05.08.2008

COLETTE

Med en skål full av plommer sitter jeg her i Hardanger og lurer på hva som gjør at noen bilder setter seg på netthinnen uten at jeg vet hvor jeg så de første gang ei heller hva de i utgangspunktet skulle formidle. Som denne reklametegningen fra 1897 av T. A. Steinlen. Her kan du se flere av hans arbeider.Kjente du igjen noen du og ? Motivet har alltid fascinert meg, men hvor langt tilbake er "alltid"? Jeg aner jo ikke hvor gammel jeg var da jeg så posteren første gang eller som sagt hvor jeg så den. Men like fullt nikker jeg gjenkjennende og ja, jovisst den tegningen er kjent... men hva er det for en tegning?Koppen med motivet snek seg ned i handlekurven pga hva ? Reklamens makt.... Den er vi nok alle kjent med. Påvirkning enten man vil eller ikke. Vi som interiørbloggere reklamerer villig vekk for diverse produkter og ikke minst interiørblader uten å få så mye som en prosent på varer noe sted. Om vi skulle fått vederlag for reklamen ville markedsføringsloven tredd i kraft, den er kanskje tredd i kraft lenge før forresten. Altså, om man reklamere mot betaling skal det skrives at man reklamerer. Det skal stå skrevet svart på hvitt.
Anyway, personlig unngår jeg så godt jeg kan å nevne navn på f.eks nettbutikker, det blir aldri helt rettferdig da mange av bloggerne driver nettbutikker, omtalen ville aldri blitt rettferdig fordelt. "Pakke fra Dill" og "Pakke fra Dall" blir never ever en bloggeoverskrift hos meg.
Men hva betyr vi og hvor går veien videre. Selv blogger jeg vel egentlig i vei, babler er kanskje rettere å si, uten mål og mening. Håper selvfølgelig at jeg kan inspirere noen, men ellers er det vel så gøy å lese blogger som å blogge selv. Synes det er artig å fotografere , kanskje jeg skulle valgt å blogge om dyr i stedet for interiør ...hadde det ikke vært for at dyr er så himla vanskelig å fotografere hadde det vel gått den veien ;o) Det er lett å se at mange legger mye arbeid ned i bloggen sin, det lyser av kreativitet og pågangslyst. Det er feks utrolig mye et norgesglass kan brukes til. Oppbevaring av klesklyper, kakeformer, blonder og annet dill dall. Og har en et lokk til overs , gjør som jeg husker mormor gjorde, bruk det som sepeskål. Men altså de fleste blogger kun fordi det er gøy og ikke pga at det skal selges et bestemt antall eksemplarer for uken. Men hvor er de norske interiørbladene og i det hele tatt resten av interiørbransjen? (nå snakker jeg ikke om nettbutikker, for de er her inne , til inspirasjon og glede. ) Er "trendforskerene" fra bladene et sted der ute, leser bloggene og deretter tar med seg ideene tilbake til sine redaksjoner ( for det har jeg nemlig lurt på noen ganger....) eller er det vi som leser bladene og tar deres ideer med oss til Blogglandia? Vet de at vi eksisterer? HVEM DIGGER HVEM og hvem bestemmer trendene? Hadde vært artig med noen synspunkter på emnet. ......
Tilbake til melkereklamen fra 1897 . Piken på bildet er kunstnerens datter Colette. Hun smaker omsorgsfullt på melken for å forsikre seg om at den ikke er for varm før hun serverer den til familiens katter. Det er noe utrolig varmt over motivet som gjør at tegningen og nå koppen er meg inderlig kjær. Et reisebrev fra Hardanger uten plommebilder ..nope !.. .....her er bilder av dagens porsjon og jeg lover..; de er nydelige på smak! Gi meg styrke til å ikke spise hele treet.... iallefall det som henger på det..nam

29 kommentarer:

jorunnslilleverden sa...

En artig sak du tar opp der! Etterhvert blir det kanskje sånn at noen blir sponset av et interiørblad? Ikea har jo tydeligvis skjønt at det ligger et marked her ute, men tror kanskje ikke andre er så oppmerksomme på oss.
Kjempefin kopp forresten!!

liven sa...

så fin kopp du har:O)
Reklamens makt ja.......enten du vil eller ikke!!
Jeg lar meg hvertfall påvirke.......

Plommene er begynt å modne såvidt her hos meg. Opalplommer......
Smaker såå godt!! Er redd for at treet skal knekke sammen for det er så enormt mye!! Har drevet å plukket litt av ...........

Ha en fin kveld i Hardanger!!

tinemor sa...

Ja, jeg tenker litt som deg. Inspirerer vi andre....? Bir vi innspirert av blader og visa versa....?
Jeg selv fant bloggverden gjennom et blad der det ble nevnt, men har desv ikke sett noe mer verken i det bladet eller i andre i etterkant. Hadde jo vært gøy å lest mere om blogger og bloggverden andre steder også! Kanskje noen leser ditt innlegg i dag, og kan og vil gjøre noe med dette?!?
Reklamen´s makt er det jo noe som heter. Jeg husker godt disse bildene. Var så fasinert av den flotte damen i rød kjole med hatt. Hun var så vakker.
Misunner deg plommene. :-)
Går ikke an å dyrke dem her jeg bor... bu-hu
Kos deg videre! Og ha en flott dag

Viola sa...

Hejsan, vilket härligt inlägg, jag börjar bli riktigt bra på norska, jo nog påverkar reklamen oss!!!!Vilka härliga utebilder så vackra. Vill berätta att jag äntligen lyckats med att göra en lista med mina favoritbloggar. Där finns du givetvis med med din underbara blogg, Stor kram från Viola

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Her var det mye tankevirksomhet rundt deilige og fristende plommespising. Jeg tenker at interiørbladene og bloggerne inspirires av hverandre. Om den ene parten har størst påvirkning, innbiller jeg meg at det er vi bloggere som blir mest påvirket. Man ser jo bare hvordan den franske stilen har inspirert mange av oss, og bøkene om de franske fornemmelser er nok ganske tunge trendsettere. Men det flyter jo så mange flotte ideer oss bloggere immellom også, det er rene fryden å se. Og din blogg er er av de som jeg kjenner jeg blir godt inspirert av. Derfor Lisbeth, sender jeg deg hele to awarder! Ta en kikk innom meg da vel, og se hva du får. Kos deg i Hardanger!!! Klem fra Trine

Anita sa...

Utrolig hvor stor bloggverdnen er og hvor lett vi lar oss påvirke, iallefall jeg;o) Selvfølgelig er det lurt av IKEa og invitere kjente bloggere! Super duper reklame for de! Og så og si gratis!! Kjempefine bilder du viser denne gange også!! I love!! Kos deg i Hardanger med dine plommer:O)

MOLLY sa...

Å det bildet er så fint:) Jeg solgte noen matbokser med det motivet:) Koppene var bare superkule, du er så flink til å få tak i fine ting!!!

Over til blogg/blader...Synes vi i Norge er sååååååååå treg med alt, og ikke rart vi henger etter innen interiør og eksteriør. Folk troro jo at fordi det ramler ned kataloger med uplights og sorte skinnsofaer...(uten å tråkke noen på tærne), så tror jo nordmenn at det er fint. Samme som med allværsjakke?!?!?!? Vi skal ha det alle andre har, selv om det er dritstygt! Alt trenger jo ikke være praktisk fordi om vi bord langt nord på kartet. Men problemet er at får vi ikke tilbudet og variasjon, så kan vi heller ikke kjøpe det...Samme med blogger og inspirasjon. I Sverige ligger de jo langt foran oss, når det gjelder å opplyse å bruke de kanalene som er aktuelle anno 2008. Forstår ikke at ikke flere magasiner og aviser fanger det opp. Men det kommer vel når det er noe negativt. Janteloven må jo regjere.
Jeg har aldri fulgt trender, og har nettopp sortert alle interiørbladene mine tilbake til 2001, på dato og årgang. Fordi jeg finner masse isnpirasjon i gamle blader også. Jeg tror at det er litt synd at vi i Norge ikke har mer mangfold, men må følge alle andre. Derfor ble jeg så glad når du dukket opp, fordi du representerte noe annerledes, og med særpreg!!! Jeg elsker alt som er annerledes, så når alt blir som hos naboen, eller alle andre blogger så blir det litt kjedelig. Men de som klarer å sette sitt eget lille preg på ting inspirerer meg mass, selv om det kanskje ikke er slik jeg har det selv. Nå er jeg jo veldig glad i din stil, men liker mye...
Så jeg sier JA til mangfold, og variasjon, og interiør med sjel og personlighet, og det synes jeg kanskje de norske interiørmagasinene er utrolig dårlig på....(iiiik, sa jeg det høyt??) Det er det samme som går igjen, og igjen, fordi de skal spare utgifter, kjøper gjerne reportasjer fra utlandet, og vips så har vi sett det før, gjerne for to år siden, i et utenlandsk magasin, eller sbensk. Jeg mener at skal de vise særpregete interiør, må de koste på seg kostnaden, med å reise litt utenfor Oslo. det finnes sikkert masse flott i Nord Norge f.eks.
Derfor må jeg ha utenlandse blader, mens de norske blir bare for å følge med hva som skjer i Norge. Så hvis bladene hadde brukt litt tid på nettet, så kunne vi fått bedre kvalitet på lesestoffet, for pr, dags dato er det mer inspirasjon blant blogger enn i Norske blader! Nei, vi snu oss mot svneskene og lære av Dem. De har tross alt IKEA, og H&M, og skjønt hvilken verdi bloggere har... hva har vi?? Bohus og Cubus...juhuu;)
Ja, da fikk vi jammen sagt litt idag også....skulle hatt noen plommer å stappet i kjeften nå, så hadde jeg tidd stille hehe...
Men du ispirer, so keep up the good work;)
Sånn nå kan du ta deg en plomme, du skal jammen få spist noen til den 18 altså;)

MOLLY sa...

Ellers hadde jeg S i grammatikk og rettskriving på skolen, men hadde kanskje ikke så hastverk der...hahaha;) Forferdelig VANSKELIG Å STAVE!!!!

Min verden sa...

Så deilige plommer. Vi har ingen i år. Alle blomstene frøys. Koppen og alt er fint. Det jeg vil snakke mest om akkurat nå er at den dagen jeg oppdaget bloggene (bl.a. din og Trines hus/hage, Hulda - jeg tror dere var de aller første) trodde jeg at jeg hadde fått en "åpenbaring". Jeg ble virkelig satt ut av at det var så mange som likte så like ting som meg. Jeg sier bare hurra for bloggdamene! og takk for at dere finnes. Jeg er ikke så flink som mange, men jeg har stor glede av skravlinga (andres og min). Koser meg rett og slett. Klem Hanne

Kerstin sa...

Herlig innelgg Elisabeth:O=)
Mange viktige ting du tar opp , eller er ikke de så viktige??
Jeg blir iallefall inspirert av andre bloggere, absolutt! Håper også at andre kan bli litt inspirert av meg. Jeg har også set at svenske blader fremhver en ny blogg hver gang og tenkt at det hadde jo vært koselig hos oss også:=)
Jeg blogger om hund også. Jeg er hundeinstruktør. Vi trener etter prinsippene innen læringspsykologien. Den går ut på å fokusere på det positive og belønne dette. Så til poenget mitt. I min hundeblogg finnes ikke en snev av den postive tilbake meldingen som finnes i denne blogg verden. Dette har jeg virkelig tenkt masse på. For her i denne verden blir man overøst med positive og glade mennesker hver dag. Og det er iallefall min drivkraft videre med denne bloggen.

Herlige bilder og herlig blogg du har. og du skal vite at du gir meg masse ideer og inspirasjon. Og din blogg var faktisk den første jeg var innom og kikket på. Utrolig glad for at du blogger, så fortsett med det :O=)
Klem Kerstin

Hulda sa...

Dette har jeg også tenkt på flere ganger. Lantliv, spesielt, syns jeg ligner på en fin interiørblogg, bare at den er i papirformat. ;) Det tas opp så mange lignende ting, som vi tar opp selv, her på bloggen. :)
Hvem som er trendsetterne kan man jo lure på. Litt fra hver kant, tror jeg.

Det motivet er nydelig, så koselig at du har det på den fine koppen.

Janneke sa...

Hi lisbeth,
How nice to see you're using the lit of the Norge glass-jar as a soapdish ! You know 2 weeks ago i bought such a Norge glass-jar in a second-hand shop in Sogndal. I am so pleased with it... it will be on my blog soon.
Greetings, Janneke

MiaMaria sa...

Hejsan!!!!!

Men så läckra bilder du visar....

Visst faller vi för reklam.....

Och tänk på alla vackra bloggar
som visar så mycket vackra ting som just de köpt, vilken reklam blir det inte för just den butiken.....även om det inte ligger någon tanke bakom det hela....

Ha det så härligt i Hardanger och ät en massa goa plommon...

MiaMaria

Hemma hos lilla mig sa...

Hej!
Vilken otroligt vacker kopp du visar. Just love it!
Mmm, nog blir man påverkad av reklam:-)
Du visar så många vackra bilder idag som alla dagar..
Ha, det så gott.
Kram

MOLLY sa...

Du får rive deg løs fra plommespisingen, og komme inn til meg en kjapp tur:)

Synnøve sa...

Sukk, så flotte bilder! Fikk vann i munnen av de plommene der altså, æsj, dumt at ikke vi har plommetre i hagen...

MEN, må si det er et interessant tema du tar opp der altså :) Da jeg fikk invitasjon fra ikea, var jeg ikke i tvil om hvilke grunner de har som ligger bak en slik invitt, nettopp det at de har sett verdien av interiørbloggene! De inviterer bloggere til lansering av katalogen, og bloggerne kommer hjem og skriver kanskje om nyheter, og ting de likte etc. Ergo; gratisreklame for ikea! (Jeg fikk ikke anledning til å dra selv, og det var jo synd, hadde jo blitt rene bloggetreffet der, hihi) Men, ser ikke noe problem i det, det er jo åpenlyst og man gir litt og tar litt :) Interiørbladene er litt tregere ja, der kan de nok lære litt av svenskene... Jeg får mest ut av utenlandske blader. Mange av reportasjene jeg ser i f.eks Boligpluss har jeg allerede sett for et år eller to siden i svenske blader, og da føler jeg litt at jeg kaster bort pengene på "oppgulp"... Mye mer gratis inspirasjon på bloggene her inne...!! Men ser at Vakre hjem gir to abonnementer til Beste bilde-konkurransene på Nib nå, det er jo bra :)

Tiril sa...

Det ligger en award til deg hos meg

Jema Rose sa...

Tack för din kommentar, blir alltid så glad när du tittar in på min blogg!

: )

Hoppas att du får en fortsatt trevlig vecka!

Kram, Jenny

<3

Guldkant På Livet sa...

Hej Lisbeth, du visar alltid såna vackra foton på din otroligt fina ting och hem! Vilken fin kopp, den bilden känner jag väl igen, men jag som trodde den lilla tjejen hade tagit katternas mjölk när hon i själva verket bara känner efter om den inte är för varm!

Du ska blogga om inredning. Det brinner du för vilket bilderna skavllrar om! Din blogg är en njutning!

Ja, märkligt hur allt blivit, att det är en sådan trend med just inredning, kanske det är det hektiska liv vi numera lever som gör det, folk vill göra mysigt hemma, hemmet är A & O, stället där vi laddar batterierna..Jag tror att vi dessutom skapar "bloggtrender" här OCH att faktiskt tidningarna hakar på dessa trender i bland och givetvis vice versa! Vi påverkas lika mycket av dem som numera de av oss! Bloggvärlden har blivit så STOR! Och självklart, många som har hem som varit i tidningar med sina hem och nästan alla som har butiker har numera bloggar så det ligger väl i tiden.... vi hoppas på ännu en härlig blogghöst och vinter, eller hur!? Sånt otroligt vackert foto med tvålen och vilka fina skålar med plommon!!! Du är expert! Mari.

Elzie sa...

Det är härligt med de gamla affischerna. Och att det finns på porslin nu också.
Plommon ja! Vi har ett plommonträd och det blir aldrig någon reda med frukten på det. Det är så tråkigt för jag älskar plommon.
Hoppas du har det bra där i Hardanger.
Kram Elzie

MOLLY sa...

HAHAHAHA, jeg ler meg ihjel av de kommentarene dine, og så for meg selv bærende på et plommetre over Hardangervidda, i fire meter snø...hahaha. Ja, man skal være forsiktig med hva man øsnker seg...hehe:)

Men vi har sittet og ledd, og tenkt, ja så står vi der da med flyttelasset og tenker hmmmmm, ja det var jammen et lurt kjøp...hahaha;) Neida vi har forberedt oss på at det er mye verre og mer jobb enn vi tror, i forhold til all info vi har lest og fått, MEN ingenting er umulig som mannen sier. ALT kan fikses, og så lenge vi ikke er redd for å jobbe, ja så da går det så greit;)

Tre barn, og hus i sjøen, det kan man jo få nakkeprolaps av...iiiiik!
Hold på nakken og barna:)

Morfar sa...

Lisbeth & lt; siger ganske rikgtig at vi reklamerer for bladene, men detter er også "engangskjøring" da bladene ikke gir noget tilbake. Ja!! annerledes i Sverige, men Tine og Lisbeth! Det er da klart bladene er bange for konkurranse, og derfor er Norge langt bagud i forhold til f. eks. DK med hensyn til shabby chick. Alt det naturlige som vi alle kan lide.
Nei, Lisbeth er ikke gamel. Morfar er 67 og full av glede over smukke ting - inklusiv min kjære jente - og det giver hverdagen et innhold der neppe kan beskrives. Her vil jeg spesielt fremhæve den gode ånd og stemning på blogsiderne - høflige, kjærlige, ja, ligefrem en unskyldning har jeg lest!!! Ikke et ondt ord mellom pigerne (der trenger til flere menn på siden-gerne med romantisk stil). Ta den !!!
Nei, Tine og Lisbeth - det disse blade trenger til - er konkurranse fra vår blogverden - der ikke kun tenker på profitt, men også gir råd og hjelp på mange måder !!! Der trenges til at være konkurranse mod bladene med en folder fra blogverden der skal informere om den hærlige stemning der gratis kan taes ned med computeren. Det er temmelig enkelt at finansiere sådan en folder da mange interiørforretninger hellere enn gerne betaler et beløp for at annonsere i vårt blad (folder). Man går simpelthen til et mindre trykkeri å får et tilbud i et mindre opplag. Derefter sender pigerne billeder og råd til "redaktøren". Den kan blive delt uddelt bladkiosker, ineriørforrætninger osv.
Måske var dette en ide til et oppleg?

MOLLY sa...

Kjapt innom for å ønske deg en heidundrandes helg!!!! Mått plommespisingen nå uante høyder...hehe. Mannen her holdt på å le seg skvett ihjel med tanken og ideen om at huset kom som byggesett i posten...hahaha:)
Nå er siste innspurt av pakking, og jeg har overhodet IKKE tid å blogge!!!

Galleri Hönshuset sa...

Oh jag bara älskar den bilden du har på din kopp... Jag har samma bild av papper, fastklistrad på en stor glasburk! Härliga bilder igen. Ha det gott. Kram Pirre

Monica sa...

Nydelig kopp:)

Jeg er ivrig leser av interiør- og hageblader, men etter at jeg oppdaget bloggverdenen må jeg si at jeg henter mer inspirasjon der. Utrolig mange flotte blogger med vakre bilder og gode ideer! Fotointeressen har økt, og jeg har fått øynene opp for gjenbruk:D

Tror nok at norske blader kommer etter. Rom 123 nevner f.eks. blogger i hver utgave (tror det var det bladet i alle fall...)

hvorfor ikke... sa...

Gjett om jeg husker piken med kattene...den er bare sååå fin!

Interessant tema du tar opp. Klart interiørbloggene har stor reklameverdi! produsenter som er litt lure bør følge nøye med i blogglandia...da hadde f.eks Kellog`s kunnet ha forutsett at skålene de har kommet med ville bli en suksess...det ville selv jeg som ikke er interiørblogger kunne sagt på fohånd, det, hehe!
De kommer nok luskende etterhvert...
Jeg syntes faktisk Ikea bør takke bloggdamene - og ikke omvendt, skulle bare mangle at de ikke spanderte litt...det er uansett effektiv og billig reklame.

Morsomt med sånne refleksjonsinnlegg også. Veldig bra, Lisbeth!
Ha en flott helg.
Smil Torunn

Maria / Frøken Fryd sa...

Jeg tænker at vi blir inspirert af hinanden i bloggenes verden. Men mener dermed ikke at vi ubetinget kopierer hinanden, vi kan derimod nemmere videreudvikle ideer og få respons.
Bloggene er guld værd synes jeg. Intet interiørmagasin kan hamle op med en håndfuld blogger. Jeg kan lide når tingene er levende, og det kan af og til knibe i et magasin. Ikke at jeg ikke læser bladende, for det gør jeg, og det elsker jeg også, hi hi.

Der findes flere danske magasiner som jeg synes er utrolig gode. Blandt andet "Boligliv" er en stor favorit ved mig. Men jeg savner noget mere blog i Danmark. Jeg har søgt og ledt efter danske interiørblogge, og det er ret få jeg har fundet af dem. Ligeledes har jeg endnu aldrig set reklame for en blog i et dansk blad.
Håber det kommer efterhånden.

Og billedet med pige og katten. Jeg VED jeg har den liggende et sted. Husker min mor har købt det til mig på en rejse til frankrig på et tidspunkt. Måske jeg skulle finde det frem, og få hængt op. For smukt det er det.
Tillykke med koppen, forstår at du er glad for den :-)

Klem Maria

Emmeline sa...

Hei Lisbeth:)

Det er bare DEILIG når noen starter en debatt!!! ( og det var deilig --som vanlig å se på vidunderlige bilder---men det skal jeg heller komme tilbake til)

Først til debatten; Etter å ha vært med på en interressant tur til Oslo, der både fly og hotell var betalt av Ikea sitter jeg igjen med en god del refleksjoner over dette temaet.

Jeg ble nemlig så usikker på tanken bak interiørbloggernes inntog på Ikeas lanseringsfest. Hva ville de ha?? Gratis reklame??? Blest om Ikea??? --og hvordan ble vi plukket ut?

Vi ble geleidet rundt av ulike sjefer i løpet av de dagene vi var i Oslo, og felles for dem alle var at INGEN kunne fortelle hvordan vi var plukket ut. Hva var kriteriet? Ville de ha blogger spredt i forhold til geografi(Det var en forklaring som ble gitt, selv om vi slett ikke var spredt i det hele tatt. Tre fra Bergen, tre fra Oslo og ellers Stavanger og Røros)

Ville de ha blogger som var varierte i forhold til stil? Ville de ha blogger som hadde mange lesere? Ville de ha en blanding av rutinerte bloggere/nye bloggere??

Det var en umulighet å finne svaret, og jeg tror jeg vet hvorfor. Ikea ønsker å være trendsettere...De ønsker å være tidlig med noe som kommer til å bety noe. Derfor hadde de invitert noen interiørbloggere fordi begrepet interiørbloggere er up and coming. Det kan hende jeg tar feil--men sånn tolket jeg det.

Men hva ville de med oss?
Nei, det tror jeg ikke de visste selv engang.
Hadde de vært modige så hadde IKEA tatt initiativet til en skikkelig debatt om HVA de ville med bloggerne, og de hadde vært lydhøre for HVA bloggerne ville med et sånt besøk. Debatten kunne de ha tatt i GOD TID før lanseringen. Vi fikk jo også beskjed om å holde invitasjonen hemmelig, så dermed var det jo umulig å få noen blest om åpningen før Ikeas egen sperrefrist var gått ut.
De kunne også fått MYE mer ut av dette bloggstuntet.... men da tror jeg nok at IKEA måtte ha hatt en mer gjennomtenkt og grundig plan for besøket vårt.

Vi gikk jo rundt med en trend og interiørsjef for IKEA som tittet på bildene fra stuene våre og kommenterte at ALT var likt..og det var jo slett ikke sant!
Hun var lykkelig for at det var kommet gule møbler ( var ikke vi? ) og gledet seg over nye skinntrekk til en av sofamodellene...
Da skjønte jeg at hun iallefall ikke ser på oss interiørbloggere som nytenkende og innovative, og de fleste av oss er jo ikke det heller?

For jeg tror nok at vi blir preget av interiørbladene som vi leser--og ikke minst; HVERANDRE!!
Men at vi er viktige og betyr noe; KLART DET! Alle kan ikke bli toppidrettsutøvere og alle blogger kan heller ikke bli profesjonelle blogger-- og det er akkurat det som gjør blogging så kjekt. Her er det mangfold og herlighet.

Prinsessa hadde en negativ kommentar på et av innleggene sine, og fikk svar fra en som følte seg såret! For meg sier det noe om at vi blir lest MYE nøyere enn vi tror!!!! Personlig har jeg jo lagt meg ut med hele fashion Norge etter Ikea turen, men det er greit så lenge resten av interiørriket fremdeles er mine venner;) Tror ikke jeg skal begynne en lang utgreiing om plommer og supersøte kopper her jeg, for da blir det ikke plass til flere kommentarer. GOD HELG:)

Ingunn sa...

Herlige bilder og herlig blogg du har. Du gir meg masse ideer og inspirasjon.

Stå på videre, og bra du vekker debatt. Bra innlegg fra Emmeline fra Norge over!!!

Klem ingunn