29.11.2008

1 - ÅRS DAG ! BLI MED MEG OG FEIRE !

Om et par dager,1 desember faktisk, har jeg jammen santen blogget i ett helt år. Og FOR et år det har vært. Virkelig, virkelig dundergøy ! Heia alle bloggejenter, for hopp i taket så mye moro vi har!
Siden jeg nå skal ha give-away her på bloggen min og premiene er nok så julete feirer jeg altså noen dager på forhånd, .... jeg ønsker at premiene skal nå vinnerne mens vi fremdeles befinner oss i adventstiden.
Jeg må få si tusen, tusen takk til alle dere som besøker siden min , det er takket være dere at jeg klarer å holde liv i bloggen. Dere har gitt meg så mye inspirasjon og ikke minst motivasjon. Ett sted mellom 80-90000 besøkende har jeg hatt hittil dette året, og det på en side som ikke så altfor ofte blir oppdatert. Nesten så jeg må klype meg i armen...

For ikke å snakke om alle de nydelige kommentarene som dere tar dere tid til å legge igjen her inne, jeg er så takknemlig at det vanskelig kan uttrykkes med ord! Stort smil hos meg og bankende hjerte ! Julerosen over her er min favo, den deler jeg med dere!
Tusen takk igjen for den overveldende responsen jeg har fått, dere er enestående!
Så klart dette skal markeres, med brask og bram.
SÅ BLI MED MEG OG FEIRE!!!

Snille alle dere som har lyst til å være med på utlodningen min. Dere er alle hjertelig velkommen til å være med , om du har blogg eller ei, store og små, alle er velkommen til å delta .
Det gjør du ved å legge igjen en kommentar under dette innlegget innen onsdag 3. desember kl. 18.00. Samme kveld trekker jeg 3 vinnere!
Og hva kan du så vinne? Jo, se bare her:
1ste premie. En julestrømpe i lin , foret med lin og med håndsydd nydelig monogram. Jeg valgte å brodere C for Christmas! Selve julestrømpen er det min snille mamma som har sydd!
Med på flyttelasset følger en medium Maileg nissejente med strikket genser og rutete skjørt..så søt ! Kanskje hun snart flytter inn til akkurat deg!
2ndre premie : En lampekjole sydd i den letteste bomull med små hvite polkadotter og med brodert monogram C + et hvitt kjøkkenhåndkle i lin som jeg har brodert en G og J på,... for God Jul.
Siden jeg ikke broderte ordene God Jul på er kjøkkenhåndklet anvendelig hele året :o)
3dje premie. Ett kjøkkenhåndkle i lin med håndbrodert monogram , G og J her også.

Var ikke det passende premier i denne søte adventstid ? Da er det bare for DEG å skrive noen ord i kommentarfeltet og før du vet ord av det er du med i trekningen. Lykke til!
Klem fra meg med ønske om en herlig 1ste helg i advent!
PS: Jeg har travle dager så beklager at jeg ikke har vært så flink til å besøke dere i det siste, jeg tar det igjen :o) Under pepperkakehusinnlegget finner du nå forhåpentligvis en forståelig forklaring på melisglasur! ;o))

English. I do not believe it but in a few days I have been posting on this blog for 1 year now and what fun it has been. It has been a wonderful year !
Thank you so much for visiting my site over and over again and leaving sweet comments. I am so grateful. As a thank you to all my visitors I want to arrange a Give-Away.
To take part in this Give -Away, just leave a comment on this post latest on December 3. The same evening I will draw 3 winners.

248 kommentarer:

1 – 200 av 248   Nyere›   Nyest»
Ingrid sa...

For noen fantastiske permier du lodder ut! Klart man må hive seg med på det... Gratulerer med 1-års blogging! Håper du fortsette - for jeg liker virklig bloggen din! Klem

Emmeline sa...

Å kjære vene... FOR NOEN PREMIER. Her kommer det til å bli rekord i kommentarfeltet. Spesielt for oss som for eksempel heter noe som begynner på C men bare har en julstrømpe som begynner på E..Siden man heter noe på E her inne, men ikke der ute;) Hehehe,

Men du Lisbeth. ET HELT ÅR? Har det gått så fort. Husker da du startet å blogge. Du kom som et frisk pust fordi du var så annerledes. Så særegen. Så kul og samtidig romantisk. Så gjennomført. Du har selvfølgelig blitt en skikkelig favoritt i løpet av kort tid. Ikke bare hos meg. Elsker dine flotte prosjekter og nydelige stoffer fra Laura Asley, det er mye inspirasjon å hente hos Lisbeth, og gode råd også. Du er så flink.
Sender mine varmeste gratulasjoner og kjøper samtidig et lykkelodd i trekningen på blogglandias flotteste premier;) Klem

Drømmen om en eplehage sa...

Her kommer jeg hjem fra julebord og ser deg på toppen i rollen. Måtte jo bare innom som vanlig.

Gratulerer med 1 år som blogger! At så mange besøker deg finner jeg ikke rart i det hele tatt. Du er en trivelig dame med ett lekkert hjem. En uslåelig kombinasjon ;o)

Heldig er den som vinner disse kunstverkene!

Ha ei fin helg adventhelg, Lisbeth!
Klem

Kari - My home is my Castle sa...

hei i natten :)
Dette bare MÅ jeg være med på ;)
For noen premier !!! Utrolig flotte..
Gid jeg kunne vinne en av dem...!!

Jeg sier som de andre at det er ikke rart du har så mye besøk. Du har et fantastisk nyydelig hjem og har alltid noen flotte bilder.... og god tekst å komme meg :)
Alltid like spenende når jeg ser det ligget ett nytt innlegge fra deg :))
Du er absolutt an av mine favoritter :))
Lykke til med trekningen, for her blir det maaaange som kommer til å kommentere :)

Riktig god adventshelg ønsker jeg deg.
Klem,Kari

VillaValle sa...

Gratulerer med årsdagen! :) Så flotte preimier du lotter ut! Vet du; viss jeg vinner 2 eller 3 premien her så skal mamma og pappa få gaven av meg, de heter nemlig Grethe og Jack! :)
Jeg har fulgt med bloggen din siden mai, og synes heller ikke det er det spor rart at så mange følger deg.. Du har jo så mye spennende og pent å presantere i bloggen din..

Ha en fin helg og en koselig adventstid!

mali-mo sa...

Åååååhh, for noen FANTASTISKE ting du skal gi bort...da å jeg bare hive meg med på det som kommer tiol å bli en kjempelang liste med forhåpningsfulle bloggere!!!

Gratulerer til deg med 1-års jubileumet!!!!

Ida sa...

Så fantastisk ! Jeg er helt stum av fasinasjon når jeg ser de flotte premiene man kan vinne ! Krysser fingrer og tær for meg selv ! Her var det mye fristende ;-)

Gratulerer så mye med dagen den 1.desember ! Håper jeg fortsatt holder koken etter ett år - er relativt ny her egentlig !! Syntes du har en fantastisk flott blogg - så jeg forstår godt at du har hatt så mamnge besøkende. Hver eneste gode fine kommentar til deg er vel fortjent!

Ha en fiiiin adventshelg! Klemmer Fra Ida

Anonym sa...

Heisann
Gratulerer med 1 års dagen og tusen takk for en fin blogg. Du gleder mange med den. Og takk for at du ikke glemmer oss som ikke har egen blogg :-)
God helg til deg og dine
RITA

Aina Wie Moen sa...

Oiiii...for noen flotte premier...ja her var det bare å hive seg rundt å delta.... Blir jo så inspirert av alt du lager.... Flotte broderte bokstaver da gitt. Er de selvkomponert eller har du mønster? HVOR får man kjøpt det.... Veldig flotte!
Ønsker deg ei riktig trivelig førjulstid!

Hilsen Aina Wie....

Ps! Det er vel å tro på julenissen å håpe at man vinner her..... Deltakelsen kommer nok til å bli enorm....

Aina sa...

Hæ, har du blogget "bare" 1 år, trodde det var lengre faktisk, MEN gratulerer med jubileumet!

Din blogg er en av mine favoritter og jeg kan lese gjennom gamle innlegg og nyte bildene dine titt og tett (der har du 500 av de besøkende fnis)

Alltid inspirerende og koselige innlegg med en god porsjon humor.
Og premiene er så flotte at jeg skulle ønsket herr Fagerheim blogget også, doblet vinner-tjangsene hehe..

Ser fram til, og ønsker deg lykke til med et år med nye innlegg, og ha en super adventshelg!

Klem klem

prinsessa sa...

DETTE VIL JEG VÆRE MED PÅ. Tenk at det allerede er et helt år. Jeg får bare gratulerer. Du har en fantastisk inspirerende blogg. Det er lett å bli inspirert og få alt for mange gode ideer når jeg kommer innom. Men det er akkurat det jeg liker. Mange gratulasjonsklemmer fra Elin:O)

MiaMaria sa...

Hej!


Och ett stort grattis till dig på bloggens 1 årsdag!!!!


Och vilken tävling/utlottning, klart att man vill vara med...så vackra saker!

Länkar på min blogg!

Ha´en bra helg!
MiaMaria

Kerstin sa...

Gratulerer så masse med 1 årsdagen på bloggen din=)
Jeg husker jeg var innom din blogg å kikket masse før jeg startet selv. jeg likte og liker bloggen din utrolig godt.=) Du har en stil som er sikker og nydelig.Alt du tar i blir bare så fint=)
Wow for noen pemier, helt nydelige)

Ja jeg vil selvfølgelig vær med

Ønsker deg en fin helg
klem Kerstin

Josefine sa...

God morgen! Gratulerer så mye med 1 års dagen! Så kjekt for deg.. for ikke snakke om oss..som får nyte denne flotte bloggen din! Ønsker deg en fredelig og vakker adventstid:) Og så slenger jeg meg selvsagt på denne spennende konkuransen med sånne nydelige premier! Klemmer fra Josefine

Magny sa...

frodig og flott som alltid,- GRATULERER kjære bloggvenn...
stor klem fra Magny~~

Cecilie sa...

klart jeg hiver meg med på konkurransen. Du hadde noen flotte premier. Egentlig ganske perfekt med C på julestrømpa må jeg si...

Hilsen Cecilie

PS. ha en fantastisk førjulstid

sologbolig sa...

Gratulerer med 1 års jubileum. Og for noen flotte premier da !!
Eg likte også veldig godt julerosa i vinduet ditt ...... nydelig ! Ha ei koselig adventshelg !

liven sa...

Hei Lisbeth:O)
Klart jeg vil bli med deg å feire:O)
Gratulerer så mye med 1 års dagen i denne nydelige og inspirerende bloggen din!!
Og for noen premier!!!
Jeg håper jeg har vinnerlykke denne gangen:O)
Ønsker deg en fin helg:O)

Nyperosa sa...

Ååå...
gjett om jeg blir med... !

"Dunder" er ikke ordet,
"VEDUNDERLIG" er ordet
for din vakre blogg.
Heldig er jeg og alle
oss andre som får se
på alt dette "smukke".

Gratulerer med dagen !

TVI, TVI til meg ; )

+ God helg.

minishabby sa...

God morgen kjære Lisbeth!
Og gratulerer så mye med et år som blogger. Fra første stund som blogger har jeg fulgt siden din og jeg blir fremdeles målløs over alt du skaper. Den som hadde et snev av ditt talent.
Dette er en konkurranse som jeg mer enn gjerne blir med på.
Ha en super dag og kos deg med juleforberedelser.
Klem Elin!

Kerstin sa...

Tenk 1 år. Gratulerer så mye :) Det er noen fantastiske premier du har lagt ut. Klart jeg også vil være med på det.
Julerose er også min favoritt blomst - aner ikke hvor mange jeg har klart å ta livet av men, men. De må jeg bare ha til jul.
Ha en fin helg.
Klem fra Kerstin

Sanna sa...

Gratulere så mye med 1-års dag for den flotte bloggen din. Du er en inspirasjon for mange av oss her ute og det gir i hvertfall meg mye glede å besøke deg ;o) Jeg må si at jeg bare ELSKER din "Villa gjennomtrekk" i forrige innlegg, men kan jeg spørre hvordan får du til den flotte melisglasuren som ser ut som snø ....?? Noen hemmeligheter du vil dele med oss andre ? Stor klem til deg fra Sanna.

Evami sa...

Gratulerem med 1 års-dagen og hvilke premier du har. VIl gjerne være med å ha sjansen til ¨vinne en av disse flotte håndarbeidene...

Julerosen er bare så fantastisk vakker.Så sart og delikat:)

Nyt den første helgen i advent,vi går inn i en fantastisk tid nå. Håp og glede og ikke minst masse kos:)

HIlsen Eva

Vita-hjärtan sa...

Ett stort grattis på 1-årsdagen!! Klart att jag vill vara med i din utlottning... Håller tummarna att jag vinner något av dina fina priser!

Trevlig första advent, kram Evelina

Fjordheim sa...

Gratulerer med 1 års dag.
Bloggen din har gitt meg mye glede. Koser meg hver gang det er et nytt innlegg her.
Ha ei flott adventstid :)

Mamma Mia sa...

Gratulerer med 1års dagen på mandag! Du har en nydelig blogg, og gavene du skal gi bort er kjempeflotte! Ha en kjempeflott adventstid!

Elisa Day sa...

Grattis på 1-års dagen!

Anonym sa...

Nydelig blogg du har, alltid inspirerende å kikke innom Gratulerer med 1. års dag. Ha en fin helg. mvh. Emma

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Kära du klart att jag vinna så fina priser och grattis till 1 års dagen. Länkar på min julblogg och hoppas på tur.
Kram Lotta
P.s får jag visa dina pepparkakshus på julbloggen?

Pauline sa...

Du og du sååå mye nydelig det var å finne i bloggen din! Har ldri vært her inne før idag, men her kommer jeg nok innom flere ganger!
Gratulerer med 1-årsdag som blogger, og en riktig god adventstid til deg og dine!!

Jema Rose sa...

Gratulerar dig & din ljuvliga blogg!!!

Vilka UNDERBARA vinster du lottar ut..!Hoppas på tur...

: )

Ha en fin & skön helg!

STOR kram från Jenny

<3

Ann-kristin S sa...

För en underbar blogg du har ,hittade hit genom bloggen Fyra årstider. jag är gärna med och tävlar

Hespe sa...

Hei Lisbeth!
Oi, oi, oi - nå ser jeg det er lenge siden jeg har vært innom deg, så mange fantastiske innlegg du har laget siden sist...! Pepperkakehuset ditt var jo bare såååå flott!!. Byggesettene fra Rema blir jo fine de også, men dette var i særklasse..!!!

GRATULERER så mye med 1 års dagen!! OG jeg sier som deg "for et år de thar vært"... Å bevege seg gjennom blogglandia sammen med deg har vært et lite eventyr! Vet ikke helt når jeg "fant deg", men siden har jeg hengt med deg. Du har en fantastisk blogg, fylt med så mye varme og inspirasjon - ja det er umulig å ikke bli glad i både deg og bloggen din...

Da ønsker jeg deg en flott burdsdag og en herlig helg... Selv setter jeg meg på flyet til London i morgen tidlig, og skal være der til onsdag. Da er det - shopping og champagne - sammen med venninner :O)

Stor go' klem fra Hildegunn:o)

Vårt liv i norr sa...

Grattis på 1-årsdagen!
Tack för en härlig blogg!

Karia sa...

Kjæmpe fin blogg du har, og grattis med ett års dagen :D

Størhuset sa...

For noen vakre premier da. Bloggen din er jo så skjønn, alle de nydelige tingene og bildene du viser fram, blir i så godt humør av å titte innom her, så gratulererer så masse med ett års blogging, håper du fortsetter leeeenge. Ha en flott adventsshelg
:0)

Virre sa...

Å kjære for noen premier du har ordnet :) De julestrømpene dine er jo bare alldeles nydelige :) Gratulerer med 1-årsdag!

tinemor sa...

Masse , masse gratulere med ett år!!!
Ja, blogging er så gøy. Og alle besøk og kommentarer e jo så gøy å få.
Du har en super blogg, og så flink og kreativ.
-Alltid gøy å komme inn til deg å sse hva du har gjordt.
Og for noen fantastiske gaver!!!!!
Ja, takk, jeg vil VELDIG GJERNE vinne en av dem!
Riktig god helg.
Klem

Britt Eva sa...

Gratulerer med 1 årsdagen. jeg er skikkelig fan av de flotte broderte bokstavene dine. Har fått tak i noe mønster jeg også, men rekker ikke å prøve meg frem før etter jul. Ha en flott 1. advent (her kom snøen i dag).
Klem fra Drammen

Lemi sa...

ååå herlige premier! har gått å sett på såne mailegfigura, dem e sååå søte.
grattis me ett års blogging, d har vært koselig å ha deg her ;)

klem

Tove sa...

Gratulerer så masse med den forestående ett års dagen! Du har en kjempeflott blogg som gir utrolig mye inspirasjon:)

klem

Anonym sa...

Gratulerer! Du har en nydelig blogg, som jeg stadig kikker innom. Jeg har ikke blogg selv, men har stor glede av å se/lese andres.
Så flotte premier du har, heldig er de som vinner.
mvh Olaug Brit

Anne B. sa...

Grattis på 1-års dagen!
Vilka underbara priser, jag kan berätta att jag är speciellt svag för Maileg. Jag tyckte precis jag hörde din Maileg tomte ropa på mig... ;)

Ha det bra!

abackman66 at hotmail punkt com

Laila sa...

Ikke rart at mange titter inn til deg, du skriver fengende, har mange fine bilder og ikke minst du gjør mange ting selv som inspirerer mange.
Utrolig flotte premier.
Ha en koselig adventshelg.

MonaLisa sa...

Oj oj oj, så flink du er! Gratulerer med ett års dagen! har vært igjennom hele bloggen din, etterhvert! En av de som inspirerer meg videre. Litt vanskelig som nybegynner å finne ut HVA og HVORDAN man gjør ting - men du er litt "fasit" for meg! Det sier jo ikke lite om antall besøkende heller, helt RÅTT! Ønsker deg en riktig herlig advents helg. kos deg med masse lys, ett deilig pledd og litt gløgg ( med noe attåt ) Stor advents klem

Essemia sa...

Grattis Lisbeth! Jättekul att du firar 1 år och att man varit med på resan nästan hela tiden.
Hoppas du har en bra första advent.
Kram Elzie

Anne sa...

Må henge meg på her:) Utrolig fine premier du lodder ut:) Gratulerer med 1 år som blogger! Kjempe koselig blog du har:)
Ønsker deg en fin helg!

sortekatt sa...

Grattis med 1års dagen!!Så nydelige premier!Her må jeg prøve lykken!du har en veldig koselig blogg,jeg liker den veldig godt:)I dag er det bånn gass med forberedelser til morgendagen...hihi, det er en fin tid vi går i møte!

Ha en fin fin adventshelg:)

Livet er heeerlig sa...

Heiheihei!
Så fantastisk flotte premier, dette vil jeg være med på!
Håper jeg også holder koken etter 1 år, kjekt med så mange besøkende :)
Ha en vidunderlig adventshelg
*Siv*

bb's forunderlige verden sa...

Nydelige premier du har da!!! Jeg er en relativt ny blogger, din blogg var faktisk en av de første som jeg begynnte å besøke fast. mye fint å finne her, mange gode inspill :) Jeg vil føle meg beæret om jeg for bli med i trekningen din.

Bette sa...

Gratulerer med ett-års jubileum!!! Og for noen flotte premier!!!! Dette må vi være med på:o)
Ha en fantastisk helg!
Klem fra Bette!

Isabel sa...

Gratulerer så mye med 1-års dag for den flotte bloggen din! God helg til deg og dine.

Hilsen Isabel H.S.

Lilla Blanka sa...

Hej Lisbeth!

Tusen tack för din omtanke och alltid lika goa ord i min blogg!

Jag mår lite bättre nu, jag träffade en fantastisk ryggspecialist som gjorde underverk med min rygg :)

Jag kom precis hem från loppis (har köpt ett nytt skrivbord..igen! *hihi*)

När jag tittade på ditt förra inlägg med pepparkakshuset kunde jag inte tro att du har gjort det..det är alldeles UNDERBART!!!

Jobbar du som konditor? Det är verkligen helt fantastiskt...och som vanligt så visar du steg-för-steg, det tycker jag är så gulligt av dig!

I dagens inlägg är sakerna helt underbara..verkligen vackra vinster! Jag kan tänka mig att det är många som vill tävla om dem.

100.000 GRATTIS och kramar till dig vännen på 1-års-dagen! Jag älskar din blogg och hoppas du fortsätter minst ett år till :)

Stor kram och ha en fin adventshelg!
Mia

A-mora sa...

Så nydelige ting du lodder ut:))

Pepperkakehusene dine var bare nydelig.

home 4us sa...

Gratulere så mye med 1 års dagen. Du har en inspirerende og herlig blogg. Måtte du fortsette flere år til:)

Anneli sa...

Gratulerer <3ligst med 1 års jubilèum og ikke minst med alle besøkende!!
Det er jo det som gjør det gøy å blogge.
Å for noen utrolig flotte premier du lodder ut! Nå får du nok kommentar rekord.. (:

Jeg storkoser meg på bloggen din (: Alltid så mye fint å hvile øynene på og hente inspirasjon fra <3

Ha en koselig adventshelg!
Klem <3

Helene sa...

Gratulerer med 1 år på blogg.

Klart jeg vil være med på trekkningen. Hvem vill ikke de med slike fantastiske premier...

Helt utrolig hva du lodder ut. Det blir en god forsmak på julekvelden for de som vinner her.

Ønsker deg en fin adventshelg!

Rådyrveien sa...

Ååå, for noen flotte premier!!!
Gjett om jeg har lyst til å være med i denne trekningen...??
1 år med blogging går fort. Jeg er ikke kommet fullt så langt ennå, men tiden går så fort så det er nok ikke lenge til likevel.

Vil samtidig benytte anledningen til å ønske deg og din familie en riktig GOD JUL og takke for alt det du deler med oss andre her i Blogglandia. Tuuusen takk! :D

Juleklem fra
Hilde

MOLLY sa...

HIPP HIPP HURRA FOR DEG!!!!
Og er så glad for at du begynte, og at jeg har fått bli kjent med deg:))
Du vet: JEG BARE DIGGER DEG OG BLOGGEN DIN:))

Jeg har en liste over noen bloggere jeg kunne sett for meg på tur til Mamma Mia sine kulisser...hihi;) Tror det hadde vært århundrets latterfest! Kos deg og en ah en fredlig og deilig 1 advent:)

PS! TAKK...

MOLLY sa...

Og sa jeg noenting om premiene???? Nei! Men det er bare fordi at de er jo bare perfekt:)) Men selvfølgelig kunne jo være greit å høre det også...hihi:)

Kari sa...

Gratulerer med 1-årsdagen! Du har en flott blogg som gir meg masse inspirasjon, så jeg er en fast leser. Premiene er jo bare fantastiske. Ha en fin dag! :-)

Lovise sa...

Heeeei.
For et fantastisk innlegg. Du kan skjønne at vi vil være med på en så flott konkurranse. Vi elsker jo å være inne og besøke deg på den nydelige bloggen din.
Takk for alle herlige innlegg og for alle fine kommentarer du gir oss tilbake:)

Ha en herlig dag.

Emmas Verden sa...

Hei Lisbeth :)
Åhhh for noen flotte premier..nyydelige broderier!!!! Gratulerer masse med 1-års dag for bloggen din!! Jeg er ganske fersk som blogger men har fulgt med i blogglandia lenge og du har en utrolig flott og isnspirerende blogg!!!Masse nydelige bilder.. :)
Ha en koselig adventshelg :)
Klem Anne ;)

tulla i skogen sa...

gratulerer med jubileum.flotte premier du har:-)
ha en fin adventstid:-)

*Randi*

chatrine sa...

Heisann!
grattis til ditt jubileum! Jeg er gjerne med of feirer! Å tenk: premier med mitt monogram C, hehe, jeg "satser" på å bli trukket ut;)

Hos meg er det ikke mye som kan minne om jul enda, men i løpet av helgen kommer det nok opp noen adventslys i allefall;)

Ha en riktig fin helg!
Klem fra Chatrine:)

Merethe sa...

Gratulere så mye med 1årsdagen:)
Å for noen premier du lodder ut, skikkelig mye arbeid å brodere sånt!:)

Ønsker deg ei fin adventstid;)

Anita sa...

Så fantastiske premier!!! Vil ha!!!! Men med den kommentar rekken allerede sååå er vel det lite sannsynlig! Lykke til til meg! Nå vasker jeg kjøkken, flr jobb, sånn at det er kos igjen til imorgen! Ha en flotters adventshelg!

ANNIKA sa...

Grattis på 1-årsdagen.Nu har jag upptäckt en ny norsk blogg också .
Så fina vinster! jag är med och tävlar och håller tummarna hårt.
Ha en trevlig helg vi ses snart igen på bloggen
Kram Annika
gustafsson.57@hotmail.com

Anonym sa...

Dette har jeg aldri gjort før (altså legge igjen en kommentar på en blogg) Jeg er fast leser av alle disse flotte interiørbloggene, og har fått masse inspisrasjon her, er desverre IKKE noe flink til verken å sy eller strikke eller hekle, kan det rett og slett ikke! Tenkte at det var ideelt å hive meg med på trekninga her, for gurimalla for noen fine premier du legger ut!:D Ønsker deg Lisbeth en hærlig adventstid og en god jul! Hilsen Anette(",)

Rosa sa...

Gratulera med jubileet, Lisbeth!

Du har ein nydeleg og inspirerande blogg, og for nokre fantastiske premiar!

Ha ei nydeleg fyrste adventshelg :)

prinsesselinn sa...

æææ ja , veldig gjerne.
Gratulerer så masse med dagen.
Den første av mange.
Gevinstene var utrolig fine så jeg håper på flaks.
Ha en fin helg.

Høvebakken sa...

Kjempeflott blogg:) Flott pepperkakehus :) Ønsker deg ei go helg og ei flott adventstid :)

Anita sa...

Dette var jo så flotte og tilrekkende gaver at jeg bare må delta i utlodningen din. Gratulerer med ditt første år som blogger.Har kost meg på besøk hos deg.

Gudlaug. sa...

Gratulerer med dagen;) må jo sende en liten hilsen, og spesielt siden du har så fine gevinster;). Jeg er helt ny i bloggeverdenen og er bare innom og titter foreløpig, og ser at det utrolig mange flinke og kreative damer rundt om. det er nesten så jeg blir fristet til å lage meg en blogg selv, men så er det dette med at "alle andre er så flinke"... vi får se. Hilsen Gudlaug.

aase sa...

Gratulerer med flott blogg og dens jubileum!! Hvem vil ikke være med i trekning av disse superflotte premiene??

LantlivsAnette sa...

Åhhh jisses vilka underbara vinster du lottar ut !!
Klart att jag vill vara med...alla sakerna är ju helt underbart fina !
Vad du är duktig på att brodera...
Det är alltid en fröjd att kika in här hos dig, du har sååå fint !!
Hoppas att vi får följa din blogg i många år framöver !
Ha en skön advents helg
Kram Anette

My New England Dream sa...

Hei:)
Gratulerer så mye med 1-års dagen! Så moro! Jeg blir gjerne med i trekningen av disse flotte premiene:)
Klem AG

Fire Hjerter sa...

Gratulerer så mye med det første året. Og med de flotte premiene blir jeg velidg gjerne med i konkurransen.

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Jeg er en ivrig leser av bloggen din! Du viser så utrolig mye fint, og jeg digger stilen din :0) Gratulerer så mye med jubileet! Jeg vil gjerne være med på trekningen, så utrolig fine premier du gir bort!!

Metteflette sa...

Åh, dette må jg jo bare være med på!!!!! Helt fantastisk nydelige ting! Jeg har jo ingen brodert julestrømpe selv vet du :-)
Tror det til sammen ble 15 strømper og en julekalender jeg rakk å få ferdig i år! Er jo litt stolt av det ja! Grattis så mye med 1 års dagen og ønsker deg en herlig adventshelg! Stor klem fra Mette

Hemma hos lilla mig sa...

Hej Lisbeth!
Jisses, vilka underbara vinster du lottar ut !!
Klart att jag vill vara med..alla sakerna är ju helt underbart fina !
Du är duktig på att brodera...
Det är alltid lika härligt att kika in här hos dig, du har så fint !
Hoppas att vi får följa din blogg i många år framöver.
nu får jag hålla alla tummar och tår på vinst.
Länkar hit till din tävling.
Önskar dig en trevlig 1:advent.

Kram

Anne Mette sa...

Gratulerer så mye med ettårsjubileum! Du har en flott blogg som jeg har vært innom mange ganger! Håper bloggen din lever videre i mange, mange år!*klem*

ENGEL sa...

jeg er med!premiene er jo sååååååå flotte at man kan ikke stå over!!!!klæm og gratulerer med 1 år!håper det blir 50 til!!!!hehe!

i et lite rødt hus sa...

Gratulerer med 1-års dag. Bloggen din er en blogg som jeg nylig har oppdaget, men som jeg allerede har rukket å besøke noen ganger, koselig sted å komme innom:)
Ha en fin kveld!

Frøken Englefjes sa...

Dette vil jeg gjerne være med på ja! Flotte tinf man kan vinne fra en bloggedame med mange nydelige innlegg. Er imponert over pepperkakevillaen din!

Hemma hos lilla mig sa...

Klart jag vill vara med i din fina tävling.. Lånar en bild och länkar hit om det är okej.. Bara älskar dina fina priser.:-)
Kram kram
Grattis till 1 fint år med bloggen..

Anonym sa...

A big congratulation for your 1 year anniversary , lisbeth. For us,indeed it has also been a beautiful year with all your great ideas, pictures etc. you have been a great inspiration!
Have a nice weekend. Janneke.

Heidi sa...

Hipp hurra og gratulerer med 1 års jubileum!! Ja dette vil jeg gjerne være med å feire. Og du verden for noen flotte premier. De er kjempeheldige de som vinner dette. Ummm.. det er jo lov å håpe.... (hi,hi)
Råflotte pepperkakehus du har laget, rene slottene jo. Du er bare kjempeflink. Her tror jeg vi hopper elegant over pepperkakehus i år.., rekker ikke over alt denne julen dessverre.

Ha en koslig lørdagskveld Lisbeth og lykke til med enda et år som blogger;)

:)

Fru Fjeldhammer sa...

oioi, her var det mange om beinet.. så bra!! Så flotte premier du skal dele ut... Jeg slenger meg på... nydelig blogg har du!1

Klem klem

Kristines verden sa...

oj oj, denne må jeg bare henge meg på- nydelig var det alt sammen:) Ha en fin kveld- klem

~Becca~Bluebird Rose sa...

Thank you for all the beautiful pictures you post for us to enjoy!!
:)
~Becca~

Mette - Her i Vårt Hus sa...

Hei,
og gratulerer med 1-års dagen:)
Henger meg på jeg også, liker så godt monogrammene dine (og bloggen din). Broderer jeg og, men det går mest i bunad her for tiden. Har et prosjekt i Hardanger-søm liggende, flere når jeg tenker meg om...;)
Men med småbarn i huset (den yngste er tre mnd.) går tiden så fort, pluss at vi pusser opp og bygger ut...
Mvh. Mette

♥ mamman i huset... ♥ sa...

Vill självklart tävla om så fina priser.

hvorfor ikke... sa...

Åh, heldiggrisen den som vinner her! Så snill du er som gir bort såååå flotte og forseggjorte premier!
GRATULERER med jubileet og HEI HURRA for deg! Jeg er veldig glad jeg fant deg...og ble bergtatt fra første stund. Ikke rart du har mange besøkende...men 80-90 000 det er et svimlende tall!
Vi kommer igjen og igjen, vettu;)
Ha en god adventshelg, Lisbeth!

smil Torunn

Hulda sa...

Utrolig vakre saker du lodder ut. Falt for alle tingene. Så flink du er, ja mamman din også. :) Gratulerer med 1 årsdagen! Husker godt da jeg var inne hos deg til å begynne med. :)

lise sa...

Gratulerer med ettårsfeiringen og med fantastiske besøkstall! Og jøss for noen flotte gaver du lodder bort. Såklart jeg vil være med, jeg tipper konkurransen blir hard.

Kari Anne sa...

Gratulerer med 1-års dagen! Fant bloggen din for få dager siden, og nå ligger du inne på favorittlista mi :o)
Får håpe jeg er heldig og vinner.

Anonym sa...

Gratulerer med 1-års dagen! Kjempefin blogg du har. Melis/glasur oppskriften din skal jeg jammen prøve i år, min pleier å bli gjennomsiktig........
Takk for masse flott inspirasjon!

Laila O.

Synnøve sa...

HIPP HIPP!!! Sus og dus og boller brus!! Hihi, ja her skal det feires! Og for noen premier...! Jeg kan gjerne skifte navn til noe på C også jeg, for å få en av disse, knis ;) Tenk at du har blogget "bare" et år sier jeg...! Jeg begynte å blogge i januar/februar, og da fikk jeg liksom inntrykk av at du var en gammel traver i gamet, hehe... Du er absolutt en av mine favoritter, så jeg håper så klart at du aaaldri legger ned bloggen din ;) Ha en herlig helg Lisbeth! Klem fra Synnøve & Anne Katt (som fortsatt rødmer etter dine kompliment, hihi...) :D

Anonym sa...

Gratulerer med jubileet.

Så nydelig ting.. jeg blir gjerne med i trekningen av det kjøkkenhåndkledet. Det ville bli noe å vise frem til jul det.

Klem fra Danmark

Monica sa...

Hei! For noen nydelige premier! Jeg har en datter som heter Christina, så dette må jeg jo bare hive meg med på...;)

Gratulerer med jubileet:)Klem

KOSELIGE HJEM sa...

Åj, kommentar nr. 101!!! Det må jeg si! Gratulerer så masse med 1-års dagen! Kjempekoselig blogg du har! Er stadig innom deg og titter.
Flotte gaver du lodder ut! Jeg vil gjerne vinne! Men det vil nok de andre 1oo også så da er jo sjangsene mindre. Men det er jo lov og håpe! Ønsker deg en koselig og fredfull adventstid!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Gratulerar med 1-års dagen! Så morsomt!

Och så fina gaver du laget. Nu är det bara att hoppas på att man vinner. Chansen är väl en sisådär 0.005%... ;-)

Ha en riktigt fin 1:a advent!

Juno sa...

gratulerer med 1års dag. Jeg er enig med deg, det er morsomt å gøy å blogge:)
Vil gjerne være med i konkuransen med alle disse fine premiene:) Så snill du er:)

christinasinteriør sa...

Tusen takk for at du sa ifra! Blir sjeldent blogging for tiden!! Julen er på stor vei og det merkes i butikken!
Men...vinner jeg noe av dette hadde jeg blitt MEGA glad! Heter jo Christina så C er jo bare perfekt!
God adventstid Lisbeth!
Klem!

christinasinteriør sa...

OPS!!! Gratulere med 1 år! Dette er en av mina favoritter!! Er sikkert en grunn for at jeg begynner å elske hvitt! Hihi!

Natalie's verden sa...

Oi det var mange som ville vinne disse flotte premiene ser jeg :)
Å det skjønner jeg godt!! Du har virkelig den flotteste bloggen i hele blogglandia:)

Ha ei fortsatt fin helg da ;)

~Natalie~

Nita sa...

Ågosh for en flott blogg du har, og for en lykke at jeg fant den akkurat nå! Skulle egentlig male litt ikveld, men tiden løp fra meg her inne hos deg. Mye å lese, flotte bilder og mange gode ideer som du heldigvis deler...
Gratulerer med det første året, jeg håper du fortsetter og at det er greit at jeg linker til deg :)

Det var noen aldeles nydelige premier, og selv om jeg ikke har vinnerlykke så hiver jeg meg på. Man kan jo aldri vite...

Ønsker deg en fin adventshelg!

PS: Nyydelig julerose :D

Liv sa...

Flott blogg du har! Mange fine ting du lager. Fikk tips om denne siden via min svigermor :)

God helg!
Hilsen Liv som gjerne vil være med på trekningen ;)

borghild sa...

Kan jo IKKE la vær å kommentere med DE fine premiene:-) Du har bare en superfin blogg, og er utrolig flink med håndarbeid!! Ble også kjempeimponert over pepperkakehusene deres, våre ser langtfra slik ut!!;-) Men jeg fikk iallfall et kjempegodt melistips, og skal prøve det ut neste gang;-) Klem B:-)

Regina sa...

Hi Lisbeth
Gratulation to the one year !!!
Ilike your blog very!!

Ha en fin 1. advent sondag!!!
Hugs,Regina

Lena sa...

Jøss, gratulerer med jubileumet:)
Kan jo ikke gå glipp av denne trekningen, fantastiske gaver du gir bort:)
Lykke til videre, håper du fortsetter leenge!
Klem fra Lena

Ullis/Leva på landet sa...

Grattis till 1 års dagen. vill gärna var med i din tävling.

Kramar Ullis

Englagård sa...

Grattis till jubileumet, jag har inte tittat på din blogg så ofta och nu är det länge sedan. Men en tävling kan man ju inte motstå:)

Jag lägger en länk på min blogg

kram Karina

Anonym sa...

Grattis på ettårsdagen! Underbara vinster, klart man är med! Ha en trevlig första advent!
Kram Anki

Solstad sa...

For noen nydelige premier!! Her må jeg bare hive meg med! Bloggen din er like nydelig, takk for titten :) Klem

Tilonino sa...

Er stum av beundring av alt det fine du har laget. WOW sier jeg bare. Nydelig :)

Benedicte sa...

Har jo oppdaget din herlige blogg, kjempekoselig! Også så nyyydelig pepperkakehus, da....er så imponert!
Hiver meg gjerne på konkurranse, spesielt med så flotte premier:)

Ha en flott helg!

Anonym sa...

Hei du!
"guri malla" for noen premier!! SÅ flotte.
Jeg titta på "den gode feen" sin blogg og ble nysgjerrig på pepper kake huset ditt. Hun sa det var så flott. Og jeg er helt enig!! Hjelpe meg for en jobb du har gjort der. Jeg skal lage mitt snart jeg og. Det blir et stabburd. Lite, gammeldags og koselig. Vil noen ha mønster, er det bare å si ifra. siv.kile@online.no Ønsker deg en riktig koselig advent:-)
Mvh Siv

Anonym sa...

Grattis på 1-årsdagan av din ljuvliga blogg Lisbeth. Hittade hit genom bloggen Lantlif för 1 månad sen och har gått igenom alla vackra bilder! Hoppas på att få något av dina fina priser!

Kram Gunsan från Skåne

Anonym sa...

Heisann!!


Gratulerer så mykje med 1 års bloggedagen den 2.12...
Å fy flate,dei super fine gevinstane da..nydlege.Og det er nok din mor du er lik da når det gjelder å sy,artigt!! Så her hiv eg meg på konkurransen eg og:-)
Å som eg har sakt til deg før,din blogg tek pusten av meg og mange andre og det visast på alle kommentarane inne hos deg...:-)Du er super flink og til stor inspirasjon,og eg kjem til å fylgje deg så lenge du blogger og det håper eg er lenge;)!!
Håper du og dine får ei fin og fredfull adventstid!!

Ha ei super helg!

Klem!

-Randi N.Ott-

Granne med Selma sa...

Grattis! Nu för tiden har jag så lite tid till att besöka bloggar, men det finns några som jag kikar in på då och då. Din blogg är en sådan blogg. Jag skriver sällan, men hänförs alltid av din kreativitet och trevliga stämning på bloggen! Jag hoppas din advent blir fin!
Klem Sussie

Ann-Catrin sa...

Hej fina du!!

Dina bilder förtollar mig ALLTID!

Stort grattis på ettårsdagen.. tänk va!!


Vilka fantastiska priser...ohh tänk omm man skulle vinna

hoppas hoppas hoppas!!


STOR KRAM
A-C

Galleri Hönshuset sa...

Hej, och grattis till 1 års dagen. Vilka fantastiska priser du delar ut...så generöst av dig. Självklart vill jag vara med på utlottningen. Kram Pirre

Anonym sa...

Den julestrømpen med nissejenta i var bare kjempelekker,ja de andre premiene også! Denne bloggen må jeg følge videre, skjønner jeg. Kvalitet kalles dette. Lykke til videre! Hilsen Toril (magnar@aspaker.no)

Anonym sa...

Forresten,den Helleborusen tok seg godt ut i den krukka! Hilsen Toril.

Fru H sa...

Gratulerer med 1 år som blogger. For noen flotte premier du har tenkt å dele ut. Det er klart jeg vil være med:)

Fortsatt god helg!

BeBe`s blogg sa...

Dette må jeg være med på, håper jeg vinner en av dine flotte premier! Gratulerer med ettårsjubileum!:)

Randi sa...

Nydelige premier! Nå må jeg også legge igjen kommentar ;) Hilsen snik-kikkeren hehe :)

Eddan sa...

Gratulerar på 1-års dagen :-)!
Vilka otroligt fina vinster du har ordnat. Man vill ju bara inte missa den här tävlingen. Jag har även länkat i min blogg!

Trevlig 1:a advent!

MVH Anette

Lappesola sa...

Hvem kan si nei takk til et lodd i denne trekningen?
Takk for masse inspirasjon på bloggen din.
Klem fra Sol

Monika sa...

Heisan
snubla inn i bloggen din . her var det mye fint
Og julestrømpen falt eg pladask for og takker gjenre JA til å vere med på ei trekning
Smil fra monika

lavendel mio sa...

Gratulere med 1 årsdagen.Du har en helt super blogg som jeg er innom daglig .Hiver meg på konkuransen jeg og:)

Ha en kjempehelg.
klem:)

I min verden sa...

OJOJOJOJOJOJ FOR NOEN PREMIER:) Så klart jeg vil gratulere deg med jubileet og væremed på trekningen;)!

Stor bursdagsklemmm og ha en nyyydelig siste dag i desember:)

Living White sa...

Jeg får bøye meg i støvet og gratulere deg så mye med ett års dagen på bloggen

Ja er det ikke gøy å blogge? Man treffer mange med sin egen interesse, man får nye ideer og man kan vise frem sine ideer å få respons på dem. Jeg syns du har vært veldig flink, å jeg liker innleggene dine veldig godt.

Pepperkakehusene dine var noe av det mest fantastiske jeg har sett, så jeg håper jeg og min venn vil klare lage noe som er tilnærmet til uken.

Jeg melder meg på konkurransen fordi jeg syns det var veldig fine ting og litt personlig preg på. Jeg er jo den som normalt har konkurranser på min blogg så det er kanskje på tide jeg melder meg på en selv.

Ha en kjempekoselig 1 advent i morgen.

Klem fra nord

carina sa...

hej ååhh såna söta priser du lottar ut.

Strikkelines sa...

Mente bestemt at jeg la fra meg en kommentar her inne hos deg i går, men da jeg skulle innom å se på sida di, så jeg den ikke...så da måtte jeg prøve igjen. Her inne hos deg er det innmari godt og koselig å være, så at du har hatt mange besøkende iløpet av året er ingen bombe.:) Åsså er du jo bare så inderlig flink til å skape ting med hendene dine...Raus med premiene er du og, men mener bestemt at du er en slik person som liker å dele med andre... Gratulerer, lykke til, å ha en flott 1.søndag i advent.. Klem fra et nord som holder på å snø ned:)

Golden&Vitt sa...

Gratulerar till års dagen. Vilken härlig blogg du harm hit vill jag komma oftare. Vill också vara med och tävla,su har gjort såå fina alster.
Varma hälsningar och ha en mysig 1:a advent/ annika från Haparanda

Jag länkar till din tävling

Guttemamma sa...

...ikke rart du har mange lesere, bloggen din er jo sjeldent vakker!! De premiene dine....vakre de og!! Ha en god adventstid, klem fra Anette

Minime sa...

Gratulerer med 1-års dag. Premiene var fine og enhver her i blogglandia vil nok være stolte vinnere av disse gavene. Jeg liker spesielt at det er laget. Det gir det litt følelse bak gaven. Lykke til videre med bloggingen.

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Grattis till 1 år!
Hoppas du fortsätter i flera år!
Vilka underbara saker du lottar ut, hoppas på tur.
Ditt pepparkakshus är underbart!
Önskar dig en koselig 1:a advent!
kram
nina

Vera sa...

Vilken utlottning du har. Tänkte att jag kunde få vara med. Hoppas det är ok att länka till dig.
Sedan måste jag bara buga ödmjukt inför pepparkakshus-drottningen. Vilka mästerverk du har gjort. Jag är stum av beundran. Vilken tur att jag hittade till din sida. Den kommer ligga i min bloglista nu!!
Kram Malin

Fru Langtind sa...

Denne her bli vanskelig å vinne...hehe ;-)...mange kommentarer!
Gratulerer med 1 års dag!
Klem

Ragnhild sa...

Hei
Gratulerer med jubileumet.
Og selfølgelig har jeg lyst å vinne, De er jo bare helt nydelige disse monogrammene dine.

ANNIKA sa...

Så mycket fint klart jag är med och tävlar .Vad skicklig du är.
gustafsson.57@hotmail.com

Viola sa...

Hejsan, vilka underbar vinster med dina vackra monogram, så klart jag vill vara med här och tävla och du får titta in till mig oxå, har precis lagt ut en tävling från min butik, ett stort grattis på ettårsdagen och ha en skön advent, klem VIOLA

lilla-lykke sa...

Gratulerer med 1-årsdag! :) Og for et nydelig pepperkakehus!! Jeg skal lage mitt første pepperkakehus i år, og kan nok bare drømme om å lage noe så flott :) Ligger en utfordring å venter på deg inne hos meg. Ha en stårlende søndag!

Bodil B Morse. sa...

Hejsan!

Vilken absolut underbar blogg du har!

Så vackert du broderar, underbart!
Klart man vill vara med i utlottning.

Kramar från andra sidan plurret.

Fru Sirlig sa...

Vill börja med att gratulera dig på 1-årsdagen med blogg, hurra!

Vilka fantastiska saker du tillverkat,du är verkligen riktigt konstnärlig. Tack för din goa kommentar hos mig också. Nu håller jag tummarna att turen ska komma till mig. Vore underbart att få bli vinnare till någon av dessa vackra ting!

Må så gott kram Heléne

Vitfärg, romantik och rosor sa...

Hej där.
Det var längesedan jag kikade in här och som vanligt mycket vackert att se, och så ramlar jag rakt in i ett 1-års firande, GRATTIS, du har verkligen en jättefin blogg, vårda den väl, hi hi. Ha en skön första advent.
Kram Annika.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Gtattis med 1-årsdagen, jo du tiden går utrolig fort den... De pepperkakehusene dine er utrolig flotte...
Ha en koselig advendskveld...

Klem Mita...

Blått er flott sa...

FOR noen premier - sååååå fiiiine!!!
Monogrammene du broderer er bare helt nydelige :)

Og du lager mye fint, så moro å se inn til deg :)

Jill sa...

Så nydelige premier!!!!
Jeg har akkurat vist frem et bilde av den vakre kalenderen din på bloggen min, håper det er greit..
God advent!

En vit vardag sa...

Hej och grattis på 1 års-dagen!
Vi i Finland följer även din blogg, jättehärlig! Vilka fina presenter du lottar ut, nu är det bara att hålla tummarna. :)

Anonym sa...

Hejsan igen Lisbeth!
Hjärtliga grattis till 1 år!! Och tack för dig din vänliga svara!(Jag är det, som bor i Finland). Du har så underbara vinster, att jag måste tävla med. Jag och min lilla dottern (9 år) tycker om din blog så mycket, att vi hoppas, att vi ska följa din blog många års i framtiden!!! TACK SÅ UNDERBAR BLOG!! Önskar dig en trevlig första advent!
Marketta

Mia sa...

Oi oi, Lisbeth, hva skal jeg si??? Gratulerer sååå masse med et år; et helt fantastisk år med denne nydelige blgogen din. Du har virkelig tatt oss andre bloggere (og tusenvis av andre uten blogg) med storm med kreativiteten og den smittende entusiasmen din. Det er alltid en fryd å besøke bloggen din, for å få en god dose inspirasjon og "feel good" følelese. Og nå gir du bort de nydeligste ting også, i forbindelse med feiringen. Du er da ikke sann!!! Jeg ønsker meg både første, andre og tredjepremien, jeg. Men sannsynligheten for at det ikke blir noen av delen er stor, siden det er mange som ønsker deg akkurat det samme som jeg... hihii. Stor grattis til deg og herlig 1. søndag i advent!

Tina Mølgaard Andersen sa...

Hold da op med kommentarer, man falder jo helt bagover.

Men forståeligt er det, for det er pragtfulde ting du laver og du har virkelig øje for detaljerne.

SMUKT!

vårt lille hjem sa...

Gratulerer så mykje med 1-års dagen, det er en knallfin blogg du har!

Som Mine Dager Er, sa...

GRATULERER MED 1-ÅRS DAGEN !

Alt hva du har utrettet på et år. Du har skapt en utrolig flott og beundringsverdig blogg som jeg bare må besøke hver gang jeg er pålogget. Dine kreative egenskaper og vilje til å gjennomnføre det ene flotte prosjektet etter det andre, har skapt hakaslepp og beundring over hele blogglandia-fjøla. Digger bloggen din, Lisbeth.

La dette bli min fest-tale til ett-års-jubilaten i kveld og så krysser jeg fingrene for at jeg kan hale i land en av de supre premiene dine ;-)

Kjempeklem fra Marit

Anonym sa...

Gratulerer så masse med 1 års jubileet.
Klem Katy :)

Christine Louise sa...

Oi, for noen flotte premier :) Jeg vil vinne ;) Og passer bra med C, jeg heter Christine ;)
Nydelige ting hvertfall. Du er enormt dyktig. God klem til deg.

vivian sa...

ho ho ho!
Så gøy! Dette var også en utrolig koselig blogg. Så kreativ du er da! Lykke til med det neste bloggeåret! Titter nok innom her flere ganger ja! Ha en super duper uke!
SMIIIL vivian.

lottens vita och gröna sa...

oj det var de vackrast priserna jag sett, största grattis till din ett års dag! nu håller jag tummen!

varmkram lotten

Lena i et bæssmorhem sa...

Gratulerer med jubileet! =) Mange som vil vinne.., men sjansen er større enn i Lotto, så jeg slenger meg med.

JennyMary sa...

Hvem sier ikke ja takk til et sånt tilbud? Nydelige gevinster. Et lodd til meg, takk :) Du har en herlig blogg! Takk for all inspirasjon!

klemklem

Huset på toppen sa...

Gratulerer med 1 års dagen i morgen! Du har en så koselig og fin blogg, også flott gaver du skal gi bort !
Ha en kjempefin adventstid!

Merete sa...

Guri så mye fint du lager. Julekalenderen er den fineste jeg har sett noensinne! Kom inn her for å se på pepperkakehusene dine etter anbefaling fra Den gode feen, og jeg kommer definitivt tilbake!

Anettes hus sa...

Gratulerer sååå mye med 1-års dagen!! ;) Du har en kjempe-inspirerende blogg, skjønner godt du har hatt mange besøkende!!

Sååå mye fint du skal lodde ut! Jeg er med:)

Klem Anette

Romantiska Hem sa...

Hejsan Min vän!
Ojojojo 168 kommentarer och 169 med min sedan, det är imponerade! Men de är nog så att de alla har förstått vilken underbar bloggerska du är så därför vill de nu uppvakta dig och din blogg på 1 årsdagen, så är det för mig iallafall. Din blogg är kämpe fin! Stora kramar till dig från mig/ Petra

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Vilka underbart vackra priser!
Självklart vill jag vara med och tävla:)
Länkar från min blogg, i vänsterkolumnen!

Kram Susanne

Jill sa...

Jeg er helt enig med deg om 4 litt større adventsgaver, det har jeg gjort de andre årene.
Og etter den motakelsen kjøpekalenderne fikk idag (gutta var lite fornøyde) blir det nok kanskje frem med gavekalenderen igjen til neste år, 4 litt større gaver og småsjokolader fra Freia de andre dagene.
Takk for at du tok deg tid til å besøke bloggen min!

Min verden sa...

Kjære Lisbeth. Gratulere med dagen. Stort jubileum. Ikke rart mange er her. Det er jo så mye koselig og villa gjennomtrekk er fantastisk. Premiene må jeg bare si at hadde jeg laget noe så fint ville jeg ALDRI ha gitt dem bort - haha! Vel, lykke til i det neste året og det har vært en fornøyelse å "bli kjent" med deg. Klem Hanne

Anonym sa...

Var akkurat inne å såg på pepperkakehuset, imponerende.
Gratulerer med 1 årsdagen for bloggen.

Sussi's dreamzone sa...

Grattis till 1-års dagen!! *hipp hipp hurra*

Jag vill gärna vara med i din utlottning. Länkar från min blogg.

Ha en underbar vecka!

Sussi

Alex sa...

Jeg ville gratulere deg med ettårsdagen. Og du vet, det er din fantastiske blogg som får folk til å komme tilbake.
takk deg selv for bra innlegg og fint interiør :9
Første gangen jeg melder meg på en konkuranse for jeg vinner aldri noe. men kanskje vinnerlykken er snudd.
men mest ville jeg gratulere deg.
ha en flott uke.
klem

emma sa...

En tävlig som är poppis ser jag, men vem vill inte vinna de där fina julsakerna? Jag lägger in en lott i tävlingen och håller mina tummar :)

Silje sa...

Hei!
Gratulerer med 1 årsdagen. Du har en kjempeflott blogg:)
Hilsen Silje

iden sa...

Må bare si, du har en herlig nydelig blogg!! Gratulerer med 1 år!!!:)

Anonym sa...

Hej!
Det finns bara ett ord för din blogg....VACKERT..allt som jag ser o läser här!!
Ett stort GRATTIS till 1:årsdagen..och en skön December-månad.
kram Christina...queen_summer472hotmail.com

Smultronstället sa...

Självklart vill jag vara med och fira din 1 års dag :-) GRATTIS!
Du har verkligen en underbar blogg, som jag gärna följer.

Ha en bra ny vecka
Kram M

Karin sa...

Hej rara Lisbeth!

Men vilka underbara priser, du är helt otrolig på att brodera! Dina fina bilder är verkligen inspirerande!

Jag vil jättegärna vara med och tävla! Hoppas på stor tur!

Varmaste kramarna

Karin

Dorpan sa...

Skulle jättegärna vara med och tävla om dina jättefina priser!!!

Juliga kramar Dorpan

Linda sa...

Hei Lisbeth!

Gratulerer så mye med ett-årsdagen for boggen din! Du har en virkelig lekker blogg, med gode bilder og nydelige motiver! Jeg synes du er flink som klarer alt dette og takk for at du deler det med oss andre! Jeg har blitt så inspirert av alt det flotte jeg har sett her! Stå på videre! Jeg gleder meg alltid til å ta en titt innom på siden din! Det skulle jo egentlig vært DU som fikk premie....

Therese sa...

Ett stort grattis till årsdagen! Och vilken underbar tävling, klart jag är med. Hoppas på tur, om jag skulle bli en av de lyckliga når du mig på bjarstig@live.se

Stora varma kramar
Therese

johanne`s rom sa...

Hei, jeg har deg på blogglista mi så jeg er innom deg nesten hver dag. Så flotte premier du har, og gratulerer med dagen. Ønsker deg en hyggelig adventstid.

Hem och Lycka sa...

Din blogg är helt underbar! Vad kul med tävling, är hemskt gärna med på de fina priserna! kram

Tone sa...

Gratulerer med ettårsdag med blogg!! - en utrolig verden, som vi "her inne" har snakket mye om den siste uka.
Du gjør ting så pent og enkelt! -
Jeg blir gjerne med på trekning!
Julerose skal jeg jammen kjøpe meg jeg også - det er helt sikkert - og når jeg tenker meg om har jeg en urne som ligner litt på den du har din rose i.
Håper du får en fin adventstid fremover.
Tone

LillaFlisan sa...

Vilken helt fantastiskt blogg du har!!!!
Hur har jag kunnat missa den??
Hittade hit via Änglagård och nu har jag suttit och läst inlägg efter inlägg!
Så underbart fint du har det!
vilken adventskalender du gjort... Det är nog den finaste jag sett.

Hit kommer jag garanterat igen!
Många kramar från

Flisan

Rednoserunpet sa...

hallo , i like your blog. and i hope i winn

Nanna sa...

Jag vill vara med och tävla i din fina blogg!

Liv Elin sa...

GRATTIS med 1 års jubileum ! :)

Nydelige premier du lodder ut - virkelig nydelig håndarbeide !

Blir veldig gjerne med i konken din jeg - håper du har en kjempefin 1 desemberkveld !

Klem fra Liv i Husrom & Hjerterom

Storesky sa...

Graulerer med 1år!! Liker bloggen din veldig godt, og er ofte innom for å få inspirasjon. Håper du fortsetter å blogge i mange år til :)


Hilsen Storesky

My home is my Castle - by Kari sa...

Det ligger noe til deg på siden min ;)

Klem,Kari

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

Hei på deg,
og GRATULERER med et hærlig bloggeår!
Gleder meg allerede til å følge deg videre i årene fremover!
Bloggen din er ren nytelse for meg,og en fantastisk inspirasjonskilde.Tusen takk!!!
Og så fint at du kom med melisglasuroppskriften din,godt forklart :o)
Nydelige premier har du også,og jeg vil gjerne gi hjem til en av de tre...;o)
Får bare satse på samme vinnerlykke jeg hadde den uka jeg vannt hele to konkurranser!
Gooo og varm adventsklem til deg :o)

Martina sa...

Vilken underbar julstrumpa blev helt förälskad i den. Jag vill gärna vara med och tävla.

Anonym sa...

Gratulerer med 1års dagen. den nydeligste bloggen jeg har sett!!!

God JUl til deg.
Klem Torun. :=)

Anonym sa...

hej
du på andra sidan sundet

vill gärna vinna något av dina fina vinster. vilka härliga bilder på dina släktingar vilka fina men opraktiska kläder dom hade

kram Harriet
harriet.carlsson@telia.com

simmas hus sa...

Hei! For en herlig blogg! Jeg henger meg gjerne på i konkurransen. Utrolig mange som har lagt igjen kommentar! Koselig! Lykke til med trekningen!

Grip dagen sa...

Dette må da være rekord på antall kommentarer! Jeg har aldri sett maken!
Men det er jo ikke rart med de nydelige premiene du har laget! Helt utrolig!
Kunne gjerne tenke å lage julestemninge i heimen med dine flotte ting!
Jeg ønsker deg tillykke med jubileet og lykke til videre!

Mange klemmer fra Marit

Trines Hus og Hage sa...

Hei Lisbeth!
Må bare få stille meg i rekken (mamma mia så mange!) og si GRATTIS med 1 årsdagen! Hurra for deg! Du har en fantastisk flott blogg, og jeg har fulgt deg temmelig ofte dette året. Inspirasjon i hopetall å hente her inne hos deg!
Tusen takk for alt du har gitt meg, både på bloggen din og på bloggen min dette året, Lisbeth.
Veldig, veldig koselig å lese kommentarene fra deg.
Kos deg videre med advent og feiring - og så må jeg si at gavene du har tenkt å sende ut i verden var bare nydelige, alle tre! Har du laget dem selv? Fantastisk!!!!
Varm klem fra Trine

‹ Eldst ‹Eldre   1 – 200 av 248   Nyere› Nyest»