09.06.2008

"FLEUR-DE-LIS" TRO, VISDOM OG MOT

Endelig har jeg fått hengt opp nye gardiner og er knallfornøyd. Ble akkurat som jeg hadde sett for meg .Varmen har gjort at prosjekt liftgardiner ble lagt på vent. Spiler og tau som skal monteres på liftgardiner er litt av en jobb og slett ikke tilrådelig i 30 varmegrader, puh. Men sånn i 2 tiden om natten gikk det helt greit.
Nå nærmer det seg ferietid med stormskritt. Tar da en lang bloggeferie så dagens innlegg blir mest sannsynlig det siste fra meg før sommeren....langt med mange bilder. Tiden foran dataen i sommer har jeg tenkt å bruke på å besøke alle dere på lenkelisten og dere andre som legger igjen en hilsen hos meg. Høres ikke det bra ut? Joda , gleder meg til å se hva dere holder på med, og så tenker jeg at jeg vil oppdage mange fine, nye blogger. Ellers vil jeg tilbringe så mye tid som mulig utendørs sammen med mine barn. Er bare sommerferie en gang i året, og den skal nytes til fulle!
I uken fikk jeg en Award av Lilla Blanka. Takk snille du for at du tenkte på akkurat meg. Jeg har limt den inn øverst her på siden og om du klikker på den kommer du rett til Lilla Blankas utrolig herlige blogg!
Den skal gies videre og jeg velger å gi den til GalleriHønsehuset , ny koselig svensk blogg som jeg liker å besøke. Videre til Mitthvitehus, en blogger som så absolutt fortjener denne awarden. Tredjemann som får den er Låvebutikken-Christinas Interiør. Hun viser bestandig fristende bilder fra butikken sin og byr på nydelig foto fra sitt hjem. Gratulerer da og sol dere i glansen!! ;o)Alle tre finner dere linker til i bloggelisten min ! Neste post på programmet er å svare på noen spørsmål. Har blitt spurt om hvilken farge som er på veggene i stuen. Kan se ut på bildene som om veggene er malt, men de er tapetsert. Tapeten er i fargen lys havre med svakt blomstermønster i hvitt.
Blondegardin bak gardinen på altandøren hindrer uønsket insektbesøk ! Så var det spørsmål om oppskrift på rabarbrasaft! Klart jeg deler den!

1 kg. rabarbra
3 dl vann
2 – 2 ½ dl farin
(1 g bensoat pr. liter ferdig saft)


Kutt rabarbraen i små biter, kok den i ca 10 min sammen med et par nelikkspiker eller sitron.
Sil den i et sileklede. ( Som du får kjøpt hos de fleste kjøkkenutstyrsforhandlere)
Gi saften et nytt oppkok og tilsett sukker. Nellikspiker fremhever smaken, noen foretrekker å tilsette sitron istedet, smakssak. Det samme gjelder sukker. Jeg tilsetter nok litt mer enn det som står i denne oppskriften. Smak deg frem. Skum.( Skum betyr: når saften kokes opp med sukker dannes det et skum på toppen , dette må fjernes ellers blir saften uklar, fjern med fiskesleiv eller skje) Jeg har ikke tilsatt bensoat, men dette må til om saften skal lagres lenge

Her kommer en hjemme hos reportasje, nemlig fra hunden mitt sitt hus. Hjemme hos reportasjer kan av og til være ganske tåpelige , noen får meg til å himle med øynene. Nok ikke folkene som bor der sin feil , mere journalisten og dårlige stylister som "går på trynet". Hvorfor må de på død og liv ut på badet med champagneglass i hånden og plopp opp i badekaret med en hengiven kone som holder frem et håndkle eller en badekåpe ???Noen mennesker kler bare ikke å bli avbildet i et badekar med såpeskum opp til halsen ! Måtte bare få det ut! Synes journalistene/fotografene skal se seg rundt i Blogglandia og lære litt av alle de nydelige koppebildene på terrasser og altaner, da kan jammen jeg lese litt ukeblader i sommer uten å måtte lukke øynene i gremmelse eller få latteranfall (for det får jeg altså av de sinnsyke fotoene ukebladene trykker) gøy å le altså, men kunne tenke meg bedre ting å le av enn danseband og skihoppere i badekar. Har nemlig planer om lange dager på stranden med spennende bøker, interiørblader og (mindre spennende?) ukeblader i kurven:o)
Huset over her tilhører altså hunden min. Høytidlig oppkalt etter Fawlty Towers. Hotell i Særklasse serien ler jeg av, masse! Det gjør jeg av hunden min også, han er en sann glede for meg og er ganske så vittig,. Stakkars Basil fra TV -serien, han blir så til de grader styrt og hundset av sin kone, men herregud ....hun snakker jo til han med en tone som jeg ikke kunne tenke meg å bruke til hunden min engang!!....
Hunden min skal snart sendes vekk på feriekoloni til mine foreldre. I den anledning trengte Basil et bad , han er stor og langhåret hvilket betyr kamming og børsting. Så om stolen foran hundehuset virker tåpelig så kan du bare tro om igjen, den sitter jeg på leeeeenge mens jeg børster og steller den firbeinte.Så langt er halve hunden ferdigbørstet........ Resten tar jeg senere i uken. Parasollen kjøpte jeg på Ikea, 5o kroner..gitt vekk!Så søtt stoff med trykte hvite blomster. Trengte en som lett kan flyttes rundt på, markedsparasollen min kan neppe kalles mobil, ikke om jeg har tenkt å beholde ryggen en stund til :o) Master of the House. Hagen forandrer seg hele tiden. Nå står denne klematisen, Miss Batesman i full blomst og er inderlig vakker der den klatrer oppover rosebuen. På toppen av buen møter den klatrerosen New Dawn. Rosen står full i knopper, men den blomstrer ikke helt enda. Skal ta mange bilder når det skjer. Den franske liljen, fleur-de-lis. Irisen står nå i full blomst, er en iristilhenger så kan ikke få nok av irissorter. De tre kronbladene representerer tro, visdom og mot. Så med troen på flott vær , visdommen tatt med i bagasjen(reisesyketabletter,solkrem,myggspray, eurax, pass og penger osv ) mot til å bade (er en pingle og synes vannet alltid er for kaldt) tar jeg nå en lang sommerferie. God sommer til alle som titter innom bloggen min. Sommerklem fra meg.English. A long post today ... I do not think I will make any new posts before summer but instead visiting your blogs and maybe discover new inspiring blogs as well. Showing you my new curtains in my livingroom, I am so pleased and I do think they are beautiful, My dogs house is called Fawlty Towers , that is because my dog makes me laugh a lot ;o) He is going away with my mum and dad for some weeks and I have spent a lot of time making him look nice and clean, hihi. Also showing you flowers from my garden. I adore the clematis Miss Batesman. It is gorgeous with its white big flowers. Wish you all a wonderful summer.

65 kommentarer:

Elzie sa...

Åh vad härligt det låter att vara ledig tillsammans med barnen. Är du ledig hela sommaren du? Hade jag gärna varit också *s*.
Vilket mysigt inlägg idag. Gillar din nya gardin väldigt mycket. Du har det mest fantastiska ställe jag vet. Och hundens koja är inget undantag. Tycker den om att vara där?
Hoppas du får en lång, skön sommar med lagom värme.
Kram Elzie

Kerstin sa...

Å for et herlig innlegg du har postet:=) Nydelige bilder. Jeg bare digget huset til hunden din. Skal si han lever flott i huset sitt. Kjempestilig! Flotte blomster, Ja kort sagt jeg bare digger bloggen din. Du skal vite jeg finner masse inspirasjon hos deg:=)

Ønsker deg en lang og deilig sommerferie:=) Nyt barna dine og tiden!

liven sa...

Du og du for et innlegg:O)

Har du virkelig tenkt å være borte i hele sommer?? Da blir du savnet:)

Kjempefine liftgardiner du har sydd!! Og takk for oppskrift på rabarbrasaft:)
Klematisene mine er ikke begynt å blomstre ennå men nå er peonen begynt:) Er kommet litt lenger hos deg selv om vi bor i samme fylke:)

Flott hund men tenker det er litt av et arbeid ja.......

Visst du tar sommerferie nå får jeg håpe du koser deg masse og at det blir en kjempefin sommer.....det blir det:O)

Lemi sa...

gooo sommer!!!

Kerstin sa...

Løp innmed en gang jeg for jeg ble så nysgjerrig. Såååå glad jeg ble. TUSEN TAKK, dette varmet mitt hjerte:=)
Klem :=)

Elzie sa...

Vår hund älskar regn, ha, ha!!!

Gamlå sa...

Ønsker deg en riktig fod sommer.
hilsen Gamlå

♥ H@rmoni ♥ sa...

Innom for å ønske deg GOD SOMMER lisbeth!
Skjønner du tar en liten bloggferie! Det blir mye utetid nå, og ikke mye tid til blogging. Jeg har enda en del innlegg og idee`r som skal blogges om, så får ta det innimellom.
Det beste er nå å være ute og nyte!
Skjønn klematis- de er bare så nydelige, skulle ha blomstret hele året! Så et lite hundehus i en bok som minnet litt om ditt, det hadde til og med gress på taket, og var bygget av et nattbord. Hotell i særklasse serien ar så bra! Håper det ikke er likhetstrekk med deres famile!.. Hi-hi!

NYT SOMMEREN, SÅ BLOGGES VI!!
Klem

anneskreative sa...

Hei!
Litt av en rekk du har lagt inn i siste innlegg,,,,,smiler
Syntes liftgardinene dine var så søte,,,,lekkert med blomstrete stoff langs kantene,
Har aldri sydd liftgardiner jeg, syntes det ser så vanskelig ut.'kanskje jeg prøver en dag!
Ha en fin sommer og kos deg med dine
Anne

Anita sa...

Åh! Nydelig! den liftgardinen med rosekantene var kjempeskjønn! Og alt det andre!! Liker så godt klematis og roser sammen og har planer om det i det store bedet mitt!! Kanskje jeg får plantet der i morgen *drømme*! Har en New dawn der fra før, men den er syk, jeg har en til i baljen som skal på plass! har kjøpt en bunndekker rose idag, som nå står i potten som jeg fikk av mine kolleger!! Bare måtte ha den;o) Kos deg i sommer! Så sees vi!

Frida sa...

Hej!
Vilken vacker blogg du har. Så fint det blev med gardinerna!
Kram frida

Anonym sa...

Hej Lisbeth,
mange, mange fint fotos. Jeg elsker det. Jeg onsker deg en riktig fint sommer. Jeg vil kjore med familien i Juli til Sverige og Norge. Jeg gleder meg!!!!!!!
Mange hilsner fra Barbara

home 4us sa...

For noen flotte bilder og ikke minst gardinene. Har du sydd de selv eller får man kjøpt maken noen plass?
Artig hundehus. Heldig kar!

Tiril sa...

Elsker lift gardin, har det flere plasser,
Koselig hundehus, har hund selv, men han vil ikke være ute viss ikke vi er ute, men elsker å ligge i skyggen under et tre når jeg sitter i hagen.
Nydelige blomster i hagen din, klemates og alt klatrene liker jeg.

NinaS sa...

Helt forgapt i de vakre bildene dine!
Hjemmet ditt ser bare SÅ gjennomført og flott ut! (inkl. hage)
Vil du røpe hvor du har kjpt stue-tapeten hen??
Nå har jeg allerede bestilt 4 sorter tapet, men man kan aldri vite når det dukker opp ett rom eller en vegg som ikke vil ha panel! ;)
(begynner å bli møkklei av å pusse og male smalpanel nå! -er enda ikke halvferdig!)

Ønsker deg en FLOTT sommer, og selv om innleggene fra meg kommer litt støtvis, håper jeg at fortsetter å kommunisere litt! ;)

Klem!

Ann-Catrin / finthemma sa...

Godmorgon vännen!

Tänk vad härligt att vara ledig så mycket!!
Låter ju helt fanatstiskt!
Din fina gardin blev jag helt förälskad i. en riktig sommardröm..passar ju så fint där!!

Och vovvens koja... han bor ju som en kung ju...aldrig sett något finare!!

EN STOR KRAM Ann-Catrin

molly's heaven sa...

ALLTID SÅ DEILIGE OG HYGGELIGE INNLEGG FRA DEG:))
GOd sommer, og nyt den til fulle!!!!
Sommerhilsen fra armer & bein;)

Randi sa...

Herlige sommerbilder. Skjønner godt du tar den en blogg pause. Du har jo en sånn fantastisk hage og tilbringe tiden i og du.
Nydelige gardiner...kan tenke meg at det ikke er så tilfeldig...virker ikke som om noe er tilfeldig her hos deg.:-))

Ha en strålende sommer.

Klem

MiaMaria sa...

Hej Lisbeth!

Då önskar jag dig en solig och varm sommar så hörs vi när du kommer tillbaka eller om du kikar in.

Grattis till Awarden den är du värd!!!!!!!!!!!!!!!!!

Du visra ju en massa härliga inredningsbilder att glädjas åt.

Och dina gardiner blev ju så snygga, förstår att du är nöjd.

Och en massa härliga blomster från din trädgård....

Och så var det ju detta hemma hos reportage...så läckert mankan bo detta kallar jag lyx.....vilken tur du har Basil.

Må så gott och ha det så bra och njut!
Miamaria

Lene sa...

Hei, Lisbeth :)

Deilig hos deg... Liftgardinen ble kjempeskjønn! Haha, så det er flere som tar natten til hjelp. ja ;) Man skal jo ikke sove den bort for tiden likevel - så da passer det jo greit å ha noe å henge fingrene i. Merkelig, det der. Jeg har altså aldri hatt en liftgardin i mine vinduer - men tror ikke jeg har tall på hvor mange jeg har sydd og montert til venner og bekjente. "Neeeeida," sa jeg - "skal ikke ha noe for det. Jeg trenger sikkert hjelp til noe annet en gang, så da får dere stille opp tilbake." Men det ble altså aldri til at jeg ba om hjelp igjen. Jeg gjør aldri det, hehe. Så til sist bestemte jeg meg for å avvikle denne gratis systua mi. Og jeg merker det nå - jeg har ikke samme gleden over å sy som før. Mere tiltak nå, og jeg tror rett og slett det skyldes at jeg sydde meg møkkalei på naboens gardiner ;)


Bable, babler i vei her.. ;) Men nå var det så lenge siden sist.

Jeg er forresten mektig imponert over Bsils hotell i sæklasse!! Tenker nok lille Molly her skulle være sånn passelig grønn av misunnelse ;)

Og hjerteligst for rabarbrasaftoppskriften. Skal jammen kjøpe med meg noen rabarbraer fra hegesenteret. Har jo alltid hatt det i hagen tidligere.

Kos deg masse med bloggpause, Lisbeth. Det er jo ingen fare hos deg. Her kan man bla og bla mellom innleggene, og aaaldri bli lei de gamle - så tenker jeg skal gjenoppfriske litt minner her, ja :)

Gooood klem til deg :)

Natalie's verden sa...

Oisann for et fint og orginalt hundehus :) Ingen krinkel kroker der hjemme hos deg ser jeg som kommer unna ditt kreative hode og fingre;) Så utrolig morsomt og inspirerende det er og ta en tur innom bloggen din, koser meg like mye for hvert innlegg du poster :)Gjett om du kommer til og bli savnet over sommeren! Du får uansett ha en super flott sommer! Nyt den i fulle drag :)

Klem fra Natalie :)

Anonym sa...

Hi Lisbeth,

Thanks for answering my questions about the peonies, oeps sorry the poppys HAHAHA. I like your peonies also a lot. I've planted them a few times overhere but they don't
like my soil i think because they keep disappearing......
I wish you a very nice summer and till next time.
Janneke.

Karna sa...

Helsiken så lekkert du har det, både ute og inne...fantastiske gardiner!

Får teste hagehuset nå ser jeg, håper det stopper til helgen igjen, trenger ikke teste sååå lenge....he,he...

Galleri Hönshuset sa...

Tusen Tack och åter tusen tack för utmärkelsen. Jag blir så himla glad. Det här kommer jag o leva på länge. Jag går med ett leende på läpparna. Det är ju det här man har väntat på att man får respons för sin blogg. Tack för dem fina bilderna du visar oss. Ha det gott. Kram Pirre

Hobbyhuset-Merete sa...

Skjønne hagebilder, Lisbeth!!! og knakande finne liftgardiner du har fått deg :o) Heilt min smak, faktisk!
Ønsker deg ein fiiin sommar med masse kos og fint ver!! Gler meg til nye innlegg frå deg :oD

tinemor sa...

Liftgardinene dine ble kjempeflotte!!
Og jeg tror aldri jeg har sett et så stilig og pyntet hundehus. Skikkelig gjennomfrt og lekkert!
Skal du virkelig være borte i hele sommer. Bu-hu!
Savner deg allerede.
Du må koze deg masse og nyte dagene.
Riktig god sommer til deg og dine!!!

NaturelSuus sa...

hey Lisbeth,
I wish you a great summer! Do you go on holiday somewhere? I small change for me we go to Norway..
I really love youre dog house!how sweet.
See you on next blog!

Les Cotrions sa...

Hi Lisbeth! You have a so lovely blog! Lovely pictures and wonderful flowers! What I can't understand is if you have a shop in Norway. I'm Italian and I live in Tuscany with my Norwegian partner and sometimes I come to Norway with him. I love your country! Creating home accessories, bags, shopping to flea-markets and creativity are my hobbies that I share with my best friend. I like gardening too, but I have only a balcony with a beautiful ootlook over Lucca.
Sorry..Italian people speak too much!
Have a nice day!
Ciao
Vale

Jema Rose sa...

Ljuvliga bilder ! Och Fawlty Towers var ju bara så roligt att kalla hundkojan : )

Önskar dig en underbar sommar!

Många kramar från Jenny

<3

Maria / Frøken Fryd sa...

Sikke en fin hjemme-hos reportage. Et hundeliv ved dig er slet ikke at foragte :-)
Og sikke et job at få ham redt igennem, forstår det tager flere dage.

Jeg vil huske på din rabarbersaft opskrift, det ser så lækkert ud.

Du er flink til at sy ser jeg, flotte liftgardiner. Det er jo et kæmpejob at sy sådanne, har selv gjort det et par gange.

Til slut vil jeg sige dig tusind tak for sød og omtænksom kommentar ved mig. Den blev jeg meget glad for.

Klem maria.

sol&bolig sa...

For et kjempeflott sommerinnlegg med de fine bildene. Ja, her og er det snart sommerferie, de ska bli såååå deilig!! Drar på biltur til Kroatia og bare koser meg. Ønsker deg ein flott og avslappandes sommar!! Vi blogges!

Lilla Blanka sa...

Hej Lisbeth!

Åh vilket underbart inlägg (som alltid! *hihi*)
Ljuvliga bilder!
Hur skall jag nu klara mig när du tar bloggferie..jag får komma in och titta på gamla inlägg och längta tills du är tillbaks igen!

Kram & ha det så jättebra vännen!
Mia

alvens kreative hjørne sa...

Mektig imponert over din kreativitet og utrolig gode smak :-) Herlig side :-) Legger deg til på siden min jeg :-) Denne siden må jeg nok kikke innom ofte :-)

Randi sa...

Tack för ditt besök och så skönt att du upplevt detsamma med pelargonerna. I fortsättningen ska jag försöka få dem att övervintra för att slippa bli så besviken.
Vilken underbar blogg du skapat. Fantastiska bilder och miljöer, som verkligen inspirerar.
Jag önskar dig nu en riktigt skön semester!
Kram Randi

Hespe sa...

Først må jeg bare takke for koselig besøk hos meg, og sååå...
Åh, for et herlig innlegg! Virkelig et innlegg som er verdig deg å gå ut i sommerbloggpause...:o)

Liftgardinene dine ble bare kjempeskjønne. Skulle gjerne hatt de på kjøkkenet mitt - der hadde de nok vært perfekte!! Også så flott hundehus da gitt!! Hi, hi - like før jeg kunne ha flytta inn der selv...

Så flott at du ville dele oppskriften på rabarbrasaft med oss - den skal definitivt prøves!! Tusen tusen takk!!

Da vil jeg ønske deg en lang og herlig sommer, med mye sol, varme og hygge sammen med familie og venner. Kos deg masse, og får du tid og lyst, er døren åpen og du er velkommen til en liten sommerchat...

Gooooooo sommer!!

Stor klem fa Hildegunn :o)

Living White sa...

Hvor mange flotte bilder du hadde, kjempe fine lifter også, litt anneledes på en måte. Veldig pent. Ja det er sååå flott og reise. Jeg kunne tenkt meg en sykkeltur i danmark jeg av alle ting her i verden. En gang får jeg nok til det også. Men det er sikkert mange flotte interiørbutikker så man måtte vel hatt med 10 sykkeltilhengere på slep tenker jeg...

Villa Nyhem anno 1918 sa...

oj så fint du har det du är så pysslig ser jag ,själv har jag inte så mycket tid för att blogga nu ,ha en bra sommar kram Maria

Dadda sa...

Hej min vän ! är förtjust i varenda bild. Specielt gardiner..du har det såååå fint
(det har jag sakt tidigare)
Längtar tills du börjar blogga igen
Ha en underbar sommar !!!
PUSS OCH KRAM

Bodilhjemhobbyhage sa...

For noen flotteliftgardiner !! Har lyst å sy slike selv men vet ikke heelt hvor jeg begynner..
Det hundehuset var jo bare et syn !!:0) Han har det bra i denne familien denne hunden ;)

Masse flotte blomster du har nå, jeg venter på en haug som skal springe ut nå.
Ha en flott sommer :0)

tales from an O.C. cottage sa...

Your home is gorgeous, as always!
But your dog is just darling! (Love his name too!).

M ^..^

majsan shabby chic sa...

Hej!!Vilken underbar sommar du har framför dig..Hoppas att solen skiner på er alla....Vilka fina bilder gardinerna var ju juvliga.Samt den lilla hundens hus.Ser jättetrevligt ut.Välkommen tillbaka Kram/Majsan

Den gode feen sa...

For nokre fantastisk fine gardinar du har sydd! Hundehuset er også som ein draum! Ha ein superfin sommar. Kos deg alt du kan, så bloggast me til hausten igjen :)

Garden Angel sa...

Ååå så koselige gardiner!!!
Og for en hundelykke med så flott hus:)
Skjønner godt at du tar sommerferie! Ja det er jo sommer bare en gang i året:) Tar det helt piano her også...Blogger litt når jeg har tid og lyst, men det er ikke førsteprioritet akkurat..
Må jo ta vare på denne deilige årstiden!
Kos deg masse da!
Vakre herlige bilder du viser!
Tusen takk for gode ord på bloggen min. Blir jo sååå glad!!!!
God sommer kjære Lisbeth!
God klem fra meg(",)

babaprincesse sa...

hello lisbeth,
your blog and your home is SO wonderful!!!!
i´m in love!!!
greetings ,
sylvie

Grip dagen sa...

Dette kan bli hardt... Ingen nye innlegg fra deg på lenge!?!!
HJÆLP!
Vi drar til Kroatia på lørdag. Så jeg må nok også snart ta en liten bloggpause.
Det er mye planlegging og pakking før en drar på tur, den biten er jeg ikke no glad i. Huff.
Har også en bestilling jeg må lage ferdig og få sendt før vi drar.
Så dagene kommer til å gå fort.

Jeg vil ønske deg og dine en aldeles nydelig sommer!
Synd vi ikke bor nærmere hverandre, ellers kunne jeg tenke meg å passe den bikkja... Den så skjønn ut!
Sommerklem fra Marit

envilsenloppa sa...

Först vill jag tacka för kommentaren din inne hos mej , jag blev jätteglad !
Sen vill jag önska dej en riktigt trevlig sommar !!
Till sist vill jag bara säga att oj vilken underbar blogg du har vilka bilder och va mycket inspirerande att titta på .
Jag blir nog kvar här en stund !!
Klem / Lottta

chatrine sa...

Hehe, ja disse "hjemme hos" repotasjene... De er ikke alltid like flotte nei... Men hundens hus da! For en hærlig bolig den karen har!
Gardinene dine var nydelige! Jeg syns alltid du har så flotte rose-stoffer, men jeg jeg drar på shopping finner jeg liksom aldri noen fine rose-stoffer... hmm... Nett-butikker er kansje tingen?:)
Må innrømme at det ser litt trist ut inne hos meg, med de beige og brune putene og dukene som jeg har hatt hele vinteren.
I dag skal jeg til byen, og spise kake med min søster (som har bursdag) Da tror jeg det blir en ny søken etter rosestoffer i allefall til puter. Bursdag, ja det har forresten min datter og bror også i dag. Alle på samme dagen:)
Mindre blogging blir det hos meg også på denne tiden, men siden jeg ikke skal ut å reise, blir det nok ikke helt ferie fra bloggen.

Ha en riktig fin sommerferie! Jeg stikker nok innom deg i ny å ne;)

Stor klem fra chatrine:)

Anonym sa...

Hei.
Er innom i dag igjen men glemmer jo at du har tatt ferie;)
Du får kose deg mye og slappe av så får jeg prøve rabarbra-oppskriften din jeg;)
Du har en kjempefin blogg:)
Klemz Katy

alvens kreative hjørne sa...

Har en liten utfordring til deg på siden min :-) Ha en fin dag :-)

Lindas Hus.. sa...

Hei Lisbeth!Så flotte liftgardinene ble.Flott blomst,har maken og den er jo så vilig å grei.
Herlig i hagen ved hundehuset.God sommer.Klem fra Linda :))

a home far away sa...

Hoppas at du riktigt njuter av att vara sommarledig, det låter verkligen helt underbart. Och underbart är ditt fina hem, allt du rör blir till guld:_)

Kram Gunilla

Anonym sa...

Hei Lisbeth :-) Nå er jeg tilbake et et litt uplanlagt fravær ;-) Så koselig å komme inn til deg, jeg tror jeg kan kjenne lukten av sol og nystrøkene gardiner i vinden hele veien hit ;-) Fantastisk hundehus! Her er de nå veeeldig misunnelige, og krever at jeg tar en makeover på deres også ;-) Ha en koselig helg! Klem Monica

Lemi sa...

award t deg inne hos meg

Garden Angel sa...

Hei hei Lisbethmor:)
Så koselig at du stakk innom meg idag!!!
Ja så lenge det ikke regner er det bare å vanne å vanne;)
Og du som har blomster under tak må jo vanne uansett. Godt du kom på det da!
Håper dere koser dere og har deilige dager!
Er litt nysgjerrig på hva du syr må jeg innrømme:)
God Helg til deg og dine!
Og hahaha....ja de herlige smugtitterne våre;)
Natti natt!
Klem fra meg(",)

Hemma hos lilla mig sa...

Åhh, vilka fina gardiner.. Hur ska man nu klara sig utan alla dina fina inlägg?.-)
Ha det så gott med barnen..
Kram

Mia sa...

Gardinene dine ble ur lekre som helst, Lisbeth! Men hvordan skal det da gå i sommer, når jeg ikke kan komme på besøk her og kose meg med stadi fine og herlige innlegg fra deg. Kommer til å savne det! Men jeg forstår jo at du ønsker å prioritere annerledes nå i sommer, og ønsker deg og dine en alldeles herlig sommer. Den er jo tross alt så kort og flyktig, at man må prøve å gjøre det beste ut av den.

PS. herlig hundehus til en hund med et herlig navn!

Trønderpia sa...

For et herlig bloggeinnlegg!
Gardinene ble kjempefine, så flink du er!

Og du må har verdens heldigste hund!
Det hundehuset er det nydeligste jeg har sett noen gang!!!
Og du skriver jo så morsomt også, tror du har mye humor i hverdagen =)

Jeg ønsker deg en riktig god sommer, snart er alle avslutningene over og man kan endelig nyte sommeren!

Klem fra Vibeke

liven sa...

Tusen takk Lisbeth:O)

Kos deg og nyt sommeren!!
Unner dere fint vær her også men med litt regn innimellom!!
Sånn at hagen min får litt hvertfall:O)

Synnøve sa...

Hurra!! Hihi, så bra du likte gevinsten din, håpte jo den skulle falle i smak ;) Og tusen takk til deg for at du deler oppskriften på rabarbrasaft, så skal jeg endelig få prøvd meg på det :)

Herlige bilder du viser, og heldige Basil som har et slikt tilholdssted...! Ikke mye fawlty med det der nei ;) Og ikke minst nydelige gardiner...! (i stuen altså, ikke hundehuset, hehe) Lykke til med kameraetui og veske, kanskje vi får se det på bloggen også...? Ellers får du også ha en strålende sommer, om vi ikker "hører" noe mer fra deg! (Men håper så klart det da ;) Beste hilsener fra Synnøve og mjau fra Anne Katt :)

prinsessa1976 sa...

GOD SOMMERFERIE. Jeg kommer til å savne deg! Masse klemmer fra Elin:O)

Trines Hus og Hage sa...

Hei Lisbeth!
Vil bare si at dine nye gardiner så lekre ut! Du har en så herlig blogg, en av mine favoritter faktisk! Kos deg masse i sommer, nyt i lange drag! God sommerklem til deg fra Trine

Guldkant På Livet sa...

Oj, oj så mycket vackra bilder igen! När jag var och hälsade på mina föräldrar satt jag och mamma och tittade på bloggar, och mest på din! Vi tycker att allt du visar är så fint!! Vilken ljuvlig gardin med rosenkanter och tack så mycket för reseptet på rabarbersaft!! Mari.

krinkelkroken sa...

Kos deg i sommer Lisbeth!!!
Nydelige bilder som vanlig, synes det er så lekkert hos deg!

vi reiser avgårde på fredag, gleder meg masse;)

Håper du får en strålende sommer;)

Vitfärg, romantik och rosor sa...

Hejsan.
Önskar dig en härlig semester med massor av kul och underbar avkoppling. Kram från Annika.

Carina og gutta sa...

Hei du.


For en fin blogg og takk for at du deler oppskrift på rabarbrasaft. Jeg er allerede i gang med å lage, men lurer på om dette blir konsentrert saft som skal blandes med vann eller bare drikkes slik den er?

Håper du får anledning til å svar meg.

Hilsen
Carina