31.01.2011

LAURA ASHLEY OG ANNET SNADDER PÅ NETT

Hva jeg elsker på nettet akkurat nå: Jeg elsker  BlackBaroque som selger disse flotte bildene av forskjellige motiver trykket på antikke bokark. Hvert bilde er unikt.
Skulle jeg bestilt meg ett hadde jeg fått store problemer med å velge. Jeg hadde nok landet på en fugl eller kanskje en sommerfugl. 

Jeg elsker Nowness. Nettsiden har jeg likt siden jeg oppdaget den i begynnelsen av 2010, da hadde den eksistert i noen måneder. Louis Vuittongruppen står bak denne bloggen der kunstnere, fotografer og ledende folk innen design får vise frem sitt arbeid. Her vises det aller siste innen mote, design, mat osv. Veldig inspirerende konsept - morsomt, provoserende og til tider så vakkert at jeg mister pusten. Må innom hver dag.

 Laura Ashley sin vår/sommerkatalog er nå på nett. Mye snadder - ønskelisten ble lang, gitt. Tapeten Nightingale, og serien med sommerfugler traff meg. Her er video fra presselanseringen. 

Bloggen og butikken Lundagård. Ajaj- det lugger i inspirasjonsnervene, så mye fint...
Så elsker jeg BelleandBo  Kaninputen er min favo! Riktig mye skjønt å nyte for de som har søte, små i hus. Sånn, da har jeg bydd på inspirasjon i hytt og pine, men det må til om en skal fornye seg. Å kun oppsøke kjente og kjære plasser på nett fører til at en biter seg selv i halen.  Stagnere vil jo man ikke, nytt må til. :)  So long!

8 kommentarer:

Naturally Carol sa...

Thank you for those links...I'm going to have a look at them all! By the way I have an apron to give away on my site this week...come over and have a look if you want to.

Mitt hvite hus sa...

ja her var det mye fint du.. skjønner godt at ønkselista ble lang..

ha en strålende uke 0)

klemmer

FlorasFrue sa...

Her var det masse flotte tips! Jeg har ikke vært inne på disse før - skal ta meg en runde :)
Ha en fin dag!
K

Kristoffa sa...

Takk for gode tips! Hele bloggen din er forresten full av herlig inspirasjon :)))

Ha en riktig fin mandag!

Jannicke sa...

Har Laura Ashley butikken fått nye lokaler her i Bg? Hørte rykter om flytting til Lille Øvregate?

anne - moseplassen sa...

Fine puten!
Av og til skulle jeg ønske jeg ikke var gift. Det går veldig fort over altså, men. kaninpute!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

De bilden från BlackBaroque är bara så läcker! Var tvungen att titta in på Etsy-shoppen deres...och nog blev det en lite beställning... (inte den du visar här dock!). :-)

Ha en fortsatt fin måndag!

Datt sa...

Aaaaw, kaninpute! *Forelska*