23.05.2011

LONDON

Vårtecken: Syriner
En tur til London frisker riktig så godt opp i tilværelsen- spesielt i mai måned som er en slik stille og kjedelig måned. God planlegging må til, er man riktig dyktig så sørger man for at returdatoen blir 16.mai. Helt ypperlig. Hahaha! Det var ikke mye futt i denne damen 17.mai, gitt. Hjelpes! Når sant skal sies har jeg akkurat fått igjen pusten. Jada, jeg har fått shoppet det jeg skulle ha, og mere til. Vært på konsert, (The Wall) - og ellers nytt godt av det beste en storby som London kan by på. Jeg synes Kings Road er helt topp når det gjelder interiør, her ligger alle de kjente interiørbutikkene på rekke og rad. Laura Ashley, Cath Kidston, Designers Guildt osv. Man sparer mye tid på at alt er samlet på et sted:)
Mote er gøy, så jeg sørget såvisst for å studere hva som rørte seg på den fronten.
Hva gikk så "alle" med? Flip-flops. Hva gikk mange med? Flagrende maxi-skjørt, t-shirts og kort skinnjakke. 

 Hva er "up and coming"? Indianerlook. Smykker, klær og sko pyntet med perler, fjær og "The Bald-Eagle". Smykkesteinen "turkis" dominerte. Kikk innom TheRagged Priest om du liker det hippeste innen vintage, endel klær/sko fra dette merket selges hos Topshop.

Dessuten er print av Union Jack og Stars and Stripes på bukser, skjorts og t-shirts hot. Selv kom jeg hjem med litt av alt:) Det tyngste i kofferten: Støvler med blomstermønster fra Dr. Martens. Peace and Love!  


18 kommentarer:

Siri sa...

London er vakker på denne tiden av året - både inni butikkene, og utenpå.
Selv kom jeg hjem 15. mai - 17. mai skulle feires med hodet opp og bena ned.

Jeg la merke til, i tillegg til flipflopene, ballerinaskoene. Og de som jobber i city som vaklet på svært høye pumps, gjerne lakk. Auauau...

Magdalena sa...

dette er da til å bli våryr av... og den slanke kroppen din og det lange håret,-du blir stilig i indianerlook..
klemklem

liven sa...

Høres ut som du har hatt det flott Lisbeth....og støvlene var jo bare knallstilige :o)

De små øyeblikk sa...

Ååå heldig er du som har vært i London. Likte spesielt godt de nye Dr. Martens skoene... Fine bilder!

Ha en fin mai-mandag, Klem Kjersti

Lobelia-damen sa...

Love London - mitt gamle hjem :-(
Kings Road/Sloans Sq. er STEDET å shoppe! Glem Oxford street og turistfellene. Ååå nå kjenner jeg at jeg savner London voldsomt......oh well, kjenner jo også at det snart er på tide med en liten luftetur igjen :-)

Klem klem i blåsten!
W

-Ultima-Thule- sa...

Oi!! Så kule Dr Martens!! *Me like*
Høres ut som en flott tur :0)Kings Road tipset er herved lagret i hjernebarken, for å kunne taes frem ved en passende anledning :0)
*Klem*
-Kamilla-

Monica sa...

Hei på deg.
Høres ut som en herlig tur :)

Knalltøffe sko.

Ønsker deg en fortsatt fin uke, til tross for vårt regntunge Bergensvær ;)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en fin resa du gjorde, i London har jag aldrig varit. Kan tänka mig att där finns mycket och köpa och titta på. Indianstilen gillar jag,har lite sånt vid sommarstugan. Nu blir jag ju modern då! Så jätteläckra stövlar du köpte, supersnygga.
Kramar
AnnaMaria

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Oiii, så kule sko!! Åsså likte jeg veldig godt shortsen/buksa;)

Jeg har aldri vært i London, men det er den storbyen som står øverst på ønskelista akkurat nå;)

Tipper du blir knalltøff i indianerlook'en;)

klem

Lappeline ♥ sa...

Heldig er du som har vært på tur og kost deg
Støvlene var jo kjempe fine
Ha en fin uke
Klem til deg

vintagepia sa...

Hei,Lisbeth...tusn takk førr dæinn koselie` kommentartn` på bloggen min om mett "nye" møbel...dæinn e nyyyydeli` i aill sin sjabby-look...og så e dæ mykkje av han far (min bæstefar) i dæinn...dæ va jo hannes bror som snekkra dæinn mæ fantastisk kjærli`hæit tell haint`værke` når mainn tænke på at dæm ikkje hadde aille de modærne redskapan som i dag:o)
Dæili` tur du har hadd tell London da...dæili` å få påfyill og supe tell seg ijnntrøkk...dæ gjer enersji tell å gå videre! Om litt over 3 uke e eg på tur nerover tell dattra mi i Enebakk og bæstemorguille mett på 7 mnd...og så bær dæ videre tell Skiathos i Hellas ilag mæ dæm og svigersønn min...forskudd på 50-års-gave...har vorre å ordna meg mæ pass førr føste gang i mett liv...har og æi gammel klassevænninne som bor dær som gler seg like mykkje som meg...og så skal eg sælvsagt en tur tell Skopelos og besøke Mamma-mia-kapælle...skal leke Maryl Streep...hi...hi...klyp meg i armen...bli mett livs store ræise...gubben og ongan får være mæ næste gang...førr dæ bli garantert en næste gang...dæm sæi at vesst mainn drekk av vainne dær nere kjæm mainn aillti` tellbakers...gler meg og tell å se dæinn fantastiske hagen på Katsarou mæ aille rosn...og førr ikkje å snakke om mæinneskan...husan...matn...dæ asurblåe have...skal ta massssse bilda så dæ kjæm tell å komme et kilometer langt ijnnlægg når eg kjæm tellbakers fuill av enersji som gubben og ongan får nyte godt av...og sælvsagt sydn`gava:o)
Ha æi flott uka,Lisbeth og stor klæm fra Vintagepia i dæ likkje røe` huse`i skogen i Nord-Norge som nyt av svarttrostn`s nydeli`e sang hæile dæinn lange lyse natta!!

alexia sa...

å nå fikk jeg lyst å dra til London. Leeenge siden jeg var der! Og likte spesielt de skoene jeg og- indianerlook og stars and stripes så morsomt ut! ;)

lavendel mio sa...

Hei
Ser ut som du har hatt en kjempetur til London:)
Så mye stilig du har kjøpt...de støvlene var helt rå:))
Ønsker deg en nydelig uke, klem Hanne

Naturally Carol sa...

I love your new Dr Martens! Interesting to see that small flowers are coming in with all the patriotic gear.

Anonym sa...

ÅÅÅ æ å var på The Wall- knall ikke sant ? Jeg var helt øsen og bittelitt forelska etter konserten ;o)- og fikk veldig såre bein og svidd visa.. MEEEN elsker London !!
Vi la også merke til at det var mye floppfloppa og ballerinas... Me likey !
Marita

vosges paris sa...

hello ;)
Thanks for your message.. seems like London treated you very well and you enjoyed the concert ;)
Rock on and thank you for the nice compliment about my home in the IKEA Family live magazine xxx desiree

Villblomsten sa...

Sååå mye flott du har kjøpt deg da !! :-)

stricksonne sa...

smukke billeder! Støvlerne er store med blomsterne! hilsener angie