24.12.2008

♥ LOVING XMAS WISHES ♥

Man skal aldri si aldri eller si God Jul og være hellig overbevist om at mer fotografering eller blogginnlegg blir det ikke tid til før julaften, men det ble det såvisst tid til. Og innlegget publiseres 24.desember, selveste julaften ! Nå er det JUL på ordentlig !
Jeg tror romjulen blir travlere enn akkurat disse dagene rett før jul har vært, vi får nemlig en hel familie på besøk østfra så da blir det liv og leven i huset...og shopping, fniiis! Stedet østpå er et veldig stille sted med kun kolonialbutikk,....så jeg kjenner noen som er veldig klar for denne byens butikker ;o)
Bildene her er fra TV-stuen downstairs, området hvor barnene regjerer, 1 juledag ser nok kvadratene noe anderledes ut.......... På torsdag hadde jeg meg en tur til byen med et fast besøk innom Solstrand Blomster & interiør, den beste og fineste blomsterbutikken i hele byen. Da jeg var innom jublet jentene for de var akkurat ferdig med å lage dagens bestilte dekorasjoner, og nå var alt klart for utkjøring til kundene. For en glede og for et hav av innpakkede dekorasjoner ,wow som de hadde jobbet! Jeg håper eieren stiller med både champagne og rødvin ,*blink*... dere er det vel unt slik som dere jobber og hva dere leverer av blomsterdekorasjoner , kan bare si , de er enestående vakre! Det første øynene mine falt på var liljekonvall, ekte, nydelig liljekonvall ! Lykkens ost! Nå er den min øyesten ...... håper jeg klarer å beholde den leeeeenge!
Julemusene trives i vinduet og mistelteinen er hengt opp
Hjørneskapet er også hengt opp, endelig!!! Det har stått i veien overalt og bare blitt flyttet hit og dit i aldri så lang tid , sånn er det her, ting tar tid! Kanskje jeg får sydd en liten gardin til glassdøren i romjulen med broderte hvite monogram, planen har jeg i hodet og der har den det godt,... ingen hast ;o)
Madonnaen har blitt pyntet med en liten krans som seg hør og bør til jul.
Hun lyses opp av en liten sinklykt fra House Doctor, de fineste lyktene jeg har sett på lenge! Skjønne lys med nydelig etikett som jeg har fått i gave av Hulda !
Som en svane som strekker på halsen og vifter med vingene står amaryllisen, hmm...klarer ikke å bestemme meg om den ligner mer på en and enn svane, hva synes du?
Det runde bordet har måtte vike for den gamle bastkisten min som nå får fungere som bord. Slike kister fungerte som "bagasjerom" i gamle dager og ble plassert bakpå bilene eller hestekjerrene . Den har en massiv ramme av tre, dermed er den skikkelig stødig.
Den gamle merkelappen, fra siste utenlandsreise den var på, røper at den har vært med Amerikalinjen, herlig nostalgisk.
Et lite juletre med en tivolihest har det blitt plass til , elsker Nordmannsgran, treet har tunge greiner og har en form som fører min tanker til snøtunge greiner i et eventyrlandskap. Pyntet nokså nonsjalant, men det ligger en eske med mer pynt og venter , vi får se hva snuppa i huset bestemmer seg for, om hun gidder å pynte mer :o) Noen har spurt hvordan jeg støtter opp disse små trærne. Jeg har ikke strevd nevnevedig med den saken, de står på rot i plastpotte og kan plantes ut etter jul. Glitteret jeg bruker har jeg også fått spørsmål om. Det er tynne glittertråder som jeg har hatt i åresvis. Det første glitteret som ble brukt på juletrær var tynne, tynne kobbertråder. De ble valset paddeflat og vanligvis brukt som dekorasjon på uniformer.... dere vet duskene på skuldre og luer. Om en ser nøye etter på gamle juletrebilder ser en akkurat dette type glitter hengt i store klaser nedover greinene! Drømmen er å få tak i et slikt gammelt glitter, foreløpig koser jeg meg med kopien;o)
Rommet nesten i sin helhet, klappet og klart for lek og julemoro!
En riktig GOD JUL fra hele mitt til alle som titter innom siden her. Måtte dere få den beste julen "ever" fyllt med god stemning, deilig mat, familie og venner.
`lig hilsen meg !

43 kommentarer:

Kerstin sa...

For en julehilsen LisbetH=)

Like vakkert som alltid både i ord og bilder.
Det har vært en sann glede å følge bloggen din dette drøye halve året jeg har blogget. Det har ikke manglet på inspirasjon hos deg....

Jeg ønsker deg og dine en herlig julehelg også=) Kos deg.
God Jul!

Klem Kerstin

Hemma hos lilla mig sa...

Så vackert du visar. Blir alldeles hänförd.
Önskar dig och de dina en riktigt God Jul!
Massa kramar.

BEA sa...

Hei Lisbeth..

Herlig innlegg og nydelig bilder..
Fikk lyst å slenge meg ned i stolen med saueskinnet ;o))

Ønsker deg og dine en riktig god jul.

Juleklem fra meg til deg.

Som Mine Dager Er, sa...

Vakkert, vakkert og delikat hos deg, Lisbeth. Nå må du sette deg godt ned og kjenne på det nydelige julehuset du har pyntet. KJenne at julefølelsen siver inn i hver pore. La julefreden senke seg og bare kos deg gjennom jula.

Juleklem fra Marit

My home is my Castle - by Kari sa...

Nydelig som alltid Lisbeth :)

Jeg vil få ønske deg og dine en riktig God Jul :)

Juleklem fra Kari

Gårdsromantik sa...

Åh! Du har den vackra Laura Ashley taapeten som jag varit så sugen på!

God Jul och Gott Nytt År!

Klem Maud

tinemor sa...

Jeg håper du får fine dager sammen med familien, og kos deg masse.
Klem

Anonym sa...

Ønsker deg og dine en riktig god Jul. Nydelig julepyntet hus.

mvh. Nina

prinsesselinn sa...

aldeles nydelige bilder,
Ønsker deg en kjempefin julaften, og en vidunderlig deilig romjul...
Kos deg masse.

Viola sa...

Hoppas ni har en skön jul, GOd Jul, VIOLA

Livy sa...

Hei Lisbeth!
Jeg vil ønske deg og dine en riktig God Jul!

Kos deg masse, og prøv å ikke stresse for mye ;-)

Juleklem fra Livy

moa sa...

hei,hei..
1000 takk for koselig julehilsen..
ønsker deg og dine en koselig jul..
klemmer fra Moa

Aina sa...

Alltid like nydelig hos deg Lisbeth, er det et sted i Blogglandia jeg kunne tenkt meg feiret jul måtte det være i ditt nydelige hjem.
Ønsker deg og dine kjære en fredfull og hyggelig jul.

Juleklem fra Aina.

~Becca~Bluebird Rose sa...

Merry Christmas!!
:)
~Becca~

Siv og Stine sa...

For en hærlig blogg!!! Og for ett vakkert hus du har. Her skal vi følge med videre. Ønsker deg og dine en riktig god jul :)

Linda sa...

Hei Lisbeth! Nydelig julestemning over bloggen din i kveld! Ha en riktig god jul og en herlig romjul med shopping!

Miriam - Glimt i hverdagen sa...

Titter innom for å si GOD JUL. Så nydelig du har pyntet til jul!. Vakkert:) Juleduken på innlegget under var nydelig også. Likør flasken er et syn for seg selv. Å ha en så gammel, vakker flaske, må være spesielt. skjønner godt at du har sittet og beundret den i mange år;) Liker bloggen din godt. Gleder meg til å følge deg på nyåret;)

varm julehilsen fra Miriam

liven sa...

så koselig hos deg:o)
Nydelig julepyntet hus:o)
Min amaryllis står også nå bristeferdig.....de er helt fantastiske!!
Så søt liljekonvall også.....noe så yndig:o)
Ønsker deg fine juledager......med stormende jubel:o)

Ann-kristin S sa...

Du gör allt så underbart fint och ger mig en massa insperation :)
Fortsatt god jul

Romantiska Hem sa...

Hoppas att du fick en fin julafton och många fina klappar. God fortsättning till dig!!! Kram Petra

Essemia sa...

Vad ni har gjort det fint. Ser så inbjudande ut så jag förstår om ungdomarna tycker om att vara där.
Hoppas ni haft en skön jul så här långt.
Kram Elzie

prinsessa sa...

Hei på deg
Vel overstått. Så fint du har pynta i heimen. Nydelig. Her har jeg fått ryddet opp etter gårsdagen og er kjempefornøyd for om en liten stund er det avsted til brunsj sammen med familien.
Jeg vet at jeg ligger på denne listen. Både jeg og emmis fikk mail fra twigly om dette tidligere. Jeg synes dette er kjempe hyggelig men jeg gidder liksom ikke skryte av det på bloggen. Folk kan komme inn til meg å se hva jeg har å vise og lese hva jeg har å si hvis de vil og hvis de liker det jeg gjør. Jeg er nå til syvende og sist en helt normal prinsesse med bena godt plassert på bakken og med et tykkt ben i nesa. Selv om jeg prøver å gi intrykk at jeg er ufattelig blond til tider så er jeg helt mørk i håret! he he hvis du skjønner hva jeg mener. Man kan da ikke utlevere alt heller.
Jeg ser det er flere bloggere som vi kjenner som er på denne listen og etter min mening mer fortjent enn at jeg er der.
Håper du blogger mye i jula for det er liksom så stille på bloggene nå om dagen. Jeg kommer til å kjede meg rett i hjel!
Vi snx:O)

prinsessa sa...

Det mangler ikke på mail. Jeg har blitt rene klara klok til tider. he he men det er hyggelig det også. Send meg en mail du:O)

Hulda sa...

Så mange vakre julebilder. Du har det virkelig gjennomført og flott. Jeg har også slike lykter fra House Doctor, de er så skjønne. Har to stykker til pynt på julebordet nå. Koselig å se lysene fra meg. ;) I morgen kommer det nytt innlegg fra meg, med noen av de fine tingene jeg fikk julaften. God Jul!

Jema Rose sa...

VÄLDIGT vackert Lisbeth..!

God fortsättning!!!

Varm kram från Jenny

**********************

prinsessa sa...

Du har fått en helsikens lang mail tilbake. :O)

vosgesparis sa...

God Jul to you and your family and best wishes for the new year.
desiree

Marias skriblerier sa...

Kjempenydelige bilder med herlig julestemning!

lise sa...

Du har et nydelig julehus og som vanlig flotte bilder. Ha en riktig god romjul!

Maria / Frøken Fryd sa...

Hej Lisbeth.

Jeg synes amaryllissen ligner på en svane :-) Og din nye herader er jo helt fantastisk flot. Hvor er hun smuk !
Dejlige billeder du viser som altid. Normansgran, det er vist det samme som edelgran er det ikke ? Det samme som vi altid har. For os er det det eneste træ der duer. Det SKAL bare være et sådant, og så drysser det heller ikke så meget som rødgraner gør.

Klem Maria

Fjordheim sa...

Det er jo som forventet, nydelig pyntet hos deg.
Ønsker deg ei flott juleuke :)

prinsessa sa...

Sjekk innboks:O)

prinsessa sa...

Ja ja nå har dama endelig stått opp og jeg sitter her å er knall trøtt. Venter på at kaffen skal bli klar slik at jeg kan bli klar til å begynne å gjøre noe fornuftig. Får svigers på besøk i dag og da vanker det ribbe. HURRA!!! Det er litt deilig også, disse morgene alene i stummende mørket med dataen og bare lysene fra juletreet.
Sitter her å prøver å finne inspirasjon. Har både en lysekrone, et gavekort på IKEA og et gavekort på villa rosa som skal brukes i løpet av de nærmeste dagene. Så stua kommer nesten til å bli helt ny! HURRA IGJEN!
Får lage et innlegg på julegavene jeg fikk for jeg fikk så mye fint at på slutten begynte å oppføre meg mer som en unge enn en dame. ha ha ha ha ha ha ha ha
Kos deg videre i dag og nyt det å ha fri sammen med familien:O)

Sirkka sa...

God jul också dig!

Tusen Tack!

klem

Albertines verden sa...

En forsinket julehilsen ankommer her. Vil bare ønske deg en fortsatt fin julehøytid med dine nære og kjære. God jul! Klem fra Ann-Helen

Design i tid och rum sa...

Hej! god fortsättning önskar Dadda

MonaLisa sa...

Å fyttikatta for ett delikat julehjem! Antar at dere har storkost dere med familien her, og at romjula er bare kos og kos og kos.... Så masse flotte bilder, og det glitteret... DÅN! Riktig god 2 dre dag til deg og dine. klem

Living White sa...

Takker for julehilsen. En romjulshilsen kommer fra meg til deg.

Det var sååå fine bilder i den headeren din...kjempesøt frøken!

Min Verden Hanne sa...

Så nyelig og så koselig med besøk i romjulen. Jeg håper på besøk av søsterens familie nyttårshelgen. Håper det går. Kos deg videre i julen og nyt de lange dagene med rent hus (fortsatt litt rent ikke sant - eller vasker du hver dag du kanskje... unnskyld!) Klem

prinsessa sa...

Så ikke at du hadde lagt igjen en kommentar jeg. Tjorven dukker har jeg også liggende på kottet. Masse klær og veldig fine. Kommer aldri til å kaste dem.
Noen er skam klippet etter at jeg kjedet meg og fant ut i en alder av 6, at frisør var tingen i livet. Men det vanker en viss sjarm alikevel. he he
I dag blir det sjåpping her og. Jeg skal på Ikea og få heim stolen og jeg skal bruke opp et gavekort på en av mine favoritt butikker. Å det er ikke vanskelig å bruke opp gavekort! Jeg kjøpte canon kamera til mannen til jul. speilrefleks så jeg har rett og slett gått amokk her disse dagene. tar bilder av det meste bare for å prøve det ut. Merker veldig god forskjell på det lille digitale som jeg har hatt og dette. Mye klarer bilder. Ha en herlig dag. Håper at du ikke må stå i kø for å få kameraet ditt:O)
Jeg sitter å ser på vår bilder for å finne inspirasjon til juletreet skal ut og våren skal inn:O)

A-mora sa...

Så nydelige bilder. Så fint du har pyntet til jul:))

Ønsker deg fortsatt ei fin jul:))

Nettan sa...

Ojoj vad mycket underbart fina bilder!! Hoppas din jul har varit härlig!!
Kram Nettan

Livet er heeerlig sa...

Som alltid utrolig flott pyntet hjemme hos deg!!!
Ha en fortsatt finfin romjul
*Siv*