27.01.2009

SO PROUD !

Jeg tror bare ikke mine egne øyne, men jeg er altså ferdig med hekleteppet mitt ! Gnir meg i øynene og er fremdeles ikke sikker på at dette er mitt verk ! Så er det altså mulig å bli ferdig med et hekleteppe, latter og glede ! Det er jammen meg ikke lenge til noen av lappene fyller 2 år, dette håndarbeidet har virkelig vært av det langdryge slaget, puhhhh !

Det er ikke et gedigent teppe, men et teppe som er akkurat passe stort til å trekke over knærne når jeg ruller meg sammen i godstolen, men også så stort at det passer som sengeteppe på en enkelseng. 126 små heklelapper ble det til slutt, alle med en blomst i midten! Noen dager har jeg storkost meg med heklingen, mens andre har jeg bare hatt lyst til å måke hele sulamitten ut vinduet. Det har pint og strukket tålmodigheten min nesten sønder og sammen , jeg er merket for livet , hi hi!
Når jeg først hadde brukt så mye tid fant jeg ut at jeg like godt kunne bruke en time eller to til ;0) Dermed heklet jeg noen runder med hvitt og avsluttet med en picotkant langs kanten. Og til slutt et lite monogram med fine blonder og perlemorsknapper i det ene hjørnet. Jeg har valgt farger til teppet som passer sammen med flere av quiltene mine og dessuten tenkt at det skulle kunne brukes flere steder i huset , fint i stuen......

på prinsessen sin daybed og "downstairs" henter det opp fargene i tapeten.

Men det er også inspirert av fargene som er på de forskjellige rhododendronblomstene,

........ alle nyansene i rosa som jeg har brukt kan en finne på de skjønne blomstene.

Snipp snapp snute, da var "never ending prosjektet" ute.... av kurven som nå er tom og klar for nye håndarbeidsprosjekter :o)
English: I have crocheted 126 granny squares and I am now a proud owner of a granny squares blanket. What a job , I do not believe that I have finally finished the blanket.

92 kommentarer:

A Romantic Porch sa...

Oh my that is so beautiful. I love the colors of it. xo rachel

Grip dagen sa...

Gratulerer!
Never ending har endt godt, ser jeg.
For noen herlige farger. Det er en kunst å sette sammen farger og mønster i slike tepper. Det har du visst klart fint.

Jeg skal også igang med lapper. Men jeg skal SY dem. Men det blir ikke noe A4-teppe. Jeg har tegnet lapper i ulike størrelser og farger. Og mange av lappene skal jeg stitche på.
Mønsteret er tegnet - så halve jobben (ok - kanskje ikke halve, heller 20 % eller så...) av jobben er gjort.
Så om ei tid - uvisst hvor lenge - kan jeg også lage slikt fint innlegg som du har. Da skal jeg fornøyd pakke meg inn i mitt ferdige teppe og si F E R D I G !

Har du bestemt neste prosjekt???

Klem Marit

Laila sa...

Gratulerer med ferdig teppe, delikate farger, nydelig.

Ida sa...

Gratulerer med fantastisk arbeid! Hekleteppet ditt ble utrolig nydelig - liker så godt fargekombinasjonen din - for ikke å snakke om den siste finishen din med kant og brodering i kanten! Jeg er RÅimponert - og forstår godt at det har tatt tid og ikke minst har gitt deg lyst til å kaste det ut vinduet innimellom..hihi :) (har kjennskap til den følelsen - men da snakker vi symaskin i veggen.. har heldigvis klart å begrense med hittil !!!)

Kose deg masse med teppet - mange herlige bilder du viser og... lukter jeg VÅÅÅÅÅÅR :)

Klemmer

Blå-hvit samlemani sa...

Gratulerer! jeg likte teppet ditt så godt. Så sarte og delikate farger. Du er jammen flink...

Anettes hus sa...

Oj,oj, for en nyyydelig teppe!! Så flink du er:) Skjønner godt at dette var tidkrevende arbeid! Men gratuerer; nå er du ferdig!!

Klem Anette:)

Villa Valle sa...

Ååå.. så nydelig! Så kjekt at det passer inn flere plasser i huset!
Gratulerer, vel gjennomført!

Besta sa...

Så nydelig teppet ditt ble og noen lekre farger. Tenker du er glad du er ferdig.
Jeg er ikke kommet lenger en til 32 lapper ennå så jeg har et stykke å gå.

Roselove sa...

ÅÅ dette ble fint!
Jeg er også i gang med et slikt teppe i samme farger. Har ligget urørt en stund nå, men skal bli ferdig. Har så vonde skuldre for tiden også.
Mitt blir nok mye kjedeligere. Jeg har alle rutene lik hittil.Har snart 200 lapperRegner med at jeg trenger over 300.
Har også heklet et annet i samme farger i en annen teknikk.
Skal legge inn noe bilder av de en dag.
kikk gjerne innom meg.

Maliva`s verden sa...

Wow,så flink og tålmodig du har vært.Det ble kjempefint,og så fine farger.Holder på å avslutte mitt tredje nå jeg også...og tror nok jeg skal lage en lignende kant rundt.Kjempefint.Klem fra Maliva

Viola sa...

VIlket Jobb! Nu kan du verkligen vara stolt, ditt virkade täcke i dessa underbara rosa färger blev så vackert, vilket arbete det ligger bakom, detta kan du nu glädjas utav! Ha en bra tisdag, klem VIOLA

Hemma hos lilla mig sa...

Vilket underbart virkat täcke du har gjort. Sådant jobb att göra det. Verkligen läckra färger.
Ha, det gott.
Kram

Anita sa...

¨Sååååå fint!! Kjenner den følelsen VELDIG godt!! Har planer om ett bølgeteppe til, for det var mye enklere enn lapper! Kanskje ikke såååå fint, men med de rette fargene??!! Vi får se, fargene i ditt var i allefall nydelige! Nå skal jeg mase litt mere på de som må opp her i huset:0) Ha en strålende dag!

Strikkelines sa...

i love it...du, dette kan du være skikkelig stolt av....nydelig

Jannicke sa...

Du kan være stolt!
Veldig veldig flott teppe!

Kerstin sa...

GRATULERER Lisbeth, hekleteppet ditt ble virkelig flott. Likte fargen veldig godt.
Jeg har ett som ligger å venter på å bli montert, men det er så kjedelig, vil heller bare hekle jeg. Det hvite hekle teppet er ferdig montert nå.
Dette kan du være veldig fornøyd medO=)
Klemmer Kerstin

Bette sa...

Så fint teppet ditt ble!! Nydelige farger!
Ha en fin tirsdag:o)

-Bette-

Hespe sa...

Åh, Lisbeth - jeg er imponert!!! Gratulerer med et fantastisk flott hekleteppet. Helt nyyydelig med de nydeligste farger...! Sukk, går i rykk og napp med mitt eget. Nærmer meg halvveis hva rutene angår, og prosjektet er så langt i overkant av halvåret... Ja, ja - blir vel ferdig mitt også :o)

Ønsker deg en strålende flott uke, med gode stunder under ditt nye teppe!!

Klem fra Hildegunn

mormorelsie... sa...

Så vackert täcke du har gjort,helt underbart!!!
ha det så gott
ninni

Anonym sa...

GRATULERER!!!
Det ble helt nydelig.. flotte farger og picotkanten ble prikken over I`en.. Søtt med signaturlappen:o))

Joda, kjenner til det der..
Jeg elsker å hekle men, montere.. fytti katta..

Om du er klar for en nytt har jeg 240 lapper her:o)))

Ha en koselig dag videre..

Den gode feen sa...

Fantastisk fint, Lisbeth! Du er råflink. Nydeleg fargekombinasjon, akkurat passe størrelse, og kjempefint med monogramdetaljen. Og utruleg praktisk at det passar inn i fleire rom.

Ha ein flott tirsdag! Klem frå Linda

Nooria sa...

Nydelig! Gratulerer! Riktignok har jeg fått litt dilla på å hekle, men noe så stort ser jeg ikke for meg at jeg noen gang vil lage.

Huset på toppen sa...

Nydelig hekleteppe i rosa, hvit og grønt,Lisbeth!! Også kjekt det må være å ha over seg i godstolen din:)
Du er flink som har laget det ferdig, Gratulerer :)
Ha en fin tirsdag!
Klem

Sondre og Gry sa...

Lekkert teppe! Likte veldig godt fargekombinasjonene på det jeg også! Er veldig glad i håndarbeid selv, men hekling er jeg ikke så dreven på! (Enda!) Har nemlig veldig lyst til å hekle meg et sånt teppe, men tenker at det blir et evighetsprosjekt for min del! Liker forøvrig også bloggen din veldig godt! Er ofte innom men dårlig til å legge igjen spor etter meg!

Lemi sa...

grattis me nok ett fullført prosjekt, og flott ble d og!!

Himmelblaa sa...

Så nydelig! Jeg har selv et sånt prosjekt på gang (har hatt det leeeenge) og når jeg ser hvor fint ditt teppe ble, så kjenner jeg det kribler litt i magen. Må få ferdig mitt til våren!
Takk for inspirasjonen. Nydelig!

Linda sa...

Jeg er imponert! Litt av et tålmodighetsprosjekt, ja! Du har vært flink og teppet ble jo like lekkert som alt annet du lager! Nydelig!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Hej Lisbeth!

Så fint det blev! Härliga färger. Och så skönt att det är någon som blir färdig med sitt hekleprojekt...det finns hopp! :-D

Ha en riktigt fin tisdag!

Synnøve sa...

YAY! Hurra for deg :D Nydelig flott ble det, elsker fargene i det... Så det var vel verdt alt arbeidet tenker jeg ;) Jeg hadde det sånn med det store sengeteppet mitt også, jeg måtte rett og slett legge det bort en laaang stund, for ikke å hive hele sulamitten ut med søpla, hehe ;) Men det er jo så deilig når det er ferdig, og litt "tomt" ble det også! Men hadde ikke noe problem med å komme på nye prosjekt da... :) Ha en fortsatt fin dag! Synnøve

Snøstorm sa...

Nydelig teppe og flotte bilder! Det tar tid med så stort teppe ja. jeg driver og manner meg opp til å begynne på et babyteppe, men kvier meg litt enda det jo er ganske lite. :) Så søte katter du har!

Mariann sa...

Gratulerer med ferdig jobb. Det var jo helt fantastisk flott! Nydelige farger...
Likte også den rosa blomstrete tapeten din ;)
Haen fin dag

Anonym sa...

Så nydelig teppet ditt ble:)
Holder også på med et teppe ,men det ser mer ut til å bli et vognteppe...men hvem vet,med tiden kanskje :)
Har du heklet lappene sammen også eller har du sydd de?

Hilde

tintin sa...

Utrolig flott teppe, med nydelige farger. Digger slike hekla tepper, har selv laget ett og holder på med nummer 2. Kjekt å bare legge det bort noen måneder når man er så lei som du skriver at du bare har lyst til å slenge det ut vinduet og ta det frem igjen når den leie perioden er over. Grattis med flott hekla teppe!

jenny sa...

For et nydelig teppe!! Kan jeg spørre hvilke type garn du har brukt? (ull/ bomullsblanding) Herlige farger. Ja, du må virkelig være stolt over verket!! :)

Varme hilsener fra meg som er blitt avhengig av denne deilige bloggen din :)

Forgjengelige ting sa...

Ser at ejg ikke er alene om å beundre teppet ditt!! Her har du fått mange flotte kommentarer! Og jeg vil være med i jubelkoret, for dette teppet er virkelig et praktverk. Nydelige farger!! Lykke til med neste prosjekt!

Ha en fin dag!

mi-rachel sa...

nydelig teppe!

Anne sa...

Kjempe flott teppe. Fine farger og detaljer:) Ha en fin dag!

Gita sa...

Grattis till din fina filt. Helt underbara färger och en härlig kombination. Fortsätt att vara stolt över det du gör.

Marianne sa...

Nydelig teppe, gratulere med vel utført oppdrag : )

Lilla Provence sa...

Herre Gud om manfår säga så.Gudomligt vackert:)
Kram sari

Miriam - Glimt i hverdagen sa...

Nydelig! Gratulerer med ferdig produkt. Skjønner dette tar tid, imponert. Du er flink, og så nydelige farger. Fantastisk. Nydelig flott detalj i ene hjørnet der også. Vakkert;)

Elsa sa...

Wow, very beautiful blanket, indeed! Nice pastel colours which suit well to the wallpaper! Remains me from the spring! You have a special talent... ;)

You have a nice blog!

Best regards,
Elsa (from Helsinki, Finland)

Frk Mille sa...

Ååååhhhh, det var nydelig det teppet. Så flotte farger, det sto så fint til tapetet ditt. Jeg har som nyttårsforsett og lære meg å hekle "granny squers", men har ikke fått gjort noe med fortsettet enda. Bare til å sette igang når det kommer så flotte resultater ut av det.

Frk Mille

Tone sa...

Så flink du har vært !! Fy søren for en tålmodighetsprøve...!
Skikkelig bra!
Har vært lite aktiv på blogg i det siste - men nå er det snart vår så nå blir det hage igjen, som jo er min "greie" egentlig.
Ha en fin dag.
Tone

Vita-hjärtan sa...

ÅÅ, vad vacker!!! Jag håller också på att virka "mormorsrutor", få se om jag orkar hålla på så länge så att det blir en filt eller om jag stannar vid ett kuddfodral. =)

Kram Evelina

Frk. Maya sa...

Gratulerer med ferdig teppe! Og det ble veldig fint også. Tøft at du tok deg tid til et par timer ekstra, synes det nettopp ga det lille ekstra med knappene og båndet.
Du er flink:)

Maya

Magny sa...

hei lisbeth... ja dette har du all grunn til å være stolt over...
nydleige farger,- så lurt å ta fra rododendroen...
ser at du lager andre lapper enn "vanlig", skjønnt med blomsten i midten, er det 8 roseblader?? selv lager eg det med 4.

Skal blogge litt om mitt en dag,- har nelmig lyst å kaste det på sjøen fortida,- så kanskje inspirasjonen tar seg i opp att!!

ha ei fin SISTE uke av januar...
klem, magny

Aina sa...

Nå skal du være skikkelig stolt!
Skjønner alt du snakker om....alt fra å hekle som en gal, til å ville kaste det på dør.....hehe

Det ble rå-fint tilslutt!!!

Jeg holder på med min lapp nr.44 og har et stykke igjen..puh!

Du får nok med deg når jeg er ferdig....jeg skal rope høyt!!!!!

Ha en fortsatt fin dag!

-Aina Wie-

iden sa...

stående applaus og trampeklapp!! Guri for et flott arbeid!! Ble knallfint med kanten rundt til slutt, og herlig med et eget hjørne med monogram!!! Well done you!!!

Kjeruben sa...

Så flott det vart! Kjempefine fargar! Har sjølv starta på eit slikt men det er litt 'sukkersøtt' i fargevalget hi hi, så eg har komme fram til at eg må bytte farge :-S
Kan jo bruke ditt som inspirasjon sjølv om mitt er blått :-D Og inspirasjon er det jo alltid mykje å hente av i din blogg!

Anettes hus sa...

Takk for hyggelig hilsen, Lisbeth:) Huff, ja! Det er litt skummelt ... og jeg har sagt NEI to ganger tidligere, men denne gangen var det mitt ABSOLUTTE favorittblad som meldte sin interesse - så da hoppet jeg i det!
Håper det blir bra!

Ha en fin dag!

Klem Anette:)

T:o)ve sa...

Gratulerer med nydelig stykke arbeid! Det er så deilig når man kan få gjort unna de påbegynte arbeidene og bare gruble på nye...

Ha en fin dag :)

Juno sa...

utrolig! Det var virkelig fint, du kan godt være stolt av det ja :)

liven sa...

dette var litt av arbeid!!
Et nydelig teppe:o)
Slikt kunne jeg tenkt meg i hvitt og blåfarger:o)
Du tar vel bestilling du nå som du har trening??

Kan godt skjønne du er stolt over dette Lisbeth:o)

Ha en fin kveld........jeg skal møte "fruene" i kveld:o)

sologbolig sa...

Bare ein ting å si: Nyyyydelig! Kos deg med teppet og ha ein fin kveld !

pillepalle sa...

Gratulerer med hekleteppet!

Det har blitt så nydelig! Kjempeflott!

Hilsen fra Pillepalle

Nunne sa...

UTROLIG PENT!
Du er flink!
Klem fra Nunne.

Fru Sirlig sa...

Hej

Så otroligt vackert du virkat. Färgerna är ju bara så ljuvliga. Förstår att det tagit både tid och tålamod att få till det där. Tack för tipset angående förvaring till Maja.:)


Ha det så bra kram Heléne

Monica sa...

Så flink du er! Nydelig teppe i vakre farger:)

Tante Julie sa...

Gratulerer med mesterverket ! Det ferdige resultatet må være verdt 2 års slit !

Anitas hus sa...

Å ja, er det ikke deilig å komme i mål! Teppet var nydelig Lisbeth, elsker fargene.
Så søtt det ble med monogrammet også.
Nå er det bare å gyve løs på neste^^,)
Ha en fin kveld!
Klemmer:O)

Livet er heeerlig sa...

Så fantastisk deilig der må være å ferdigstille dette eviglange prosjektet :)
Jeg er vel kaaaaanskje halvveis på mitt, må bare innstille meg på at det er et evog prosjekt ja!
Nydleig tapet du har forresten
*Siv*

Jema Rose sa...

Så otroligt vackert det blev!!!

: )

KRAM, Jenny

<3

Pulsatilla sa...

Fantastisk teppe! Tror det var bilde av noen av lappene dine i fjor vår som fikk meg til å gå til innkjøp av en bok om hekling. Foreløpig har jeg ikke kommet lenger enn til å bla litt i den boka, men en vakker dag skal jeg også lage et slikt teppe...

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Oi ! :) Så kjempeflott det lekre teppet ditt vart!! :) Så du brukte to år?? Uff.. eg begynte med mitt i går.. hehe. Mine lapper er ca 10X10, så.. fant ut at eg har vel 265 lapper igjen... Mister nesten heilt trua :) Neida, eg skal vere like glad når eg blir ferdig med mitt også. :)

Ha ei kjempeflott veke :) Godklem

Karin sa...

Hej Lisbeth!

Så roligt att du är klar med pläden, och vilken pläd sen! Helt underbar, du ska verkligen vara stolt och den kommer att finnas kvar i generationer. Tänk när man ser dessa på loppisar för nästan ingenting, vilken arbetsinsats det krävs. Sen blir det ju inte sämre med dina underbara bilder. Nu längtar jag verkligen till våren när jag ser dessa!
Du är en källa av inspiration! Tack för att du delar med dig!
Många kramar
Karin

Anniche ♥ sa...

Masse grattis ! Teppet ble nå råååålekkert da , og tenk så moro å ha ! Jammen har du vært flink :)

Ragnhild sa...

Så morsomt at du skriver om "Factory Vintage" stilen på NIB. Det liker jeg også veldig godt. Derfor liker jeg Bloomingville. De har jo litt av det. Men ellers så var det meste veldig søtt på den messen;) Og veldig lite nytt. Turde bare ikke skrive det i det innlegget.
Jeg er også veldig glad i det litt røffe og ønsker meg gamle metallskap. Skulle gjerne visst om en plass det gikk an å få tak i brukte slike ting. Det hadde vært digg.

Ha en super duper dag
klem

Ann Eilin sa...

Hei! har vært en ivrig titter her inne en stund nå. Utrolig inspirerende!!! Lurer på hvor du har fått oppskriften til hekleteppet fra? Har så lyst å hekle ett selv...

Ann Eilin (linskret@hotmail.com)

lilirose322 sa...

Vraiment très joli ! quel travail et surtout quelle patience. J'admire c'est magnifique. Bonne journée. A bientôt

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei Hilde, Jenny og Ann Eilin !
Tusen takk for hyggelig hilsen!

Hilde: Heklelappene har jeg sydd sammen.

Jenny: Jeg har brukt vanlig ullgarn som kan maskinvaskes :o)


Ann Eilin : Jeg har bare heklet i vei uten oppskrift , men oppskrift på diverse heklelapper/tepper finner du på Garnstudio.no

Nita sa...

Vakkert, rett og slett vakkert....

Det ligger noe til deg inne hos meg :)

Randi sa...

Heia Lisbeth!!

WOW..så snyt lekkert dette teppe vart da! Gratulerer!!
Ja dette meisterverket skal du vere stolt av!!

Ha ein fin kveld i koseteppet ditt!


Klem frå,
Randi

Alena sa...

Gratulere med ferdig teppe!!
Det var bare så flott!!!!
Kunna ha tenkt meg et slikt selv.

Gammalt o nytt sa...

Så fint!
Vad du är duktig på att virka.
Bilderna ÄR otroligt vackra.
Kram Irene

Mia sa...

Gratulerer med et fantastisk stykke granny square-teppe, Lisbeth! Jeg tror rett og slett at dette er noe av det vakreste jeg har sett av arten. Nyyydelig, rett og slett! Så sarte og delikate er fargene, og så vakkert komponert at jeg blir helt salig her jeg sitter... og begyner å drømme om et nytt granny squares selv... selv om jeg egentlig hadde tenkt at det greide seg med det teppe jeg har (samt bølgeteppet). Men det er så moro å hekle, og enda mer moro er det når man er ferdig, at lysten melder seg bare jeg ser på de vakre bildene dine!

Guldkant På Livet sa...

Du är ju makalös!!! Så duktig du är, inte klokt, vilket jobb men så fin den blev, vilken romantik, hemsydda kuddar och filtar i ett ljuvligt hem!! Och så fint du hade satt vårlök i inlägget under, mycket inspirerande! Mari.

Les Cotrions sa...

Great work you made!!! The blanket is absolutely fantastic! Very clever!
Have a nice week end!
Hugs
Vale

Something White sa...

Congratulations for that beautiful blanket! Would you sell it to me???... :)
I love it!

Anonym sa...

Oooh Lisbeth, many congratulations on making such a fantastic wonderful beautiful blanket :) !!!
It is perfect and you have chosen the colours so well with the rest of the interior. No wonder you are proud, you should be !!!
Groetjes, Janneke.

Anonym sa...

helt underbart fin filt!! /pernilla

Systrarna dreamhome sa...

ÅÅÅÅåååå så fint, jag önskar att jag kunde och att jag hade tålamod att göra något liknande. Hur fint som helst!!!
Tittar ofta in hos dej....du inspirerar mycket, det vill jag lova.
Hälsningar Anna

Emmeline sa...

Å herligheten. Her råder nesten sjalusien....FOR ET TEPPE:) Det ligner ikke på mitt i det hele tatt ( siden mitt enda ikke er sydd helt sammen) Mitt er faktisk den stygge stesøsteren i teppeverdenen i forhold. Knallflinke Lisbeth. Er du forøvrig klar over at hele min bunadsorienterte slekt ( min søster og svigerinne) surfer innom det nye forkleet og skoene dine daglig??
Her i huset er det jo Nordhordalandsbunad i ulike varianter som teller....Og min svigerinne fikk nesten hjerteinnfarkt av dette forkleet. FOr hun syns jo at det var KNALLSTILIG men er det LOV ropte hun ut.... Og jeg fortalte at stoffet var kjøpt på Husfliden, at forkleet hang i vinduet... OG dagen etter, klokken 08.30 tikker følgende sms inn på mobilen; Forkleet henger på en FANABUNAD.
Jo jo sa jeg, men kan de i Fana så kan de også i Nordhordaland.
Utrolig hvor lett man kan ryste Bunadspolitiet sier jeg bare. De lar seg ryste i løpet av et lite sekund.....

Jaja. Jeg ville i grunnen bare SKRYTE fordi du er så flink og kreativ og gøy. Og jeg gleder meg til å se bildene av ferdig forkle med bringeduk. Regner med at det blir noen flere som har lyst til å gå i dine fotspor da... I Nordhordalandsfotsporene altså.

Skjønner forøvrig at det er flere enn meg som er imponert over deg; 83 kommentarer;) Ikke verst!

Du ler visst sammen med Prinsessen du....men bare pass dere. Jeg har en plan i Jack Bauer stil, og funker den da kan jeg love at det ikke blir mange aviser igjen....

Prinsessa sa...

Jepp. Du har all grunn til det. Jeg kan jo verken hekle eller strikke. LG i håndarbeid på skolen. Tror ikke frøken likte denne dama noe særlig. ha ha ha ha
Skal sy et par gardiner i dag. Et til hobbyrommet og et sett til prinsesse rommet så jeg må stikke
snx;O)

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så underbar den blev din filt, förstår om det tog tid det är ju verkligen ett handarbete. Om du lessnar på den köper jag den gärna.Fniss. Ha en underbar helg.
Kramis Tess

-Mia- sa...

:-) Utroolig mange kommentarer du har fått, og det er ikke rart, for dette teppet var heelt nydelig!! Ha en flott helg!! Klem-Mia

Huset på toppen sa...

Innom for å ønske deg en riktig fin helg,kos deg under det nydelige hekleteppet ditt:) (misunnelig)

Klem!

Tulipa sa...

Så fint!
Du kan verklige känna dig stolt!

Kram Mariette

Belin sa...

Å! det var nydelige farger!! Kjempe fint! Virkelig grunn til å være stolt asså.
Jeg holder på med et teppe jeg også. Men må pause litt, siden jeg begynner å få trøbbel med armen. Men jeg SKAL ha det ferdig før jeg flytter på hytta i april.

Ha en fantastisk dag! :-)

Anonym sa...

Herleg blogg!
Nydeleg teppe. Du er flink og tolmodig.
mvh sig

ToneF sa...

Åh, for et nydelig teppe :o)

ToneF sa...

Åh! For et nydelig teppe :o)