12.02.2009

DOING JUST FINE !

Heisan! Takketakk for alle kommentarer og mailer med trøstende ord, det varmer ! Vemodige dager har det vært, men vi rister av oss tristheten litt etter litt. Mange har spurt hvordan Hvitepusen har det.... leter den etter Svartepusen ?...er den urolig osv. Litt urolig er den kanskje og mye mer "brelete og mjauete", men den spiser godt og ser ut til å ta det hele med fatning. Jeg har ikke sett at den leter , men hvem vet? Kanskje den har tørket sine tårer ?! Jeg tror at dyr værer når ting er på ferde, så den har nok skjønt hvilken vei det bar for kompisen sin. Den ligger konsekvent på sin side i kurven og har med andre ord ikke breiet seg over på Svartepusen sin plass. På Svartepusen sin plass har vi lagt et pledd som vi har rullet sammen til en god klump slik at det ikke er helt tomt der , satser på at det hjelper . En liksom Svartepus i pleddform blir det :o) Hmmm, jeg er vel ikke så begeistret for at den har lagt sin elsk på hekleteppet mitt, men øm om hjertet og svake øyeblikk hos mor......

Fra katteliv til hønsegården! Koselig at så mange ville være med på utlodningen, tusen takk for det! Prinsessen trakk vinnerloddet her i sted før hun forsvant ut dørene til korpsøving. Skvaldrehønen går til Mias Landliv! Gratulerer kjære du !

Kan ikke annet enn å smile, et nytt tilskudd til hønseflokken din av arten polkadott fjærdrakt med lysblå detaljer .... Mia har en utsøkt smak og en fantastisk blogg der hun blant annet forteller om livet sitt på en liten gård med sauehold og ja...hønseflokk , har du ikke vært innom der før så må du gjøre det nå.

Vi snør forøvrig mer eller mindre inne, fuglebrettet er blitt til en snømuffins og hagen er bebodd av et uvisst antall snømenn. Veldig gøy for barnene, men nok snø nå synes jeg.

Mange har spurt om hvor jeg kjøpte vesken som jeg viste i forrige innlegg. Den ble kjøpt på en lokal blomsterbutikk, så dessverre ikke på nettet. Men om noen nettbutikker har tatt den inn eller akter å føre den er de hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar om det :o)

English: Thank you so much for comforting words that heals a heart. Many have asked about the cat that we have left, you know that we owed two cats , both born the same year. Does the white cat miss the black one now that he is gone ? I really do not know. I have not noticed that he is looking for his friend, but who knows. He sleeps on the same place in the basket as always keeping the black cats place free. Anyway, he is doing just fine and so are we. A lot of snow though.... Thank you for participating in my little contest. We have a winner and that is: Mias Landliv. Congratulation. If you have not visited her blog yet please do so. She has an absolutely wonderful blog .

9 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Det må vara riktigt vanskeligt att behöva ta sådana beslut. Jag minns hur det var när vår första hund fick somna in. Då hade han funnits i hela mitt liv...det var nog inte lätt för mor och far att ta det beslutet. Men minnena och värmen man känner i hjärtat sitter kvar fortfarande, trots att det nu är nästan 16 år sedan. Så kommer det nog alltid att vara, för det är verkligen något speciellt med husdjur. Ta nu hand om Hvitepusen! Och varandra såklart.

Ha en fin helg!

Hulda sa...

Å, så trist å lese om katten dere mistet. Kanskje dere kan få en til.. Måtte tenke på Maja, den lille hunden vår, som vi måtte avlive sommeren 07. Syns enda det er trist at hun er død. Tror alltid det kommer til å føles tomt etter henne. Hun ble 14 år.

Noen ganger har jeg tenkt at man skulle ikke få hund igjen, det er så fryktelig trist når de dør. Men, samtidig ville jeg jo ikke vært dem foruten.

Kos dere med katten dere har igjen. :)

Den kurv-vesken din var så søt. :) God natt.

christinasinteriør sa...

Hei Lisbeth!
Alltid trist å miste dyrene sine! Har fått meg hund og syns det er synd at de ikke har så "mange" år som vi kunne ønske! Er så utrolig glad i han!
Håper du har det fint i vinteren! Her fyres det fra morgen til kveld!
Klem!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Stakars pusekattene. Så lenge den spiser så går det nok bra, men tror den savner vennen sin mye jeg. Jeg har jo to katter og de leiter etter hverandre når de har vært i hever sin del av huset for lenge. Men det er nok som du sier, så har den sikkert skjønt hva som komm til å skje. De er ganske smarte dyrene egentlig.

Ha en herlig helg
klem

Randi sa...

Heia Lisbeth!

Nei men stakkars pusen da....sikkert kjempe lei seg,og trist!!Men på ein måte er verre for dyr å miste eigaren sin en omvent.Da snakker eg av erfaring.Oss har ein nabohund som mista eigaren sin for 1 år sidan,å enda så er den hunden lei seg,akkurat som om han har gitt opp.Enda dette er ein hund som ikkje er meir en 3 år gammal,godt dresert og har ein god heim.Det er så vondt å sjå! Ja.Ja...hadde oss berre visst kva dei tenkjer!!sukk!Eg har ikkje dyr sjølv,men eg vert lei meg på andre sine vegne som mister dyra sine!
Men eg håper det ordner seg for dokke alle!Lykke til!
Klem til deg!

Prinsessa sa...

Halla balla!
Gratulerer Mia. Den høna er vel fortjent. Den høna er bare kul:O)
Å kule høner er det ikke for mange av!
Ser ut som hvite pusen klarer seg greit. Godt at dere har den. Den er uansett veldig fin og likner veldig på Einar. Katten jeg hadde hjemme hos mamma og pappa. Einer fikk kattunger i fleng for Einar var en hukatt som det tok oss nærmere et år å skjønne. Så etter han het Einar i 1 et år ble den etterpå kalt transen Einar.
Her er det snø snø snø snø snø å atter snø. Noe som ikke passer meg i det hele tatt. Nå vil jeg ha vår slik jeg kan planlegge hage, kjøpe hageblomster og kose meg med frokost på terrassen. Nå må jeg fakktisk stikke. Hoppe i dusjen og så på jobb. Kos deg i helga Lisbeth. Klem fra Elin:O)

Guldkant På Livet sa...

Nej men lilla gubben Svartepus! Så duktig han är, han sörjer säkert men med en sån "mamma" som dig går det nog bra, som rullar ihop plädar så det ska kännas tryggt och att man får ligga på mattes vackraste filtar är en stort tröst! Så gullig han är!

Nej men, jag hade helt missat utlottningen av den gulliga hönan, Grattis ytill härliga Mia, den mest passande vinnaren, undrar vad hennes riktiga hönor ska säga om den : )

Många alla hjärtansdag hälsningar till dig, din familj och pusen!!

Mari.

Essemia sa...

Nej, djur är kloka och känner på sig när det händer något, som du så vist säger.
Kikar inom för att önska dig en god helg.
Kram Elzie

Mia sa...

Ååååh, er det sant...? Er det virkelig jeg som er den heldige vinneren av den herligste høna...? Tuuusen, tusen takk! Og jeg som prøvde å lokke så godt jeg kunne "kom til meg.... kom til meg...." og det virket tydeligvis! Jeg skal stelle pent med henne (hun skal få slippe å bo i hønsehuset. Ikke for det, jeg prøver da å stelle pent med dem som bor der også...) Og til påsken skal hon bli en selvskreven midtpunkt i påskepynten. Som jeg gleder meg!