26.06.2011

WHAT A WONDERFUL WORLD

Se hvilken skjønning som har bodd i fuglehuset i noen uker! Der har den bodd sammen med hele 7 søsken, utrolig at så mange har delt et rom uten at det ble husbråk. :) I alle fall var det veldig kjekt at jeg var hjemme, og dermed fikk fotografert da søskenflokken fløy ut i den store, vide verden.

Førstemann som forlot kassen. Vet ikke om den tenkte" What a wonderful world", håper det - det første den så var jo min hage:)
Alle ungene lever i beste velgående, jeg ser de i hagen titt og ofte. Ellers i livet så jobber jeg videre i sommerhuset. Nå prøver jeg å få orden på noe som skal bli et stort bed ved inngangspartiet. Dette her: 

Før var dette en liten gressplen, til ingen nytte. Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg har spadd opp bedet for hånd, for det gjorde en minigraver for meg. *takk og pris Det som jeg tror blir utfordringen er de gamle syrintrærne. De drikker temmelig mye vann, og selv om det over tid regner hunder og katter, er kun det øverste laget av jorden fuktig. Graver jeg 4 cm ned er jorden tørr som hvetemel. Hm.

Jeg vet ikke hvor gammelt bildet over her er, tatt en gang på 50-tallet, kanskje før?! Syrinene er i alle fall riktig så gamle. Anyways, jeg tenker at dette blir et ekte prøve-og-feile-prosjekt, men jeg må da få skikk på bedet til slutt? Jeg får spe på med noen sommerblomster i år, staudene bruker en stund på å ta seg opp, så de blir uansett ikke et vakkert syn før neste år. 

 Neida, det går ikke kun i jobbing, jeg finner en plass i solen stadig vekk, når den viser seg , vel og merke. Ha det godt, vi blogges ved. Klem fra meg!

13 kommentarer:

Naturally Carol sa...

What kind of bird is he? He is so cute. Is he native to Norway?

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

It is a blue tit, Carol. A common European garden bird. They love a plant lice or 100 for dinner - hip horray!

Hilde sa...

Så nydelig bilde av leieboeren! Det er hyggelig med de små nøstene i hagen - kjenner at lykken blir ekstra stor når de raider rosene for lus... Har ikke sprayet de i år, men har jevnlig besøk av småfugl som nyter de grønne små!
Syrin er ikke lett å få bort - skal den bort er det lurt med gravehjelp... Vi fjernet en for noen år siden, og det tok to dager, og til slutt dro vi den løs med tau og bil - arrrgh... Men nå er den borte - har ikke sett snurten av løpestilinger heller, så det var vel verd slitet!
Lykke til
Hilde

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så jättefina foton du tagit på fågelungarna, dom ser lite "nyvakna" ut. Det är så mysigt och höra deras glada kvitter, dom har det bra som får bo i din fina trädgård. Kommer bli en jättefin rabatt vid stugan, och en sån vacker syren. Dom ljusa rosa-lila är dom allra finaste.
Solig kram
AnnaMaria

Fågel Blå sa...

Åhh så fina foton du lyckats fånga!!!!
Underbara bilder!
Ha en fin söndag!
Klem Kathrine

Villblomsten sa...

Så heldig du var som fikk se når de "flyttet" :-)
Det bor eller bodde? noen i fuglekassen her også :-)
men så heldig som du var med bildene der , det er ikke jeg :-)
Ha en fin dag :-)

sigrid sa...

Så nydeleg!
og den syrinen må du no ta vare på
:-)

No skin sola, ut å ete frukost- HURRA

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Jada, skal ta vare på syrinen, men den må reduseres litt, og jeg må få bort alle løpeskuddene. Bekymringen går ut på at den kommer til å "stjele" alt vannet som havner i bedet, og at jeg derfor må finne hardføre stauder som tar til takke med de få dråpene som blir igjen:)

Beate sa...

skjønne pippen!!!

ønsker deg en herlig søndag

klem beate

Romantiska Hem sa...

SSÅÅÅ FINT!

Monica sa...

Hei på deg.
Så skjønne leieboere :) Nydelige bilder du har tatt.

Ønsker deg en riktig fin ny uke.

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ så søt den var da... jammen har du klart å ta skikkelig flotte bilder av den..

og dere har virkelig et drømme sted..

kos deg med hagen

klem O=)

Elzie sa...

Åh så söta. Där jag bodde förr hade vi starar i en holk precis utanför köksfönstret. Det var så kul att se dom hänga i öppningen när mamma och pappa var och hämtade mat.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie