25.09.2008

DINGELDANGEL FRA ODD MOLLY OG LISBETH

Denne søte dingeldangen som nå henger over sofabordet er fra Lisbeth Dahl. Den er nok egentlig en julesak,men det gjør ingenting. Jeg bestemmer glatt at her kan den henge hele året, med telys i de fire glasskålene eller jeg kan ha fire minipotter med eføy i .
Jeg har litt panikk for levende lys på bordet, så det tennes sjeldent.
Hund med logrende hale i stearinlyshøyde gjør det hele til en risikosport, jeg får ikke fred på meg. Barn som løper rundt osv, nei , jeg liker det ikke og er redd jeg skal glemme disse levende lysene .
Denne passer meg derimot utmerket der den henger ned fra taket. Den er ganske spinkel i uttrykket slik at den forsvinner litt i stuen, den dominerer ikke på noe vis. Blir for mye av det gode for meg med stor lysekrone fra før, da vil jeg ikke ha noe mer hengende som slåss om oppmerksomheten og ender med et rotete synsinntrykk.
Og hva skues i sofaen ..en rød sommerfugl......... I love Odd Molly and Odd Molly loves me !
Nå er strikkekjolen min, den har jeg hatt sååååå lyst på helt fra høstkolleksjonen ble lansert.
Herlig blondestrikk, og med spreke små hekleblomster som dingeldangel på beltet.
Dobbel rysj nederst på ermene med grå hekleblonde.
Og elsker jeg knappene, ja det gjør jeg..peace and love!
Og mens kaffen ble inntatt tidlig i dag morges hørte jeg minstemann hyle fra stuen...damen på TV har make kjole til deg..hi hi. Godt øye disse barnene mine.
Joda der satt den godeste Vår i sofakroken og så uforskammet opplagt ut, og ganske riktig med min kjole på, hva behager.!!! :o)))) Fra i morgen er det høstferie og her blir det fullt hus med familie på besøk. Gleder meg masse!
Jeg må imidlertid ta på meg "vaskebrillene" før besøket . Vaskebrillene tar jeg glatt av meg støtt og stadig og ser absolutt ikke noe skitt og det bærer huset preg av :o) Og har du ikke prøvd trikset med vaskebriller på og av så anbefaler jeg det. Ta de av og nyt livet, det er herlig å være stokk blind og ikke kunne se et støvkorn! Ta de kun på den dagen du har planer om å faktisk vaske :O)))))

For de som elsker blått så har altså Kremmerhuset fått inn serviset i denne vakre blåfargen i et nydelig mønster. Sommerfugler og roser, store gode tekopper i et dypt tefat hører til settet. Skikkelig lekkert for hvitfargen er mer benhvit enn kritthvit og det kan jeg like. Noen sett flyttet hjem til meg og disse vil nok bli brukt mye utover høsten. Ha det godt alle sammen!

English My new knitting dress from Odd Molly , it is so beautiful and I am so happy that it`s mine:o))

55 kommentarer:

christinasinteriør sa...

Heia!
Denne odd molly kjolen er så nydelig!! Har veldig lyst på den jeg også!
Nydelig t-lys lampe fra LD også! Så fint hos deg!
Ha en fin høstdag!

moa sa...

hei
så koselig du har det, og for en superkul kjole fra ODD MOLLY.
..ha en finfin dag!

Anja-Elin sa...

Så flott kjole, telysekrone og ikkje minst serviset! Trur eg også må ein tur på kremmerhuset i morgen for å kike litt.. I like blue! ;) Hehe. Har for masse einsfarga, så gjer seg litt med litt farger da.. :) Ønsker deg ein strålande dag! Godklem :)

MOLLY sa...

Kan det stemme at denne kjolen finnes i gråblå også??????? Er helt sikker på at det er denne jeg har lagt min elsk på...sukk:) Skjønte med engang du sa sommerfugl at det var den kjolen....hahahahaha;)
Men du skal vel ikke vaske i den??????? hehe

Kronen fra LD er superskjønn, og akkurat passe med alt;) Serviset er bare supert, jeg ønsker meg det jeg har fra JB i blått i RØDT til det nye kjøkkenet mitt, for der skal jeg ha innslag av rødt og grønt:))
Og duuuuuuuuuu, de vaskebrillene har ikke jeg tenkt å ta på meg i år....hahahahahahahaha:) Veldig smart triks det der...hehe;)
ØNsker deg en nyyyyyyydelig dag, med strålende sol, så du kan svinse rundt i den utrolige lekre nye kjolen din:)) Jeg elsker kjoler, og fikk to i posten idag....hysj, pakkesang til meg selv;)

See you, my friend:)

Kari - My home is my Castle sa...

Åhh.. Du har det så fint :))
Veldig flott den lampa !!!Og kjolen og selvfølgelig :)) Nyydelig !!

Ha en fin dag. Vaskebrillene mine har forsvunnet hehe...

Nå er frisøren neste ;)

Elzie sa...

Vilka saker du skaffat dig. Den ljuskronan var för härlig. Och koftan ett litet mästerverk.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Emmeline sa...

Jaja Lisbeth. Da har vi fått bekreftet at du er en av de heldige som kan gli inn i hvilken som helst kjole som helst. Også bestemorruter fra Indiska. Knallfin kjole og nett og liten (*smiler) er den også-.

Ble så fornøyd da jeg leste om de nye blå og hvite fatene fra Kremmerhuset, de var virkelig skjønne. Må ta meg en tur for inspeksjon skjønner jeg.

Utrolig skjønt bilde fra stuen også. Virkelig skjønn telyshenger, den likte jeg godt. Jeg er veldig svak for Lisbeth Dahl også men det har du vel skjønt;) Ha en fin fin dag!

MonaLisa sa...

Kjolen er RÅ! Vi må fp se deg med den også :-) Ikke bare Vår - fnis. Og du... den lysestaken var fantastsik vidunderlig vakker altså. ikke masse julepreg, og en bra avgjørelse å ta at den skal henge oppe NÅ! heia deg - og veldig lykke til med helge/høstferei besøk

E:-) fra K(a)os(e)heimen sa...

Hei hei, kom tilfeldigvis over din fantastiske blogg via NIB i dag:-) Må si du skriver i en sånn morsom og god måte at det er en fryd å lese seg nedover i innleggene dine:-) Bildene dine er vakre og hjemmet ditt ser ut som en drøm:-) (Nå må jeg vel slutte med all den skrytinga så det ikke går deg til hodet;-))
Superflott kjole!! Jeg digger Odd molly, men har bare tatt meg råd til å kjøpe 1 kjole der ifra... og det på impuls!
Dingeldangelen din likte jeg godt. Hvorfor gjemme bort noe man liker godt nesten hele året når man likesågodt kan ha det framme hele tida?
Kommer nok til å titte innom deg titt og ofte.

Ha en fortreffelig høstdag!
Hilsen E:-)

Living White sa...

Nydelig kjole! En slik kunne jeg tenkt meg selv nå på høsten. Jeg har funnet ut at jeg er altfor dårlig til å gå i kjoler/skjørt så jeg må nok oppdattere denne garderoben min litt. Så dette serviset i går, kjempefint:)

Merete sa...

åhh den dingledangelen var nyydelig!! kan godt henge oppe heile året den der, syns eg.
Kjolen frå odd molly er veldig spesiell og veldig flott :o) kjekt å ha noko som ikkje "alle andre" har!

Jema Rose sa...

Så mycket vackert du visar! Jag gillar verkligen Odd Molly..!

Tack för din kommentar, jag gjorde bilderna med sepia på picnik.com

Jag är förkyld för 12:e dagen idag,och igår skar jag mig svårt på höger hand...men annars är det bra..!

; )

KRAM, Jenny

<3

sologbolig sa...

Den kjolen var bare rålekker! Koselige bilder fra stua di også, likte godt den telysekrona ( det blei vel litt feil navn, men du forstår ka eg meine . hehe!)Ha ein fin kveld!

krinkelkroken sa...

Du har det så lyst og lekkert Lisbeth, blir veldig inspirert av å besøke bloggen din, du har nok den stilen som ligger mitt hjerte nærmest...selv om jeg har en lang vei igjen før jeg er i mål;)
Kjolen var råtøff, sikler på den jeg også;)

ENGEL sa...

telysstaken er knall fin!kjente meg igjen i redselen for lysene ja;)ja,kremmerhuset slår stadig til med noe flott,og kjolen var kjempeflott!me like!formen er bedre;)heldigvis at de har tilbud på lambi hos coop,for det siste døgnet har det gått med endel;)kos deg!klæm

Tonje Marie sa...

Kjempe fine bilder! Likte godt te-lyse lampen frå Lisbeth Dal :)
Nydelig kjole også.

Ha ein findag vidare! =)

Sussen sa...

Ååååå her kan jeg være leeeeenge! Så inspirerende lesing og nydelige bilder! Hmmm. Mange gode tips her.
Jeg leter frenetisk etter det perfekte stuebordet, men finner det ikke, selv med tilgang til alle de leverandørene vi bruker! Kan jeg spørre hvor du har fått tak i ditt?
Klemmer Sussen

Line sa...

Gratulerer med den nydelige Odd Molly kjolen!! Den er et utrolig håndverk spør du meg, og den står HØYT på ønskelisten min også.

Takk for den koselige kommentaren i bloggen min (¨,)

Viola sa...

GOD KVÄLL, HÄR FICK MAN SE EN VERKLIGEN VACKER KRONA, SÅ KLART DU KAN HA DEN ÅRET OM, UNDERBAR, VILKEN VACKER KJOL DU SKAFFAT DIG, JAG ÄR VÄLDIGT GLAD I GRÅ KLÄDER JUST NU, HAR INHANDLAT FLERA VACKRA KOFTOR I GRÅTT, HA EN BRA KVÄLL EN STOR KRAM FRÅN VIOLA

Rosa sa...

Ein aldeles NYDELEG lampe. Eh nei, ikkje lampe.... telysekrone, krans.-..ja du veit, den søte dingeldangen som heng over bordet ditt. Griselekker, rett og slett. Og strikkakjolen var kjempefin, den òg.


Og du - sånne vaskebriller har eg òg. Dvs... mine ligg aller mest "til tørk". Men akurat no skal eg ta dei på - spørs om dei er så skitne at eg ikkje ser alt eg burde likevel ;)

God kveld til deg!

Kerstin sa...

Hei=) Likte lysekronen din veldig godt. falt i min smak. Nydelig kjole du har kjøpt deg også. Var innom Kremmerhuset i går og så dette settet. Var helt nydelig i virkeligheten også. Kunne gjerne ha tenkt meg noe i denne serien ja=)
Klem

Natalie's verden sa...

Åh odd molly har jo bare såååååå mye fint!!! Den kjolen var bare helt flott da!! :)

*Natalie*

Huset på kollen sa...

SUPERfin kjole, og samme med lysgreia, lucky you! Synes hele stua di var lekker jeg :)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Superskjønn den kjolen, ja!
Alltid lekkert med noe dingeldangel fra Lisbeth D.
Håper du får en strålende høstferie! Vi har høstferien uken etter her å landet. Skal bli deilig med en hel uke fri!
Klem ;O)

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Hej Vännen!!

Vill bara titta förbi och säga trevlig helg!!! =) Underbar odd molly dress..=) Lyllos..ti-hi...Ha det gott! kramar Malin

Beth Quinn sa...

OH I love that sweater - soooo wonderful !!!would love to get one too !!
xo,
beth

tales from an O.C. cottage sa...

Beautiful sweater!!!!!!!!!!

M ^..^

Anniche ♥ sa...

Vakre bilder fra stuen din !!!

Kjolen er nyyyyyydelig , og jeg hadde takket ja på flekken !!:))

Villblomsten sa...

Nydelig kjole - Odd Molly har så mye flott :-)

Flott nettside også :-)
nydelig hjem :-)

.

Sirkka sa...

Hello dear friend! Thank you for visiting. I also like your blog very much. The pictures are astoundingly gorgeous.
Have a wonderful autum!

Tone sa...

Vaskebriller er ikke noe nytt triks, utøver det til stadighet. Men nå har jeg bytta ut vaskebrillene med ei som kommer og vasker for meg!! Jippi!! Starter neste uke! - hadde ei i to år, men så flytta hun. Jeg er bare SÅ happy!
Med tre til fire (og noen ganger fem) kveldsmøter i uka, så burde dette vært betalt fra arbeidsgiver!!

Kjolen du har kjøpt var helt utrolig vakker - gratulerer!
Nyt den!
Ha en flott helg - snart er det opp seterveien for oss igjen, denne gangen en lengre uke og mulighet til flere turer, og ikke minst - flere kvelder foran peisen med et rødvinsglass, lokalradioen på øret (haha, helt utrolig med sånne duliatendei lokalradioer, fantastisk underholdning)
Og de der nye hvite og blå tallerkener kunne jo med glans sklidd rett inn i skapene på hytta mi!
God helg!!
Tone

Synnøve sa...

Det rommet der er bare helt utrolig koselig altså, og dingeldangelen gir jo en kjempefin stemning med lys i... :) Men fortell meg om tente lys og husdyr, kremt, jeg presterte å sette fyr på halen til Anne Katt i jula... Pels brenner lett gitt :/ Men til info så gikk det bra altså, hun merket ikke noe til at hun hadde litt mindre pels på halen, og lukta var egentlig det verste altså, hehe... ;)

I låååvs Odd Molly også, de har så mye lekkert!! Heldige du :) Ønsker deg en herlig helg!! Klem

liven sa...

Ja og du....slitan med ny kjole!!

Den så jo bare deilig ut!!
Synest godt denne dingledangen kan henge fremme ja........
Må vel være forsiktig med levende lys jeg også med den gale kattungen i hus!!
Nydelige fat fra Kremmerhuset!!
Har ikke vært i by'n på evigheter og nå skal det bli kjekt å gå i litt andre butikker enn vi har her!!
Vi får vel kanskje litt tid til det på bloggetreffet............

Kos deg med høstferie og besøk:o)

LantlivsAnette sa...

Åhhh..nu har vi samma Odd molly klänning , jag och min syster har beställt den också..men vi har inte fått våra ännu...himmel vad fin den är !!
Kram Anette

Lotta sa...

Hej,
den där dingeldangen önskar jag mig. Vet du om den går att köpa i Sverige nånstans?
Ha en trevlig helg.
kram Lotta

Linda Crispell sa...

Beautiful photos, I wish i could reag your blog.
Linda in Chicago

Min verden sa...

Lisbeth! Hvor er Laura Ashley i London? Vet du det? Håper du kan hjelpe meg. Jeg får ikke opp sidene fordi jeg har ikke Flash. God fredag. Hanne

Min verden sa...

Tusen takk :) Harriet street er ikke langt fra der vi bor. Klem Hanne

Drømmen om en eplehage sa...

Jeg har tatt helt av på stearinlysfronten her i dag og holde rpå å renne bort... Uff, må ta til vett. Hi, hi!

Så lekker den jakken var... Sukk, sukk og atter sukk!

Det ligger en liten oppmerksomhet fra meg til deg, gitt fra hjertet, i bloggen min.

Kos og klem

hvorfor ikke... sa...

Rålekker kjole, Lisbeth, den kunne jeg virkelig like!!!!
og det serviset så jeg på Kremmerhuset i dag...ble stående og se på den lille mugga...den var bare sååå fin! Så blå-mennesker...det er til å dåne av (jeg er ikke blå, men mugga kan hende blir min)
Vaskebriller, ja, hehe! godt triks, brukes flittig her også det...ellers får man jo ikke gjort annet enn å vaske, da...
Kos deg i helga!
klem Torunn

Heidi-anitha sa...

Hei! Så utrolig koselig blogg....vakre bilder og du skriver så godt:), sitter og ler for meg selv her midt i nattan:).. Kjenner meg selv igjen på disse vaskebrillene:).. godt tips egentlig. Tenk at vi holder på å vakser og gjør rent hver dag... at vi orker? Det spør jeg meg selv om hver dag i allefall... det er jo greit at de hvite hjemmene krever sitt, men vi har jo et liv vi ogsåda... hmmm ... noe å tenke på det.. Jeg ble helt stum av den vakre kjolen fra Odd molly..Ahhh, jeg vil ha akuratt maken! Men det kan jeg nok drømme om.. Nyt den hver gang du har den på...kjempelekker!

Er det ol at jeg lenker deg til på min liste?

Klem White vintage. Heidi-anitha

Tone sa...

Så flott blogg du har, med så utrolig vakre bilder!! Tror jeg har vært innom her før, men det er lenge siden, du kom liksom "bort" for meg. Lysekrona di er kjempesøt, og kjolen kunne jeg godt tenkt meg selv, ja. Men noe som fikk det til å klø litt ekstra i shoppingmuskelen var det nydelige serviset du har kjøpt. Noen ganger kjenner man bare at det der, det MÅ jeg også ha. Blir nok en tur til kremmerhuset, ja. Bare så synd at jeg egentlig har brukt altfor mye penger i det siste... Ha en fortsatt fin helg :-)

Flower Power sa...

Åhhhhh, den kjolen er bare HELT superfin!!!! Jeg var på en butikk her i nærheten som har fått inn masse Odd Mollyvarer for bare noen dager siden, og der så jeg på den samme kjolen. Den står nå øverst på ønskelisten min!
Nydelig lysekrone fra LD også....klart den må få henge hele året! Den pynter jo opp enhver mørke krok:)Du har det så fint i stuen din at det er en drøm....så romantisk og delikat. Ja, jeg har også oppservert dette blå, nydelige serviset på Kremmerhuset. Jeg tror de holder øye med bloggene våre, for de får inn flere og flere varer som er helt etter vår "bloggesmak"....hehe:))

Nå får du kose deg i helga Lisbet....kanskje skal du ikle deg den fine kjolen også?:):)

Garden Angel sa...

Hallååå!
Du den kjolen er bare nyyydelig!!!
Heldige deg:)
Og lysekronen er søt..!
Er nok litt tryggere med lys i høyden da ja..., med hund og barn hoppende rundt bordet;)
Alltid så koselig å komme på "besøk" til deg Lisbeth!
Trives såå godt her:)
God Helg og klem fra meg(",)

MOLLY sa...

Ja, da fyker du vel rundt med vaskebriller, i din nye outfit, mens du tar imot gjester, fra det deilige øst...hehe;)
Håper du lar gjestene seile litt i sin egen sjø, og titter innom, sånn innimellom...bare sånn for vår skyld:))
GOD LØRDAG TIL DEG; OG HÅPER NOEN VARTER DEG OPP OGSÅ!!!!! Bare si det videre til resten av husholdningen;)

Trines Hus og Hage sa...

Hei Lisbeth!
Wow, kjolen var helt bedårende! Skulle gjerne hatt den selv! Heldige du - nå blir du fin!
Serviset fra Kremmerhuset var også kjempesøtt og herlig nostalgisk. Hadde trengt middagstallerkner i slik stil, men siden du nevner tekopper så regner jeg med at tallerknene ikke er beregnet til middag.
Grattis med ny lampe også! Veldig stilig og godt at du kan tenne lys med god samvittighet. Det er jo så herlig med levende lys! Kos deg i høstferien, kjøre bloggvenn, og nyt samvær med familie og venner.
Klem fra Trine

ENGEL sa...

ligger en overraskelse inne hos meg;)

Lilla Blanka sa...

Hej goa Lisbeth!

Åhhh vilka bilder..nu vill jag ha jul!!!

Underbara bilder från ditt hem...!

Kram
Mia

Sublim Design sa...

Vilken härlig odd molly, du köpt dig!ser väldigt fin ut!
Ljus kronan är ju söt nog att ha framme när man vill:0)
trevlig helg.
/s

Hespe sa...

Hei på deg!!!
Stikker innom deg for å ønske deg en herlig helg! Tar du deg en tur innom meg, har jeg noe jeg veldig gjerne vil dele med deg....

Og duuuu - elsker dingeldangelen din :o)

Kos deg videre i kvelden...

Klemmer fra Hildegunn:o)

Min verden sa...

Bare innom for å si hei og hopp og god søndag. På mandag: Laura Ashley ;) Hanne

Mia sa...

Nyyyydelig, Lisbeth, både dingeldangel og Odd Molly! Så må jeg jo bare le av risikosporten med stearinlys, fordi det er et problem jeg også har fått... ikke med logrende haler, men med to kattunger, som ennå ikke har lært at stuebordet er et forbudt område...(og spisebordet... kremt). Sp nå har jeg kapitulert, og på spisebordet er lysfatet blitt erstattet med en tung lyslykt, som tåler lekne kattunger, samtidig so glasset i lykten beskytter de fra flammen.

Tuuusen takk for oppskrifter, som kom i posten, sammen med det nydelige blåhvite stoffet. Du er bare snill! Og jeg er bare glad... og gleder meg til å komme til garnbutikken for å velge ut bland herlige garn (håper jeg... utvalget er ikke så stort her...) Har ikke helt bestemt meg hvilken jeg skal bruke, muligens blir det en lett blanding (av oppskrifter, altså...) Tuuusen takk igjen!

Anonym sa...

Kjempefiiiin kjole! Helt perfekt for utover høsten da! Håper du har hatt en koselig helg :-)

Klem Monica

Grip dagen sa...

Det var da noen særdeles fine bilder!
Jeg kunne godt tenke meg både dingeldangel og kjole!
Helt min smak også!!!!!!!!

Min venninne strikker for tiden en nyyydelig kjole i tynn alpakka. Ja, du leste rett: strikker!
Gjett om jeg har lyst på en slik. Og gjett om jeg ALDRI hadde hatt tålmodighet til en slik stor jobb...!
Nå når jeg pusser opp det gamle skolehuset, er jeg til daglig kledt i shabby arbeidsklær!

Når jeg kommer hjem og har dusjet er det deilig å ta på seg kjole eller skjørt. Må liksom ha litt kontraster!

Nå kan du kle deg i den nydelige kjolen og svinse rundt i stua.
-Bare pass deg for stearinlysa!

Klem Marit

MOLLY sa...

Goooood morning sunshine!!!
du står vel allerede og baker rundstykker til gjestene dine du nå...hehe;)
Håper det ble en aldri så liten VINskvett også på lørdag, og at du virkelig fikk kooost deg:) Kan tenke meg at det interiøret hos SVS hadde gjort susen, og hvilken kategori ville det goått under mom tro...hmmmm!
Nå skal det jobbes:)
Vi snakes!!!!