06.04.2008

"H" FOR HERLIG

Den første skikkelige vårdagen har vi hatt i dag, heeeerlig! Ikke nok med at vi våknet til en alldeles nydelig dag men jeg er også ferdig med Hèn.
Denne trodde jeg aldri skulle bli ferdig, den var dryg og stor med maaaaange kryss. Den skal få bli til en lekker pute som jeg nok blir glad i. Hadde meg en tur til hagesenteret her i uken og fant noen småting som jeg ikke kunne gå forbi. Da jeg så dette settet var min første tanke at: Åhh så skjønt, må ha! Dernest: disse finner jeg igjen for de synes i terrenget. Har det med å bestandig lete etter disse små redskapene når de trengs, men kanskje de aldri får jord på seg for de er for fin..hvem vet ;o)) Hjem bar det uansett sammen med noen pelargonier, en emaljebøtte og vannkanne.

Denne kroken er helt skjermet for vinden så det blir fort for varmt her, men i dag var det ypperlig klima inni her. Har normalt sett en bedre stol, men kastet ikke vekk tiden med å bære for mye ut av boden. Var om å gjøre å sitte helt i ro og bare nyte.
Disse skal få stå tom en stund til. Parasoller og solstoler skal få bli i boden til det blir ordentlig varmt i været.
Årets første margeritt fikk bli med hjem fra hagesenteret, like fin inne som ute.
Puschkinia er en av yndlingsblomstene mine, og nå står den som finest. Har plantet den rundt omkring i hagen og håper den har tenkt å formere seg . Ikke meg i mot at den popper opp overalt. Den har en vakker, svak blåhvit farve som porselensmakere ynder å etterstrebe.
Ha en Herlig ny uke!
English. We have had a wonderful Sunday, beautiful weather. My "H" is finished, I never thought I would see the end of this stitch, but I did. I will make a cushion of it, and I do think I will cherish this one.

34 kommentarer:

Jema Rose sa...

Så vackert & härligt!!!

H:et är ju helt ljuvligt..!

Kram, Jenny

<3

Hemma hos lilla mig sa...

Men vad fint du har broderat:-)
Verkligen vackert..
Ha en trevlig vecka.
Kram

Lovise sa...

Oh, her var det vakre ting igjen..... Mye arbeid med den bokstaven, men den ble helt skjønn. Lin er en av mine favoritter så en sånn pute hadde vært noe...
Gøy med innlegget om at babyer ikke sover men ligger på lading....
Ha en flott kveld.

NinaS sa...

Så koselig krok!
Lengter etter å ta ut møblene, men denne helgen har jeg hatt hendene fulle av syke barn. Været her har heller ikke vært topp.

Broderiet ditt var virkelig flott da! *misunnelig*

Likte også de parasoll-soklene! Trenger en slik, så tips om hvor jeg skal gå for å kjøpe noe lignende tas imot med takk!

Ha en flott kveld!
Klem!

Lykke sa...

For et nydelig broderi! Det kommer nok til å bli et ettetraktet arvestykke.
Deilig med litt vår i luften igjen.

Ha en kjempefin uke:)
Klem:)

KKannDesign sa...

Hei igjen!

Sååå flott H - jeg har brodert mye selv - men ikke noe så flott som H`en din - jeg har stort sett brodert julekalendere..til alle ungene rundt meg - tante barn og mine barn!

Så deilige bilder fra uteplassen din!

Jeg har vært opptatt med forberedelse og feiring av 40 -årslag de siste dagene..så hos meg har blogging - og mange andre ting blitt lite prioritert..men til uken som kommer håper jeg go` været kommer - og at det blir tid og anledning til å komme seg ut å fotografere!

Ønsker deg en fortsatt god søndagkveld - god ny uke!

Smil fra KKann

Synnøve sa...

Så deilig, nå begynner man virkelig å kjenne at det er vår, og godt når den kan nytes på en slik uteplass som dere har... :) Og for en H! Helt nydelig, det må ha vært litt av en jobb...! Den puten blir du nok glad i ja... :) Ønsker deg en fin uke! Synnøve

Fjordheim sa...

For en herlig pute det blir.
Heldige dere som har vår. Her har det kommet snø i dag. Da jeg var ferdig på jobb i kveld var bilen helt dekket. Men det forsvinner jo fort. Herlig med slike flotte vårdager. Håper det fortsetter hos dere og kommer hit også snart. Kos deg. Ha en flott uke.

Maria / Frøken Fryd sa...

Det er bestemt et flot H, og en herlig billedserie du viser her.

Man mærker at energien strømmer ud af billederne, og at du virkelig har hygget dig i vårsolen.

Og hvor er det nogle søde redskaber du har købt dig, rigtige dame-redskaber *smiler*

Klem Maria.

prinsessa1976 sa...

Ja i dag var det virkelig herlig. Her var det også slik. Jeg oste av energi. Å når mannen stor opp stod jeg klar med både vaskebøtte og srøvsuger utenfor soveromsdøra, klar til å skifte på senger og vaske gulv.
Va en på hagesenteret i dag og kjøpte med meg 4 pelargonium. Lyserosa. Nydelig plante og skal såå ha flere. Kan nesten ikke få nok av slike. Jeg skulle også ha hageredskaper men mine skulle være trehvite på skaftet for jeg har nemlig planer om å male dem og sy en pose til. Men det hadde de ikke inne så det får vente. Ønsker deg en fin fin søndag. Masse vår klemmer fra Elin:O)

MiaMaria sa...

Härliga härliga vår bilder!!

Och så snyggt H:et blev och det kommer att bli en sån fin kudde.

HA´det så gott!
Miamaria

LE BOUDOIR M.A sa...

Hello thanks for the message, very nice, my English is not good but I will do my best, I added your blog in my links, I love this beautiful,
See you soon,
Amitiès

Lene sa...

margeritter e yndlingsblomsten min, syns di e så yndig og sjør, særlig når blomsten e lav og tett.. flotte vårblomster!

Grip dagen sa...

"H" for Helt enig!
Det er herlig å få våren helt opp på terrassen og kjenne varmen på kroppen.
Det var deilig å endelig få se noen solrike og inspirerende utebilder. Jeg er lei av alle snø-bildene på bloggene.
Den broderte H-en var nydelig! Bruker du stramei, eller tellelin?

Jeg kjøpte meg 2 linputer som jeg broderer på. Da bruker jeg stramei. Jeg brodrer små vers på dem. Håper de blir fine. Det er koselig å brodere, synes jeg.

Da håper vi på mange solstråler og nye fregner i dagen som kommer!
Lykke til.
Mange hilsner Marit

Randi sa...

Hver gang jeg er inne hos deg så blir ønskelisten min over ting jeg har lyst på bare lengre og lengre. Men ettersom jeg har tatt på spare kniven så må jeg være kreativ og oppfinnsom og inspirasjon til det finner jeg blant annet hos deg. Som den rammen med hønsenetting(ja for det var det du hadde brukt). Så nå er jeg i full gang med å lage opphengstavle selv.
Bildene dine oser av vår og varme. Utrolig herlig og se.

Ha en flott mandag.

Klem

Magny sa...

Kunne ikke se meg mett på disse flotte bildene dine... Kunne tro du bodde i California... Det er fantastsk hva sol og vår gjør med oss...
Ha en fin uke! ;O)

liven sa...

Hei!! Ja igår hadde vi en deilig dag!! Fikk ryddet litt i hagen!!
Deilig krok du har der!
Så margerittene er kommet nå altså.....liker så godt de!! Får de litt stell så er de så takknemlige!!
Kjempefint putetrekk du har sydd. Er så fint med disse monogrammene på.....sikkert litt av et arbeid ja.
Ha en fin dag:O)

Elzie sa...

Vilka fina fynd du gjort. Och vilket H!!! Förstår om det tagit tid att sy det.
Den blomman var härlig. Jag har suttit och tittat på din silkepion och tycker den är så vacker. Sökte på internet men det verkar som om den bara finns i Norge!! Konstigt! Får ta en ordentlig titt igen *s*.
Ha en skön eftermiddag.
Kram Elzie

Camilla at home sa...

En vakker H ja! Er ikke spesielt flink med sying verken på maskin eller med vanlig nål, men tror jeg må begynne å prøve meg iallefall på maskin, for dere som kan det lager jo så mye flott!! Her var det forressten herlig vårstemning ja:) Ha en fin dag :O)

Cindy ~ My Romantic Home sa...

That is so beautiful! Now I want to make one!

Sirkka sa...

Hej,
Jag är forsta gånger, och jag måste saga at ar så så fin och vackert. Jag lovarde att jag kommar snart . Fårlåt jag kan inte skriva så bra svenska jag är finska. Men tack for dig.

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Himmel & hav for et broderingsarbeid du har fått gjennomført. Det blir ikke noe "minipute" denne gangen. ;O)

Det er godt at solen har bestemt seg for å skinne litt over Bergen og vestlandet også. Til og med fått ut hagemøblene du! Vi brukte flere timer på fjellet i går. Jeg måtte jo opp i barnetrekket igjen for å øve meg. Vi måtte ta en tur til legevakten pga eldstemann hadde et stygt fall og slo hodet. Men det gikk bra heldigvis!
Tror vi får holde oss i de trygge minibakkene som jeg foretrekker
-eller sitte og sole oss og drikke kakao..

Vårklem til deg i Bergen by (my hometown)! :O)

Huset i Hagen sa...

Den "kroken" din så deilig ut. Og så fint og lekkert det var det da! Du får nok mange fine stunder der i månedene fremover. Jeg koste meg litt på hagesenter i helgen jeg også :0)

Tove sa...

Å så deilig det så ut med en orgentlig norsk vårdag, og spesielt på terassen din:) Og de parasollføttene...*jeg vil ha*:)
Er en stund siden jeg har vært innom, så mye nytt. Bestikkholderen din var også utrolig flott! Og håndskriften din da! du skriver jo kjempefint


Og nå har jeg fått skrevet reisebrev også:)

klem

Tonje sa...

For noen nydelige sitteplasser du har lagd til glede og kos....det så i hvertfall helt nydelig ut. Her er det nok for kaldt til at man kan begynne å sette ut hagemøbler,senest i dag kom det litt snø i lufta,og det blåser kaldt.

Så vakker den H-en ble da...du har ikke oppskrift på bokstavene T og R som jeg kunne ha fått av deg? Eller kanskje du har av hele alfabetet?
Det kommer til å bli en nydelig pute som du kan ha glede av i mange år fremmover=)

Ha en flott mandagskveld!

Mia sa...

Det er nok på din kant av landet jeg skulle ha bodd, for såååå vårlig og herlig så det ut... Tenk å kunne sitte ute i solveggen og å kjenne varmen...*drømmer*... Men det gjelder å ikke miste håpet, for våren må vel komme hit til meg også. H´n din var utrolig flott, virkelig et imponerende stykke arbeig, som kommer til å bli en alldeles nydelig pute. De søte, blomstrete hageredskapene dine var jo et funn da... herlige!

Hulda sa...

Så fine bilder fra terrassen, der har dere det virkelig fint, så flotte detaljer. Har samme "utestil", ser jeg. ;) Elsker bl.a slike vannekanner. ;) H-en er nydelig, du er virkelig flink å brodere. Puta kommer til å bli veldig fin!

Inredningsfanatiker sa...

Hejsan Vännen!
Vad duktig du är "H" blev ju super fin! Och vilka fantastiska vår bilder du bjuder på, här är det -5 och ser inte något trevligt ut när man tittar ut genom fönstren...phu, men våran kanske kommer snart här med. HA en go dag!
Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Lena i et bæssmorhem sa...

Ja, herlig er ordet på uteplassen din!!! Du har det så fint! Skulle gjerne hatt det slik selv, men rundt huset vårt er det leire, planker, noen takstein i et par stabler, stillas...riktig dekorativt m.a.o!
Klem

Mita`s hjørne sa...

Den terassen din så jo bare så nydelig ut da, tror jammen jeg slenger meg ned en stund her - med kaffekoppen min - og bare nyyyter synet av alt det flotte her...
Den puten din kommer til å bli helt kanonfin...
Her har vi en nydelig vårdag i dag, med sol og fint vær...hærlig...

Ha en koselig dag og uke...

Storeflittig sa...

Så kjempefin den puten ble, helt nydelig. Virkelig pent!

Lilla Blanka sa...

Hej Lisbeth!

Tack snälla för din omtänksamhet!

Åh vad det ser härligt ut i solen...ni har en jättemysig terass..underbart!

Ditt broderi ser fantastiskt fint ut, jag är så imponerad av din sy talang!

Kram
Mia

tinemor sa...

Så hærlig å bart det er til deg. Her liggerdet enda en meter med snø... uhu....
Men det blir, det blir.
Jeg må si jeg er SKIKKELIG imponert av broderinga di!!!! Dette er ikke noe joks på maskin nei. Ekte, tålmodig brodering!!! Vakkert!!!
Ps! takker for hærlig musikk under skrivinga!!!

Mona. sa...

Må si du har en nydelig uteplass,der er det nok deilig å kose seg,fine møbler og herlige farver !!! Og du er bare helt rå med monogrammer,det ble jo helt topp,ikke rart du brukte lang tid,men det var det jammen verdt :O) Flink dame,du :)