28.08.2008

SUMMER PALACE

Lampe...
Knotter....
Gardiner..... og frihetsgudinnemadonnaen min i vinduet he he.....

Teppe.... Tadaaaa.. nå får det være som det er en stund fremover. Den lille slagbenken er fylt med sitteputer.

Grei å bruke på gulvet som sitteplasser når stuen blir fylt av barn, og så ok med sesongvarer som kan brukes hele året. Der sparte jeg litt bodplass gitt!!!
Et konsollbord er fint, men ikke særlig praktisk. Kan hende det blir flyttet opp i gangen, vi får se...
Bak sofaen står kurver fylt med spill av alle slag, monopol, den forsvunne diamant og andre som heldigvis er flittig i bruk. At det ikke bare er TV spill som gjelder er jeg veldig glad for.
Mulig mange tenker at et så lyst og tandert rom ikke er det mest praktiske for barn i vill lek, og det ser jeg og. Men alle møbeltrekk kan vaskes i maskinen, og veggene kan alltids få et oppfriskende malingsstrøk. Gardinen er lettstelte, ferdigsydd fra Åhlens, brodert lampeskjerm fra samme butikk.

Tapeten, Summer Palace fra Laura Ashley, er det verre med..men får da håpe at de ikke går løs på den, rommet har vært i bruk i nesten 2 år av barna og tapeten er like fin så la oss håpe det varer. Det blir ikke spaghetti med tomatsaus spising her nede uansett, men svinge seg, det skal prinsessen med venner få lov til !! :o)
Snille Hulda har sendt en nydelig gave til meg.
Se så fine saker, et skjønt skilt, nydelig dekorert fyrstikkeske og lys. Åhh hvor du er snill og flink!Tusen takk kjære Hulda. Tenk å ha så gode bloggevenner, det er helt fantastisk!
Se så vakre duftliljene mine stårDe satt jeg som løker i sommer og nå står de høye, ranke og grasiøse og sier: her kommer ikke Erica lyngen i hus på leeeenge :o)))))))) Det gjelder å plante blomster som forlenger sommeren!

English. Last time I told you that the living room downstairs needed new curtains, rug and so on. I did some shopping last week and surprisingly enough I managed to find all the stuff I was looking for. Lucky children that get to use this room.. now I have to start on the TV room upstairs, it looks horrible!
TILLEGG: ETTER Å HA MOTTATT FLERE EMAIL MED SPØRSMÅL ETTER BAMBI INNLEGGET HAR JEG REKONSTRUERT DET. DU FINNER DET LENGRE NEDE PÅ SIDEN HER UNDER OVERSKRIFTEN KNOCK KNOCK

51 kommentarer:

Anniche ♥ sa...

Så vakkert du har det altså!!!! Må jo være som en drøm hos deg :)

Fin gave du hadde fått også.

Anonym sa...

Heisann!

Eg visast som "anonym"da eg ikkje har blogg,men namnet mitt er Randi... Men eg håper at det er godtatt at eg kan få legge igjen ein kommentar her;)

Eg må få sakt at du må ha Norges finaste blogg!!!Eg er inne her og ser/les kvar dag,ivertfall ser,vert aldri lei av og sjå på dine bilder,og det er lærerikt også;)! Der er vansklegt å kommentere eit og eit bilde her for ALT er like flott.Du er ei kjempe flink dame!!! Og eg trur på at du kjem til å klare og halde det ryddigt og reint i kjellarstua di/dokkers:)Og fint vart det,med og uten teppe:-)
" Sjåast " ;)
Ha ei fin natt!

Jema Rose sa...

Åååh...det blev ju helt LJUVLIGT!!!

Vackra gåvor du fick av Hulda, så otroligt snällt av henne..!

: )

KRAM, Jenny

<3

Viola sa...

Hejsan, så fint du har det hemme hos dig. Härligt och ljust för barnen och leka eller hur med den vita underbara färgen. Förstår att dom inte får äta spagetti där nere. Så månge fina bilder du visar idag, har tittat flera gånger och bara njutit. Nu är det dags för sängen, Sov Gott, kram Viola

Synnøve sa...

Nyyydelig!! Me låååvs den tapeten altså, hadde tatt den med tomatsausflekker også jeg...! Sukk ;) Liker så godt den lille slagbenken og bordet foran også! Og et slikt rom går det nok helt fint å ha masse barn som svinger seg i, så lenge alt er avtag- og vaskbart ;) God natt til deg! Klem :)

Emmeline sa...

Jeg må jo bare smile**** FOR EN DRØM... For et nyyyydelig rom, med de søteste og vakreste detaljer??

Hvert bilde er jo bare en fryd alene, og så kommer det bilde etter bilde...Lekkert og lekkert.

Jeg skjønner heller ikke hvordan du kan klare å holde det så lyst lekkert og tandert med unger svingene rundt her--men skjønner jo at du får det til.
(IMPONERENDE!!!) Lekker lampe og UTROLIG skjønt det bildet av jenten på veggen. Er det en tapet eller er det en av dine jenter?? Må sjekke nøyere....

Ha en god natt Lisbeth:) SEE U!

Kjeruben sa...

WOW.....!!!! Har ikkje nok ord... her var det så masse nyyyyydelig! Har susa rundt på bloggen din i timesvis, og tenker rett og slett eg flyttar inn for ei stund! Så hører du det knasar i eit hjørne er det berre eg som undersøker nok eit vakkert bilde ;-)

Elzie sa...

Verkligen ett ljust och trevligt rum att sitta och spela tv-spel i. Och varför ska sådana rum vara mörka eller inredda på ett tråkigare sätt??
Ljuvlig gåva du fått.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Sulvis sa...

Oi oi oi, denne bloggen hadde jeg ikke sett før jeg tilfeldigvis havnet innom nå, men WOW for noen sider! Den er herved bokmerket, og jeg skal titte innom ofte, for man blir jo riktig så glad til sinns av de nydelige bildene du har lagt ut!

MOLLY sa...

Summer palace var akkurat det jeg trengte å hvile øynene på tidlig morgen:)
Nydelig Lisbeth, og tenker at nabobarna er storfornøyd å komme på besøk her;) Verre med foreldrene kanskje som får høre hvor fint det er hos naboen....hehehe;)
Liker den sofaen der sååååå godt!!!

Nydelig gave fra Hulda, og flotte ting, heldiggrisen du!!!!!
Kos deg idag, her er det strååååålende sol, og VINDTSTILLE...hihi;)

MOLLY sa...

Der så jeg at det var en prinsesse du kjenner på bildet;) Kjempetøft bilde og antrekk!!!

Kerstin sa...

For noen bilder Lisbeth! Du har et så gjennom ført lekkert hjem at jeg blir målløs jeg. Alle detaljene dine=)
NYDELIG!

Klem

Kari sa...

Ohhhhh...
For et fantastisk nydelig rom !!! Blir helt stum her...
Alt er jo bare lekkert...
Heldige de jentene som kan være her :)
Jeg blir aldri lei av å se på alle dine vakre bilder :)

Ha en herlig dag

MOLLY sa...

Ja, er ikke det merkelig????? Vi har alltid prioritert vårt soverom sist, og minst!!!! Men denne gangen er det jammen vår tur og få et skikkelig soverom, med garderobe, bad, og plass!!! jeg sa det 10 år er lang nok tid å vente på det synes jeg...hehe:) Mannen har allerede planene klare og skal ta vekk hele taket, du skjønner 3 meter takhøyde er ikke nok...hehe. Nå vil han ha 6 meter, og få frem bjelker, og den knalltøffe takkonstruksjonen som er på loftet...Mmmmm, tror nok jeg er enog at det kan bli fint og luftig, og med en aldri så liten engelsk peis, Lysekrone selvsagt, og et sminkebord, må bare finne sminken først, har ikke sett den på laaaaange tider...hihi:)
Nå jeg på trappen å få i meg viktig kaffe;) Nytt innlegg litt senere, og ta tak i Loftstuen, jeg vil se bilder til helgen...hahaha:)

LISBETH---<-@ sa...

Hei Randi! Tusen takk for hyggelig kommentar! Selvfølgelig er det godkjent, så utrolig hyggelig med gode ord "utenfra" !

Det er ikke noe "lukket" klubb dette her, selv om jeg selv følte det slik da jeg besøkte blogger og ikke hadde blogg selv.

Men slik er det altså ikke, man behøver ikke egen blogg for å kommentere om man føler at man har noe på hjertet, har spørsmål osv.

Du er hjertlig velkommen til å legge igjen en hilsen,
...det samme til alle dere andre som kvir dere for å skrive noen ord, ingenting å grue seg for, jeg setter stor pris på en hilsen!
Ha en flott dag!

Kerstin sa...

For en herlig, lys fin plass du har fått laget som tv stue. Ungene må jo elske et slikt sted. Det er så praktisk å kunne ha et eget sted hvor de kan være og spille spill, se på tv o.l. Vi holder på å fikse opp "loftet" vårt. Jeg skal fortsatt ha scrappeplassen min der, men her skal vi også ha TV, spill, gode plasser som ungene kan ha sine venner på besøk :) Gleder meg!
Ha en fin dag!
Kerstin

Anitas hus sa...

Så lekkert du har fått det i tv stuen til barna. Det er så deilig for ungene å ha ett slikt rom å samles på, særlig når de blir ungdommer. Da vet man hvor de er og de slipper å reke ute, uten å ha noe sted de kan være.

Det kan være en utfordring og holde det hvitt og pent med barn, men det ser ut til at du klarer den jobben fint;)
Helt nydelig hos deg!

Ha en fin dag!
Klem:O)

Hulda sa...

Så flott du har fått det! Virkelig herlige møbler. :) Det er så artig å kunne variere litt i blant. Koselig at du ble så glad for tingene jeg sendte. :)

Randi sa...

Ahh....for en drøm og stigen inn i bildene dine. Lyst, sart og vakkert...for ikke å snakke om hvor rent, ryddig og orden du har. Nydelig som alltid.
Så heldig som du er da...det var litt av en flott pakke.

Ha en koselig dag i ditt drømme hjem..:-)
Klem

Magny sa...

åååh så nydelig her... selve dronningen kunne flyttet inn...

lekkert fra knott til
(lyse)kroner...

heldig du også som fikk gave fra Hulda,- nydelige saker ho lager,-og tenk at ho bare deler ut...
skiltet er vakkert også~'~'
en sånn gave gLEDER...
~klem og fin dag,-
har fått lampeutfordringen fra Liven...

rosenfröjd sa...

jag bara njuter av vackra bilder. SÅ fint du har det.

Kram/
¨M¨

ENGEL sa...

herlige bilder!du har et flott hjem til stor INSPIRASJON!ha ei god hælg!

liven sa...

Hei!!
Her var det lekkert......
Ser og ser på disse bildene dine jeg:O)
Snart ferdig med loftstuen/ jenterommet nå og synest det blir bra!!
Må innom og kikke hos deg så får jeg inspirasjon:O)
Du er så flink med pyntingen:O)
Så fine ting du har fått fra Hulda.....lager hun disse velkommen skiltene også??
Vet et sted det hadde passet nå!!

Ha en fin kveld Lisbeth:O)

Tone sa...

Så fine bilder!
Nyt dagene - jeg har også akkurat malt stua - og det er deilig å få lyse og trivelige rom -en skulle bare hatt utrolig mye penger å kjøpe masse stæsj for, - feks en sånn frihetsgudinnemadonna som du har - har jo sett den flere ganger -men den er jo så sjarmerende!
'Det er mye man kan kjøpe som kan se ut som noe annet...sjøl malte jeg "Kvitebjørn KongValemon" på et hjørneskap vi har på hytta -. det ble egentlig veldig fint - helt til min mann ved nærmere ettersyn mente at jenta på bjørneryggen minner om Målfrid i "Carl&co"... Da var liksom min bonderomantikk for det bildet over kan man si.
Ha en flott kveld i huset med sjel!
Tone

Gammalt & nytt sa...

Titta in till mig för där finns nått till dig.
Kram Irene

Sussen sa...

Her var det masse inspirasjon og finne! Tror aldri jeg klarer å få det så gjennomført her hos meg... Men artig å se at det faktisk går ann! Fikk litt dårlig samvittighet angående hagen, jeg har nemlig ikke antydning til grønne fingre... Hagen er blitt ganske forsømt stakkars, men jeg er villig til å lære!
Ha en strålende avslutning på sommeren.
Klemmer, Sussen
P.S. Takk så mye for hyggelig kommentar hos meg;.)

muskattogkardemomme sa...

Go kveld i stua,ååå så mange nydelige bilder!Og så det av prinsessen som svinger seg,er det din lille prinsesse?Veldig skjønn i alle fall!
Alltid stas å se inn i bloggeverden din!Nattinatt.

Heidi sa...

ååå, for noen herlige bilder og så vakkert hjem du har med mange flotte detaljer.
Sukk..., jeg får drømme videre

:-)

LantlivsAnette sa...

Åhhh vilka underbara bilder , du har det så fint i varje vrå..
Och vilken fin gåva du har fått..
Ha det så bra nu vännen,jag åker till Stockholm över helgen , det är ju mässa !
Kram Anette

MOLLY sa...

Jeg kvier meg iallefall ikke for å skrive noen ord, og sliter heller med å avslutte...hahahaha:)
Måtte innom for å sjekke ståa, og ønske hele familien Lisbeth en strålende helg!!! her er blomsterløk tipset tatt til etterretning, og noe skal få komme i jorda nå i år...juhhu;) Ellers ser jeg at jeg må sjekke utBAMBI, for det fikk jeg aldri med meg...hmmmm:) Her skin sola, og det har jeg hørt rykter om at den gjør hos dere også, så da er jo alt i skjønneste orden...hihi:)

MOLLY sa...

Ler, så tårene triller, og ser nesten ikke skjermen...hahahahahaha:) den elgen så jeg også for meg sjanglende bortover GATA, med lysekronen på halv åtte, og lyseblå sløyfe rundt halsen....hahahahahahahahahahaha, og tett etterfulgt av meg med plommetreet under armen...hahahahaha
Ja, da skal du se lokalbefolkningen våkner til liv....hehehehe

Grip dagen sa...

Jeg er visst litt forvirra idag.
Hvorfor?
Ute er det sol og varmt. Jeg skal på hytta og spise reker og bade. Men først må jeg male bestillte skilt. "Velkommen" og "Gledelig jul"... Eh...

Så leser jeg på bloggen din. Sommerblomster av mange slag og et tips om Bambi. Der er det jul igjen. Med røde ruter, Noel på peisen og Rudolf...

En kan vel bli tussete av mindre...
I tillegg har vi hatt besøk av 6 kyr og 3 sauer her. Ved slikt syn i et byggefelt, kan en jo bli redd for at det er noe galt i hodet? Ser andre det samme som meg?!

Jeg vurderer å legge meg og ta en time-out. Kanskje frem til jul...?

Spar på sommerblomstene dine du, og ha ei flott helg!
Klem Marit

Lilla Blanka sa...

Hej Lisbeth!

Åh du visar så många vackra bilder att jag blir alldeles glad..sååå mycket fint!

Jättefin gåva av Hulda också..tycker det är så mysigt med sånna ljuspaket!

Kram och ha en jättefin helg! Hoppas solen skiner lika fint i Norge som den gör här i västra Sverige

Mia

Drømmen om en eplehage sa...

Den er så nydelig den tapeten din. Får lyst å pusse opp her hver gang jeg ser den... Må ikke si det til Eplekarten! fnis.

Hvitt og barn går kjempebra det. Har ikke angret ett sekund, men kattene har vert bnær ved å få en skotupp i baken noen ganger. De tørker seg ikke på bena før de kommer inn og Frøken fryd har en forkjærlighet for regnvær og jørme. Så det skal bli en festlig høst for min kritthvite Ektorp.... Kansje greit jeg skal begyne å jobe igjen nå da så ser jeg det ikke før til våren igjen. Ha, ha, ha!'


Ha en kanonfin helg!

Garden Angel sa...

Hei Lisbeth!
Det er jo bare så romantisk fint hos deg!!!
Beundre beundre:)
Også så søtt av Hulda å sende deg en sånn koselig pakke da!
Også må jeg jo si at jeg setter pris på å ha blitt savna også;)

Håper dere er litt bedre idag!
Dere får ha god bedring iallefall!
Slitsomt med sånn hangling...
Ha en fin dag!
Klem fra meg(",)

minishabby sa...

Hei Lisbeth!
Så koselig med hilsen fra deg. Du så vel at jeg allerede har lagt deg til lista mi:)
Håper ikke det gjør noe. Synes bloggen din er fantastisk , og må bare innom for å se hva annet spennende du legger ut.
Ja jeg har absolutt hørt om dette i Nepal. Forferdelige greier det. Men nå har de endelig fått hjertebarnet sitt, og da blir (forhåpentligvis) alle sorger glemt. Så heldig du er som skal være fadder. Har du funnet noen gave enda? Er nok ikke så lett å finne noe til en treåring, men du klarer nok å finne på noe, så kreativ som du er.
Fortell litt om dåpen seinere da. Er spent på hvordan det er med dåp for de litt eldre barna jeg. For det skjer jo oss også. Vi er godkjent for 0-2 år så jeg forbereder meg på det meste egentlig:)
Klem!

Hemma hos lilla mig sa...

Hej.
Vilken jättefin gåva du har fått:-)
Visst blir man så glad över gåvor.
Önskar dig en god helg.
Psst, det är utlottning nu i min blogg.
Kram

Enzie at World Market Portraits sa...

I have a little surprise for you at my blog. Please check it out!

Sublim Design sa...

Vad vacker takrona du har.Den lampan hade passat fint hos mig också,Ditt hem ser ju väldigt harmoniskt och lugt ut, trots barnen:)Såg att du hade(i ditt tidigare inlägg)gardiner i laura asley tyg.Jag har sytt 2 kuddar till sovrummet i samma tyg:)
Ha en riktigt trevlig helg
/S

Anette sa...

For en FANTASTISK blogg! Her er det som i en drøm å kikke ;) Bloggen din bugner over av flotte bilder og du er bare helt rå på interiør.

Jeg legger deg til på min favoritt-liste tvert, uten å engang spørre!

Ha en flott helg ;) Vi blogges!

Klem fra Anette

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Det var ett tag sen... Är allt bra? Vilka underbara bilder du visar. Ha en riktigt skön helg. Kram Pirre

Hemma på Landet sa...

Vad underbart fint.:-)
Kram Stina

MOLLY sa...

Ang reklamen til MCDonalds....eh, nei....vi har da enneå ikke montert parabolen som jeg har gjemt....hihi:) Blir ikke noe gjort her hvis tV'en kommer på plass....hehe, så det er kjempbra tricks;)
Uansett så måtte jeg innom for å ønske deg festlig lørdag, nå er jeg nyvasket og klar for helg....hahaha:) Kos dere!!!!!

MOLLY sa...

Ringer McDonalds sporenteks!!!!!!

Maria / Frøken Fryd sa...

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige....

WAU !!! Det er virkelig, VIRKELIG flot.

Klem Maria

Mia sa...

Heisann Lisbeth! Sååå vakkert og lekkert dette var da. Jeg har også helt sansen for den vakre tapeten, og hvite trekk er mer prakstiske enn mange tror, for de går jo, som du sier, i vaskemaskinene med jevne mellomrom. Etter å ha fått to kattunger i hus i sommer merker jeg at trekkene må vaskes oftere enn før... men de kommer alltid like rene og hvite ut av maskinene igjen....

Koselig at du utfordret meg til å vise favorittlampe, og det skal jeg gjøre i neste innlegg. Det har bare vært lite blogging på meg i det siste... det "vanlige" livet har liksom kommet i veien for denne aktiviteten. Mewn jeg håper det skal bli andre boller fra nå av...

Landliv sa...

Så vakre bilder... må signere de andre over her jeg! Klem

Anemone sa...

Jøss å min for noen lange innlegg du lager, koser meg virkelig cm for cm her inne hos deg...., så masse flott du har og så mye kreativt du finner på....

Nesten så en ikkke har lyst til å lage middag, men ommøblere og ordne litt i eget "reir" :-)))

Fin start på uka til deg, og vips nå så har vi fredag snart igjen.

chatrine sa...

Heisann!
Her kommer det et lite livstegn fra meg:)
Dagene suser avgårde, å hos meg er det høst! Regnet pøser ned, så da passer det perfekt å sitte å blogge litt:)
Fantastisk flotte bilder av ditt vakre hus! Hærligheten så fint du har det!

Ønsker deg en kjempefin søndagskveld!
Klem fra chatrine:)

Anja-Elin sa...

Så kjempeflotte bilder du har tatt! :) Synest den lampeskjermen med eit tre, var artig :) Og eit nydelig speil.. *smile* Alltid fint med speil.. ;)

Godklem :)

Kerstin sa...

HeisaN=)

Det ligger noe til deg inne hos meg=)
Klem=)