01.11.2008

LAUNDRY

Noen dager denne uken er blitt brukt til å få frisket opp vaskerommet. For noen måneder siden sa den gamle vaskemaskinen takk for seg og vandret til de evige jaktmarker. Slikt skjer i de beste familier:o)

Selvfølgelig (les:søren heller..).... hadde den gamle maskinen andre mål enn den nye og dermed kollapset systemet som var her inne fra før. Feeeeestlig! Det var bare til å røske ut disken med brekkjern.. (og fjerne hyller) . Derfra er det vel lett å tenke seg at rommet ble et katastrofeområde som jeg bare har sukket tungt over. Her har gått med mye sparkel og tre malingsstrøk måtte til for å få veggene pene igjen. Hele familien fikk beskjed om at vaskemaskinen er på ferie inntil rommet er ferdig, ikke et plagg blir vasket så spis og beveg deg flekkefritt,.... fnis ! Tror ikke jeg skal le så altfor høyt for nå er haugen med skittentøy rimelig stor, hmmm....
3 dager uten vaskemaskinen igang gir litt av en gevinst må jeg si.
Istedet for nytt fastsnekret hyllesystem valgte jeg en annen løsning denne gangen. Som disk satt jeg inn et skrivebord som vi hadde til overs og hyllen som før var på kjøkkenet har fått nytt liv her inne.
Skuffene på skrivebordet fikk samme glassknotter som jeg har på baderomsinnredningen, (vaskerommet ligger i tilknytning til badet så det må holdes i samme stil ). På motsatt vegg skal jeg ha hyller fra vegg til vegg, men så langt er jeg ikke kommet ennå. Derfor blir det mange bilder av den ene kroken som ER ferdig! Jeg liker ikke å krype på gulvet når jeg skal betjene denne maskinene, så jeg ville ha den bygget opp i høyden for bedre arbeidsstilling og da ble et enkelt stativ med trådhylle under løsningen.
Hva er det egentlig med det praktiske når det kommer til husarbeid??? Hvorfor er stikkontakter plassert nederst på veggen slik at en må krype rundt på gulvet for å sette i et støpsel ,... vil ha opp på veggen.!!! En må faktisk pr. dags. dato forklare elektrikere at det er og blir upraktisk, helt utrolig! Tungt nok som det er med husarbeid om ikke jeg skal kravle rundt i gulvhøyde for å stryke et plagg, mere nok tøy og bøy!
Hi hi, her kunne jeg virkelig kjørt på med dumme løsninger som svære termopanvinduer på 60-70-tallet montert i 4 meters høyde over bakken og som ikke kan åpnes... .en behøver stillas for å kunne vaske de utvendig.... designeren som fikk den glupe ideen skulle vært tvunget til å betale vindusvask for de stakkars eierne til evig tid! Eller vinduer som bare kan åpnes innover.... flytt alt du har i vinduskarmen og ta ned gardinen er du snill, vi må lufte...ha ha!!! Jeg er nok ikke den eneste som vet om ubrukelige løsninger, du har sikkert noen på lager du også, kom med de!!!!! .....her er en til..... for lite dyp oppvaskkum i kombinasjon med for lav spring + stor kjele = tragedie!!!!!Tilbake til vaskerommet......mulig hele greien blir bygget inn på et eller annet slags vis med tiden, men foreløpig fungerer dette suverent for meg. Hovedsaken for meg er at rommet er funksjonelt, innbydende og delikat og det synes jeg det er nå. Gleder meg til å sy noen fine oppbevaringsposer i lin, gjerne med broderier, søte etiketter og blonder. Flere hyller og knagger så blir dette helt toppings! Hei og hopp jeg er så glad så glad....enda et grueprosjekt er unnagjort!
English.This week I have redecorated my laundry room. There used to be a built -in solution that I did not like. I removed the old shelfs and painted the walls.

78 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott du har det på vaskerommet, en sann drøm. :) Herlige detaljer. :)

Elzie sa...

Ibland är det bra när sakerna går sönder *s*. Ljuvlig tvättstuga ni har fått.
Hoppas du har en bra helg.
Kram Elzie

"Kantriina" sa...

Thank You for the beautiful pictures! :)

Hjerterom sa...

For et fint vaskerom du har da :)Er enig i det du skriver om dårlige løsninger...Mitt vaskerom egner seg ikke på bilder jaffal ;)
Siw

Som Mine Dager Er, sa...

Alt du gjør blir lekkert. Til og med vaskerommet ser strålende og innbydende ut, med hvite broderier og brune kurver. Ville ikke hatt noe imot å vaske klær i slike omgivelser nei. Og det beste er jo at du har tatt gjenbruk av noe du i utgangspunktet hadde til overs. Kjempebra!

Takk for titten - og ha en flott helg!

Klem fra Marit

Jema Rose sa...

Vilken UNDERBART vacker tvättstuga!!!

KRAM & ha en fin helg vännen..!

/Jenny

<3

Laila sa...

Ååå sukk, heldige de som har et vaskerom, dette var bare nydelig.
Laila

Lene sa...

Lekkert, Lisbeth.

Jeg er altså IKKE en av dem som kan invittere på en kaffekopp og nogo attåt nede på vaskerommet. Men tar mer en gjerne en tår her hos deg, mens du får unna skitentøyshaugen som har samlet seg (kremt.... Så den ikke, jeg).

Herlig hyllen din under her og.

Finfin dag til vest - klem fra øst.

Aina sa...

Det ser jo bare like lekkert ut på vaskerommet ditt som elles rundt i huset, masse lekre detaljer bare på det hjørnet som er ferdig. Og er enig med deg, det er ikke alt i huset som er like praktisk, krype etter stikkontakter er kjipt!

Du snakket om katastrofeområde og sørens maskin, burde ikke sagt det engang, men du skulle sett vaskerommet vårt i går-det fløyt av kloakkvann!!
Har heldigvis flyttet maskina og tørketrommelen på gamle badet men skapene må kastes og rommet desinfiseres og mere til. Nja, nok om det;0(

Ha en fin helg videre og jeg gleder meg til å se mer av vaskerommet ditt.

Klem fra meg.

Hespe sa...

Wow - går det an å ha et slikt lekkert vaskerom. Jeg vil også ha!!! Er jo ikke noen sak å ta tak i vasken når du kan gjøre det i slike omgivelser Lisbeth.Utrolig flott!!!!

Ønsker deg en kjempdfin helg!

Klemmer fra Hildegunn :o)

Huset på toppen sa...

Utrolig flott vaskerom du har laget:-)Du er flink med detaljer,løsninger og plasseringer!!

Ha en fin lørdag og god helg!!

KOSELIGE HJEM sa...

Åh for et koselig vaskerom du har!
Smart å sette et stativ under vaskemaskinen for å få den høyere.
Det tror jeg jeg må kopiere.
Ønsker det en fin helg videre!

A-mora sa...

Så lekkert vaskerommet ditt ble.

Magny sa...

så lekket , du har sansen , det vet eg,-
herlig med de hvite detaljene,- så rent og nostalgisk...
ja praktisk må det være...
klem og fiiiin helg~~~~

Kari - My home is my Castle sa...

Absolutt alt du tar i blir til gull.....ehhh.. lekkert...
FOR et nyydelig vaskerom !!!
Kunne jo sitte der og kose meg jo ;)Noe jeg IKKE kan gjore inne paa mitt vakerom hihi...

Ha en fin dag og kos deg med vaske hihi..

Klem,Kari

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Det er en drøm av et vaskerom..... et slikt vil jeg ha også. Jeg ser at mitt trenger en oppgradering så dette var virkelig inspirerende. Ideen med kurver som henger på veggene likte jeg godt.
Ha en fortsatt strålende helg.
Klem...Ellen

tinemor sa...

Så supert og lekkert det ble!!!
Sånn vakerom vil jeg å ha!!!
(Bare litt mizunnelig.....)
Kos deg med klesvasken...
Klem

Anita sa...

Ble kjempefint det der!! Og delikat! Mitt vaskerom og pest ser ikke ut, dvs det er ryddet veldig, men fortsatt langt ifra sånn jeg vill! Vi har nå funnet ut hva vi skal gjøre der, men så er det bare det at mannen må gjøre det og det ser det ikke ut som han har tenkt til med det første:0} Tålmodighet er en dyd;o) Nå skal jeg over til nissenes verden igjen! Ha en fortsatt flott helg!

~Becca~Bluebird Rose sa...

Your laundry room is gorgeous!! If mine was that pretty, maybe I wouldn't mind doing laundry!!
:)
~Becca~

Ragnhild sa...

Ja det var jo "berre lekkert". Skulle ønske det såg litt sånn ut på mitt vaskerom. Sukk.
Med minst en maskin til dagen for å holde følge med skittentøy produsentene her i huset, så fortjener jeg egentlig det.
Ha en strålende helg.

Josefine sa...

Oj.. du kan jo ha fest på vaskerommet du... så lekkert her.
De brune korgene gjør seg så godt mot det hvite.. alt var helt nydelig. Ønsker deg en koselig helg, klem Josefine:)

Monica sa...

Kjempekoselig vaskerom du har! Blir mye gøyere å vaske klær(hvis man kan kalle det gøy...). Jeg er så heldig å ha et stort vaskerom med plass til alle uteklær og sko til ungene. Har hyller på en hel vegg og mange kurver. Lyst og lett, og mye triveligere enn en mørk vaskekjeller;)

liven sa...

Hei Lisbeth.o)
Så kjekt å se bilder fra vaskerommet ditt.....og som vanlig lekkert:o)
Etter at kjøkkenet er tatt står vaskerommet for tur!! det er virkelig et katastrofeområde......men vet hvordan jeg vil ha det..ja sånn noenlunde da!! Kjekt med inspirasjon her hos deg....ser jo bare så delikat ut her som vanlig!!
3 dager uten å bruke vaskemaskin....ja da flommer det over her!!
mitt hus er bygget på slutten av 80 tallet...og stikk kontaktene på vaskerommet er faktisk midt på veggen!! I arbeidshøyde :o)

Du er veldig grei om du legger vaskerommet ditt ut i sidefeltet ditt her altså!! så enkelt og greit å finne frem igjen:o)

Ha en fin lørdagskveld:o)

Kerstin sa...

Helt nydelig vakserom du har nå=) Ikke dumt å sette skrivebordet inn. det ble fint. Så mange flotte detaljer også=) Skjønner godt at vaksen ble stor etter 3 dager uten vaskemaskin. Phu men nå er det vel koselig å jobbe der inne0) Nyt kvelden Klem Kerstin

Tina sa...

Utrolig flott vaskerom! Imponerende:-)

Juno sa...

Dette er den mest inspirerende bloggen jeg har sett!! Fy søren så flink du er å lage ting. her kommer jeg GARANTERT igejn!!!! Ha en fin helg:)

Lindas Hus.. sa...

Hei Lisbeth!For et rålekkert vaskerom du har.Mitt er et katastrofeområde.Denne ukens prosjekt der nede var kurven med nyvaska sokker,som mangla partner.Nå fant jeg endelig noen som passa,kjenner du til stikt?
Eller kanskje det ikke skjer i ditt lekre vaskerom?
God helg!Klem fra Linda :))

Trines Hus og Hage sa...

Du store verden, så herlig og delikat vakserom, Lisbeth! Nydelige hvite stoffer i kombinasjon med naturmaterialer var bare skikkelig delikat Og hvis det er praktisk attpå til, kan man jo ikke be om mer.

Er bare så kjempeglad for dine forklaringer på hvordan få vekk mellomrommet mellom tekst og kommentar på bloggen min!!! Ja, det er til irritasjon, og dette var heller ikke første gangen! Endelig, etter en del prøving, så greide jeg tilslutt å få det til (egentlig var det jo enkelt, men så hadde jeg ikke fjernet alt, og fikk beskjed om at det var feil).
Og faktisk så svarte ikke du på dette uten at jeg hadde bedt om det. Under siste bildet hadde jeg et PS hvor jeg spurte om noen kunne hjelpe. Tusen, tusen takk for nyttig og god hjelp! Takk at du tok deg bryet, til og med uten at du visste jeg ville ha hjelp!
Ha en fortsatt fin kveld, kjære deg!
God klem fra Trine

Heidi-anitha sa...

For en drøm av et vaskerom! Tenk å knne få det så fint og med vakre detaljer... Desverre må jeg gå ned i minmørke kjeller... men jeg har et ønske om å få til noe en dag jeg også!

Takk for inspirasjonen!

Klemmer White vintage

silje-sin sa...

Så nydelig det ble! Nå må det være en fryd å vaske tøy:) klem fra silje.

Viola sa...

Så många vackra saker du har i din tvättstuga, den är ju rena drömmen, ha en fortsatt skön helg, klem VIOLA

Flower Power sa...

Åhhhh GOSH, nå ble jeg inspirert nå!!!!! FOR et nydelig vaskerom!
Her kunne jeg ha trives:)) Jeg har vaskemasin og trommel på badet i kjelleretasjen og det står for tur til en aldrig så liten oppussing. Hele rommet er i liggende panel,(som resten av huset...) men hovedproblemet er at det er i 90tallets Grønnt og rødt!! Skikkelig lekkert alytså. Det er det eneste rommet som har farger fra da vi kjøpte huset, og nå må det snart BORT, ellers blir jeg helsprø, tror jeg....hehe:)
Jeg må lagre bildene her i inspirasjonsmappen min, for din vaskekrok er bare såååå koselig:)

Ha en god natt Lisbeth:)
Klem.

Den gode feen sa...

Så fantastisk flott det vert!!! Sååå koseleg og fint. Men du, kor får ein tak i slikt stativ til å ha under? Eg vil også ha slikt. Likar ikkje at maskina står rett på sementen i kjellaren - ser for meg at den rustar under... :) Som du skjønar har eg ikkje like fint vaskerom som deg. Men ein vakker dag kanskje ? :) Ha ein fortreffeleg fin søndag :)

Synnøve sa...

Åh, sukk... For et lekkert vaskerom du har fått...! Akkurat slik jeg drømmer om å ha det en vakker dag! Med kurver og lekre saker. Nå har vi bare en kjedelig vaskekjeller som vi deler med dem under her, er dessverre ikke plass til noe lekkerier der altså :/ Og så tror jeg de bare hadde sett rart på meg om jeg hadde begnt å dandere blondegardiner der nede, haha ;) Enda godt jeg kan nyte bildene fra ditt da... :) Nydelig! Ha en herlig søndag! Klem

BROCANTE sa...

Oj! Den dagen mitt vaskerom ser slik blir det skrevet kryss i taket her i huset tror jeg. Gratulerer med nytt vaskerom. Nå har du vel møblert etter standarmål på vaskemaskiner så når denne bestemmer seg for å ta kvelden er det bare å bytte - eller?

Linda sa...

Oi, for et nydelig vaskerom, da! Like lekkert som resten av huset! Jeg blir så utrolig inspirert av å se hvor fint du klarer å få det rundt deg!

Hvor har du fått kjøpt de lekre klesklypene i tre?

Regina sa...

Hi
Your laundry room is amazing!!!
I love all your pictures.It looks
very romantic.It'Ss really a dream.
Have a nice evening!!!
Hugs,Regina

Tiril sa...

For et flott vaskerom lisbeth, dette er slik jeg drømmer om, kommer aldri så langt, er alltid noe annet som skal gjøres, men det måtte vært en drøm og hatt et slikt et.

Veronica sa...

Du så lekkert!
skulle gjerne hatt ett slikt vaskerom jeg oxo ja..

Tror det blir leeenge til, vi jakter på hytte så det blir vel ikke store oppussnsprosjektene i heimen på ei god stund tenker jeg..:(

Klem

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

Åhh så flott, men det var jo ingen bombe at du har det gjennomført tilogmed på vaskerommet ! !
Vårt er så knøttlite (for vi ville ha størst mulig bad), så vi må ut av vaskerommet for å skifte mening.
Det er sikkert herlig å stå her i alt det lekre lyse og brette sammen klær ;)

Ha en super fin uke !

Inger W sa...

Kjempedeilig vaskerom du har ordnet. Grøss så misunnelig jeg ble nå, da..
Foreløbig har jeg vaskeKJELLER med edderkopper - inntill jeg har råd til å innrede der til å bli mitt lille verksted for keramikk og snekkerier og bygge om og gjøre større badet oppe... sukk.

johanne`s rom sa...

Ser kjempekoselig ut på vaskerommet ditt. Jeg sluker alt om vaskerom for tiden, det er nemlig det rommet som står for tur hos oss nå.Ha en hyggelig uke.

Heidi sa...

Sååååå skikkelig lekkert vaskerom Lisbeth. Ja du får det til :) Blir reint misunnelig her jeg sitter... Sukk... Vi har vaskerom nede i kjelleren og der er det ikke mye hjemmekoselig for å si det sånn....

Ha en super dag!

:-)

Anja sa...

Wow!! :O

Har lest en del innlegg i bloggen din nå, og FOR en inspirerende blogg du skriver!

Hjemmet ditt er NYDELIG!!!

Takk for masse gode tips!!

Gleder meg til neste oppdatering!

(linker forresten til bloggen din fra min blogg om det er okei.)

Hilsen Anja

pepperkverna sa...

Dette er det vakreste vaskerom jeg noen gang har sett. Hege

Jema Rose sa...

TACK för din omtanke Lisbeth!

: )

KRAM, Jenny

<3

ENGEL sa...

jeg hadde kommet til å vasket klær hele tiden med slikt flott vaskerom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ojojojoj;)

Pulsatilla sa...

Åh, mitt vaskerom kommer nok ikke på bloggen med det første - der trengs det en alvorlig oppfriskning skal jeg love deg.

Men jeg har sånt enkelt stativ til vaskemaskinen - det er egentlig ikke så dumt, bortsett fra at nå hopper både vaskemaskinen og stativet omkring når jeg sentrifugerer. Trådkurven måtte jeg bare ta bort for det skranglet så mye. :-) Verken praktisk eller vakkert hos meg, altså...

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Älskade människa va du är duktig och gör en massa fint!! Ha en ljuvlig vecka sötis! kramar Malin

vosgesparis sa...

WOW!!! you really 'know' me very well.... Guesswhat picture I have on my desktop!!! that one from Walther & Co you are telling me about ;) Hurrah for you toooo!

Anne sa...

For en herlig blog du har:) Koste meg når jeg så igjennom alt du har laget:) Du er kjempe flink! Ser fram til å følge med videre på blogen din:)
Ha en fin dag videre.
Hilsen Anne

nettans lantliga hem sa...

Vad fint du har de i tvättstugan och vilken fin gardin kappa. Tack för att du ville skicka mönstret till mig jag maijlar min adress
Ha de så bra!
Kram Nettan

me and alice sa...

Hej!
Tack för din fina kommentar om reportaget!!!
Underbar tvättstuga du gjort i ordning. Så fint med skrivbordet. Det blir så mycket vackrare och personligare med egna lösningar...
Kram Susanne

Tone sa...

Du jeg ler godt av deg. Jeg ler høyt faktisk. Det hender de andre lurer på hva jeg driver med,.... Her jeg sitter og snikblogger på jobben - dvs: "tar meg en røyk" - ...som de andre gjør.
Vinduer som går innover: ja - har det.
Stikkontakter nede i gulvhøyde - jepp.
Vært uten vaskemaskin over lengre tid - oh yess.........og ikke bare tre dager!
Brukte også flere måneder på å overbevise en rørlegger at jeg ville ha en sånn knøttliten dusj ved siden av doen - en sånn enkel form for bidet. Men nei, det fantes da ikke. Fint da, med hans sekretær, som sa at jovisst, det har de jo til tusen kroner stykket. Jeg bestilte en - men nei, det var ikke behov for sånt. Jo jeg skal ha. Nei hvorfor det. Jo JEG SKAL HA! - JAVEL..men hvorfor det?..........grrrrrr.... Nå er den da på plass på det nye badet, men hvorfor i all verden all denne kverruleringen så lenge man tjener mer penger på utstyr og timer brukt til arbeid? Mannfolk.
Men du - vaskerommet ditt ble bra da! Grattis!
Tone

NaturelSuus sa...

You made a nice washingroom!
Better then mine... hmmm i want the same.
Hilsen, Suzanne

Mia sa...

Sååå lekkert dette ser ut da, Lisbeth! Lyst, hvitt og delikat. Og skrivebordet var da en genial idé! Jeg har helt sansen for at man bruker ting til noe annet enn det opprinnelige tiltenkte. Jeg kan tenke meg at rommet er en glede å entre nå. Og så synes jeg det var utrolig smart med å bygge opp vaskemaskinen litt. Jeg har faktisk aldrig tenkt tanken selv, men da vi innredet kjøkkenet vårt var jeg veldig opptatt av å så stekeovnen litt opp og innebygd i veggen istedet for å ha den på gulvet. Og hvorfor ikke gjøre det samme med en vaskemaskin? Du er rett og slett en smart dame!

Jema Rose sa...

TACK vännen! Jag mår LITE bättre...

: )

Önskar dig en fortsatt fin vecka..!

KRAM, Jenny

<3

tindra lite mera sa...

Vilken härlig tvättstuga du har skapat dig ååå så fina detaljer som dom gamla klädnyporna!

Kram Katarina

Lilla Lykke sa...

kjempefint vaskerom, et slikt er få forunt! er innom bloggen din både titt og ofte, du er så kreativ! slikt inspirerer :) ha en fin dag!

Anita sa...

Sendt!!!!!! ;o)

Guttemamma sa...

Lekkert!! Tror ALDRI jeg kan legge ut bilder av vaskerommet mitt...:-(

Den gode feen sa...

Tusen takk for stativ-tips. Det skal kjøpast så snart ny lønn er på plass på kontoen. Tusen takk også for strikkeboktips, den såg aldeles herleg ut. Muffinshue var ein super idè :) ha ein fin onsdag :)

Lilla Blanka sa...

Hej Lisbeth!

Åhh så underbart du har i tvättstugan..! Jag skulle gärna smyga in där och tvätta..så fint!!!

Alltid när jag kommer in på din blogg lutar jag mig närmare skärmen..för att se bättre *hihi* dina bilder är alltid så mysiga!

Kram
Mia

Forgjengelige ting sa...

Koselig å besøke bloggen din igjen! Så lenge siden jeg var innom. Her er så koselig!!

lavendel mio sa...

Nydelig vaskerom du har.Kan jo vere der heile dagen uten broblem.Jeg setter på maskina og peller meg ut i ei viss fart.....Må bygge på huset skal jeg få orden på mitt vaskerom..He he. Ha en fin dag.

Sublim Design sa...

Så fint det blev i din tvättstuga!Det blir ju rena gädjen att få tvätta:)och samtidigt njuta av allt fint där.
Ha det fint!
/S

mali-mo sa...

Så flott det ble da!! Syns det nye systemet ditt så kjempefint ut, og likte godt at du brukte et skrivebord, ble så mye mer koselig da!

Og for et lurt paneltips da! tenk om jeg hadde tenkt på det ;) jaja, jeg får heller hive meg over jobben med å male brune striper om et par år. Blir vel det samme i taket da kanskje?

Ja, blir mye panelmaling;) Først anneks og dukestuen på hytten, gulv, tak og vegger, og nå tak og vegger på nyekjøkkenet. PUH!!!

Gulvet har jeg tenkt å lute selv, to lag med lut og tre med olje så tenker jeg det blir bra. Fant ingen ferdiglutete gulvplanker som hadde den fargen jeg ønsket meg, så da er det bare å brette opp armene;) Hadde tenkt å ta gulvet helt tilslutt, tror du ikke det er lurt? Har dekket det med tykk papp nå, for å unngå merker.

Kos deg med malingen da, hehe, gleder meg til resultatet!

Guldkant På Livet sa...

Du är fantastisk på att pynta, dona , arrangera opch få det hemtrevlig, vilken mysig tvättstuga och nu ser jag ju systern till min julråtta som sitter där med! Mari. ( Jag kunde inte låta bli att nämna dig i dag...)

hvorfor ikke... sa...

som en drøm...jeg fikk lyst til å vaske tøy!
smil Torunn

A home far away sa...

Nej men så fint du har i vaske rummet:- Vitt, luftigt och lantligt!

Kram Gunilla i Singapore

Karin sa...

Hej Lisbeth!

Jag var ju bara tvungen att kika in till dig från Guldkant på livet!

Åh vilken otroligt mysig blogg du har! Jag måste också säga att dina broderier är helt fantastiska. Ja alla andra saker du gör också förstås! Jag har alltid önskat att jag kunde brodera men med små barn och stort hus, så räcker inte tiden till riktigt. Men någon dag ska jag också prova!

Jag känner nog igen Julie och Nisse i alla fall! Vilken rolig ide.

Jag kommer mer än gärna tillbaka och länkar dig gärna från mig om det är ok!

Vänliga hälsningar
Karin

Garden Angel sa...

Hei Lisbeth!
Måtte bare ta en strekke på bena pause her nå...

Tenkte jeg skulle inn å takke deg for at du fikk meg til å ta malekosten fatt igjen her!
Jeg ble så inspirert over at du sa du bare hadde bestemt, så da gjorde jeg det samme;)

Så her sitter jeg med kaffekoppen i den ene hånda og malerulla i den andre:))
Godt å få litt inspirasjon ibland. Når malelysten sitter laaangt inne;) Flirer(",)
Ha en fin dag med malekosten(om du ikke er ferdig da.

God klem fra meg:)

Garden Angel sa...

Litt forskrekka ser jeg at jeg ikke har kommentert innlegget
ditt:0)
Vet jo at jeg har vært her og tittet på det!

Det kom jo ikke akkurat som en overraskelse på meg, at til og med vaskerommet til Lisbethmor er nydelig!!!
Sukk...
Reine drømmeslottet hos deg!

Gnistrande snö sa...

Åh vilken fantastisk blogg du har, är så glad för att jag hittat hit.
Hoppas att det är ok att jag länkar.

Kram
Katraina

Les Cotrions sa...

Waw! I've never seen a so lovely laundry room! It's fantastic! I'd spend all my time there!
Hugs,

Vale

Betongänglar sa...

Vilken härlig blogg du har - helt underbar - kommer mycket gärna åter... ;)
Kramar/Annelie

Designe sa...

Så fint du har gjort i ditt Laundry-room!
Superfina broderier där på högra sidan, det som du broderat med rött! Har du broderat för hand eller med symaskin?
Kram :)

LISBETH---<-@ sa...

Hei Linda! Soory for tregt svar, men klypene er kjøpt på ebay. Søk på Dolly pegs .....!
Klem