04.03.2012

MINI SUITCASES

Hvite kofferter i papp (fra Panduro) er blitt malt og trukket innvendig med fint stoff. Den rosa skal romme alt som handler om mobiltelefon, den lyseblå alt som hører til kamera. Jeg holder fremdeles på med opprustning av tenåringen sitt rom, og smart oppbevaring behøves. Kabler og ladere er et hett tema her i heimen, de er overalt og ingen vet hvem som eier hva. Helt som normalt, tror jeg. Nå blir det forhåpentligvis mer orden. Hilsen optimisten. See U!

Pin It

26 kommentarer:

liven sa...

Neimen så søte!!
Takker for inspirasjonen...skal snart igang med å pusse opp et rom til en liten prinsesse :)

Alette Siri Ane sa...

Så lurt !Alle har vel en crazy side og dette er min.Eg snapper til meg alle kabler,telefon ladere you name it og stapper i mine utvalgte bagger.De er så blitt mine!Så disse boksene er fine,men eg merket sitringen med hva som skal oppi !

Jennifer sa...

Aawh they are cute!

Deb sa...

The little suitcases are so pretty. I would love to find one for my grand-daughter. Hugs, Deb=^..^=x4

Blåbærlina sa...

Så fine de ble!!
Fint med eget hjem til alle ledningene :O)
Klem

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Åh, så nydelige dei koffertene blei, Lisbeth! :) Du har virkelig sansen for det vakre:) Berre elsker å stikke innom til deg og nyte fargene, bildene og den artige måten du skriver på :) Eit lite tips til laddere som ingen veit er sine, er å merke dei så det er lettere å finne ut kor dei hører heime. Det har vi måtte gjere her i heimen. Har visst litt for mange laddere til diverse elektriske ting. Vart berre rot!
Ønsker deg herlige marsdagar. Satser på vår og sol :)

Godklem

Silvia sa...

Simply beautiful!!!!!!!

Fjordheim sa...

Så flotte kofferter.
Sjarmerende oppbevaringsplass.
Ha en god søndag :)

Velkommen hos indretning med farver. sa...

Hvor er de bare blevet flotte.
Hvordan har du sat stoffet fast.
For sådan en nogen kunne jeg godt lige bruge.

Elsker farver...

Ha´en dejlig Søndag

Knus Susi

Guttemamma sa...

Dette ble virkelig superfint,Lisbeth!! Og vi må tro..,har håp hver gang jeg presenterer nye ,enkle(!) tips her hjemme for å holde mer orden:-)
Klem♥

Mogi`s Cottage sa...

The suitcases are so sweet. Little girls will like them, I think.
Have a nice sunday.
Love Tina

Anonym sa...

SÅÅÅÅ fina bilder:) Jag gillar verkligen din blogg..underbar inspiration.
Jag önskar dig en skön vecka.

LOVE Maria på inredningsvis.se

Malms Verden sa...

Hvor er de fine og en rigtig god idé du der har fået! Det er godt med idéer til hvordan man får styr på småtingene. Hvordan har du fået stoffet til at sidde så flot - er det limet på og hvad med kanterne.
Knus fra Rita

sigrid sa...

Smart og fint!

God veke!

Min stil sa...

Så lekre de var. Flinke du. Kjekt med oppbevaring.
Ha en flott søndagskveld.
Hilsen Susanne

Anonym sa...

Et lite, men godt tips ang ledninger og ladere: jeg merker dem med slike lapper som du kan merke sidene i bøker med (skjønner du hva jeg mener: de som stikker ut fra bøkene) De har teip på halve delen, (du kan få de som papirstrimler eller "laminerte"/ plastaktige) og så bretter jeg de bare rundt ledningen slik at de klistrer seg sammen, og skriver på (med overhead-tusj) hvilket kamera eller hvilken tlf de hører til.. Alternativt, siden de kan fåes i de fleste farger, så kan en jo ha en farge til hvert familiemedlem, eller til hvert merke eller lignende.. Floken med ledninger er jo der likevel, men mye letter å finne ut hvilken ledning som hører til hvor.. Håper dette er noe du eller andre kan nytte dere av :)

Hilsen I.T

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

Catje sa...

God ide! Vi har endelig fått stikkontakt i gangen, slik at vi kan få ladet telefoner der og ikke på stue og kjøkken og soverom og da trenger vi noe lurt å ha ladere i. Blir vel ikke rosa koffert kjenner jeg mannen i huset rett, men et eller annet mer mandig må vi kunne finne på :)

Synnøve sa...

Så nydelige de ble, ikke minst pga det nydelige stoffet inni...! Det var lurt å male dem også, så får man jo akkurat den fargen man ønsker :) Kan jeg spørre hva slags maling du har brukt? Ha en fin uke! Klem Synnøve :)

salige lavendel sa...

Aldeles nydelige!!

Anneli sa...

Herreguuuud så nydelig <3
Kan jeg få lov å linke til innelegget ditt på Panduro Hobby Bodø`s Facebook side? Vil gjerne få tipse kundene våre om denne kreative muligheten, med kofferten vår.
Gleder meg til å se flere fortryllende skjønnheter fra deg!
Anneliklem :)

Lappeline ♥ sa...

Kjempe søte...og en lur idet til dippe dutter....

Ønsker deg en fin kveld

Klem til deg

Emmas hvite borg sa...

Blir så utrolig glad når jeg titter inn på bloggen din! Du er flink :)
Ønsker deg en herlig torsdag ♥
Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
Klem Anette

De små øyeblikk sa...

Herrminhatt altså- så utrolig søte! Så krativt å male dem i hvilken farge du vil og som passer deg... Takk for at du deler denne herlige idéen din ;)

Ha en flott kveld

-Klem Kjersti-

Georgianna sa...

Hi Lisbeth! These are so sweet – definitely ready for spring! Thanks so much for visiting – your blog is beautiful. Have a great weekend! – g

Anneli sa...

Nå har jeg lagt ut link til innelegget ditt,
https://www.facebook.com/pages/Panduro-Hobby-Bod%C3%B8/195693510464336
Takk for hærlig tips :)