21.06.2010

SOMMERBLOGGING: PÅ KLESSNOREN


Milde himmel som det har blåst den siste uken, vinden har vært helt vanvittig! Og nei, det er ikke godt tørkevær, ikke så lenge vinden røsker klærne av snoren slik at de havner hos naboen. Klessanking rundt på bygden er ikke en hobby jeg tenker begynne med. Jeg prøvde å male litt på boden, men vinden tok tak i beisen og jeg endte opp med  polkadotter utover plenen. Mønstret plen vil jeg på en måte ikke ha, dermed ble den operasjonen avblåst, bokstavelig talt. Ny uke er på trappene, og nye muligheter får jeg håpe. 


På klessnoren henger den nye sommervesken min. I hele vår har jeg sett etter veske, men ingen har falt helt i smak. Bevares, det er mange flotte vesker på markedet, men enten er de for stor, for liten, feil fasong eller feile farger, så jeg ble happyhappy da jeg snublet over denne hos Rivièra Maison. Jeg har jo registrert i øyekroken at RM har hatt en liten sommerkolleksjon som streifer innom min smak, pastellfarger og glade rosemønstre. 


Det synes jeg butikken skal fortsette med. Interiørbutikker bør ta inn noe for enhver smak, ihvertfall så lenge det finnes variasjon i kolleksjonen, det er min mening iallefall. God gammeldags kremmerånd bør råde:) Det meste hos RM går i fargene hvitt og beige, ikke noe galt i det, men mitt hjerte gjør ikke sommerhopp av det beige.


Det gjør det derimot av veske i gladfarger! 
Den eneste feilen jeg kan finne ved denne vesken er lommen til mobilen. For kjære veskedesignere, det finnes faktisk damer som eier en iPhone. Ikke rent få heller! Og en iPhone er det slett ikke plass til i en minilomme tegnet for mobiler fra 1997. Gjør noe med det!!! Ellers er nok dette i utgangspunktet en strandveske, men jeg trenger såvisst strandveske til hverdags. En stor veske i kategorien 2 rom og kjøkken:) Me love!

16 kommentarer:

Kjeruben sa...

Å milde himmel for ei nydelig veske! Har ingen problem med å skjønne at du falt for denne!
:o)

Emmeline sa...

Men teppet da Lisbeth???? Det som henger på snoren. Det får jeg hjertehopp av....hvor kommer det fra?

Miss Mette sa...

Så nydelige bilder du viser! – sommerlig og herlige farger… Huff, det hørtes ikke noe særlig ut å springe etter verken klær eller maling… Har vær slikt vær her også, så det har vært best å holde seg innendørs *smil* koselig det også da, men kjenner jeg trenger sol og varme snart!!! Nydelige veske også som du har fått tak i – denne likte jeg veldig godt. Tusen takk for oppskrift på rabarbrasaft, herlige bilder ♥ og så den aldeles nydelige søte pusen din… den er bare så herlig :-) Det er bare så koselig å titte innom bloggen din… jeg smilte da jeg leste om vannfontenen – herlig, herlig… Ønsker deg en fin ukestart. Klem fra Mette

Lineca sa...

Haha Nå har jeg ledd meg skakk nedover her. har ikke vært innom på ei stund men du og du som du kan å lire av deg. Hahaha!=)) Fornøyelig lesning.
Mange morsomme ord men jeg sprakk fullstendig når jeg så bildet av pusen som kikker indignert storøyd på vann fossen sin. Ubetalelig.
Utrolig mange vakre bilder også. Falt en smule pladask for det med kirsebær i solnedgang. Elgen kan bare gå hjem å legge seg ja.=)
Så til slutt et spørsmål. Kattevannfotenen hvor fikk du tak i den? Jeg har to katter som skuler stygt på meg når jeg fyller i noe som åpenbart er brakkvann fra springen. ;-)

Fågel Blå sa...

Lovely pictures!
have a nice week!
Kathrine

Mitt hvite hus sa...

Nydelig veske Lisbeth... og det teppe var så skjønt.... det er sommer teppe for meg..-.roser får mitt hjerte til å hoppe...


Fin fin uke 0)

klem O)=)

Jannicke sa...

Skjønn sommerveske :o) Men du som er så flink med nål og tråd fixer vel lett en liten lomme til I phonen din?? :o) :o)
Har også lagt merke til denne romantiske siden av RM... kjekt de kjører to stiler.. :o)
Ønsker deg en flott dag!
Klem J.

Jorun sa...

Høres ikke helt bra ut å si det, men: JA! Jeg kommer til å følge med på klessnoren din i sommer, den er en super stemningsskaper.

Og hjertehopp-bukser - jeg MÅ finne en anledning til å bruke det ordet i en ordentlig setning!

Janne sa...

Hehe herlig skrevet og nydelig veske:)

Nyt dagen,
Hilsen fra Janne!

Prinsesse Elin sa...

Hei snuppa
Fine bilder som alltid. Her skinner også sola og smilet mitt går nesten helt rundt....ferie:) Snx;)

Spilloppa sa...

For ei flott veske! Har kikka litt her i bloggen din, masse flott inspirasjon for meg, vakre bilder og herlige skriverier!

Marit

Blått til lyst sa...

Flott veske og vakre bilder - som alltid hos deg!
Her blåser det ingenting, malingen treffer veggen og selv det skjøreste klesplagg henger trygt på snora. MEN!!! Det koker av knott, mygg og klegg, så jeg bytter gjerne med hylende vind. Send den hit, da! :)

Puisin sa...

For en hyggelig blogg du har! (Jeg snublet helt tilfeldig over mens jeg av ren nysgjerrighet googlet etter min egen for å se hvordan den så ut utenfor "redigeringsmodus"!) Så hyggelig at det er flere enn jeg som safter, sylter - og skjemmer bort firbente familiemedlemmer etter noter!
Jeg håper du ikke har noe i mot at jeg legger til bloggen din som en av mine favoritter. (Når jeg har skjønt hvordan jeg gjør det...Worldpress og jeg er ikke helt venner enda.) Forstatt god sommer!

Landcharm sa...

Vil bare ønske deg en fin sommer, og nyt nå endelig livet i sommer!

Emmeline sa...

SOS: Finner ikke på nettsiden og har terrorisert min lokale butikk for å få dem til å finne ut HVOR de har teppet, men vi vet ikke navnet engang....Står det navn på?

Beklager forøvrig denne frekkastonen sånn helt i det blå;) Hehehe!!!

sigrid sa...

Vakre ting du finn :-)