16.01.2008

SJARMØRETAPPEN

Nå får fotoapparatet hvile en stund, for nå, Hipp hurra, er tapeten til prinsessens rom kommet. Mor har nå svinset rundt i hele huset på jakt etter malerkoster,sparkel og diverse utstyr som trengs for å forberede den store tapetdagen.Tapet og maling, altså den kosmetiske delen av oppussing kaller min kjære for sjarmøretappen. Mang en gang har han revet vegger, snekret og murt og hatt en skikkelig fæl jobb, og så seiler mor inn og setter prikken over i en. Og hvem får skrytet av venninner og andre på besøk, jo det er meg, mens mannen i huset, som har lagt ned mangfoldige timer på forarbeidet blir avspist med et nikk . Kan ikke annet enn å le!
Men om han skulle finne på å klage minner jeg han om en dame som vi kjenner, som ba mannen om å flytte trappen som fører ned til første etasje.Den var plassert i gangen men nå ville hun altså ha nedgang fra stuen.Da det var gjort synes hun ikke noe om forandringen og angret, ba mannen om å flytte trappen til gangen igjen og så ble gjort, Slå den!!!Bildet over her viser et glimt av tapeten som jeg skal bruke, den skal kun på en vegg, resten skal males hvitt. Er ferdig med å grunne og målet er å få den opp på fredag , ihvertfall i løpet av helgen. Så får vi se da om prinsessa vil trives i pudder farvene jeg har valgt. Mens fotoapparatet har ferie legger jeg heller ut noen bilder i ny og ne som jeg synes er lekre, som "fuglebur" bildet fra Isabellas. Ha en trivelig uke, takk for at dere stakk innom!
Short version in English, I am now going to redecorate my daughters room, the wallpaper has arriwed and its the same as you can see on the picture above.

14 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Jepp den slår vi gitt... vi har TRAPP både fra stua og gangen...(4stk) he,he... men det er fordi vi ikke har revet den gamle i gangen enda da... men en dag blir det også - og da får vi bad som det går ant å snu seg på...

Her er det også slik at det er jeg som står for maling og tapetsering... mens gubben gjør det "groveste"...
Nydelig tapet du skal sette opp, vi får vel se den???

Lykke til, å ha en flott kveld...

Landliv sa...

Spennende prosjekt da!! Herlige bilder du viser...

Lene sa...

Hahaha... Ja, det er søren meg sant. Mannen her i huset er også en skikkelig kløpper på sjarmøretappen sin - og mor får skryt, hihi... Men jeg er flink å skryte av ham til alle, så de får øynene opp for alt det bakenforliggende :)

Utrolig mye fint du viser her hos deg - jeg linker og kommer igjen :)

Ha en finfin dag - og tenk deg nøøøye om før du eventuelt ber han flytte trappen ;) Haha :)

My little footprints sa...

Heisan!
Sjarmøretappen, det var et nytt ord. Og det passer jo perfekt. Det er fint da, at det er jeg som har malt hele huset, selv om mannen min har satt opp panelet ;)
Lykke til med oppussingen, det blir sikkert veldig fin, og vi får vel kanskje se når det er ferdig?
Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
klemmer fra Beth

Hulda sa...

Jeg syns det høres ut som rommet blir nydelig. Veldig lurt å bruke tapet på en vegg, og male de andre. Det kommer til å bli supert! Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Hørtes helt villt ut med den trappeflyttinga, hehehe..

Guldkant På Livet sa...

Oj vilken vacker blogg med sååå mycket ögongodis!! Mari.

Flower Power sa...

Nydelig tapet du har funnet, og jeg er sikker på at prinsessa kommer til å like den! Det blir helt sikkert nydelig:)
Ja, tenk å flytte trappa tilbake igjen til utgangspungtet.....der hadde nok min kjære satt en grense! Jeg måtte nok ta tiltakke med en flytting....hehe:) Grunnarbeid er viktig ja, men sjarmøretappen er morsomst.....:)
Gleder meg til kanskje å få en titt når tapeten er oppe...?
Takk for så koselig hilsen hos meg:)

mona sa...

Den tapeten din så nydelig ut,kommer til å bli en drøm av et rom,ingen tvil om det !! Og de fugleburene tar jeg gjerne.....er på stadig jakt,men her i Bodø finner jeg bare hvite ;( Gleder meg til bilder fra dette rommet,kos deg videre :)

Metteflette sa...

Du viser så mye vakkert!!! Rommet kommer nok til å bli en drøm :-) Det stemmer virkelig dette med sjarmøretappen!!! Men her er det litt motsatt. Hele svigerfamilien er jo snekkere så de skryter veldig av mannen og ikke så mye av maleren ;-) Klem fra Mette

Tonje sa...

hei!
Takk for din koslige kommentar på min blogg...så koslig du hadde det her på din side..jeg skal stikke innom ved en senere anledning for å lese og se over hele bloggen din.
Må se om jeg har deg i link lista,hvis ikke er du snart der!
KLem

Berit sa...

Dette blir virkelig flott, og hvem som helst må da trives her!!!

Kjenner igjen den: mannen gjør grovarbeidet, som er det virkelige arbeidet, og mor får skrytet, når pynten er kommet på plass. Selvfølgelig har hun også gjort mye, men ikke i forhold. Så skryt masse av han og framhev det han har gjort, så er han med flere ganger!!

Gleder meg å se mer...
Ha en fin kveld.

Whoopsi Daisy sa...

Spennende og se hvordan rommet blir.
Jeg har også såååå lyst på fuglebur, uten fugler vel og merke :o) Kanskje med en eføy klatrende i i i i i .....oppover i buret :oD

Ha en god helg
Klemmer fra Whoopsi Daisy

Inger Marie sa...

Heisann!!

Gleder meg virkelig til å se dette ferdig. Tapeten ser utrolig nyydelig ut.

Klem fra Inger Marie

elin1976 sa...

Her er det også slik. Stakkars menn!!!(?) Men hadde ikke jeg pisket mannen i gang med det jeg ikke klarer å gjøre selv så hadde han aldri kommet på at det måtte gjøres. Men nå er det ikke mye han gjør egentlig for her sager mor like godt som far og snekkring. Lett!! Sparkling det må han gjøre. Men det er bare for det er så kjedelig.
Ønsker deg en fin kveld og ei flott helg. Masse klemmer fra Elin:O)