16.10.2010

FALL SEASON


 Hei alle! Ja, jeg vet - long time, no see, men har bare ikke fått dillet meg til et blogginnlegg grunnet knapt med tid og bittelitt latskap:) Denne uken har vært helt eventyrlig, et flott høstvær + høstferie, nesten for godt til å være sant!

 Fint vær betyr at jeg får lyst til å blogge, men også gå tur. Jeg går og jeg går - og burde strengt tatt alltid hatt en ved siden av meg som ga beskjed om at nå er det på tide å snu. Et sånt smart menneske hadde jeg ikke forrige dagen. Det endte i en 5 timers tur, som jeg senere på dagen glemte at jeg hadde tatt. Jadda! "Logisk" nok var det derfor på tide med en aldri så liten løpeøkt i noen kjekke trapper...og alle vet at uttøyning er for pingler. Liksom:)

 Fy flate, resultatet var tidenes gangsperr, stølhet - hva nå enn en kaller det landet rundt. *au au au*  Kommer ikke til å skje igjen, bombesikkert! Jeg følte i hvertfall ikke for fotografering - fotografering innebærer nemlig bøy og tøy. 

 Nå er jeg kommet til hektene og har brukt kreftene på hagearbeid, plantet vårløk og stort sett kost meg gløgg ihjel. Roser og erteblomster står fremdeles i full flor, luksus! 

 
Håper dere alle har flotte høstdager, vi som bor her oppe i nord fortjener det såvisst! See U.

25 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon.
Det var roligt och höra från dig, har allt saknat dina inlägg. Du var en värsting på och ta långa promenader, men vilken bra motion du fått. Jättefina bilder, så söta fågelmuggar.
Kramar och ha en fin helg
AnnaMaria

sigrid sa...

Kjekt at du har det bra..
vi ventar vi på dine flotte innlegg, dei må du kome med når du sjølv har tid og ikkje minst lyst :-)
Her ligg nysnøen i fjella, men er på ein måte fint det også..

Ha flott helg!

Atelier Kari sa...

Så flott! Fyr videre i peisen og kos deg i helgen!

tinsel sa...

Turer er tingen ja.Gikk tur med Milli,var så glad å være heim igjen fra Spania til regn og frisk luft.Eg gikk en kjempe lang tur i dårlige sko.Så no går eg rundt i tjukke labber og sandaler.Hode hevet høyt og nesen i sky.Det ser ikkje ut.
Ha en fin helg!

lavendel mio sa...

Hei
Titter innom for å ønske deg en herlig helg...kos deg masse no da:)
Nydelige bilder av PIP i flotte omgivelser:)
Klem Hanne

Datt sa...

*Pip og pus* Megaskjønne begge to... ;)

Landcharm sa...

Koselig å ha deg her igjen! Fine bilder du viuser også. Det kan være nødvendig å "trekke seg tilbake" litt av og til.
Ønsker deg en fin helg!

Blått til lyst sa...

Heldige du, som har treningsglede og som har myk jord å grave i!
Vil du ha en proplaps og noen kuldegrader av meg er det bare å gi et lite pip!
Hagen din var vakker, og blir sikkert enda vakrere neste vår. Nå er vel gangsperra på vei bort, og du er vel snart på søndagstur :-)
En riktig god lørdagskveld til deg - klem

Tullik sa...

Heisan. Kjekt at du kom innom og spreidde litt livsglede !! Klem.

Jannicke sa...

kjekt med innlegg fra deg. Lisbeth :o)
Pip er sjarmerende fint - og passet så godt mot den nydelige tapeten!
Høstklem til deg.

Lilla Kullan ♥ sa...

Väldigt vackert!:-) Kram Stina

sareptas krukke sa...

Velcome back:) Har savna innleggan dine!! Hilsen fra nybakt bestemor i nord-norge:)

essemia sa...

Det var väl nästan så att familjen efterlyste dig till slut, under din promenad, haha. Och så hagearbete på det, jojo, det är till att använda musklerna!

Här finns inga blommor längre. De har frusit och försöker man ta in de stackars tappra som VILL vara med längre, så trillar bladen som ett plockepinn. Bara att konstatera att nu är denna sommaren över (och i morse hade vi första riktiga halkan!).

Hoppas du har en skön kväll, och kul att se dig tillbaka här.
Kram Elzie

Viola sa...

Det var glädjadne att få läsa ett inläg igen..har saknat dig på blogen, ljuvlig tapte du har...så vacker ihop med blommorna på bordet, ha de...klemmer VIOLA

Millygarden sa...

Underbara bilder och muggarna är så söta där på bordet!

Kram Marina

Moia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Moia sa...

Så kjekt å følge bloggen din, du er en super fotograf. Elsker dine små tablåer i interiøret.
Klemz fra Moia

vosges paris sa...

It seems like ages to I was not on your blog... just really really busy and running around.... But now it is Fall and we will stay in a bit more again ;)

Nooria sa...

Hei Lisbeth. Jeg er i Bergen og stakk derfor innom bloggen din tidligere i dag for å se deg omtale koselige interiørbutikker. Jeg så da teksten i headingen din og ble inspirert til å skrive et blogginnlegg om det. Om du vil kan du lese det her http://nostalgiskenooria.blogspot.com/2010/10/en-blogg-om-de-fine-ting-i-livet.html.

Ha en fortsatt fin høst!

Simones Country Home sa...

Hei på deg. Så fine bilder du viser. Kjekt å høre fra deg igjen. ;o))

Klem Simone ;o)

carreco sa...

Even after a moment's absence is always nice and pleasant to go through here.
Bisous. Co

Mia sa...

Hei på deg, Lisbeth! Skal si du er litt av en turgåer, gitt! Jeg har også intensjoner om å gå og gå, men ender stadig oftere ved symaskinen istedet. Spesielt nå, som hagesesongen er så å si over (litt blomsterløk igjen å sette i jorda, for vårens blomsterflor, men ellers er det bare "kjedelig" opprydding igjen). Litt misunnelig er jeg på blomster i hagen din enda... men dette var kanskje før snøfallet? Er det noen blomster å oppdrive nå, mon tro?

Tusen tusen hjertelig takk for din kjempekoselige hilsen hos meg i forbindelse med "blogge jubileet" mitt. Alltid stas å se at du har tittet innom, og alltid like koselig å lese det du har skrevet.

Jeg satser på at alt er vel med deg og dine, og at jeg snart får se deg her i bloggen din igjen, med nye herlige innlegg.

Klem Mia

Dorthe sa...

Sikke nogle dejlige billeder du viser det gør du super godt:-)
Rigtig god uge.
Klem Dorthe

lavendel mio sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Embla sa...

Godt å høre at det er latskap som holder deg fra bloggen, og ikke noe annet :) for min del er det mye å gjøre, masse lesing til eksamen og forelesninger og .. og! Men jeg trives :) Ønsker deg god helg! Klem