30.01.2011

EASY PEASY

Hvilken flaks at jeg bare hadde to brødbokser fra før! Jeg har med god samvittighet skaffet meg en til, nemlig denne lyseblå drømmen. Som dere vet er alle gode ting tre, har man bare to blir ingenting godt, dermed var det ikke noe å stusse på. Tenk så heldig det går an til å bli. *klype seg i armen:)  Jada! 
 Som jeg nevnte i forrige post er knekkebrødene pensjonert på ubestemt tid, og en plass må de jo bo. Himmel,  jeg kunne ramset opp tusen gode grunner..... F.eks bør man unne seg noe fint og lyseblått den siste helgen i januar. Hurra, snart februar! Ser dere, ikke det spøtt vanskelig å stemple behovet for en lyseblå brødboks som akutt. Easy peasy lemon squeezy! 

Og dere, som jeg beundrer Oscar Wilde. Han kunne få sagt det, bare hør:  - "Den eneste måten å bli kvitt en fristelse på er å gi etter for den."  En klok mann, en meget klok mann.

14 kommentarer:

Naturally Carol sa...

I don't think it is a good idea to yield to all temptations...so I don't think he is a wise man...I think some of his may have killed him!! I do think yielding to get that beautiful blue bread box was the right thing to do however! Such a beauty.

Fru R. sa...

Så herlig hylle med skjønne farger du har. Brødboksen var bare helt herlig!
Ha en fin søndag.
Klem fra Mette

Anonym sa...

Nydelig brødboks! Har nettopp kjøpt to bokser i samme serie med påskrift: vaskepulver. Ble helt topp på vaskerommet. Kjøpte en stor rund boks som jeg har klesklyper i.Får vårfølelse når jeg kommer inn på vaskerommet. Er så koselig med litt fornyelse,ikke alltid så mye som skal til. Koselig blogg du har.

Sommerhuset i bakken sa...

For noen herlige farger du har i hyllene dine. Så duse, fine og vårlige. Helt nydelig! Kan man noen gang få nok av noe man liker? Nei, tror ikke det. Tre brødbokser høres helt topp ut - spseielt når de er så fine ;-)

Ha en super søndag!

Aina Wahl sa...

Ler meg skakk, det er nok mange som kjenner seg igjen i søken på gode unskyldinger for å gi etter ja, hahaha. Skikkelig fint altså!

liven sa...

Heisann!
Ja tre brødbokser trenger man....og hvertfall når de er søte som denne :o)
Herlig lysblå farge!!

ha en fin fin dag Lisbeth :o)

Sanne sa...

Så kjempe fine hyller med nydelige ting i. Fikk umiddelbart lyst på nye hyller i mitt kjøkken.

Brødboksen var veldig fin!!

Jannickes Hjemmekos sa...

Nydelig brødboks. Har hyller på kjøkkenet og fikk lyst til å få ny pynt på dem. Ha en fin dag. Klem

Beate sa...

hi,hi! du skriver herlig!!!

nydelig brødboks!!

klem beate

Deb sa...

Is that a little mouse sugar bowl?It is so sweet. Love this post and all your dishes. Hugs, Deb=^..^=x5

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Jag du, Oscar Wilde han hade bra koll han! :-)
Väldigt söt brödbox du skaffat dig, ett väldigt bra köpt så här i slutet av januari. Och vill du ha en god anledning till så fungerar denna ofta för mig: "För att jag vill!".

Hoppas du får en fortsatt fin söndagskväll!

whitebite sa...

nydelig! men aller mest la jeg merke til den lille hvite sukkerskål-musa!!! herlighet så nusselig!

Karianne sa...

Kan jeg få spørre deg hvor du har kjøpt den fine brødboksen? Finnes den i flere farger? Jeg liker bloggen din veldig godt og jeg har deg inne på min bloggliste og det har jeg hatt en stund.
Nydelige farger.
Hilsen Karianne

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Brødboksen er kjøpt på Kremmerhuset:)