11.03.2010

SMÅTT OM SENN

Her jubles det for hver minste ting som kommer på plass, så hurra for at lyslistene og oppslagstavlen nå er montert der slikt hører hjemme. Jeg liker å tro at jeg har godt øyemål, men den her tavlen bommet jeg godt på. Den skulle liksom passe på sideveggen til hjørneskapet, men det viste seg at den var for bred, altfor bred. Ved hjelp av sag, tang, hammer og stiftemaskin ble den krympet inntil den passet perfekt. Kosmetisk kirurgi på sitt beste. 

Akkurat nå er den bloggifisert så det holder, for den skal ikke kun være til pynt, men holde styr på tannlegetimer, foreldremøter og alt annet som skjer i løpet av en uke. At den er såpass liten håper jeg skal bidra til at den blir ryddet, ofte! Mine oppslagstavler har en tendens til å vokse utover og utover. De følger lag på lag prinsippet helt av seg selv :) 

I blant blir jeg inderleg trøtt av alt maset om rydding og organisering, men livet blir uten tvil enklere om en er strukturert,sukk! Synes Pia Dann beskriver orden så godt i boken "Et hus fullt av Drømmer": "Orden handler om planlegging, tilgjengelighet og tidsbruk, til syvende og sist er orden også et spørsmål om harmoni og estetikk"

Når det kommer til interiør er boken "Et Hus Fullt Av Drømmer" fremdeles yndlingsboken min, den er rett og slett gjennomført vakker! Nok mas fra meg, jeg får jobbe videre. Her er det noen meter med taklister som skriker etter maling, jo før jeg blir ferdig, jo bedre. See U!

22 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken bra anslagstavla, du kan både skriva och fästa kom-ihåg-lappar. Sen sitter den ju så du ser den lätt när du är i köket. Jättefin idé och ha en liten, för som du skriver, stora bara svämmar över av lappar.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Hilde sa...

Så fin tavle - og det gullkornet har jeg brodert - mangler litt ramme og lukkekant, men det er på vei opp på kjøkkenveggen.. Kjeøkkenet ditt ser veldig hyggelig ut!
Hilde

Som mine dager er sa...

Ja du løper avgårde til prosjektene dine du også. Det er regnvær og ikke mye å ta seg til utendørs så da kan interiørprosjekter holde oss innendørs.

Lekker tavle, og klarer du ikke holde orden på alle avtalene fra nå, vil du sannsynligvis aldri klare det ;-)

Ha en flott dag.

Marit

Mia sa...

Helt enig med deg... og Pia Dann om ryddighet og estetikk. Og så er boken "Et hus fullt av drømmer" også min favoritt. For et par år siden var jeg så heldig å få se huset "live", da jeg var der på hennes maleriutstilling. Nydelig hus og interiør... og kjøkkenet hennes var min favoritt (som dessverre ikke kommer godt frem i boken).

Apropos kjøkken, så spennende og lekkert det ser ut hos deg. Gleder meg til å se hele herligheten ferdig snart.

sigrid sa...

Så stilig ei tavle, røff, tøff og ikkje minst praktiak..
Ha ein flott dag!

Evige Ting sa...

den var skikkelig fin!
ha en fin dag

essemia sa...

Det ser så fint ut, ert kök. Blir nog bra när det blir färdigt ska du se, haha. Men det blir en hel del jobb innan dess.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Ninni sa...

Så flott resultatet ble av makeover'n din :) Nydelig oppslagstavle som passet perfekt inn på det koselige kjøkkenet ditt. Den kommer nok til å bli flittig brukt

Jannicke sa...

Knallfin tavle,
passet ypperlig der den var (lurt med litt kosmetisk kirurgi, haha)

Orden og ryddighet er herlig.. og rundt meg har jeg det absolutt slik... men åpner du en skapdør - da er det en helt annen historie...
jeg klarer simpelhen ikke ha det ryddig i skuffer og skap!!!
Fryktelig irriterende, og jeg tror det er uhelbredelig!

Ha en fin dag, kjekt med malejobb i regnværet.. herlig at snøen forsvinner nå!

Klem J.

*Ulrike* sa...

That is so cute! Never thought of it like that. I guess that is why desserts sound good when we are stressed!!! Love your new banner!

inger susanne sa...

Åh så nydelig kjøkken! Herlige bilder, den tavla var kjempesmart, og det ordspråket har jeg aldri sett før. Kjempesøtt:-)
Ha en strålende torsdag videre.
Klem, Susanne

Anonym sa...

Beautiful blog!!! I love your chalkboard/pinboard! :)

Datt sa...

Ooo, en slik har jeg også, men min er ikke hvit... Tror min må bli hvit også... Hihi...

Heims lille verdenshjørne sa...

ÅÅÅ:D Fantastisk fin tavle:D Nydelig!

Silje

Villa König sa...

Oh the message at the board is great!!! And the board too!!! Hugs Yvonne

Karin Lindström sa...

Hej Lisbeth!

Vad fint det blir i köket! Snyggt med mörka bänkskivor till det vita. Jag har målat vår ekskiva i tvättstugan svart, den blev jättefin. Måste dock erkänna att det kanske inte är så praktiskt just där med tummlare och annat damm. Jag får torka mest hela tiden för att det ska se fint ut;)

Din anslagstavla blev verkligen pricken över i i köket. Vilken tur att ni kunde passa in den.

Sixten min katt hälsar till din söta penny. Han tycker hon har din färg (precis som han;)

Ha nu en fortsatt bra vecka och lycka till med allt!
Många kramar
Karin

Mitt hvite hus sa...

kjempestilig tavle du har laget..smart løsning på å holde orden på alle avtaler..her går det i gule post it lapper.. som frosvinner.. da er det godt det er lagret på tlf..

Klem Kerstin

Randi sa...

Superfin oppslagstavle du har funne deg då! Kjenner til problemet med at dei har ein tendens til å bli litt forvokste etter ei stund... :-D
Flott blogg du har, kjem nok til å titte innom att her ja... :-)
Ha ein flotte kveld.
Klems

carreco sa...

It's always a pleasure to read you and see your beautiful photos.
Kisses and good evening. Co

Anonym sa...

Kjempefin Lisbeth:-)
Så flink du er!
Ha en fin kveld, klem Hege.

Carol sa...

I love the quote!

Hagagården sa...

Härlig anslagstavla du har,och den är fin att se på också.
kram o ha en go dag
ninni