20.09.2011

BABY STEPS

Dere som har fulgt bloggen min en stund vet at det er en seier når jeg får festet noe på en vegg. Det er spikerhull-i-veggen-angsten som styrer og regjerer. Så altså, når jeg omsider får hengt noe opp, blir det skryteinnlegg her på bloggen. *smiler* 
Nå er det ikke så farlig om akkurat denne veggen i trappeoppgangen blir pepret med spiker, det er en veldig midlertidig vegg. Likevel, en seier!
Et gammelt speil, en skoleplansje, knaggrekke laget av et gammelt kledningsbord fra huset + hjertespiker. Hele tre saker festet til veggen! Jeg er nesten i sjokk. Det bør jeg snarest komme over, det er grenser for hvor lenge saker kan oppbevares i en haug på en seng. 
Haugen på sengen er høy og bred, må vite. Neida, det er ikke fordi jeg har kjøpt så innmari mye nytt. Haugen består stort sett av gamle saker. Ting som er funnet i huset, noen billige bruktfunn, mange lamper og vanvittig mange puter. Og på toppen troner en stol. 

Jada, jeg er en feiging som ikke legger ut bilde av haugen. Jeg legger heller ut et bilde av katten som troner oppunder det uferdige taket. Jeg kunne virkelig ønske at hun la sin elsk på en annen soveplass.

Når jeg går opp trappen og ser de lysende øynene i taket, kvepper jeg noe så grasalt. Hver gang. Men som dere vet, katter tar ikke slike smålige hensyn. See U!

12 kommentarer:

Tilonino sa...

He he, morsomt :) Den katten din har jeg sansen for. Jeg har to av samme sorten her hjemme :)
Ønsker deg en fin uke og så er det alltid så hyggelig å kikke innom til deg her :)
tine

Lappeline ♥ sa...

Så fint det er hos deg....flotte ting du har hengt opp.
Tror jeg hadde kvept jeg også.....
Fin uke til deg........

klem

Jannicke sa...

Hvis det hjelper å høre : jeg har samme angsten!!!

Veldig stolt når hullet først er laget (etter gjerne flere års vurdering :o)

Koselig hos deg - og skjønn pus!

Klem J.

Anonym sa...

Knallfint innlegg :o)

Er så betatt av frk Penny.

Ønsker deg en trivelig uke Lisbeth :o)

Hilsen fra Solveig G :o)

Hulda sa...

Så lett og fint innlegg! Du tar alltid så fine bilder, syns jeg. Så florlette. :) Flott bilde av katten på siste bildet. :) Den ser lur ut! Flott knaggrekke!

sigrid sa...

Nydeleg :-)

klem

toves sammensurium sa...

Kan jeg trøste mon tro? Her i vårt dyrerike hjem spankulerer det også en og annen katt.Og merksnodig nok finnes det hauger.Som f.eks under en benk på badet hvor alle enslige sokker ligger i vente på at madamen i huset skal sette seg ned og finne par .Men når man har en katt som er mer lik en prinsesse på en viss ert og dertil foretrekker å ligge øverst på denne haugen,så blir det bare enda mer utsatt.Og slikt tar man da aldeles ikke bilder av ;)
Skulle forresten ønske jeg hadde litt av den spikerhull-angsten din,her har det nok skjedd akkurat det du frykter...huset ser vel snart mer ut som en jarlsbergost!
Opp-pussing under planlegging,takk og lov:)))
toveklem:)

Millygarden sa...

Enkel och snygg hylla med färg...fin!


Kram Marina

Catje sa...

Gratulerer med overvunnet angst :) De hjerte-spikerne var jo kjempesøte!

Catje

Simones Country Home sa...

God kveld Lisbeth. ;o)

Ja den spikerangsten er du nok ikke alene om nei. hihi ;p

Men det blir jo som regel bra til slutt da. ;o)
Nydelige bilder som vanlig. Å Penny er bare så søt.

Klem Simone ;o)))

Naturally Carol sa...

Hi Lisbeth..I am like you, it takes something special to make it up on my wall too. I especially love your heart nails with the green crochet little bag hanging from it. Enjoy your weekend!

Anonym sa...

:)