10.09.2008

TREASURE

Her kommer innlegget som mine venner har bedt meg tynt om å ikke publisere...ha ha.. om det så er det siste jeg gjør så skal dette på luften. Jeg har nemlig gjort en kjempejobb. For dette handler om FOTOGRAFIER ! HVOR ER DINE? HVOR VAR MINE? Jo det skal jeg fortelle. Ca 2000 på forskjellige minnekort tilhørende 5 forskjellige digitale kamera, 37 gammeldagse filmruller i en plastpose i skuffen, et par hundrede lagret på PC èn, ca 150 stk rundt om i skuffer og skap..inni bøker og diverse andre på " putt vekk plasser " og mange hundrede lagret hos FotoKnudsen., 2 store kasser med fremkalte bilder i sine respektive konvolutter fra fotobutikker ,men mixet og negativer ???....alle veier, godt blandet.
Så og si ingen bilder hadde jeg datert på baksiden ...det var et uoversiktlig og ikke minst et uoverkommelig sammensurium, GI MEG STYRKE!
For 2 år siden trakk jeg pusten og begynte det møysommelige sorteringsarbeidet. Fremkalte alle foto, la så alle foto utover stuegulvet... ca 25 kvadrat med foto i 2 lag... Jippi! Det var et syn som jeg ikke unner noen.
Her var det bare til å brette opp ermene og sette igang. Prinsesssen hjalp til og la i bunker de bildene som kunne se ut som de var i samme serie, altså de bildene hun hadde samme klær på. Jeg hadde stolt blindt på at hukommelsen var megagod og at jeg skulle klare å skille julaftener og forskjellige bursdager fra hverandre .... det gjorde jeg jo ikke. Hadde ikke den minste anelse om når bildene var tatt .... 2001 eller var det 2002 ? En dag i november eller januar barnene satt rundt kjøkkenbordet og spiste pannekaker ?
Her kommer venner og familie inn i bildet. Jeg begynte å ringe.. ..Hvor feiret vi julen i 2001 ,..hvem var der ? Fikk mange oppklarende svar som f.eks ; gud og fader , nei hvor var vi ????
Var det bildet tatt i konfirmasjonen til den eller den og hvilket år var det mon tro ... AHA, jeg sjekker takkekortet, det må da være datert. NEI, det var det ikke gitt!
Neste... hvilket år var vi på Korfu ?...var det 2003 eller 2004 ? ... ringer min svigerinne og hører...hun har orden hun..., trodde jeg .... ha ha, filmene var merket Korfu, men ingen dato og ikke noe årstall. JA MEN JEG VET JO VI VAR PÅ KORFU !!!!!!!!! hmfgrff.....MEN JEG VIL VITE HVILKET ÅR VI VAR DER !
Neste.. beklager meg til min andre svigerinne og forklarer at dette er en jobb som jeg har
problemer med å bære .... prinsessen har nemlig samme kjole både på 3 og 4-års dagen og jeg klarer ikke å skille bildene fra hverandre. Hun svarte så greit... IKKE lurt å ha samme kjole på 2 år på rad vettu! ( Jeg klarte å skille de to bursdagene fra hverandre ved hjelp av skoene til prinsessen, det ene året hvite i str 23, det neste svarte i str. 24..... godt jeg tok vare på skoene....) Da jeg hadde limt bursdagsbildene inn og satt der så fornøyd med meg selv så iiiik!! oppdaget jeg at øverst på siden har min far beige skjorte og nederst på samme side lysblå skjorte !!!

Når jeg sitter her og ser på bilder av hennes barn gnikker jeg meg litt i hendene og svarer tilbake... ikke lurt å ha samme bunad på barna 4 julaftener på rad....
Eller når jeg sutret til en venninne over det sinnsyke kaoset og fikk dette snusfornuftige svaret : DU MÅ SETTE BILDENE I ALBUM ETTERHVERT. Har du hørt noe så teit!!!!
Takk du , for dine velvalgte oppmuntrende mest IDIOTISKE ord å si til et menneske om drukner i udaterte foto. Har enda ikke sett et album i det huset så er det sagt..... finnes nok en skuff eller to der med en haug usorterte bilder av hennes 3 barn :o)))
Hvordan jeg sorterte? Jo, en skoeske for hvert år, vi snakker 10 år her. La alle bilder opp i sin respektive eske, kjøpte album og Tilda klippeark, pynteark og alt som trengtes for å lage koselige albumsider og satt meg til ved spisetuebordet. Jeg brukte nesten et halvt år på jobben, da fikk jeg scrappet 12 album. Jeg fikk en overdose av TILDA og innrømmer at figuren ikke har vært min beste venn siden... det siste året har jeg begynt å åpne opp for Tilda igjen, men det holder hardt. (Den fine Tilda figuren er sydd av Marit på Veslehuset.) Alt er dokumentert, første tann, første skoledag , alle bursdager, 17 mai, jul og påske og you name it. Den siste plastlommen i hvert album ble holdt av til tegninger og annet som barnene kreerte akkurat det året. I sommer begynte jeg å kle albumene med forskjellige stoff utvendig. For fotoalbum er også interiør, eller kan bli.
Er de fine nok er det ingen grunn til å stue de vekk i et skap. Var ikke begeistret for plastic fantastic cover i brunt, svart og andre farger jeg ikke kan med. Har noen igjen, men jeg er begynt.
Kjøper nye album stadig vekk, selv om jeg ikke får scrappet bildene med en gang, putter jeg de ned i plastlommene i løs vekt og jeg DATERER hvert eneste bilde som kommer i hus, klok av skade. Konklusjonen er at det var virkelig verdt jobben. Albumene blir stadig vekk kikket i, og barnene er utrolig stolt når de kan vise frem albumene som dokumenterer små og store øyeblikk.
Ja jeg vet, har man 4 barn så har førstemann et flott album, de neste tre kanskje ingen....Det er vel som de sier: Førstemann bader du, andremann dusjes og tredjemann tørkes støv av.... Vil til tross for stor jobb oppfordre alle til å fremkalle, sortere og sette bildene i album. Jeg er så glad jeg har gjort det! Om barnene er blitt store så kan de vel hjelpe til, faktisk synes de fleste at det er gøy å scrappe. Fine album som matcher kaffekoppen er verdt sin vekt i gull.

Jeg har fått mange awarder og i neste innlegg kommer takketakk!
English. 2 years ago I started organizing and scrapping photos. What a job!!

52 kommentarer:

Hespe sa...

Ha, ha, ha - åh hvor jeg kjenner meg igjen..... Har hikstet meg igjennom historien din, og nikket gjenkjennende. Akkurat slik er det hjemme hos meg. Den siste Hellasturen jeg fikk i album var Parga i 1997! Etter den tid er alle ferier, juler og påsker enten slengt litt hit og dit, eller befinner seg ufremkalt på minnekort eller pc. Tror ALDRI jeg kan komme i mål slik som deg. Siste tilskudd er da fra Kos nå nylig. Sukk, ca bare 600 bilder.... Juhuuu - bare å brette opp ermene å gå igang, og tenke på deg som den store inspirasjonskilden - DET GÅR!!!!

Nattinatt, og ha en fortsatt stålende uke!

Klemmer fra Hildegunn

Nyperosa sa...

Hei, heisan.

Fantastisk story.
Fantastisk jobb.
Fantastiske albumer !
Du fortjener en
kjempestor diplom !!!
Jeg er overveldet
og blir straks nå
ør av å tenke på mitt...
For jeg ga opp halvveis,
du gir håp...

Au revoir ; )

Tove sa...

Wow - eg er så imponert at eg er heilt mållaus!!! Det du skildrar kunne like gjerne ha vore mine ord... Eg er diverre håplaus når det gjeld biletoppbevaring! Til vår store sorg kollapsa PC`en med 5000 bileter på (heilt frå eldstemann var nyfødd...). Etter det lærte eg at det kan vere lurt å framkalle og oppbevare. No har eg store planar om å scrappe nokre albumsider i ny og ne, må berre verte litt meir haust fyrst...

Jema Rose sa...

Vilka UNDERBARA fotoalbum...vilket jobb du har lagt ner!!!

: )

KRAM, Jenny

<3

Malla sa...

Så herlig fine album du har laget! Blir stum av beundring. Er halveis i en slik jobb selv også, dvs. har satt inn bilder frem til april 2005..... puh... men nå ble jeg jammen motivert til å ta tak eskene med sorterte bilder på nytt. Jeg har funnet ut et triks vedr. bursdagfeiring å barn. Passer på å ta bildet av bursdagsbarnet når lysne på kaken blåses ut. Da er det bare å telle lysene på kaken å så regne seg frem til hvilket år bildet er tatt. I tillegg har jeg tatt vare på alle aktivitetskalendrene tilbake til 1995. Det samme kan gjøres med almanakkene. Da er det lett å koble bilder til hendelser og datoer.

liven sa...

Her har du gjort litt av et arbeid!!
Det er jo så kjekt å ta frem albumene........men de siste årene har de bare blitt puttet inn i plastlommer her!!
Og det siste året er ikke noe fremkalt i det hele tatt!!
Scrapbooking er jo bare så fint!!
Men jeg trenger også en god porsjon styrke for å gå i gang her!!

Ha en fin dag Lisbeth og nå skinner solen ogjen:o)

Elzie sa...

Jodu, det var ett mastodontjobb du gett dig själv, ha, ha. Jag har scrappat mina barns år från födsel till de flyttade hemifrån, men tack och lov så hade jag skrivit innan vilket år det var!! Fint jobb du gjort.
Hoppas du får en bra dag.
Kram Elzie

Kerstin sa...

Herlig historie Lisbeth, jeg kjenner meg så godt igjen: tror man husker det så godt. Fikk samme opplevelse når jeg skulle lage album til min elsdte sønn sin konfirmajson i vår. Men tror jeg kom sånn nogelunde i havn.
Så flotte album du har laget da=) Beundringsverdig .. virkelig=)

Klem Kerstin

Kaos sa...

W O W !!! W O W !!!! W O W !!!!
Det er det eneste jeg kan si.
For en megajobb du har gjort!
Og jeg klager over at jeg ligger etter med våre bilder....??? 2 år etter vel og merke men våre ligger pent og pyntlig på pc`en med dato og overskrift....

Jeg sier det ijgen.. For en jobb du har gjort!!

Fjordheim sa...

Må si jeg er imponert over den jobben du har gjort. Har nok noe lignende liggene i skuffer og skap. Kanskje jeg skal ta tak i det snart. Men må nok vente til etter jul. Lager julegaver og julemesseting nå.
All ære til deg!
Ha en flott dag :)

MOLLY sa...

Nå har jeg pakket alle eskene mine, og olæstikk albumene mine, og de er nå på vei i posten til deg!!!!!! Hahahahahaha...For en fantastisk jobb, og hvilket resultat:) Jge kryper strykeflat her!!! Imponerende for dette har jeg planlagt i alle år, men blir det noe av....nei...her er det emllomste som har et lite album, mens de to andre stakkarne ikke har en dritt...uffda! Nei, dette er noe vi må strekke oss etter, og når jeg bare får litt tid, så skal jeg få til noe, om enn ikke like møysommelig;) Men det er som du sier: Man troooooor at man husker så godt, men neeeeeida, tilslutt er jo alt et sammensurium, og de eneste datoene man er helt sikker på er da ungene ble født, for det var så innmari vondt...
Jaja, dette må bare være en mal, og en pekepinn til alle oss andre sløve...hihi, så nå kan du bare sitte der på pidestallen din, og tenke...ja, slå den dere...HAHAHAHAHA, det hadde jeg gjort...hahaha;) Og jeg skjønner godt hvorfor venninnen dine ikke vil ha dette publisert...haha:))
Hilsen en som bare flytter på halv gåene esker, med foto, og negativer...i håp om at en dag, så kommer tiltaket på besøk hos meg også;)

Nå må jeg drikke kaffe, skal hente besøk...juhu;)

christinasinteriør sa...

Så kreativ du er!! Du er bare helt utrolig!
Kjempefin album og så gøy å ha!
Ha en nydelig dag!
Klem!

Kerstin sa...

Her kjenner vi vel oss igjen de fleste av oss :). Syns jeg ser deg der du sitter med bilder overalt.
Det ser ut som om du har fått laget noen flotte album og scrappesiser. Det er litt asv en jobb du har nedlagt, men jeg håper du også har kost deg med det. Scrapping er som terapi for meg :)
Ha en flott dag!
Klem fra Kerstin

Anitas hus sa...

Her kjente jeg meg godt igjen! Har så masse bilder som skulle vært gjort noe med. Jeg begynte en gang, og fikk scrappet litt men det er som en dråpe i havet. Men uansett, det lille jeg fikk scrappet er de bildene som det blir kikket på. Ungene synes også det er gøy og scrappe, så de har fått hvert sitt album til å scrappe i. Det er veldig koselig og sitte sammen med ungene på spisestuebordet og scrappe.
Albumene dine ble helt nydelig og jeg synes du har vært utrolig flink, for det er ikke en enkel jobb;)

Ble så glad når jeg leste innlegget ditt at nå ser jeg ett håp for mine bilder også, så jeg tror faktisk at jeg skal gjøre det samme utover vinteren! Takk for tipset!

Ha en fin dag!
Klem:O)

Gammalt & nytt sa...

Oj vilket jobb!
Jag skulle nog behöva göra det samma ,men jag skjuter på det hela tiden.
Kram Irene

Bak en Sky sa...

ooiiiii...gurrimalla!!!Dette er et prosjekt som tar tid. jeg har nemlig også noen bunker som ligger og venter på meg. Ikke så mange som deg vell og merke;)

Men det er utrolig artig å ta opp et album som man har lagt sin flid i. Jeg er enig med deg. Albume er også interiør. Bare fantasien setter grenser!!;)

Ha en superduper dag!du har vell nok å gjøre!;)

Pulsatilla sa...

Nå har du pirket i min dårlige samvittighet her altså. En liten trøst at det ser ut til i kommentarfeltet at det er flere av oss. Jeg satser alt på digitale bilder! Der er jo datoen de er tatt lagret i bildet. Og så backup, backup, backup. Da ligger bildene trygt et sted eller tre til jeg en vakker dag tar meg sammen og gjør det du har gjort.

Fine albumene ble når du ble trukket med stoff!

Garden Angel sa...

Kan jeg si noe annet enn:
"Well done"!!!
Jeg hadde selv en sånn opprydding i mine skuffer og skap for et par år siden...Deilig å få gjort det!
Ehm...begynner faktisk å toppe seg litt igjen nå....men jeg har kjøpt album som ligger klare;)
Det er sånn passelig høstkos det der!
Men duuu....Det var kjempesmart å kle albumene i stoff!!!
Hvordan gjorde du det?
Limte du det på?
Hvordan ble det da på innsiden???
Må jo være fint der også!
Men lekkkert lekkert lekkert ble det!
Og kaffekoppen må selvfølgelig matche ja!! hi hi
God klem fra meg:)

Lemi sa...

oh ble jo heilt svett no æ...

liven sa...

Award til deg Lisbeth:O)
Ha en fin dag:O)

liven sa...

Ja Lisbeth....en søt rosa en:O)

Du ....jeg har ikke så mye på sidene at det er noe problem men det kan fort bli det:O)

Anita sa...

Mektig imponert og en liten stor tanke nedbrutt! Har planer om dette utover høsten nå, og nå kom faktisk nypirnteren i hus idag så da er det vel ingen kjære mor;o) Må bare gjøre avtale med min scrappe guru først, så tenker jeg det blir sus i serken:o) Ser jo litt koselig ut også da! Takk for sparket, så får vi håpe at det er nok!!!!

Galleri Hönshuset sa...

Hej Lisbeth. Men jösses vilket jobb du har lagt ner, så vackert det blev. Jag är riktigt stolt över dig ;) Jag har också det jobbet framför mig. När jag var mammaledig i nästan fyra år var jag duktig på o sortera korten direkt, men nu , nej....Och jag skäms o säga det, men när vi gifte oss, 2005, köpte jag ett jättefint fotoalbum till bröllopsfotona, tror du att jag har sorterat? Ha ha...nej just det, alla fotona ligger i byrån o väntar....suck på mig. Men kanske nu till vintern. Ha det gott. Kram Pirre

sologbolig sa...

For ein kjempeflott jobb du har gjort og så lekre albummene blei også da. Det er kjekt å ha fine albummer som ein kan se i og kose seg med. Ha ein trivelig kveld!

Min verden sa...

LOL - dette var gøyalt og det høres kjent ut, bortsett fra at jeg har igjen jobben å sette inn i album. Grrr... det gruer jeg meg til. Gratulerer med jobbe og pytt og pytt, litt svinn må man regne med :) Bra Lisbeth! Hanne

tinemor sa...

Det ligger noen awarder til deg inne hos meg
;-)

Viola sa...

Oj oj oj... vad jag beundrar dig, vet inte när jag ska ta tag i min foton, när jag blir pensionär kanske? EN stor kram till dig, VIOLAN

Tone sa...

ja her kan en bare føye seg på listen over gjenkjennelseseffekter og godt jobba, vakkert gjort!! Jeg sitter her og fniser, eller kanskje jeg er nær ved å grine?- for hvem har ti tusen kasser i kjelleren med alt som ikke er merka en gang??!! Det er meg!
Jeg har en formidabel jobb foran meg - oggjør jeg det ikek snart, aner jeg ikke når det skal bli gjort!
Jeg bare bøyer meg i støvet og sier gratulerer, - du inspirerer meg, -men ikke akkurat nå, nå er detmidnatt og jeg har hatt ei venninde på rødvin.Torsdag ingen hindring.
Godnatt
Tone

Mia sa...

Oi oi oi, sååå fantastisk flink du har vært med alle bildene dine. Jeg er rett og slett mektig imponert! Og samtidig så gir du meg litt dårlig samvittighet.... for her i heimen er det x antall bilder, filmer etc. som ligger og venter på å bli "prosessert". Og ikke nok med det... i flere vintre nå har jeg hatt planer om å gjøre noe med alle oppskriftene mine, du vet... små post-it lapper og andre ymse papirbiter hvor oppskrifter er skrevet ned til fremtidig bruk.... En passende bok er innkjøpt for flere vintre siden, men jeg har enda ikke klart å gjøre jobben... å få alt samlet pent og pyntelig mellom to permer.

Angående mønster til "cable knit" så er jeg interessert... mailer du eller...?

ENGEL sa...

ups...tatt på fersken,jeg ligger laaaaaaaaangt etter!!!!ugh...du har vært kjempeflink. her var det massse fint altså!men skjønner at det har vært en nesten uoverkommelig jobb. det har nok krevd sin disiplin;)masse fint!jeg fikk lyst å lage et album innlegg også. skal se hva jeg får til!ha en fin helg!!!

Sulvis sa...

Det er sjelden jeg skratter virkelig høyt når jeg leser blogginnlegg, men tro meg, nå sto gapet vidåpent! Hahaha... som så mange andre sier: Dette er gjenkjennelig! Det verste er at jeg ikke har rørt et eneste album siden milenniumsskiftet, så har også noen år å ta igjen... Hjemme i fødselspermisjon, så kanskje det er nå jeg skal ta dagene til hjelp, og faktisk gjøre noe med saken? Har tenkt på det fra tid til annen, men nå fikk jeg blod på tann ;)

Laila sa...

Opp til 2005 har jeg full kontroll. La bildene i albun etterhvert som de ble framkaldt. Men i 2005 skjedde det noe... Jeg begynte å scrappe, og trengte selvfølgelig digitalt kamera. Ikke alle bildene var like fine å scrappe, og ble nok ikke laget kopier av. Og et eller to bilder ble det plass til på hver scrappeside, og det skulle pyntes og lages fine tekster, stemples, brukes kritt og stempelputer, og alle slags teknikker. En side tok en kveld, og bildene vokste meg snart over hodet. Dessuten tar man jo så mye mer bilder med digitalkamera enn vanlig. Jeg har nok et par tusen bilder på pc og cd'er. De som fortsatt ikke er brent på cd, er greie, de har jo dato osv. Men de jeg har brent, har på mystisk vis mistet all identifikasjon. De har et nummer. Og hver gang jeg sletter bildene fra kameraet, begynner det å telle på ny. Så jeg har mange nr 1 bilder, men ingen hører sammen... Jeg vet at nr 1 har en nr 2 som etterfølger osv. Nei, dette må nok vente litt. Til jeg har bedre tid. Og plass på gulvet til min 25 m2 i to lag. Heldige deg som er ferdig...

MOLLY sa...

Juhuuuuuu...tjolahopp tjoalhei, måtte bare inn å si heeeeeei...hahaha;)
Har besøk, og med det følger litt vertinneplikter, så derfor ti tilfelle jeg ikke får tid senere:
God helg, happy weekend, Bon Apetitè, eller noe sånt...haha:)

Livet er heeerlig sa...

Impressed!!!
Har scrapbooking på planen her og, men det går litt tregt...
Du har iallefall gjort en helt storartet jobb, og tenk på barna hvor kjekt det er for de...
Ha en fortreffelig helg
*Siv*

Huset i skogen sa...

Hvis du ikke har gått helt lei så kan du få kommer å gjøre den samme jobben om igjen her? Begynte så fint med førstemann, men så har det bare falt i fisk alt...å nå tenker jeg at ja, jeg skal gjøre det men...*sukk*
Du kan iallefall være stolt av deg selv, for du har gjort en skikkelig god jobb!
Ha en fin helg:)

Ruth sa...

WOW!
Jeg er imponert!!!


(Foreløpig har jeg én enkel, og én dobbel LO i albummet til ettåringen vår, og noen tusen bilder på pc'n.. )


Ruth -som burde få r*** i gir! :)

mali-mo sa...

Jeg bøyer meg i støvet og er dyyypt og inderlig imponert. Fantastisk! Rødmer litt over bunker med ufremkalte filmruller fra før digitalkameraets inntog, og skjemmes litt over at lillemalien ikke har et eneste album, men lar ikke egne sorger overskygge rein misunnelse over dine flotte album. Selvsagt ikke ;) Sukk. Og god helg!!!

a home far away sa...

Vilket kjempe fint jobb du har lagt ner och så många kort du har sparat på dig!

Ha en fin helg

Kram Gunilla

♥ H@rmoni ♥ sa...

Selvfølgelig regner man med å huske det meste, men det er jo utrolig hvor vanskelig det er å huske når bildene er tatt!
De fleste har vel en del tusen bilder på Pcèn. Jeg har tatt ca 1000 bilder i måneden dette året, men selvsagt blir endel slettet, og når det gjelder framkalling blir jo selvsagt de finesete plukket ut. Men jeg har lært meg å huske å legge mappene inn med dato.
Det jo flott med digitalt kamera, men det blir jo ikke så ofte framkalt.. Det er jo så gøy med album, og de er jo flotte de man redigerer selv også på forobutikker på nett.
Veldig greit å ha med ikke bare dato, men også årstall på takkekort etter konfirmasjon og dåp. Og forresten, kanksje din far skiftet skjorte midt i selskapet....?
Du har tydeligvis orden i sakene!God helg!

Forgjengelige ting sa...

Du er KJÆÆÆÆMMMPEFLINK!!
For en jobb!!
Resultatet er fremragende!!

Lindas Hus.. sa...

Hei Lisbeth!Noe så lekkert,ser hva jeg skal gjøre med hage og quilte albummet midt.Jeg har begynt det er litt av en jobb.Du har gjordt en enorm innsats.
Ungenes står i album men helt enkelt,litt kommentar og så årstall.Har begynt på et til meg og mannen som vi kan ha fra barna var små...Men ikke sån lekre som dine.Jentene mine har laget seg flotte album,men det tar tid...
God helg!Hilsen Linda :))

Hulda sa...

Oioi, litt av en jobb du har hatt! Virkelig lekre scrapsider du har fått til, det er jo så artig å ha sllikt.

LE BOUDOIR MA sa...

Ohhhhhhh! Very successful and very beautiful! I love these soft colors, a pleasure to look at these pictures!
Good weekend
Corinne

Ann-Catrin sa...

vad ska man säga..
VILKET HÄSTJOBB ALLTSÅ!!
men så fint så fint...
underbara bilder!!

kram A-C

MOLLY sa...

Superkjapp her: ha en super duper kveld;)

Synnøve sa...

Oi oi oi... Det må jeg si!! Gratulerer og gi deg selv en klapp på skulderen...! Dette er ingen liten jobb altså, det tror jeg mine foreldre kan skrive under på, hihi... De har det slik, men de har ikke evnet å gjøre noe med det enda, og tror jobben virker større og større for hvert år de utsetter det, kremt. Det må føles utrolig bra å være ferdig med dette :) Fortsatt god helg til deg!! Klem

Sublim Design sa...

Vilket arbete du gjort med alla foton!, men jag känner nog igen mig...dom senaste året är bara som ett jätte långt år:)vad fina dom blev blev med tildas dekor, så fin idé att klä om fotoalbummen.
Ha en fortsatt trevlig helg
/S

Dans på roser sa...

Å gurimalla!!!
jeg bøyer meg i støvet. For en jobb!!!
Saken er den at jeg skulle gjort det samme. Siden digital-kamera-tiden startet, har vi knapt framkallet et eneste bilde. Puuuuh... for en jobb det blir!
Jeg må jo bare begynne et sted....

All beundring... Kathrin.

Natalie's verden sa...

Hei hei :)
må bare spørre om hvor du har fått tak i de flotte almbumene dine? De var jo bare såååå fine..

*Natalie*

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

Jeg tar hatten av og bøyer meg i støvet...
Med førstemann laget jeg flotte album, flere tilogmed og alle sa at hvis vi fikk flere barn kom de aldri til å få sånne fine album...Jeg forbante meg på at jeg skal aldri bli sånn som "alle andre" på det feltet, og det har jeg holdt.Synes det er urettferdig for de andre som kommer etter som ikke får album... Vel ligger jeg litt etter på andre og tredjemann, men de får jo kanskje finere album, siden scrapping ikke var så kjent for 11 år siden, som det er i dag, tar litt innimellom. Den jobben du har tatt er det søren meg ikke mange som hadde orket!

Ha en super kreativ uke!

BO sa...

Å herliga London!!!! Steikje for ein jobb!!! Eg er mektig imponert! Her er det bilete -maaaange bilete- men svært lite i albumar etter den digitale tidsalder. Før satte eg i album med ein gong. Ikkje så fint som deg,men i albumar som gjorde at ting kom etterkvarandre osv. Nå tenker eg berre med skrekk og gru på ALLE bileta som bør framkallast på papir. Eg tek nemleg kanskje 500 bilete på 1 time... Skrekk og gru! Da er snakk om 100000vis...

En Doft Av Lavendel sa...

Jisses vilket jobb du lagt ner på dina kort!! De är jättefint!!!
Vill också göra så när jag får barn, ett fint minne att bevara korten så där.
Tilda sakerna är så rara i sig så det är svårt att misslyckas med hjälp av dem.

Kraam från Benita