fast det regnar ibland. Jag håller på och packar bilen nu, åker till stugan. Gissar att det blir en blöt båttur, men man kan ju ha tur.
Ha en fin helg
Kramar
AnnaMaria
Ps, helt underbara bilder!

Fjordheim sa...

Så godt å ha et sted å sitte ute selv om det kommer noen dråper.
Kommer til å bli kjempefint å ha et party der.
Ha en god dag :)

Anonym sa...

Snakk om å bo på en drømmeplass.... Wow. Jeg kan nærmest lukte sjø helt hit. Ja, kos deg med kaffen der, det ser skikkelig fristende ut:)
Klem

Beate sa...

åh, så skjønt!!
FOR en herlig plass dere har!

klem beate

Tullik sa...

God morgon til deg og. Ja, pukk og stein er tunge saker. Han var nokså sliten etterpå, han som tok tyngste delen (Han fekk biff og fløytepoteter etterpå!) Det er kjekt med plass under tak her på Vestlandet. Kjenner den gode sjølukta når eg ser på bileta dine. Håper sola viser seg inni fjordane her. Ho har vore her på ein liten visitt. Ha ei go`helg !!

Only Beautiful Things sa...

What a lovely place! It will be really great to live here :)

Anne - Lykkehjem.com sa...

Så deilig!

Fågel Blå sa...

Åhh så fint du har det!
Tänk att få sitta där under tak!
Ler!
Ha en fin helg!
Klem Kathrine