06.10.2008

SOM YNDIGE BLONDEUNDERSKJØRT

Sant vi elsker hvitt?! Jeg gjør absolutt det, og jeg elsker mine nye, hvite kjøkkengardiner. Som små, yndige underskjørt henger de der! Stoffet er i florlett bomull . Detaljer som sydde biser på rekke og rad, blonde innfelt i midten og med påsydd hekleblonde øverst og nederst. Takk mamma for at du er så grei å sy til meg, disse hadde ikke jeg fikset gitt! Her er endel lure løsninger med usynlige skjøter fordi bredden på stoffet ikke var nok til å dekke mine vinduer.Stoffet er nok etter bredden å dømme beregnet på forklær til små pikebunader eller noe i den dur. Dessuten måtte det måles supernøyaktig ut for å få med alle blonder både øverst og nederst på gardinen.
Nå er kjøkkenvinduet kledd for vinteren. For meg blir vinduer om vinteren uten gardiner nemlig visuelle kalde, sorte hull så jeg må ha de tildekket eller ha mulighet for det.
Nå mangler det bare ny tapet så er jeg virkelig fornøyd. Ser det går en utfordring som sier vis ditt bomkjøp. Her er mitt: EN BOKS MED HERMETISERTE TOMATER som eksploderte utover hele kjøkkenet og da spesielt opp over hele tapeten. Råtne, illeluktende tomater utover alt som ga flekker som ikke går vekk, grrrr. Akkurat det elsker jeg ikke.
Ha en flott uke.
Klem
English.Showing my new kitchen curtains.

44 kommentarer:

Som Mine Dager Er, sa...

Hei. Har du tlf nr til mamma'n din? Eller e-mail adressen hennes? Tenkte å kontakte henne og høre om hun kunne sy slike gardiner til meg også ;-)

Så utrolig fine! Dette er gardiner helt etter min smak. Kjempelekkert ble det hos deg. Du får hilsen til mamma'n din og si at hun er utrolig dyktig!

Flotte bilder!

Klem fra Marit

Synnøve sa...

Nyyydelige!! Tenk, er det ikke bra å ha mammaer som kan hjelpe med slike ting...? Virkelig flotte var de :) Gleder meg til å se den nye tapeten på plass også :) Ha en herlig uke Lisbeth! Synnøve

Jema Rose sa...

Så ljuvliga gardiner..!

: )

Ha en bra vecka!

Kram, Jenny

<3

Hespe sa...

Åh, såååå nydelige gardiner!! Heldige deg som har en mamma som trår til og syr for deg... :o) Hvitt er flott, helt klart, og innrømmer det - blir mer og mer glad i det...

Ha en flott kveld videre!!

Goklem fra Hildegunn :o)

MOLLY sa...

Såååååå nydelige gardiner!!!! Vakkert vakkert, og jeg tenker akkurat det samme som deg ang, vinduer, når vinteren kommer...brrrrr...hadde "fryst" meg ihjel jeg da uten gardiner...
Hermetiske tomater på veggen????? Lisbeth da, det var jo ikke noe særlig interiørtriks...hahahaha;) Ja her skulle det males over brystning, spørs om det ikke blir tapet her også...daaaaah!
Nå må jeg legge mannen...hehe han har begynt i normalt gjenge igjen og er bittelitte granne trøtt...hehe:) Nattinatt, og husk hermetiske tomater har heeeeeelt feil farge til ditt kjøkken!

Josefine sa...

Hei:)) Nydelige gardiner du har fått. Heldig du som har en så flink mamma! Tusen takk for skjønn kommentar på bloggen min, den varmet:)) Klem Josefine

Petunia sa...

Tar din mor i mot bestilling???
Nydelige gardiner:)

Cecilie sa...

Det var jammen flotte gardiner. ER på utkik etter nye gardiner til kjøkkenet eg også, no har eg berre kvite trepersienner. Det er ok om sommaren, men som du sjølv seier, om vinteren er det koseleg med gardiner.

Har tomatflekker på tapen på kjøkkenet mitt sjølv eg... ikkje noko særleg lekkert nei.

Min verden sa...

De er nydelige - gratulerer og heldige deg :) Blir nok en råd med den tapeten! Keep up the good work girl. Ha en fin uke. Hanne

Kerstin sa...

Gardinene dine er råfine. Slike kunne jeg tenke meg også. Så heldig du er som har en mamma som syr til deg. Men det nok helt sikkert vel fortjentO=)

Uff da , tomater opp etter tapeten , ikke bra gitt! Håper det går bra.O=)
Ha en fin uke Lisbeth=)
Klem Kerstin

Stine sa...

Nydelige gardiner! Du er virkelig heldig som har en mamma som er flink å sy, de kan jaggu ikke vær enkle å få til! :)(gardinene altså.. ;)) Jeg liker bloggen din, den er en av de jeg er inne på hver dag! Finner mye inspirasjon her..
Håper det med tomatene ordner seg..

krinkelkroken sa...

Kjempesøte gardiner!
Hvitt er lekkert ingen tvil om det;)

Tulip sa...

så yndige søte gardiner. De likte jeg!

Flott denn hvite blomsten også!

Solveig sa...

Så herlige,flotte,fine og søte gardiner! Helt perfekte etter min smak:) Så heldig du er som har en mor som syr for deg;) Det må du benytte deg av ja! Hehe.

Ha ei super uke:)

malrodien sa...

hei du... u skal få en award av meg, fordi du har en så fantastisk side:)

tinemor sa...

Kjempesøte gardiner.
Flink mamma du har.
Kipt med den tomatboksen da du.

Hemma hos lilla mig sa...

Jättefina gardiner din mamma har sytt. Förstår att du är nöjd med dessa gardiner.
Kram

Cathrine sa...

Takk for titten... For noen lekre gardiner da. flinke mamman din. Ellers må jeg si du har et temmelig smakfult hjem. Så hjemmekoselig at jeg får lyst til å flytte inn hos deg;) men du... hvor har du kjøpt det dusj hodet med porselen på?? slikt vil jeg ha også. Lagt deg til på vennelisten min så her skal jeg følge med.

Ha en fin dag! :)

Forglemmegei sa...

Hei for en nydelig og inspirerende blogg. kommer gjerne igjen...
klem camilla

Den gode feen sa...

Sååååå nydelege gardiner!!!! Knallfine :) Du må helse mammaen din og skryte frå meg :)

Sånn ellers så var jo ditt bomkjøp heller trist. Pyton med slike flekker som ikkje går bort. Det er jo meir irriterandes enn at Minifeen klarte finne nugattiboksen og skikelig grise til den kvite jakka si i stresset før avgang til SFO, barnehage og jobb i dag morges :)

Ha ein strålandes fin dag i min kjære by Bergen!

Magny sa...

herlig...
ja nettopp som herlige underskjørt,- florlett og vakkert....
og deilig og hvitt...

Karna sa...

Kjempe søte gardiner, flink mamma som hjelper deg!

Når det gjelder hvite trekk på stoler, kjenner jeg det litt for godt, gode å bruke til servietter her i heimen også.....

Elzie sa...

Vilken söt gardin. Förstår mycket väl om du är nöjd med dom.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

aase sa...

Rålekre gardiner, du er heldig!! Godt å ha en snill mamma også!!!

Ønsker en god helg alt nå jeg, for jeg reiser til Paris på torsdag og kommer nok ikke innom før etter turen!!

Lena sa...

Utrolig koselige gardiner!!
Skjønner heller ikke de som vil være uten gardiner...syns det blir så nakent?!
Dine var hvertfall knall..
Ha en flott dag:)

Anita sa...

Såååå fine!! Liker så godt enkle hvite gardiner med innfelt blonde og disse med "rynker" i tillegg var jo skjønne da!! Utrolig flink mamma du har! Skjønner hvor du har dine kunnskaper fra:o) Nyt høsten med nye gardiner!! KleM!

Floras Kulle sa...

Så fint det blev! Tyget påminner verkligen om små "Madickenförkläden"... Håller med om att gardiner behövs för att hålla vintermörkret ute.
Det där med tomaterna låter inte alls trevligt! Har du provat att bleka bort fläckarna?
KRAM:
Annette

Ann-Catrin sa...

Vilke fantastisk sör gardin.. som en vit dröm!!
Och blomman i fönstert passade ju som handsken!!

Och vackra träd utanför.. UNDERBARA BILDER!!

KRAAM
A-C

Viola sa...

Vilka underbara gardiner, vilken duktig mor du har att sy! Visst är det vackert med vita blommor till, har nu vaserna fulla av smånejlikor i vitt, ha det gott, klem VIOLA

lykkehuset sa...

Nydelig blogg! Fant deg via Emmelines:) I`ll be back!!!

ENGEL sa...

ojojoj...det må være de flotteste gardinene jeg har sett på lenge!helt deg!flink mamma du har da!alltid så hyggelig å titte innom deg!gleder meg til å se ditt julehus!!!!!!!!!!!

liven sa...

så fine gardiner!!
så kjekt å ha en sånn flink en som syr til deg da!!
Gardiner må vi ha på denne tiden av året ja!!
fine blomster som passer godt til gardinene!!
synd med tomatboksen da.......!!!!!

Ha en fin kveld Lisbeth:o)

Maria / Frøken Fryd sa...

Åhh, hvor er det godt, at have sådan en dygtig mor. Min er ligedan, kan altid få hjælp der.

Virkelig flotte gardiner :-)

Klem Maria

Merete sa...

JAA, eg elskar kvitt!!!!!!!!! Nydelege gardiner mammaen din har sydd og den kvite blomsten er såå yndig og passar godt inn :o)
Ha ein fin tysdag!

Flower Power sa...

Helt nyyyydelige gardiner!! Den mammaen din er flink altså. Det er godt med trivelige gardiner i vinduene nå på vinterstid, jeg er helt enig med deg der. Sorte svære vindusflater nå på høsten er det verste jeg vet.... Det blir liksom så VELDIG mørkt. Nydelige bilder du viser under her også:)

Sussen sa...

Så fint det ble! Snill mamma du har! Må prøve å få ordnet noen gardiner her i huset også. Har ikke vært prio 1. Men nå har jeg jo tilgang på all verdens vakre stoffer med ansattrabatt på jobben så jeg burde vel benytte sjansen. Men sydama gir nok ingen rabatt..
Ha en strålende dag!
Klemmer, Sussen

Anette sa...

Bloggen din gir meg ro....!
Hilsen fersking

nettans lantliga hem sa...

Vilka fina gardiner och vilka fina vita blommor
Ha en bra vecka!
Kram Nettan

Lyst på livet sa...

Er bare innom for å si at jeg syns du hadde en klok og god kommentar hos Anemone.

Hilsen en annen som skulle vært vaksegurine, men som blogger i stedet og som ofte er innom deg men ikke like flink til å legge igjen kommentar :-)

minishabby sa...

Hei hei!
Og her var det superkoselig som alltid ser jeg.
Inne på siden min så ligger det en liten utmerkelse og venter på deg.
Ha en flott kveld videre.
Klem Elin!

Anemone sa...

Takk for trivelig og velmenende kommentar inne hos meg i dag, den varmet og var utrolig fornuftig.

Jeg har sikkert litt for lett for å se denne bogg verden gjennom en rosa slør, men bare VILat det skal være slik.

Heldig du som har noen som kan hjelpe deg med å sy. Har heldigvis en tante jeg også som er som et orakel ved sy maskina. dit havner nå mine prosjekter...

Fin fin kveld til deg.

MOLLY sa...

Nå spenner du vel på deg OM kjolen og gjør deg klar til bloggetreff;) Kos deg masse og hisl hele bøtteballetten!!!! Regner med det blir noen latterkuler gjennom lokalene på Zupperia, bare sørg for at suppeskålene blir stående på bordet, de vil vel gjerne bli et yndet tema om de ikke matcher...hihi;) Skål og god helg:)

MOLLY sa...

HISL????? HILSE SÅ PENT var det...

antique equestrian prints sa...

black mold exposureblack mold symptoms of exposurewrought iron garden gatesiron garden gates find them herefine thin hair hairstylessearch hair styles for fine thin hairnight vision binocularsbuy night vision binocularslipitor reactionslipitor allergic reactionsluxury beach resort in the philippines

afordable beach resorts in the philippineshomeopathy for eczema.baby eczema.save big with great mineral makeup bargainsmineral makeup wholesalersprodam iphone Apple prodam iphone prahacect iphone manualmanual for P 168 iphonefero 52 binocularsnight vision Fero 52 binocularsThe best night vision binoculars here

night vision binoculars bargainsfree photo albums computer programsfree software to make photo albumsfree tax formsprintable tax forms for free craftmatic air bedcraftmatic air bed adjustable info hereboyd air bedboyd night air bed lowest pricefind air beds in wisconsinbest air beds in wisconsincloud air beds

best cloud inflatable air bedssealy air beds portableportables air bedsrv luggage racksaluminum made rv luggage racksair bed raisedbest form raised air bedsbed air informercialsbest informercials bed airmattress sized air beds

bestair bed mattress antique doorknobsantique doorknob identification tipsdvd player troubleshootingtroubleshooting with the dvd playerflat panel television lcd vs plasmaflat panel lcd television versus plasma pic the bestadjustable bed air foam The best bed air foam

hoof prints antique equestrian printsantique hoof prints equestrian printsBuy air bedadjustablebuy the best adjustable air bedsair beds canadian storesCanadian stores for air beds

migraine causemigraine treatments floridaflorida headache clinicdrying dessicantair drying dessicantdessicant air dryerpediatric asthmaasthma specialistasthma children specialistcarpet cleaning dallas txcarpet cleaners dallascarpet cleaning dallas

vero beach vacationvero beach vacationsbeach vacation homes veroms beach vacationsms beach vacationms beach condosmaui beach vacationmaui beach vacationsmaui beach clubbeach vacationsyour beach vacationscheap beach vacations

bob hairstylebob haircutsbob layeredpob hairstylebobbedclassic bobCare for Curly HairTips for Curly Haircurly hair12r 22.5 best pricetires truck bustires 12r 22.5

washington new housenew house houstonnew house san antonionew house venturanew houston house houston house txstains removal dyestains removal clothesstains removalteeth whiteningteeth whiteningbright teeth

jennifer grey nosejennifer nose jobscalebrities nose jobsWomen with Big NosesWomen hairstylesBig Nose Women, hairstyles