23.10.2011

STOLT LISBETH

....og glad! Fordi en av verdens aller største interiørportal Decor8 har valgt seg 3 av mine foto til posten Authentic Interiors. Utrolig gøy! Sammen med mange andre foto pryder mine små interiørblikk et veldig fint innlegg. 
Jeg er så enig, så enig i hva hun skriver. Det er ekte hjem, der det bor helt vanlige folk, som er interessante. Boligen til 20 mill med en stue på 300 kvadrat, den med vindu fra tak til gulv, og som inneholder kun 1.stk stressless og to palmer, vet dere, er ikke inspirerende. Det er ikke slik de fleste av oss bor. Vi gjør det beste ut av det vi har, og vi er fornøyd med det. Vi er ikke snobbete. So there!
Dessuten er det interessant å lese hvilken vei trenden går. Jo, bort fra det stilistiske-kjøpe-alt-knalldyre-striglete-kalde, og mot det autentiske. Det som vi har skapt selv. Det som bare du kan få til. Det personlige. Den lille prikken over i-en, som ikke kan kjøpes for penger. Gjett om jeg heier på det?! Yes! Et lite utdrag av hva Holly Becker skriver:    

- All of the photos above are from many contributors to my interior styling group and are from all over the world – and are excellent decorators with amazing style and talent. I’ll take that over those carefully arranged, extremely expensive and almost snobby looking interiors any day.
I don’t want decorating that is contrived, I want authenticity in interiors.

Foto er fra stuen som for anledningen er veldig ryddig og ren. Ikke hverdagskost mao. Jeg har kjøpt meg ny lampe, en helt enkel, billig leselampe, men den var fin nok til at den trigget frem husmoren i meg. Først ryddig stue, så sette lampe på plass. *smiler* Dessuten akter jeg gjøre et forsøk på å få et frodig vindu. Friske planter i ampler fra Ikea f.eks. Det kan fort bli til døde planter i søppelet, men jeg gjør nå et tappert forsøk. Går det galt får det bli friske planter som er ekte kunstige. Pytt-pytt! See U!

23 kommentarer:

Tilonino sa...

Sååå kjekt :) Gratulerer :) Og bildene som var valgt er jo flotte. Det er forresten de andre bildene i bloggen din. Masse inspirasjon å hente og jeg blir så glad av å besøke bloggen din.
Ha en fin søndag :)
*tine*

liven sa...

Dette synest jeg var sååå kjekt og vel fortjent Lisbeth!!
En nydelig stue du har!!

ha en fin søndag :o)

Fjordheim sa...

Gratulerer til deg. Kan tenke meg det ikke var lett for de å bare plukke tre bilder fra den herlige bloggen din. HEr finner jeg alltid masse inspirasjon. Ja du har en slik stil de fleste av oss kan klare å skape, bare en har kreativitet og energi nok. For jammen driver du på. Stadig noe nytt på gang.
Ønsker deg ei herlig uke :)

Sukkertøy for øyet sa...

Stor gratulasjon til flinke deg!
Så utrolig moro!!!

Søndagsklem :)

Naturally Carol sa...

Ha ha..I remember the first time I visited I got your permission to take a photo from your blog to use..the gingerbread houses you made, remember? I am not surprised that Decor8 found some special pictures too!

Jannicke sa...

Gratulerer så mye, vel fortjent.. flotte bilder av ditt lune og personlige hjem.

Ps : det er mange hjem i millionklassen som ikke er snobbete... mye penger fører ikke automatisk til høy snobbefaktor.

Klem J.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis! Så fina bilder dom hade valt. Och grattis till Penny som stod för blomdekorationen...fniss
Kramar
AnnaMaria

Landcharm sa...

Så spennende. Du har en velig koselig, personlig stil! Ønsker deg en fin søndag.

Fågel Blå sa...

Stort Grattois till dej!
Underbara bilder!
Ha en fin söndag!
Klrem Kathrine

Atelier Kari sa...

Gratulerer! Velfortjent!

Blått til lyst sa...

Gratulerer så mye! Jammen vet de å velge flotte blogger og bilder i den portalen! Vel fortjent med andre ord, og bildene de har plukket ut, er jo blant dem som sitter på netthinnen hos oss som koser oss med bloggen din *S*
Gled deg over dine laurbæer, men hvil deg ikke for lenge i dem, for vi vil jo gjerne ha flere flotte bilder og gode innlegg :-) !!! - Liv

Liebelei sa...

So sweet!!! Ganz nach meinem Geschmack!

LG Lea

Lilla Kullan sa...

Spännande, mysigt och vackert.:-) Kram Stina

Dronninghuset sa...

tusen takk for hilsen og for at du la ut adr til fuglestickersene ;-) hadde ikke fått med meg det.
tusen tusen takk. snill du ;-)
klem TOVE

Li/Småtingene sa...

GRATTIS!! Og jeg er så enig så enig! Ekte hverdagslige interiører er det som inspirerer mest, det skal jo BO folk i interiørene! Og du har ei nydelig lys og fin stue - veldig inspirerende!

:-)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Å så kjekt. Gratulerer!
Och visst är det väl just därför vi liker interiørblogger, fordi det är vanliga människor och vanliga hjem som inspirerer allra mest.

Ha en fortsatt fin tirsdag!

sigrid sa...

Veldig bra!
Og så fint du har det :-)

Emmeline sa...

;) Søte Lisbeth, flinke Lisbeth. Takk for at du inspirerte meg til å ta fatt etter vår koselige prat i går.... Du er bare så FLINK. Flink til å style, flink til å være deg selv, flink til å ta gode bilder og flink til å inspirere:) Ikke minst har du en helt spesiell stil som ingen andre har.... Du er toppen!!

brudeblogg sa...

Gratulerer! Så gøy og så fortjent!

Magdalena sa...

åhhh.... GRATULERER!! du er flink!

Elzie sa...

Stort grattis till dig!
Ha en fin helg.
Kram Elzie

beyourownkind sa...

Så gøy! :) gratulerer! å for en fin blogg du har! :) blir nok følger her!
løveføtter er noe av det fineste jeg vet!! <3

klem fra Anneli

Lev Vackert sa...

Hej! Missa inte vår stora tävling! KRAM Petra o Ingela