12.02.2010

CUP OF PLAN(T)S

Hos meg er det ikke mange "bloggbare" krinkler for tiden. Kroken med "Cup of Plants" er den eneste. I grunnen kunne det godt ha stått skrevet "Cup of Plans".
Nå handler det om planer som plutselig blir satt ut i live. Planer som lenge har lagt i dvale, men som vi nå hadde tid og energi til å realisere. Lenge har det nemlig vært bestemt at kjøkkenet trengte en ansiktsløftning, og nå er vi godt igang. 

Kjøkkenløsningen skal i det store og hele beholdes, kun små forandringer der. Men alle fronter skal skiftes. De gamle frontene er allerede kommet ned, og alt innhold i skap og skuffer tatt ut. Huset ser dermed ut som et bombenedslag. Helt som normalt når man tømmer alle kjøkkenskap og skuffer og fordeler det rundt i huset. Men det er fantastisk deilig å få ryddet ut rotet, kastet, pakket vekk og ikke minst få vasket hver krinkel og krok. En kan trygt si at jeg har et alvorlig Feng Shui anfall:) Nå skal det bli pinlig orden og harmoni.

Ellers er det veldig kjekt å kunne fortelle at nå er Interiørredaksjonen til Bloggpuls formelt presentert på prosjektbloggen. Det er altså Den gode feenMali-moEmmelineDrømmen om en Eplehage og Lisbeth sin lille verden som skal jobbe sammen . Gleder meg til å komme igang, og vi er like spente som dere på hvordan siden vil se ut når den er ferdig. Om dere scroller litt nedover på projektbloggen vil dere se at Hobbyredaksjonen også er på plass. Der kan jeg tenke meg vi finner et fyrverkeri av dyktige hobby og håndarbeidsfolk som vil inspirere. Dette kan ikke bli annet enn gøy!

16 kommentarer:

essemia sa...

Vad trevligt det lät med en liten makeover av köket. Och är det inte konstigt så mycket saker som verkligen får rum i skåpen där? Man fyller ju ett helt rum med bara de grejerna, haha.
Lycka till i ert arbete och det ska bli kul att se resultatet sen.
Kram Elzie

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Haha,et helt rom er kan man trygt si.
Jeg behøver IKKE en eneste plastskål til iaff. Og hva i himmelens navn skal jeg med 7 ruller plastfolie?
Elendig logistikk:)

Hulda sa...

Kjøkkenet kommer nok til å bli supert. Gleder meg til å se bilder etterhvert. Stilig kopp til planter da! Veldig fint tok det seg ut. Og søt pusekatt. :) Vil gjerne være med på den nye bloggen du skriver om.

Lilliannes verden sa...

Utruleg fin kopp! Ein slik vil eg og ha!

Nordingården sa...

Vårlökar i vacker bytta och gulliga Penny, vilka vårbilder! Ocvh så spännade med bloggpuls, lycka till och grattis till det, ha en mysig helg min bloggvän!Mari

~Maja~ sa...

Skal selv begynne med oppussing av kjøkken, så jeg følger gjerne med på prosessen hvis det kommer bilder her. Du har en flott blogg, har blitt inspirert av mye her :-)

Datt sa...

Hehehe, søtesøte pusen din smelter hjertet mitt hver gang!! :D Jeg kjenner godt til kjøkkenrot i hele huse (les:leiligheta), så godt når det kommer på plass igjen!!

MarnyAlice sa...

Hei☺
Spennande med oppussing av kjøkkenet☺
Og den cup of plants koppen stod eg å såg på i Bergen for eit par veke sia, hadde den nesten med meg fram til kassa☺

Klem M ♥

Hespe sa...

Nydelige bilder Lisbeth, og pusen din er jo bar så skjønn, og egner seg veldig godt som modell ;o) Gleder meg til å se kjøkkenet etterhvert!

Skal si det er utrolig spennende prosjekt dere jobber med - blir gøy å følge med!

Ønsker deg en superduper god helg - nyt den!

Klemmer fra Hildegunn

Ninni sa...

For en skjønn pusekatt du har! Kjempesøt på det siste bildet der den stekker hals :)

Det er så spennenede med Bloggpuls, gleder meg til den blir offisiell :)

Lykke til med oppussingen av kjøkkenet!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Løker i kopper har jeg også sansen for, og akkurat nå så jeg at det er i ferd med å komme blomster på løkene av perleblomster jeg satte for noen dager siden!

Takk for lånet av bildet av kjøkkenhyllen! Jeg har et innlegg om det i dag, så du får ta en titt!

Ønsker deg en riktig god helg!

Klem Cathrine :-)

Mitt hvite hus sa...

Ja så du har kjøpt deg en slik kopp..de er flotte. litt nytt må en vel unne seg... så spennende med kjøkkenet som skal få nytt utseende...


et flo9tt jobb dere gjør med bloggen...

Klem Kerstin

lavendel mio sa...

Nydelig kopp med løker:)
Katten lurer seg rundt omkring ser jeg, den er jo så herlig:)
Ønsker deg en fin helg,klem Hanne

vosges paris sa...

ohh my your cat is really looking distressed. I guess he (or she) does not like you to run around with your camera ;)

Simones Country Home sa...

Så koselig kopp da. Så de på mester grønn i stad. ;o))

En god helg ønsker jeg deg.

Klem Simone

janne - kathrine sa...

Hei, hei.

Jeg må smile... det er litt av en linselus som svinser rundt hos deg :-)
Kjøkkenhyllene ble fine :-)

Ha en fortsatt fin helg! Hilsen J-K