15.09.2008

DITTEN OG DATTEN

Da var det på tide med en oppdatering her inne, herregud som tiden flyr. Sier hipp hurra nå er det helg og så er den over i samme sekund... føles det som. Bare to uker igjen til skolens høstferie.... Stemmer ikke helt for om jeg først tar en titt i kalenderen deretter vender blikket ut mot hagen er den ikke dominert av høstfarger. Den røde klatrerosen min skyter nye knopper og New dawn roser + klematis blomstrer som bare det og er full i nye knopper, ikke lei meg for det! Alle blomsterbilder i dette innlegget er tatt i hagen min i går :o)) På lørdag fikk jeg og resten av familien endelig sett MammaMia. Og Lisbeth jubler høyt i sky. Åhhh som vi hadde lyst til å hoppe inn i filmen være med på all moroa, for ikke å snakke om de idylliske, greske omgivelsene som man fikk nyte av. Jeg kaller vanligvis en kopp kaffe for livets kildevann, men på lørdag var Mamma Mia definitivt livets kildevann.
FOR en vitamininnsprøytning av en film, vi forlot kinosalen med smil om munn, takk og pris for at vi kunne spasere ut til blå himmel og sol og ikke et trist høstvær... det hadde vært nedtur om så var.
Hva annet kan en si enn : HEIA ABBA, MERYL STREEP, HELLAS og SVERIGE og..... Ikea, jammen Ikea får være med i gullrekken, jeg er da interiørblogger og ikke en filmanmelder :o)) !!! Må si at Abba feberen som råder er stor stas og så artig. Hva som er utrolig..... da jeg var 11 år var Abba på topp og vi danset og sang Abba låter som gale, og nå er prinsessen nøyaktig like gammel og gjør det samme , hvor rart er det? En liten hilsen til alle guttene i klassen min på barneskolen som ikke likte Abba. Håper dere alle har en 10-11 åring i hus som danser, synger og har Abba, "på hjernen", og at dere kommer hjem hver dag til en Abba låt rungende og pumpende på full guffe fra anlegget.... ha ha!

I samme slengen...en liten, ubetydelig opplysning her: for de som ikke vet det har Sony inngått avtale med Abba, og til jul kommer Abba Singstar, da skjønner de fleste hvilken julesanger vi har i vente.. ha ha Litt interiør. Har fått ny sepeskål i emalje. Sant den er FIN? Likte den så godt siden den er i 2 etasjer, sepe i 1 etg og kanskje en søt svamp i 2 etg. Burde hatt tre stykker fordi den er lekker på kjøkkenet samt begge badene i huset. Tror den får henge på kjøkkenet, det er ikke til å komme forbi at en Lano pumpeflaske fungerer best hos oss. Idylliske, emaljerte sepeskåler er forbeholdt mor. Dusjhåndtaket er i porselen og hører til på badet nede, kommer nok på plass en vakker dag:o) Smykket er fra Beth Quinn Design og kan kjøpes hos Malin
Til slutt TUSEN TAKK til dere som har gitt meg en award. Som alltid oppleves det som utrolig hyggelig. Jeg har tatt en snarvei og limt dem inn på sideinnlegget . Noen lå der fra før siden jeg har fått dem tidligere, så da var det like greit å gjøre det med resten også.
Takker ydmykt Whoopsidaisy, Mitthvite hus, Chatrineslillebloggeverden, Anita, Garden-angel, Liven, Süssen, Tine, Sologbolig, Molly og World-Marked-Portraits. Tusen hjertelig takk! Som vanlig er jeg sent ute med takketakk, så velger å gi awardene videre til de som har lagt igjen en hilsen hos meg uten at jeg har rukket å besøke dem tilbake. Vær snill å ta den awarden du ikke har fra før med deg tilbake til bloggen din. Jeg kommer nok innom etterhvert og da blir jeg "ever" så glad om jeg ser du har hentet en med deg .
Ha en flott uke!

English. Finally the whole family went to see Mamma Mia, what a joy! Do you like my new enamel soap dish ? I love it. I should have bought three because it would be perfect in the kitchen but also in my two bathrooms .o)

36 kommentarer:

Anitas hus sa...

Elsker filmen jeg også. Dro på den med min datter på 14 og sønn på 11 og begge elsket filmen. Vi vurderer faktisk å se den en gang til på kino. Mannen min er ikke særlig begeistret for musikaler så han står over, hrmf... han vet ikke hva han går glipp av sier jeg:)
Såpekoppen din var nydelig og det samme var dusjhodet. Du er så flink til å ta skjønne bilder, og takk for at jeg fikk en smak av sommer. Herlige bilder fra hagen din.
Ha en flott uke!
Klem:O)

Elzie sa...

Skulle vilja se den filmen också. Tänk att dom slog igenom 1973!!! Och är lika stora än idag, tycks det mig. (Dom slog igenom då i Sverige alltså *s*).
Finfin tvålhållare.
Hoppas du har en superfin dag.
Kram Elzie

Kari - My home is my Castle sa...

Jeg hadde det på akkurat samme måten da jeg hadde sett filme. :)) Fikk og lyst til å hoppe inn og være med hihi..
Naboene mine hadde Abba-fest i hagen her en helg og spilte bare ABBA hele tiden. På full styrke :)) Og vi satt her og koste oss og sang med hehe...
Såpeskålen er jo bare sååå nydelig.. Vil og ha ;)

Ha en fin dag videre

Lovise sa...

Heia.

Enig med deg. Jeg så filmen i går, og den var bare helt fantastisk. Det boblet i magen lenge etter at jeg kom hjem. utrolig bra laget, og så fylt av glede:) HERLIG:

Huset på toppen sa...

Jeg er så enig,så enig med deg:-) Digger ABBA og Mamma Mia!! Jeg har sett både filmen og musicalen i London 2 ganger:-) Vi gikk 5 venninner og kom ut fra kinoen glisene og i godt humør!!

Nydelig såpeholder du har kjøpt deg!!

Ha en fin mandag!

Magny sa...

hei på deg,- ja tiden flyr,- noen sier det har med alderen å gjøre,- uansett,- den flyr i hvertfall... greit å ha julegaven i box,- abba singstar havner nok hos oss også, selv om jeg snart er den eneste som ikke har sett mammamia,- er bare en glipp , har vært så mye på farten. Datteren min så den to ganger...
skjønne bilder hos deg som alltid,- du er god med dem..
og det er så koselig og inspirerende for oss andre,- klem til deg~¨~¨

ENGEL sa...

ja fimen er århundrets!å hipp hipp hurra for singstar!!!!gleder meg. skålen var så søt!har du lagt kommentar til meg?fikk ikke sett den for den var blokka av sikkerhetshensyn...ha en go uke!

ENGEL sa...

fikk ordna det nå!så du er herved ingen risiko!hihi!

sologbolig sa...

Har dessverre ikkje fått sett filmen, den dagen den gikk her, var eg opptatt og klarte ikkje å få ordna på det. Men kanskje anledningen byr seg ein annan gang. Nyyydelig såpekopp (stativ)! Så sant, så sant det er lettare å flytta sittegruppa, men det er så kronglete å sitta der som peisen er !!!!! Men kanskje det e' noe med vanen ! Hehe!! Ha ein god dag!

liven sa...

Kunne tenkt meg å sett den ja.....
Kommer meg ikke så ofte til by'n men det kommer vel snart på dvd vel......

Så fin denne sepekoppen din var!!!
Passer godt blandt dine fine saker!!
Ble så inspirert da jeg leste innlegget ditt i dag at jeg måtte rett i hagen og knipse:o)

Får se om det blir et innlegg om det:o)

Ha en fin kveld og en fin ny uke:o)

Vitfärg, romantik och rosor sa...

Hejsan.
Vilka fina blommor du har, alla mina har vissnat. Mycket fina bilder du har man blir så inspirerad. Hoppas allt är väl.
Kram Annika

Galleri Hönshuset sa...

Hej Lisbeth. Tänk att jag inte har sett filmen ännu. Jag blir så arg på mig som inte unnar mig själv lite tid o går o ser en film....Men men, snart så. Det är såååå fullt upp hemma nu. Vi vill bli klara med verandan nu! ;) Och så håller jag på o uppfylla en dröm jag har haft väldigt länge... =) Allt tar mycket tid just nu....Jag verkligen gillar dina fina saker och korten på blommorna, underbart....ha det gott min vän. Kram Pirre, (som ska jobba ända till 22.30 ikväll...)

Monica sa...

Helt enig, den filmen er bare herlig! Har faktisk forhåndsbestilt den på DVD...;)Gleder meg til å se den en gang til.

Nydelig såpekopp!

Natalie's verden sa...

Ja verre var det ikke :)

De var utrolig flotte!

Ha en fortsatt fin kveld ;)

*natalie*

Anonym sa...

Hallo Lisbeth,
Love your new bathroomstuff, just my style !! I see you also have still a lot of plants flowering in your garden. Still keeps the automn a little bit away :)
Greetings from the Netherlands,
Janneke

Inredningsbloggar sa...

Så otroligt fin tvålhållare!
Du jag har inte set filmen...fy på mig.
Super fina bilder som vanligt.
Kram Irene

Inredningsbloggar sa...

Så otroligt fin tvålhållare!
Du jag har inte set filmen...fy på mig.
Super fina bilder som vanligt.
Kram Irene

Jema Rose sa...

Så mycket vackert du visar..! ROLIGT att du också tyckte om Mamma Mia!

Min förkylning är som värst idag (hoppas jag), så jag blir väl bättre snart...

KRAM, Jenny

<3

Lindas Hus.. sa...

Hei Lisbeth!Herlig film og flotte bilder.Kommentar fra min 13åring,den singstaren ønsker jeg meg også.Ha en fin kveld!
Klem fra Linda :))

Hespe sa...

...jeg bare elsker såpekoppen din - så utrolig fin!!!! OG så elsker jeg Abba selvsagt, men har enda ikke sett filmen - men SNART!!!!

Snille deg - tusen, tusen takk for at du vil sende meg noen stempelark, mailer adressen min til deg.

Ha en fantastik uke!

Mange klemmer fra Hildegunn:o)

Tone sa...

Hei!
Du - hva heter den hvite rosa du har på bildet her?? jeg skal nemlig definitivt ha den i hagen til sommern! og jeg skal bestille roser på Roseeksperten, så jeg bare har å hente! (Ankomme med henger mest sannsynlig, hehe....) stakkars mannen min, han gjør ikke noe annet enn å grave. Og lempe.
Du tar så flotte bilder.
Måtte nissen ankomme med nytt kamera til meg.
Kamera og Abba singstar! haha!
Vi jentene i 6.klasse stod i gangene på skolen med hårbørsten og sang i grupper, full hals - "Take a chance on meeeeeee!" - noen fikk være Agneta, aldri jeg - jeg var for mørk i håret. Jeg fikk til nød være Annifrid - fordi hun kommer fra nordmøre der mormora mi kommer fra......! Og det brukte jeg for det det var verdt husker jeg. Nesten så vi var i familie...
Ha en fin kveld.
Tone

Min verden sa...

Sannheten er at jeg ofte sitter på den verandaen, også på julaften. Pst - jeg røyker der ute, men ikke si det til noen :D Tror jeg ønsker meg et fotoapparat som du har. Kanskje jeg får like fine bilder *LOL* må lære da! Nydelig i hagen og såpekoppen er toppen (jeg har makan på veggen ute ;)). Mamma Mia ja, sånn er det her i huset også! God natt. Hanne

MOLLY sa...

Jeg kommer tilbake imorgon bitti;) Nå måååååå jeg lalla fint...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))

Hemma hos lilla mig sa...

Ja, den filmen ska ju vara så bra:-)
Hmm, har inte fått sett den ännu. Är nog dags att göra det snart. Åhh, vad mycket fint jag har missat i din blogg. Nu får jag läsa vidare och njuta av alla fina bilder.
Ha, en bra dag.
Kram kram

minishabby sa...

Hei hei!
Jeg vet nå i hvert fall hva som kommer til å være første på ønskelista mi til jul. Nå ble jeg kjempeglad for jeg elsker Singstar og jeg elsket Mamma mia. Som du sier. Etter å ha sett den så gikk man ut med et smil om munnen.
Såpeskålen var nydelig. En sånn kunne jeg også tenkt meg ja.
Og by the way: Så moro å høre at dåpen gikk så bra. Kan tenke meg at det var både noen veldig stolte foreldre og en stolt tante der. Og ikke minst et stolt dåpsbarn:)
Ha en flott dag videre.
Klem Elin!

Mia sa...

Oi, som det blomstrer hos deg... skulle virkelig ikke tru at vi skriver september (midten av september, vel og merke...) Hos meg har høsten for lengst gjort seg bemerket i hagen min, og det finnes vel ikke noe der som er verdt å ta bilder av... regnet (og de frittgående hønene!) har sørget for det.

Filmen Mamma Mia har jeg enda til gode å se... jeg har sett teaterversjonen i Sydney for flere år siden, og opplevelsen den gang var helt fantastisk. Og jeg skjønner at filmen byr på samme opplevelser. Klart jeg skal se den, før eller senere (antakeligvis senere=når den er tilgjengelig på DVD... det er langt til nærmeste kino herfra, skjønner du...)

Hespe sa...

Hei igjen....
Ta en titt innom meg, og der venter en liten utfordring til deg!

Ha en flott kveld videre!

Klem fra meg :o)

Dorthe sa...

Fine ting til badeværelset, og rigtige dejlige blomsterbilleder.
Mamma Mia... den film vil jeg også gerne se:-)
Forsat god uge
Dorthe

Emmeline sa...

Ja da vil jeg GJERNE ha noen tips Lisbeth;) Hvilken passer bra for meg??? For jeg hadde virkelig problemer med å finne ut hvilken bloggere som var litt sånn i min ånd.
Her hjemme har jeg jo noen favoritter, men jeg er så UTROLIG dårlig på å finne noen favoritter blant de svenske....Det var MYE fint, og hvis de i tillegg er gode på å skrive om livets opp og nedturer så må jeg jammen gjøre meg bedre kjent med dem.

Har fått meg profilbilde i dag. Min mor har allerede ringt og klaget over STYGT profilbilde som ødelegger inntrykket på bloggen;) men jeg er SÅRE fornøyd--mjau!

Knallfine bilder fra hagen. Hos meg har det vært lite bilder derfra selv om mine gamle gode roser blomstrer i vei...Mamma mia er jo en favoritt, sing along-en spesielt!!

PST: Vi fikk et MYE bedre anbud. PUH takk for tipset, send takk til din bedre halvdel også...Fana Blikk skal starte om to uker. Er glad for all hjelpen du gav! Tusen tusen takk;) Klem

PST2: Tviler på at du vil bytte teppe med meg; denne jenten er ikke akkurat guds gave til Håndarbeidsverden!!!DS

LISBETH---<-@ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hem T Gårn sa...

hej! du har en nydelig blogg, den viser så mye fint det va riktigt herlig o se ,tack for det, klem maria

MOLLY sa...

Tjo og hei, her er jeg...hahaha:)
PC som blinker er noooooo good...hehe;)
Her var det bare å synke sammen etter å ha fått besøket på flyet tilbake til Bergen...superkoselige dager, med latter og tårer, og sånt tar litt på for et lite hode....sukk;) Sloknet helt punpept, med en aldri så liten influensa, som ikke vil slippe taket...
Og nå er det bare til å pakke, for imorgen setter vi snuten mot Bergen, for å konfirmere eldstegutten:) Dres er innkjøpt, og må si jeg bel rimelig stolt da jeg så han i suit'en...
Gamle naboer tar imot oss for en langhelg med venner og feiring, så er skal det bli rimelig hektisk idag idag, sånn at puslespillet går ihop:)

Nydelige blomster, og må si at været er hakket, (som i hakke tenner...hehe) kaldere her en i Vest, og har visst fått beskjed om å omstille oss til litt varmere temp. Gleder meg til jeg kan vise noe som blomstrer her også...hahaha;)
Såpeskål, og bl.batt. er jo bare vakkert!!!! Nydelige bilder som vanlig;)
Nå må jeg se å få gjort det jeg skal og ønsker deg en knallfin dag i din blomstrende hage...du kan jo ta helgevasken i stampen med såpeskålen ute du....det kan IKKE vi...hihi;)

Anita sa...

Den filmen er bare sååå skjønn!! Måtte virkelig anstrenge meg for ikke å klappe og danse med!! Den skal kjøpes på dvd og singstar versjonen skal også i hus:o) Nydelige bilder fra hagen din, så skjønt når det kan blomstre så langt utover! Ble litt tynt i rekkene her i helgen pga regnværet! Koselig såpeskål også, Malin har såå masse lekkert i butikken sin! Nå skal jeg spise litt også så.... Klemmer!

chatrine sa...

Enig med eg, mamma mia var en nydelig film!:)
Å gurimalla så masse flotte roser!
Tenk nå som skogen er nesten helt brun, og høsten er godt igang blomstrer min new dawn rose også. Noe så vakkert! Nesten til å spise opp;)

Ønsker deg en kjempefin dag!
Klem fra chatrine:)

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Tusen TACK för de fina monogrammen och julstrumpan...Ojjj så vackra dom är , du är en hejare på att brodera vackert !!
Jag sparar din adress också skickar jag Jul löparen i rött när den kommer ....
Tack än en gång snälla du..
Och vilka underbara bilder du visar !!
Kram Anette

MOLLY sa...

Hadet på badet, nå er jeg snart blant fjellene, og i nærheten...hihi:) Hold på sola for meg:)
tudelu...