03.10.2008

TIL JUL OG ELLERS I ÅRET

Jammen fikk vi ikke tid til en tur på Ikea i uken . Prinsessen konstaterte at nå blir det kaldere om nettene og kattene trengte nye pledd til kurvene sine. Vel kan de være inne på dagtid, men om natten , niks, det nytter ikke. De er av "rasen" katter som skal ut og inn i ett kjør.
Siden jeg ikke liker tanken på å være døråpner hele natten må de nok sove ute. Nå har jeg kjøpt et kaninhus i tre som vi har isolert , bla, bla, bla..... Kan vise bilder senere.
Pointet er at kattene fikk hver sitt saueskinn istedet for pledd som de kan sove på. Hvitt og pent.... så lenge det varer. Ikke mindre enn 3 skinn fant veien ned i kurven, prinsessen måtte jo ha et hun også!
Da ble frøkenen så fornøyd at en tur til Indiska ble innvilget med den største glede :O))) Der fant jeg dette: Fint hva ?
Skjønne vinkorker og vinåpner som er en fryd for øyet. Det trengtes, vinåpneren her i huset trenger igrunnen ikke å få se dagens lys mer, stygg som den er.
Vin eller ikke, korkene er jo dekorative på alle typer glassflasker.
Enn så lenge pynter de opp inne i glassklokken. Lampen i fattigmannsølv er også fra Indiska. Nå får den henge her og lyse opp det gamle barberspeilet og resten av nipset i hyllen.
På Ikea var julen kommet, var endel koselige saker synes jeg. Disse putetrekkene i rødt/hvitt under her likte jeg så godt. Tror de blir superskjønn til jul sammen med hvite puter.

Om de skal forbli putetrekk vet jeg ikke helt, har alltid en plan, men hva det blir til vet ingen :o)
Små speil med "slufse " og en søt diamantlyslenke falt jeg for.
Se disse søte hjerteputene da !...med hva det enn skal forestille,.... hender eller vinger ?... Detaljene er iallefall sydd i den mykeste plysj, kos!

Den rødrutete har definitivt julepotensiale. Til 39 kr stykket... da er det ikke mye vits i å sy selv. Dette er skikkelig billig for så detaljrike puter. Og absolutt en julegaveide til små tuller.
Nå må jeg fly... hører rykter om at jeg skal på kino.... full fart!
Klem
English. I long wished for a new wine opener that would match the rest of the interior. I found this one along with these sweet corks. Think it will look lovely on my Christmas table. Even bought some other stuff on Ikea, some cushions for my daugters room and red/white cushions for Christmas decoration.

33 kommentarer:

Kathrine sa...

Hii...Ja, hva gjør en ikke for kattene. Vi har et gammelt hundehus som er omgjort til kattehus. Med saueskinn, pledd, lykt utenfor og trapp opp.
Og inne har vi to saueskinn, og på hytta har vi skinn så det monner. Jo, det er noe med sauen ja. Flotte bilder, og fin blogg:-)) Ha en fin helg.

;-)

Monica sa...

Kattene kommer nok til å kose seg bra i høstnettene, tenker jeg... Fine bilder, og de putetrekkene fra Ikea har veslefrøkna i lekehytta si. De er kjempefine:)

Josefine sa...

Så mye fint du viser her..Ikea begynt med jul.. hm.- må en tur ut der også da snart..Kos deg på kino og god helg:))

Elzie sa...

Du hittar du. Önskar man kom ner till Ikea (i Älmhult!) själv någon gång så man verkligen fick tid att gå runt och titta. Blir inte så när man har maken i släptåg *s*.
Jag hoppas det var något trevligt på kino och att helgen blir bra.
kram Elzie

♥ H@rmoni ♥ sa...

Det er bra katten, får seg et kosepledd/saueskinn så de kan ligge ute og passe på at ikke det sniker seg noen mus inn i huset.. Den jobben må de ta når de får et deilig "luksuspledd" å kose seg på.
:O) Ser ut til at juleforberedelsene er godt i gang i huset ditt.. Ikke bare i London de begynner med julegata i oktober.. Mange på NIB som er i full sving

Jaja, det er godt å være tidlig ute
så kan du slappe av i desember!
Nå har vi høstferie her, og jeg tror jeg må ta meg en tur til Ikea snart! Stoffet var kjempefint og vinkorken var jo berre lekker!
:O) God helg, snuppa lis!

Hemma hos lilla mig sa...

Vad du är duktig på att hitta fina saker. Vinkorken är verkligen snygg.
Ja, allt är fint som du visar.
Ha det.
Kram

Anonym sa...

Heisann!!

Du verden...som vanligt full klaff med deg;) Alltid like fint å sjå inn til deg Lisbeth!!Å den vinkorka da,kjempe lekker!!!

Katter må vere ut på natta og lure:o)å så kan dei få kose inne på dagen....på saueskinn:o)Hoi !!
Gleder meg til å sjå kaninburet til katten;)
Ha ei fin og koslig helg!!

-Randi-

liven sa...

Kattene har det godt hos deg skjønner jeg :o)
Men tiden skal Max få være ute om natten også så jeg kan bli kvitt sandkassen!!
Fine ting du fant på Ikea og Indiska :o)
Ikea skal jeg på i nær fremtid å kjøpe kjøkken!!!!!!!!! :O)
Indiska har jeg aldri vært på men det ligger vel rett ved siden av der............

Ha en fin fredagskveld:o)

Livet er heeerlig sa...

Oi så mye fint du har kjøpt deg!!!
Du er så flnk å pynte :)
Håper du får en fin kveld på kino, hurra
Ha en superduper helg
*Siv*

Lene fra Lillehammer sa...

Hei, ville bare si at du har en utrolig flott blogg og den ligger allerede på favoritter. Masse flotte bilder som virkelig gir inspirasjon og du er så utrolig flink med de små detaljene, detaljer som mange oftest bare overser. Gratulerer, du har virkelig god smak!

ENGEL sa...

flotte saker altså!den lampen likte jeg spesielt godt.her eksploderte det orresten en lampe i gangen i dag,glass overalt!spooky!putene var også skjønne,spørs omjeg ikke må en tur på ikea snart....god helg til alltid så inspirerende deg!klæm

Kerstin sa...

Hos deg lider ialefall ikke katten når den skal være ute. Den lever standsmessig skjønner jeg.
Nydelig detaljer du viser Lisbeth:O=)
Var selv innom Ikea i uken, de har en dle flotte ting der ute.
Plantasjen var jeg også innom , de gjorde klart for jul også. Uff.. litt tidlig syns jeg da=)

Ha en fin helg Klem Kerstin

Tiril sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Flower Power sa...

Heisann, her har du fått tak i masse flott! nydelige vinkorker, og opptrekker....det forplikter jo med endel vindrikking nå da....hehe:) Smart å ha det til pynt i osteklokken, det er jo synd at noe så lekkert skal ligge gjemt i en skuff.
Herlige hjerteputer.....de er jo skikkelig koselige, og flotte til jul også...:)
Så bra at katten ikke lider noen nød. Med nye, flotte saueskinn kan den ligge å bare nyte livet:)
Jeg sitter her å studerer bildene dine ekstra grundig i dag jeg.... Du tar alltid så flotte bilder, og jeg har kjøpt meg nytt kamera, så nå må jeg prøve meg litt fram....:)Jeg finner masse inspirasjon her inne hos deg, så i dag blir det nok mye knipsing rundt omkring:))
Har ikke fått helt teken ennå, men det kommer seg...hehe.

Ha en finfin helg Lisbeth:)))

liven sa...

Ja Lisbeth.....hat tenkt meg på bloggetreffet!!
Skal du da??

gleder meg til nytt kjøkken.......er bare så lei av sånn som det ser ut nå!!
Min sønn bor rett oppenfor her og i en overgang kan jeg lage middag der:o)
Der kan jeg øve meg på et helt nytt kjøkken med induksjon og det hele!! tilogmed høyglans..men det skal jeg ikke ha!!

Ha en fin lørdag Lisbeth..så sees vi gjerne da:o)

Strikkelines sa...

Så masse fint du har....kjempefine bilder som gjør man ser hvordan du pusker i heimen....skikkelig koselig...Go helg...håper filmen var fin...

MOLLY sa...

Åh du og du...de vinkorkene, og vinåpneren var jo helt vanvittig leker...kan jeg spørre hvor du fant de;) Pg lampen er knallfin!!! Livsfarlig å gå IKEA når julen har komme der...det er liksom så billig så man MÅ jo bare ha med seg juleting enten man trenger eller ikke...hehe;) Men putene var jo så superskjønne, og 39...det er jo en vits! Her går jeg med tørkerullen enda, og lurer meg på om det er lungebetennelse i tillegg...fnyyys! men nå later jeg som at jeg er frisk, og satser på at det hjelper...hehe;) Det hjalp ikke å ligge under dyna for å si det sånn;) Håper du koste deg på kino, idag skal vi kose oss med film...juhuu:)) Suerfantastiskdiggelodiggelei lørdag ønskes deg!!!!!

PS! tenkte det at Cindy kanskje var en bloggevenninne av deg...hihi;) Det er jeg som er litt treg vettu;) Ja Norge, ja her må man helst bo i Oslo, eller kjenne red. adm. ;)

Nyperosa sa...

Heisan,

må smile av detaljer
på lampe i gangen som
skal harmonere med vedovnen
i ståvå. Ja, det skal ikke
være lett, men du får det
til ! Kjempeflotte bilder,
igjen. Indiatinga var også
fine. Må også smile av
"ulven", den skurret litt
på de fine bildene,
men ok, då...

God helg : )

Garden Angel sa...

Titt tei;)
Håper du hadde en fin kinotur!
Så mye fin stæsj da!
Søte de hjertene fra Ikea også!
Hmm...tror jeg får ta en titt snart!
Noe fra meg til deg hos meg....hehe
Titt innom da vel..
Fortsatt god helg på pelspleddene for både to og firbente hos dere(",)

Mia sa...

Heh he, kattene ja... jeg tror mine hører til samme "rasen"... inn og ut i eninga... og med møkkete poter i tillegg. Jeg lurer på hvor lenge jeg klarer å holde på hvite møbler, jeg vasker jo trekkene hele tiden. Og hvit saueskinn, det har mine søte små også fått, den ligger (saueskinnet, altså...) på gulvet foran vedovnen, og spesielt Milly elsker å ligge på den.

Nydelige ting du har kjøpt deg fra Indiska. Det er lenge siden jeg var innom der en tur... og nå fikk jeg veldig lyst til å ta herligheten i selvsyn...

krinkelkroken sa...

Så mye fint du viser Lisbeth , som alltid!
Tror jeg må få tatt meg en tur på IKEA i løpet av uken, er så kos med juleting;)

MOLLY sa...

HAHAHAHAHAHAHAHA... ja kjenner jeg blir litt klam i henda, da det ser ut til å bli noe sånt...haha:)) Nissen kan jo alltids henge i lysekrona....o' glade jul...sier bare jeg, og med elgen på trappa, med en aldri så liten lysslynge og rød slufse rundt halsen kan det jo jammen bli jul her også hehe;) Kanskje vi bare må få frostsikre gaver, som vi kan legge under juletreet ute på tunet;)
Iiiiiik...la meg bare få kjøkken til jul, så er jeg fornøyd:)) nå er jo mannen tilbake i vanlig jobb igjen, så nå må vi nøye oss med helge jobbing og på ettermiddagen....så vi får svinge pisken litt hardere...hehe;)
Happy Holidays to U!!!!!! Jiiiiingeling tilbake til vaskebøtta...

Viola sa...

Vilka underbara bilder du visar den här gången, jag bara njuter och vilka rara kuddar sen, hoppas helgen varit bra, ha en bra vecka, klem VIOLA

mali-mo sa...

Kattehus hadde nok den gamle dronningen her i huset likt:) Men saueskinn...kjøpte et til henne på IKEA, og det tok to år før hun begynte å bruke det. Hun kiker helst å ligge i fanget, eller på beina mine i sengen. Eller på Oleana og Røros pleddene, som hun vet at egentlig er off limit..

Må si lysekronen din i hallen ble flott. Nydelig gipsrosett og de stod utrolig godt sammen. Her er hallen et rotehi og materialoppbevaring, og det blir den nok endell måneder til. Men når det er hallens tur til å bli bygd om, og jeg sk
al kjøpe lampe, skal jeg passe på å be deg om hjelp:)

Ha en ny fin uke!

Gammalt & nytt sa...

Så otroligt fina saker du visar!
Kram och ha en skön vecka/Irene

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

Fltte vinkorker du har kjøpt, og alt det andre fra Ikea!
Ble litt overrasket da du sa det var jul på Ikea...men de er vel ikke den første. .

Ha en flott uke;)

Min verden sa...

Jul du også... jaja - jeg får vel kaste meg på karusellen jeg også. Blir min første jul i blogglandia! PUhh... :) ha en fin uke. Håper det var bra på kino. god natt. Hanne

Loppisliv sa...

God morgon! Ohh vilka härliga bilder du bjuder på. Jag bara njuter här bakom datorn. Så vackert. De röd vita kuddarna kommer att bli toppenfina nu till jul. Ha en underbar dag. Kramar Paula

Jema Rose sa...

UNDERBARA bilder!!!

Roligt att du tyckte om bilderna jag har gjort..!

: )

KRAM, Jenny

<3

Ha en bra vecka vännen!

Guldkant På Livet sa...

Hej Lisbeth, oj, som alltid vackra ting från ditt mysiga hem, alltid fullt av inspiration och ögongodis! Vilka fina kuddar fr Ikea då, passar ju perfekt nu i höst och till jul men även i sommar! Mari.

Hulda sa...

Så mye fint du har funnet deg. Putene var søte, er nok mange jenter som blir glade for de. Den lampa di i fattigmannssølv er så skjønn. Har en lignende på ønskelista til jul. :)

Emmeline sa...

Heisann Lisbeth.
Ser du har gått til innkjøp av de gøye røde putetrekkene. Jeg sto med disse i hånden og tenkte at ja disse blir jammen fin til jul gitt...Men kjøpte ikke noe, for i oktober er det LENGE til jul syns jeg;) Så skjønne detaljer til vinen du har funnet på Indiska. Det er egentlig den perfekte venninnegave med en sånn vinkork/ og vinåpner, tror jeg må kjøpe noen sånne...
Veldig fine stilleben på hyllen. Det er alltid så kjekt å se alle detaljene hos deg. Blåse opp bildene og studere mens man suger inn inspirasjonen. HERLIG.
Kos deg med høstferie, for det har du vel stemmer ikke det??

Lovise sa...

Ja de kattene dine har jo ingen fare skjønner jeg. Tenk å få ligge på saueskinn....