05.09.2010

SOMMER I SJELEN

Her om dagen var jeg på full fart inn i høstmodus. Det var huskaldt om kveldene og jeg kjente behovet for høstkos, type fyr i vedovnen og stearinlys. Derfor dro jeg opp en godstol fra boden, kun fordi den er litt høstlig av seg. Den ble utstyrt med saueskinn og lunt teppe. Katten fant veien selv.

 Det var jammen på tide med høst i heimen, folk har tross alt mast om høsten i flere uker. 
Mens kreti og pleti har tilbedt høsten i august? har jeg skrapt med beina i bakken som en illsint okse og protestert vilt og uhemmet.

 Jeg vil ikke gi slipp på sommeren, jeg vil beholde den lengst mulig og jeg har ingen, overhodet ingen romantiske tanker om høsten. Jeg klarer meg utmerket godt uten.
Så dere skjønner, at jeg kommer i høstmodus er regelrett et mirakel.


Jeg må liksom kjenne etter om det er høstmodus jeg er i, det kan jo tenkes at det er vårmodus. Hm, skeptisk! Foreløpig gidder jeg ikke gruble mer på årstider, for vet dere hva? Ute er det sommer! Det er september med sommervær og sommerklær, og da kan jeg ikke få det bedre:) God ny uke, folkens!

Vær som blomsterne, vend dit ansigt mod solen ~ K. Gibran

32 kommentarer:

Nooria sa...

Jeg er helt enig med deg! La oss nyte sommeren så lenge det er mulig!

Den stolen så deilig ut... spesielt med lammeskinnet i. Jeg trenger en ny stol i stua ser jeg nå som jeg har ommøblert, så nå håper jeg bare det åpenbarer seg en for meg på et av høstens bruktmarkeder.

Ha en god uke!

Embla sa...

Hehe, kos deg med hva enn for årstid du vil - det kan vi jo bare bestemme oss for hver og en, kan vi ikke? :) Stolen ser deilig ut, jeg skulle gjerne hatt den å slange meg i! Men pus hadde nok holdt seg unna - hun er glad i ullpledd, men går omveier for ikke å trå i saueskinn ..! (?) Penny er uansett nydelig i stolen, da :)

Hulda sa...

Skikkelig flott den stolen din! Falt for den, ja. Nesten litt sommerhusaktig over den, synes jeg. Synes å ha sett en lignende i Falbys bok-hvis du har sett den. Du har det så flott hjemme, Lisbeth. :)

Anonym sa...

herlige bilder og jeg elsker den stolen.. siden du ikke skal bruke den kan jeg vel få låne den en stund?? med skinnet i ?? det er så kaldt her.. nå ja.. har alltid visst at jeg bodde på feil kant av kloden:)

fin sommer til deg;) klem

Anonym sa...

grattis med ny header.. det glemte jeg i selvmedlidenheten:))

Atelier Kari sa...

Ja la oss holde på sommeren så lenge vi kan! Fine dager og kanskje litt kalde netter, men saueskinn og vedfyring på kvelden og strekke seg mot sola om dagen gjør sommeren litt lengere. Fin uke til deg også!

Mitt hvite hus sa...

Denne helgen fikk man virkeig en smak av sommer...herlig...og jammen fortjente vi det også...

og det skal vare utover uken.. me like...


ønkser deg en fin uke lISBETH..

KLEMMER =)

Fågel Blå sa...

Åh vilka super mysiga bilder från ditt vackra hem!
Ha en fin dag!
kram Kathrine

Linda sa...

Helt enig! I dag er det strålende sol og jeg har tenkt å nyte sommeren i dag! Før vi vet ordet av det så kommer mørket og kulden og da er det godt å ha nytt solstrålene lengst mulig! Ha en fin dag!

Anonym sa...

Er så enig med deg Lisbeth ,la oss nyte sensommeren :o)

Ha en flott uke å så satser vi på at goværet holder seg leeeenge ennå.

Hilsen fra Solveig G :o)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hoppas hela september blir så här varm och solig, då får vi en höst som är lätt och gilla. Det blir fin höststämning med fårskinn, och din korgstol ser skön ut. Syns att den blev godkänd, redan upptagem.
Kramar
AnnaMaria

asbjørg sa...

Her er også sommer i september,herlig...
Så fine bilder du viser!
Ha en god kveld!

Nordingården sa...

Hej Lisbeth,

Vilka vackra sokmar i själen bilder du har tagit!

Ja, visst är det märkligt med alla dessa årstider, och sommaren längtar vi så länge efter och vips är den borta! Men jag drar också ut på den så länge som möjligt även om jag gillar att "höstdona" i vissa vrår så är det sommar i de flesta rum hos mej ännu! Och UTE är det sommar också, vilken härlig och alldeles lagom temperetaur det är nu!

Du har så fint hemma och lilla Penny, som blivit stor nu njuter av att gona sig i varma stolen och ligger som en fotomodell både här och var när matte bloggfotar: )

De där bedårande små askarna i rosa och gammalgrönt med glaskiva på locket, vad är det? Är det nytt och i så fall, fr vilken leverantör? De var verkligen fina och det är alla dina bilder och rum!!! Mari.

Fjordheim sa...

Ja det er herlig at vi fikk litt mer sommer. Skulle bare ønske den varte lenge. Sommeren kan godt vare til i november, så tar vi litt juleforberedelser og jul, og så kommer våren i februar. Det hadde vært noe det. Her ligger jo stort sett snøen i seks måneder, så det er lite tid til sommer, høst og vår. Men men, en må jo bare ta det som kommer og gjøre det beste utav det. Utrolig at disse kattene alltid skal finne frem til den beste plassen.
Ha ei flott sommeruke :)

sigrid sa...

herleg...

seinsommar er nydeleg :-)

tales from an oc cottage sa...

You take the dreamiest pictures!!! You really should have your own magazine!! {and your kitty is precious!}

m ^..^

Fjellsnella sa...

Jeg forstår katten godt som valgte den stolen å ligge i. Ha en fortsatt fin uke, og håper sola varmer deg som den varmer meg her på Østlandet.

nr14 sa...

hm, egentlig mest glad i høsten jeg...tror det har med fargene i fjellet, litt mer behov for å gjøre det litt lunt, tenne litt lys etc.....men høsten kommer alltid, hvert år:)...og mens vi venter på høsten så nyter jeg gjerne siste rest av sommeren. Her i Trondheim har vi hatt sol flere dager på rad og det er også meldt sol flere dager frem i tid....Først NÅ kom sommeren liksom;)

Ser at katta er smart...lunt, godt og oversiktelig plassert:)

Nydelige bilder og sommerlige:)

Landcharm sa...

Dette innlegget gav iallefall en herlig sommerstemning! Tusen takk!

Simones Country Home sa...

Heia.

Så utrolig fine bilder. ;o)))

Ha en god kveld.

Klem Simone ;o)

carreco sa...

Oh, the flowers are beautiful!
The photos are always so beautiful!
Soon. Co

Mona sa...

Første gang jeg er inne her, og glad for at jeg fant den fine bloggen din. Vakre bilder og ord...ha en fin uke, selvom det er høst,

essemia sa...

Härliga bilder, som vanligt. Och kul att se att lille "kisen" kan ligga så still, hihi.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

lavendel mio sa...

Nydelig!!
Katten har ihvertfall funnet sin drømmestol, først til møllen det vettu:))Har to katter som ligger å later seg hele dagen, men er ute hele natten, leste et sted at katter sover 18 timer i døgnet....
Ønsker deg en herlig uke, klem Hanne

lavendel mio sa...

Nydelig!!
Katten har ihvertfall funnet sin drømmestol, først til møllen det vettu:))Har to katter som ligger å later seg hele dagen, men er ute hele natten, leste et sted at katter sover 18 timer i døgnet....
Ønsker deg en herlig uke, klem Hanne

Galleri Hönshuset sa...

Hej Lisbeth. Hur står det till? Det var länge sen...

Har kikat runt här hos dig och vilka underbara bilder jag har missat =)

Ville bara lämna en kort hälsning nu innan jag ska till jobbet =) ha det så gott. Kram Pirre

Fru Andersen sa...

Så fin en stol, DE flotte formene! Det er så kjekt å ha en bod eller kjeller hvor man kan lagre litt av hvert for å så hente det opp igjen senere;-)

Herlige bilder!

Ha en fin tirsdag!

Miss Mette sa...

Så ut som en deilig stol og så fint det var med saueskinn... skjønner godt at pusen din la seg her ja ;) Jeg er vel mest glad i høsten, særlig når vi har et slikt fantastisk flott vær :) da er det godt å være til... Ønsker deg en fin dag videre. Klem fra Mette

Tina sa...

Oi, så flott en blogg! Blir glad bare av å se på de vakre bildene.
Fant siden din, da jeg søkte "blåmeis" på Google. :D

Loccitane sa...

Hei.

Leste i ett av dine tidligere innlegg at du ikke har sansen for Home & cottage, og at du ikke synes du finner noe som frister hos de. Tenkte jeg bare skulle si at den stolen du viser frem i dette innlegget, har vi og selger i butikken :-) Vi har også fått inn endel hvite ting og masse sink.
Jeg har alltid vært en stor fan av bloggen din og er selv også en veldig hvit person. Jeg jobber hos H&C, og handler masse der...synd om du går glipp av noe tenker jeg :-)
God høstferie, selvom du ikke liker høsten.
Klem fra Line

Anette Willemine sa...

Herlige bilder fra en tidlig høst. Det der er jo nå noen uker siden, og jeg regner med at det er litt flere høstfarver hos dere nå!

Ønsker deg gode dager!

Klem,
Anette Willemine

Villblomsten sa...

Hei :-)
Lenge siden sist jeg var her inne - men her er jo like koselig "å komme på besøk" her som alltid :-)
Ha en fin høstferie :-)