14.12.2008

TOPPEN AV KRANSEKAKEN

Siden sist har jeg fått pyntet til jul i gangen med litt grønt og noen julekuler her og der. I en butikk i London så jeg for mange år siden forskjellige snølandskaper på fat der forskjellige kuler og pynt var dandert på sukker. Synes de er så lekre så jeg bruker å lage et fat eller to på dette viset. Enkelt og nydelig for sukkeret glitrer så fint!
Juletrekarameller laget av kreppapir klipper jeg hvert år, noen pyntes med glansbilder og noen får være helt hvite. Kjempeartig og enkle å lage, de kan bli de lekreste ballerinaer eller engler om en fester vinger på. Disse har jeg pyntet med blonden fra et vanlig kakepapir.
Sinkbaljen er blitt fylt med noen greiner med edelgran, en liten lysholder og pakke.......
Må ikke åpnes før julaften! Oj så glad jeg ble da jeg fikk tak i dette stempelet i fjor. Det minner meg slik om den skjønne historien der Alf Prøysen som liten gutt fikk sin FØRSTE kjøpte julegave. Det var søsteren som hadde fått seg jobb og hun var så gavmild at hun sendte brødrene hver sin julegave....og de var merket med "Må ikke åpnes før julaften ".Kjøpte julegaver var ikke for "hvermansen" den gang da. Kan skjønne det var en stor opplevelse for en liten gutt å få smake litt av det han visste eksisterte, men ikke hadde opplevd.
*Men EN gong fekk je tak i snippen ta ei slik vidunderjul, je fekk gløtte litt inn i den forunderlige væla som det sto om i "Jul på Hedemarken".
Prøysen var så kry som en hane for gaven og han skrev: her satt gutten som hadde ei pakke med "Må ikke åpnes før julaften"
Broren hans åpnet pakken med en gang, men ikke Prøysen. Han la den på toppen av et skap og ventet tålmodig til julekvelden. Hele julaften sprang han ut og inn for å høre om kirkeklokkene ringte julen inn, det var ikke alltid de hørte kirkeklokkene i Prøysstugua, det kom nemlig an på vær-draget. Om vinden blåste riktig vei kunne de høre kirkeklokkene. Klokke på veggen eide de, men den gikk som den ville......mange ganger ikke i det hele tatt. Da endelig julekvelden var kommet så langt at han kunne åpne pakken gikk han med bankende hjerte bort til juletreet og hentet pakken sin.
Han ønsket helst at det skulle være en julenisse der som spurte: Om je hadde vøri snill, men nå lekte je at juletreet var nisse og så kviske je" Ja" da`n liksom spurte og "Takk"når ingen hørte på.

Så pakke jeg opp. Det var et farjeskrin.
Det hadde je visst hele tia.
Er ikke det en fantastisk søt historie? En liten gutt som blir så overstadig glad for sin første kjøpte julegave og så standhaftig gjemte den til julaften selv om han så inderlig vel visste hva den inneholdt.. Tårer i øynene her og om du ikke har boken med historien , på ønskelisten med den !
Julehistorien er et "must" i julen min og gjett om den leses for mine barn hver eneste jul ! Å sette pris på gaver og å være takknemlig skader ikke. Men det må faktisk læres, kommer ikke seilende på en fjøl av seg selv!
Kransekake er også et "must" her hos meg og nå er den ferdig. Huttetu, mye arbeid med denne kreasjonen.
Slik kan den se ut, bygget som et tårn, som for meg iallfall, er den letteste fasongen å bygge. Men til jul bruker jeg altså å bygge et overflødighetshorn på mitt vis.

Istedet for den tradisjonelle pynten med norske flagg og smellbonbonger har jeg pyntet den med sløyfer klippet av vanlig kakepapir og små nostalgiske julekort (kjøpt på Kremmerhuset) ble stukket inn litt rundt omkring. På toppen har limt S èr som danner et hjerte på midten!
Har brukt 14 ringer som jeg har limt sammen slik at kaken blir liggende og svinger litt. Utenom steikte jeg opp en del ringer som knekkes opp og legges sammen med konfekten slik at jeg har kransekakebiter gjennom hele julen. Med andre ord fungerer dette som en konfektskål. Her er det bare til å fylle på etterhvert som det spises opp, nam! Kransekake i ekte shabby stil får jeg vel kalle denne, snirkler og blonder ;o) I did it my way!
Juleputen er også i boks, juhuu! Nemlig lenge siden jeg broderte motivet og endelig har jeg sydd puten. Rart med enkelte prosjekter, de blir liggende og liggende, men når jeg omsider får de unna føles det som en skikklig seier, happy her!Kos dere med juleforberedelser, håper alle er i rute! Jeg fortsetter her hos meg med pakking av julegaver på dagens agenda.
Tudelu!

68 kommentarer:

Essemia sa...

Den historien är så fin. Vilken fin tradition att läsa den.
Och vilket bageriarbete du har gjort. Hade inte ens vågat tänka tanken på att göra en sån sak, ha, ha.
Hoppas du har en fin tredje advent.
Kram Elzie

liven sa...

Så nydelig historie!!
Her hos deg er det julestemning.......så den deilige kransekaken!!
Sikker på at den smaker like godt som den ser ut:O)
Fine julebilder her hos deg.....og som vanlig masse inspirasjon!!

Ha en fortsatt fin søndag og kos deg:O)

Siren sa...

Så mye fine bilder...og den kransekakevrien din var bare helt nydelig!
:)

Kine sa...

Vet du,jeg får helt frysninger(på en GOD måte altså!)når jeg stikker innom bloggen din,for HJELPES FOR EN JULESTEMNING du har i det nydelige hjemmet ditt!!!!!Blir helt satt ut,og bøyer meg i støvet,hvordan får du TID til alt dette??Kransekakene var jo såååå fiiiine,nesten synd å spise de!Det gjør du kansje ikke heller?hihi..Puten var lekker!!
Ha en fin 3 søndag i advent:)
klæm

Flower Power sa...

hhhh Lisbeth, du er virkelig helt utrolig!! De kreasjonene dine er å blir mesterverk hver eneste gang. Enten det er bakverk eller håndarbeid eller pynting, så blir alt like lekkert og spesielt!!!!! Du er et unikum....og deler villig vekk inspirasjon i bøtter og spann. Jeg er full av beundring og suger til meg av vakre bilder:)))

Ha en strååååålende søndagskveld.

sologbolig sa...

Masse julestemning, nydelige bilder og ein rørande julehistorie. Dette var bare så fint, blei heilt varm om hjertet. Kos deg masse vidare på denne søndagen.

Strikkelines sa...

fin historie....tenk å kunne kommet på kaffe, å fått smake den nydelige kaken,,:)
Tudelu....

Anita sa...

For en vakker og sunn historie!!! Og overflødighetshornet ditt!!!! Fantastisk! Fikk lyst til å bake kransekake jeg nå!!! Puten også var fin! Og sukker dekorasjonen! Kanskje jeg må lage en sånn i mitt ene etasjefat?! Hmmm! Kos deg fortsatt! Nå skal vi ut og spise middag! Bruker å ta med ungene på familie julebord, men det blir det ikke i år så da middag på restaurant istede! Grei erstatning det;0)

pillepalle sa...

Uuuii, det snøer i bloggen din! Så mye koselig du har! Kransekaken er så utrolig fin! Ha en fortsatt god 3. adventssøndag! Pillepalle

Veronica's hus sa...

Her var det jaggu blitt bra julekoselig og så vakkert som det er!

Ser du koser deg med julepyntingen:)

Kos deg masse de siste tiden som er igjen også og ikke stress for jula kommer likevel:)

stor juleklem:)

Kerstin sa...

Ja den histoiren er så søt, vi har noe å lære av disse gamle historiene=)

Du er bare så dyktig Lisbeth.Det var en nydelige det kransekakehornet ditt. Virkelig innbydende og flott=)

Hva du kan og får til=)

Klem

Hemma hos lilla mig sa...

Den historien är så fin. Lisbeth, är så imponerad av allt fint du gör.
Stannar här en stund och smaskar i mig lite gott.
Åhh, vad söt dottern är högst upp. En riktig prinsessa ju:-)
Kram kram

Pauline sa...

Nydelige bilder fra et flott julepyntet hjem, og en nydelig historie om takknemlighet!
Fortsatt god adventstid!! :-)

Garden Angel sa...

God jul i stua:)
Iallefall snart!!!
Det var en skjønn Prøysen historie du fortalte litt fra.
Jeg elsker sånne historier!
Og er så enig så enig med deg...Takknemlighet må læres.
Og jeg har heldigvis fått to takknemlige barn!

Det overflødighetshornet ditt var så søtt, men de fine s-ene som pynt!
Det har jeg aldri sett noen har gjort før..
Kos deg videre med forberedelsene denne siste uka før jul!
God førjulsklem fra meg(",)

Ann-kristin S sa...

En så fin historia ,jag har bott uppe i Finnmark nu i några år och har lärt mig att äta kransekaka och det är verkligen ett måste ,super gott fast jag köper min färdig :) Din kaka var ju bara så fin

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

har aldrig smakat kransekaka, men det ser gott ut.
Kram Lotta

A-mora sa...

Så koselig det er inne hos deg:))
Vakker historie om gutten som fikk bare en gave.


I fjor når jeg var på arbeid julaften så var det en pasient til oss som fikk en julegave og det var fra oss bekjeningen.

Det gjorde meg trist. Enn at det finnes noen som ikke har slekt eller venner. Eller som en har så lite og gjøre med de resten av året at en ikke får gaver eller noe oppmerksomhet.
Så flink du er til og bake kransekaker.
Overflødighetshornet ditt var bare helt nydelig:))

Romantiska Hem sa...

Åh vilken jätte fin historia! Nu måste jag genast tillbax och titta mer på dina underbara bilder!!! Stora adventskramar från mig till dig! Kram Petra E

Ragnhild sa...

Allt var så fint. Sukkeret, sinkbaljen og ikke minst kransekaken. Den var bare helt fantastisk. Jeg ble helt målløs, og kommer nokk til å låne den ideen til konfirnasjonen jeg skal ha til våren. Da kan jeg jo ha blomster eller noe inni "krmmerhuset". Tusen takk for den flotte ideen.

Ha en fin kveld
Klem

Størhuset sa...

Så skjønn jenta di er! Og så fantastiske dekorasjoner du lager, liker så godt bloggen din, alltid så stemningsfulle bilder.Ha en fin kveld

Anne sa...

Så fin variant av kransekake! Mye arbeid og kreativitet i denne:) Denne vrien må jeg vise til min mor (som er kjempe flink til å lage kransekake). Koselig dekorasjoner du har laget med sukker og julepynt:)
Ha en fin søndag!

Lilla Provence sa...

Jag är mållös, vad du kan och det blir så otroligt fint:)
Är det din dotter på rubriksbilden?,,,sååå fin.
Julhistorien var väl så klart oxå bra.
Ha en trevlig 3,e advent
Många kramar Sari

Hjerterom sa...

Hei :)
For en fin historie,er ikke sånn nå til dags..
Barna har i overflod,vet ikke hva en skal finne på i gaver :)
Vi har det godt...

Så julekoselig det var med deg!
Lekker den liggende kransekaka,lur ide...å mye lettere å ta av ;)
Mye arbeid du har lagt i den ja :)

Ha en fortsatt koselig kveld

Siw

Anonym sa...

Nå fikk jeg lyst til å lage overflødighetshorn igjen.Men det er mye arbeid,det er sant.Laga slike da barna gifta seg,og fylte dem med hjemmelaga godterier.Gjett om det gjorde stor lykke?Jeg liker bloggen din,forresten! Toril A.

Jema Rose sa...

Är verkligen imponerad av dina kransekaker!

: )

Önskar dig en fin ny vecka vännen!

Kram, Jenny

<3

Heidi-anitha sa...

Så inderlig god stemning det var hos deg da- fant ut at det var egentlig masse je skulle ha gjort føre jule jeg når jeg ser ditt vakre innlegg. Julebakst og kreativitet har ligget på latsiden i det siste- men håper det blir jul alikevell...

Klemmer White vintage

christinasinteriør sa...

Heia!
Så nydelig innlegg!! God stemning her hos deg!!
Får skikkelig julestemning!!
Klem!

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så underbar blog du bjuder på hamnade här av en slump och blir nog var en stund. Hoppas det är ok att länka till dig?
Stämpeln var ju underbar, vet du var jag kan finna en likadan?
Ha en mysig vecka.
Kramis Tess

My home is my Castle - by Kari sa...

Du Lisbeth, du Lisbeth...
Du slutter aldri å imponere !!!!
Hva er du laget av ?? Tror aldri jeg har sett noen som " kan " så mye som deg og alt du lager blir bare sååå lekkert :)))
Bildene av prinsessa di er jo og bare såå herlige :))

Ha en fin uke. Gleder meg til ditt neste innlegg ;)

Klem,kari

Viola sa...

Hejsan, du är helt otrolig!!!!Vilka arbeten du har gjort!!Hur kandu få atill dessa vackra pepparkaksbak, vad har du för bagarhänder egentligen? SÅ rart och stämningsfullt hos dig och en sådan söt historia, ha en bra måndag, klem VIOLA

Linda sa...

Oi, så julefint du har fått det allerede! Mye fint her, som vanlig. Likte spesielt godt den puten din! Hvor kan man finne mønster til de fine bokstavene du har brodert?

Anonym sa...

Hi Lisbeth,
What nice pictures again...i like combination of zink and the colour white. And what a really beautiful girl on top of your blog !! She is so pretty...
Have a nice week :), Janneke.

Erika sa...

En sån sötis till historia....
Men en sådan underbar och söööt lite julängelsprinsessa du välkomnar oss med... ~ ♥~

Tack för all den underbara inspirationen du ger mig...Synd att man själv inte klarar av att få det så där underbart juligt här hemma...

Många snöiga hälsningar... Erika

Nyperosa sa...

Hei.

Når var det
det passet best
at jeg kom innom
i julen ?
Romjula...

Oi, oi, oi,
så stiligt
du har det.

ha det bra ; )

Tone sa...

Dæggærn Lisbeth!!
Sånn som du har styra! - og jeg har spurt før, men jeg tror ikke du svarte - er du konditor??
Det kransekakeopplegget ditt kan jo ta pusten fra de fleste!
Har du alt montert det? Hvordan holder kransekakeringene seg myke?
(vennligst opplys damen her...)

Og tipset med sukker i dekorasjoner som snø, skal stjeles med en eneste gang!

Ja Prøysen er en stor del av min barndom. Pappa er Prøysenfantast på sin hals - og gode minner (som de også har overført til barnebarna) - er tur ut i skogen noen dager før jul - bål, kaker, kakao - og en pappa (bestefar) som drar opp den røde boka til Prøysen, der det samme eventyret hvert år - er "Den grønne votten" - og himmelen over oss blir mørkere, og det spraker i bålet og store og små lytter andektig.
Pappa reiser også rundt og leser Prøysen, og han har et andektig forhold til det. Jeg og. Så det var trivelig å lese Prøysensnutter her hos deg - jeg har hørt dem alle for å si det sånn...hehe!

Ha en grom dag!
tone

Anne-Karine sa...

Herlig blogg du har. Flink du! Må få lov til å si at her trivdes jeg godt. God Jul og Godt Nyttår til deg og dine (\(",)/)

minishabby sa...

Hei Lisbeth!
Og takk for koselig kommentar inne hos meg.
Skal jeg si deg en hemmelighet? Når jeg sitter og kjeder meg på jobb så går jeg inn på din blogg for¨å se på bilder som jeg allerede har sett på mage ganger. Men jeg blir ikke lei, men deriomt like forundra hver gang. Hvordan får du det til? Hadde jeg hatt ti prosent av din kreativitet og talent.. Men dette har du nok hørt mange ganger før:)
Kransekakehornet ditt var bare fantastisk. Tror ikke jeg skal vise frem de kransekakestengene som jeg lagde i dag nei..:) Hehehe.
Ha en flott dag videre, og kos deg med den nydelige snøprinsessen på toppen av siden din.
Klem Elin!

Mia sa...

Masse herlig her hos deg igjen, Lisbeth, fra den søteste julehistorien (hadde ikke hørt den før) til den flotteste kransekaken og den nydeligste broderte puten! Dette er damen som virkelig har sansen for å sette den ekstra loille piffen på alt det hun gjør, og spesielt nå i julen, tenker jeg! Kose deg videre med forberedelsene og med innpakkingen... det er de samme aktivitetene som foregår her hos meg også... i tillegg til litt småproduksjon av gaver (nei, jeg er ikke helt i havn enda, emn det er heldigvis ikke lenge til!)

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Fantastisk blogg og sååå nydelige bilder, for ikke å snakke om hvilke bakekunster du innehar. Hit kommer jeg definitivt tilbake. Du er velkommen til å besøke min adventskalenderblogg.
Klem...ellen

Dorthe sa...

Rigtig sød ide med sukkeret:-) og sikke et FLOT overflødighetshorn:-D

Psst.. der ligger noget og venter på dig, over hos mig:-)
Kram Dorthe

Anonym sa...

Tror ikke jeg har hørt den historien før, enda jeg vokste opp med Prøysen. Vakker var den iallefall.

Det er den fineste kransekaken jeg har sett!! Tar du bestilling på de der?

Juleputa ble nydelig, får lyst å prøve meg på brodering når jeg ser slikt.

Ha fin førjulstid.

Galleri Hönshuset sa...

men jösses vännen vad du är duktig... =) Jag satt här och tänkte tillbaka när jag började blogga...du är en av dem som har gett mig så mycket inspiration så det är inte klokt. TUSEN TACK för att du är den du är, och för att du delar med av allt det fina i ditt hem. Kraaaam Pirre

Hespe sa...

Wow Synnøve - så flott overflødighetshorn! Blir så imponert over dere alle - alt dere får gjort! Selv føler jeg dagene bare fyker avsted uten at jeg får gjort noe. Åh, den som kunne stoppet opp tidn litt... Sukk!! Alltid så flotte bilder hos deg også, så julepyntet og kos... :o)

Ønsker deg en fortsatt flott førjulsuke!

Klemmer fra Hildegunn

Magny sa...

åååhhhh baker du også...?? ikke en ting du ikke kan!!
skjønn historie... og skjønne bilder...
stor klem til deg, magny¨~~¨*

Liv Elin sa...

Så koselig at du bragte denne historien opp - hadde nesten glemt av den jeg ! Vokste selv opp på Hedemarken , og ble veldig glad i denne historien selv , da jeg hørte den som liten....

Kransekaken ble ordentlig flott og så kjempegod ut !
Det er en fast tradisjon her i gården også til jul - og lager også deigen selv m å male mandlene selv. Hittil er alt handlet inn iallefall - så får vi hive oss ut i det og ha en bakekveld en av nermeste dagene.....
Takk for kjempehyggelig kommentar i forrige innlegg!

ha en finfin førjulskveld !:)

zinkbaljan sa...

Wooow vilken fantastisk blogg du har, sååå mysigtt! Vackra bilder!!
kraaaaam

Design i tid och rum sa...

Hej! det är alltid lika vackert och fint ine hos dig,man bara nyter och mår bra.
Kram Dadda

Perlehvit sa...

Masse herlige bilder!

Den kreasjonen din er jo helt utrolig! :O
Knallflott!!!!

Karin sa...

Hej Lisbeth!

Men du är ju för duktig. Ha du gjort den kakan själv. Och ditt pepparkakshus, man kan tro att du är konditor!! Vi har inte den kakan i sverige, men den ser ju för god ut måste jag säga, och i din tappning är den så läcker!

Så fin din kudde blev också. Den blev ju jättebra. Visst kan du sy!

Ha en fortsatt mysig julstöks vecka!

Varmaste kramarna

Karin

Ps, hos mig kan du tävla om en jättekön nattskjorta!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Hej Lisbeth!
Som vanligt är jag imponerad över allt fint du lyckas tillverka!

Den puten är verkligen flott. Och nydelige bilder i headern.

Hoppas du har en fin vecka!

Les Cotrions sa...

Waw! Your Christmas home is a paradise!!! Everything looks perfect!
Have a nice week!
vale

Floras Kulle sa...

Så fint du gör!
Och vilken fantastisk kransekake (krokan tror jag att vi kallar den här), och vad fint det blev att göra den som ett horn! Jag har recept, men har aldrig vågat prova...

Titta in till mig, jag har något till dig!

KRAM: Annette

Ida sa...

Heisann! Og du verden - for en bakst! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte i "gi ut positive kommantarer- boken min" - så jeg sier bare IMPONERENDE !

Jeg er kanskje enig med deg i det du sier om betjeningen på Stoff og stil - jeg er bare altfor lett å sjarmere med litt smil og litt humor ;-) Jeg reagerte på at de ikke virket som om de hadde så god peiling - de kunne forsåvidt svare på det jeg hadde spørsmål om - men spørsmålene mine var veldig ledende også da :-)

Alt klart for siste innspurt til jul nå da? Du har det bare sååå nydelig hos deg - som en drøm å komme inn i hvert rom :)

Utrolig søt header - hun ser ut til å kle sitt kostyme veldig godt :) Skikkelig godjente :)

Ha en finfin kveld!

Klemmer

Guldkant På Livet sa...

Du är makalös!! Du är proffs på att inreda, arrangera, baka och att sy, finns ingen ände....Som sagt, din blogg är som en tidning full av inspiration och ögongodis, och vilken fin juklapp med lapp, får inte öppnas före julafton, sååå fint!! Och vilken vacker tjej i överkant, är det din dotter tro?! Kudden på stolen, så himla fin!!! Mari.

Therese ~ Fjellrosa sa...

Nei å nei så fin headeren din var. Den er til å bli skikkelig glad av uansett hvor muggen en måtte være :) Jeg har en slik glorie selv, som jeg brukte da jeg jobbet julaften i fjor. Den kostet flesk og kommer fra Room, men jeg må si den var værdt pengene uansett ;)

For en nydelig historie, og fine bilder. Det er virkelig julestemning i huset ditt, uten tvil...

Ann-Catrin sa...

Oh en sån söt historia.. så rolig att läsa!

men du milde.. vad du kan baka... fattar inte hur du klarar av att göra sååå fint
Gud vad du är duktig.

är det dottern som är på headern??
Bedårande är hon!!


ha det gott kramar
A-C

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

ser lekker ut...namm !!Og DET arbeidet....!!
Her har jeg laget kransekakehjerter av kjøpe-kransekakemasse. Rullet ut stakk ut kakeformer av hjerter,stekte og dyppet i sjokolade, herlig til is.....
Du har det så koselig. Koselig pyntet hos deg!! :0)

Ha en fin uke videre :)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så koslig historie og kjempefint stempel! :) Den puta du har sydd er berre nydelig, og det er alt du har baka også. :) Imponert over alt du får gjort :) Eg vart endelig ferdig med mine broderte julesokker, så no henger dei her og bringer litt juleglede til oss.. :) Koslig :) ønsker deg ei herlig førjulstid. Godklem :)

lavendel mio sa...

Helt utrolig ka du greier å utrette med hendene dine:)Er helt sjakk matt....nydelig kransekake og nydelig pyntet hus.
Ha en fortsatt fin uke:)

Alette Siri Ane sa...

Så nydelig du har det?Dine bilder av oberflødighetshorn gjorde at eg fikk løst en motiv på bringeduk tror eg,kan du ta en titt og se om du ser det eg ser?

Synnøve sa...

Åh, for en herlig historie! Blir nesten litt rørt av den jeg, hihi... Og så masse godbiter det var for øyet her inne...! Synes de er så flotte de juletrekaramellene, kjempefine som pynt på juletrær også, tror jeg har sett det i svenske interiørblad :) Og FOR et overføldighetshorn...! He, det hadde ikke vært så overflødig så veldig lenge om jeg hadde vært i nærheten altså, hihi.. Godtemomsen som jeg er ;) God natt til deg Lisbeth! Klem

tales from an O.C. cottage sa...

Your banner is THE most fabulous thing ever!!!!!!

M ^..^

irina /Alex sa...

dU HAR DET SÅ VAKKER HJEMME !!

Og dattra di er bare nydelig !! ligner sikkert på mamman sin !!

Juleklem

Min verden sa...

Nydelig historie og nydelig pynting, men noen ganger så blir jeg så uvel når jeg er hos deg. HVORDAN får du til alt??? Jeg sliter og strever, men kommer aldri, aldri i nærheten av det du presterer.... Akk ja sann - vi har alle våre kvaliteter. Haha! God jul Lisbeth hvis jeg ikke "ser" deg senere. God klem. Takk for all inspirasjon i 2008. Hanne

Lilla Provence sa...

Hej Lisbeth,
du har en helgöverraskning hos mig.
Många Kramar sari

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei Ann Kristin S og Pauline !
Tusen takk for koselig besøk og hyggelig kommentar. Jeg får desverre ikke kommentert hos dere, mulig dere må åpne profilen deres slik at vi får hilse på ?
Klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei Toril. Takker for hilsen og veldig hyggelig å høre at synes om bloggen min. Fikk du laget kransekake?
Håper julen din har vært flott!
Klem

Anne-Celin sa...

Hei, jeg kom over bloggen din da jeg lette etter denne historien til Alf Prøysen som du nevner i innlegget ditt. Jeg aner ikke hva den heter, og finner den ingen steder. Jeg håper du kan hjelpe meg med tittelen på historien? Har du den? Kunne du i såfall vært en engel å sendt meg den på email?? annecv@hotmail.com

Håper å høre fra deg. Kjempe fin blogg du har forresten.

Mvh Anne-Celin