22.11.2009

MISS PENNY LANE


Se hvilken fin, liten frøken jeg har fått i hus! Lille Penny har jeg adoptert fra Dyrebeskyttelsen. Dit kom hun sammen med 3 søsken etter å ha blitt funnet  i en garasje et sted i byen. De ble plassert i såkalte fosterhjem rundt om, og der har de bodd inntil de ble leveringsklare.Nå er hun ca. 10 uker gammel og alle 4 har fått nye hjem. Er virkelig  imponert over arbeidet Dyrebeskyttelsen gjør, helt fantastisk at det finnes slike ildsjeler.


Hos oss har hun bodd siden onsdag- og hvilken glede det er med en kattunge i hus ! Alle smiler fra øre til øre. Hun er jo vill og galen så blomster og annet stæsj i vinduskarmen kan jeg glemme. Spøker gjør det for juletre, ihvertfall med knusepynt.


Jeg får jo ikke gjort noe som helst fornuftig, begynner på noe for så å finne meg selv i full lek med Penny eller på leiting. Dette huset har 1000 gjemmeplasser for et lekent nurk.
F.eks burde kjøkkenet fått en nedvask før jul,* kremt*  Har fått vasket tallerkenhyllen og er stolt av det. Joda, dere kan gjerne le, denne damen må virkelig ta seg sammen om det skal bli jul i huset.


Og ser dere hvilken seng hun har valgt? Trauet mitt! Joda, jeg har kjøpt kattekurv og kattehule,men hun foretrekker bakstetrauet. Fornøyelig bordpynt.


Å strikke er nesten umulig med en leken kattunge rundt beina, men jeg slår til når hun sover. Hva tror dere? Blir det fint med nikkersstrømper og armvarmere i selbustrikk til Odd Molly blusen min? Jo, jeg satser på at folklorestil blir toppings og strikker glad videre. Tudelu!


63 kommentarer:

Crinoline sa...

Noe så nydelig som pusen i bakstetrauet er det lenge siden jeg har sett,smelt.Lekker bluse.Natti,natti

Anonym sa...

god morgen:o)

for ei skjønn lita frøken.. kanskje hun er utrygg med å sove på gulvet.. og derfor velger trauet på bordet..ikke godt å si hva hun har gjennomgått stakkar!

pass på gardinene.. DE er deilig å kvesse klørne i!!

forøvrig nydelig bluse og jeg synes strikket tilbehør er flott!!

Ha en koselig søndag.. klem fra mæ

carina sa...

men sååå söt kattunge ,
så gulligt när hon sover på spetsduken i skålen åxå

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men jösses så SÖT!! Vilka ögon hon har, ett sånt litet charmtroll. Fotot när hon sover i tråget är så gulligt så man smälter. Du har fått en ljuvlig liten kompis.
Ha en fin söndag och klappa lilla Penny från mig.
Goa kramen
AnnaMaria

liven sa...

Hei Lisbeth!!
For en skjønn liten frøken dere har fått i hus!!
Travelt å ha kattunge ja.....er glad Max er blitt stor og rolig!!
Men kattunger er de skjønneste dyrene som finnes!
Hvordan går det med gamlingen din da!! Er han der fremdeles ??
Håper du kommer med innlegg ofte nå som det går mot jul....dine bilder er alltid så inspirerende!! Får så masse tips her :o)
Fine saker du strikker Lisbeth! Strikker jeg også men det går litt trått for tiden!!
Ha en fin søndag og kos deg i regnværet:o)

Ann-Helen sa...

Så skjønn pus dere har fått, utrolig nydelig!
Kattunge tiden er både morsom og litt slitsom, hadde 5stk her i sommer, en opplevelse for både liten og stor!

Ha en fin søndag!

Nordingården sa...

Nej men vilket helt UNDERBART inlägg Lisbeth!! Det är inte bara djurbeskyddet som gör en god insats, du gör det också! Vilket tur att Miss Penny Lane fick en sådan matte som du, vilken bedårande goding!!! Så vansinnigt söt och när hon ligger i tråget, så gulligt att man svimmar, finare sak går ju inte att ha på bordet, även om du har mycket annat vackert hemma också: ) Vilken gullig kompis ni fick till jul! Då blir det mycket att leka med, bollarna i granen: )

Så vackert du har, överallt, fint på din hylla och va fin den zinklyktan var då och du är så duktig, stickar de vackraste sockor man kan tänka!

Ha en trevlig vecka innan advent och en puss på nosen till Miss Penny Lane! Mari & Oskaria

Monica sa...

God søndag morgen.
For en søt liten kattepus dere har fått i hus. Som du sier er det jammen bra at det finnes ildsjeler som Dyrebeskyttelsen som tar seg av forlatte dyr, men jammen bra at det finnes snille mennesker som tar i mot dyrene når de skal leveres også da!!!

Nydelige bilder du viser. Selv har vi en godt voksen katt i huset, og jammen ville han ikke leke med garnnøstene mine i går kveld da jeg satt å strikket han og.

Kos dere med kattepusen.

Christinas låvebutikk sa...

God formiddag Lisbeth!
Herreligheten så skjønn, det er vel ikke bare dyrebeskyttelsen som gjør noe fint, men dere også!
Hun kommer til å få ett herlig liv med deg som matmor!
Ha en strålende søndag!
God klem fra meg!!

Laila sa...

For en nydelig krabat, jeg hadde også forskjellige steder og ting til min Saphira til å begynne med, men katter er selvstendige dyr og finner sine egne plasser.
Det blir kjempefint med de strømpene til blusen, så noe lignende i går. Lekkert.
Klem Laila

Anja sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mia sa...

Ååååh, har du sett!!!! Noe SÅ nydelig! Og for en heldig liten pus da, som fikk komme til et så herlig hjem... med det vakre trauert som soveplass (inklusve blondeduken) og det hele.

Det er ikke så lenge siden jeg hadde kattunger i hus (ifjor sommer) og husker fortsatt med glede den tiden. jeg husker jeg var noe bekymret for juletreet mitt ifjor, med det gikk greit, så lenge jeg hang ikke-knusbar pynt nederst i treet (riktignok prøvde Angus å komme til toppen av treet en gang, men det ble med det ene forsøket). Strikking/hekling var heller ikke så lett, og jeg må innrømme at fortsatt finne kattene det fristende når jeg driver med denslags. Men lykke til med strikkeriene... det ser helt nydelig ut.

Tullik sa...

Kjempefine bilder og fine pus. Katten vår gir oss stor glede, og tenker de vil kosa dykk og. Katter tar seg til rette, men litt oppdragelse går det an å få til... Lykke til !! ha ein fin søndag.

Fröken Tindra sa...

Villken fin liten kattunge du skaffat! Hon är ju jättesöt! Och vilken underbar bild där hon ligger i ditt råg! Har aldrig sett något så sött förut. Katter är underbara!
Kram!

Hulda sa...

Joda, han kom hjem i går formiddag. :)

Nydelig den lille kattungen dere har fått. Så fin den er der den ligger i trauet ditt, en god plass og sove. :) Nydelige bilder du viser!

Anonym sa...

Dear Lisbeth,
I have completely fallen in LOVE with Penny !!!!!!
How lucky you are to have her.
Groetjes, Janneke.

Hem och Lycka sa...

Nä guud sååå söööt!

kram

Fru Fryd sa...

Så nusselig søt kattepus!!

Genseren du strikker på ser ut til å bli kjempe lekker!!

Jannicke sa...

ååååå, så søt lille Penny var!!
Måtte vise til min kjære, hvorpå han tørt svarer :
Åja, hvor mange katter er det vi skal få nå da"?? Hahahaha..
Han vet hvor stor dyreelsker jeg er, blir helt betatt av disse små...
Flott dere tok imot henne!

Knallfine bilder også i dag!!!
Du har det så flott ;o)

Klem J.

Stine sa...

Åååå, hun var vel søt! Kattunger er jo noe av det nusseligste som finnes :) Kos dere!

essemia sa...

Jo, jag har också märkt att det är svårt när folk har för mycket saker på sina sidor. Så jag håller mig till den normala och struntar i snö och annat.
Vilken go liten kisse. Skulle så gärna vilja ha en liten katt, men det får räcka med hunden. Hon är så gammal och jag tror inte att hon skulle orka med en liten kattunge, haha. En riktig slöfock är hon Sheeba.
Det där du stickar var verkligen fint.

Karin Lindström sa...

Hej käraste Lisbeth!

Jag hinner aldrig hälsa på hos mina goa bloggvänner. Nu tog jag mig ett par minuter för att äntligen kika in till dig!

Men sååå söt kattungen är, och hon har verkligen valt en sovplats värdig en kattprinsessa *ler*.

Igår sken solen hos oss och det var 12 grader varmt. Idag är det inte lika varmt men så grått och regnigt. Jag finner ingen julinspiration alls, det var ju som vår igår och idag som grå höst. Jag kanske helt enkelt ska ta och hämta in mina julkartonger och se vad som finns i dem. Då kommer kanske inspirationen smygande.

Är det strumpor du stickar, så fint det kommer att bli. Du är så duktig på handarbete!

Ha nu en riktigt mysig vecka med allt adventsstök:)

Många kramar från Sverige!

Karin

Madame Petite sa...

Oj, oj, oj.... vilken sötnos! Så sött när lill missen sover i tråget...

Härliga bilder!

Kram från Jenny

liven sa...

hei igjen!
Tenkte på det når jeg skrev det....hihi
Stakkars pusen!
Vet du....jeg har kikket på dine innlegg fra julen i fjor....og gleder meg til å se ditt pepperkakehus i år sammen med alt annet :o)
Kjekt å kike i gamle innlegg hos deg.....for her er ingen snø så her kan jeg bla så lett nedover siden :o) Takk for det!!!

ANETTESHUS.COM sa...

Ååå, så søt kattepus, Lisbeth! Så herlig at den hadde funnet sin yndlingsplass i trauet midt på bordet;) Ønsker deg en fin førjulstid ... det blir nok jul hos deg også, skal du se! Med eller uten juletre;)

Klem Anette:)

Sessan ☆ Ny Tävling med OXXO Design smycke från CreativeLounge sa...

Gud så söt lilla Penny är ♥

Det blir verkligen livat & glatt med en liten kissebaby i huset ;D Här har det också varit mye pus sista dygnet men dock inte lika hårig som din *Skrattar*

Underbara bilder som man drunknar i som vanligt också. Din blogg är en enrgi boost utan like!!

Kramar & ha en härlig sista November vecka, nu nalkas det snart Jul ♥

Loccitane sa...

For en skjønn pus, helt nydelig var den.
heldig du/dere er.

Du Lisbeth du blir sikkert kjempe fin med kjole og hjemmestrikkede strømper.

Ha en riktig god søndag kveld.

Klem fra Line

Lobelia-damen sa...

Helledussen kor skjønn!!! :-)

W

Anonym sa...

Så nydelig kattunge! Får meg til å tenke på katten vi hadde bare ett år dessverre, vi måtte gi henne vekk pga. allergi. Jeg tenker på henne innimellom, og savner henne. Så dere er heldige!
Fint med strikk til Odd Molly :-)

Klem Kristine

Lindas hus sa...

Så herlig hun er! Og sannsynligvis sans for interiør ettersom hun heller foretrekker trauet! Allerede tatt etter sin mor;) Flotte bilder du viser og merket at jeg ble glad av innlegget ditt:D Ha en fin fin kveld. Klem fra Linda

Natalie sa...

Hællesnusk for ei søt lita jente du har fått i hus:) Nå fikk jeg nesten lyst på flere katter, har 2 og det er egentlig nok med det, men det er jo så kos med disse små kattungene.. Ha en fin søndag!

~Natalie~

Datt sa...

Ååååh, sååå søt der hun ligger å sover da! Søt våken også da selvfølgelig! ;) Nå varma du i alle fall mitt hjerte! <3

Les Cotrions sa...

Hello Lisbeth! Your Penny is adorable!!! She's so sweet!
Lovely shelf filled with so nice things!
Wish you a great new week!
Vale

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

En sån liten sötnos! Kan tänka mig att hon sprider glöjde omkring sig.

Ha det fint!

Drømmen om en eplehage sa...

¨Nomin, lille rusket... *Smelt*

Her fikk innvandringsministeren meg til å love meg at vi ikke skulle ha flere katter når gamlepus på 15år faller fra. Han mener det er nok med frk "jeg elsker gjørmebad-Lurva" igjen. Jeg sa ja, men med verdens største lygekors på ryggen. Altså, hvem kan motstå slike nøster?

Og OM møter Sælbu, det blir en match made in heaven det!

Ha ei skjønn uke, søte du!
Klem

Kicki sa...

Hej
Vad roligt att hitta till Din fina blogg.
Din kattugne är såååå söt.
Vilken liten säng den har fått.
Nu skall jag läsa vidare lite hoss Dig.
Ha det Gott
Kram
Kicki

Garden Angel sa...

Hihihi
Der det er hjerterom, er det husrom.
Og jeg tror det er mer enn nok av begge deler hos deg Lisbeth;)

Søte kattepusen:)

Og en kjøkkenhylle ferdig vasket er da en begynnelse det også:)

Kos deg masse videre med pusen og julevasken!
God klem fra meg(",)

Mitt hvite hus sa...

Herlig liten skjønning dere har fått i hus...
så god der han ligger i trauet...
han hare funnet sin yndlingsplass han...
Blusen din var kjempefin...

Ønsker deg en fin uke..

klem kerstin

Floras Kulle sa...

Men så söööt hon är, den lilla Penny!!!
Vad rätt att ta hand om en liten övergiven.
I september hittade vi vår lilla Maya på annons, så nu är vi också "kattägda"... Men hon är tre år och inte lika vild - skönt!

Jag har en precis likadan Odd Molly-tunika, men de fina armvärmarna, dem blir du helt ensam om, hihi!

KRAM:
Annette

Linda sa...

Grattis med ny pus! Hun ser herlig ut! Kan tenke meg at det er blitt liv i leiren nå, ja!

Festus og Lillepus sa...

Nydelig vakker pus! Så bra at du hentet katt hos dyrebeskyttelsen. tenker den får et godt liv hos deg! Jeg er helt enig, de gjør en fantastisk jobb. Vi fikk Festusen vår fra Dyrebeskyttelsen:)

Ha en fin uke!
Klem:)

Linda sa...

Hei Lisbeth!Så skjønn pus.Ja,di legger seg der di vil.
Jeg sydde katteteppe med kattequiltebilder på og kurv,men nei da...Alle andre plasser.
Skjønne ting du strikker,du blir sikkert lekker i folklore stil.
Ha en fin uke!Kos masse med pus!!!
Klem Linda :))

Landcharm sa...

Denne var da bare nydelig!

Hespe sa...

Åhhhhh, dette er bare noe av det skjønneste jeg noen gang har sett - for en nydelig liten pusekatt!!! Elsket bilde hvor hun ligger i trauet - såå herlig!!! Forstår godt at det er en glede å ha fått henne inn i huset. Hi, hi - trenger dere avlastningshjem, er det bare å gi beskjed...:o)

Ha en strålende flott uke!

Klem fra Hildegunn

Lilla Provence sa...

Hej lisbeth vilken bedårande gullig katt:)
Och så fantastiskt fina bilder:)
ha en fortsatt trevlig vecka
Kram sari

Christine Louise sa...

Nyyyyydelig pus. Så herlig. Finnes ikke noe søtere enn dyrebabyer..
Selv kjøpte jeg en liten valp i helgen.. Å så søt han er. Kjenner meg igjen i det at ikke mye annet blir gjort :)

Klem til deg..

Designe sa...

Vilken liten sötnos! Är väldigt lik min katt Signe då hon var kattunge!:) Vilken vacker blus med rött mönster! :)

Lilla Blanka sa...

Hej goa Lisbeth!

Men ooooh vad söt hon är lilla Penny!!!

Dina bilder är så vackra också, en fröjd att se ♥

Kram
Mia

sigrid sa...

Finaste Advents- og Julepynt som finst... ;-)
Berre så dumt at eg er allergisk :-(

Emmas utsikt sa...

Nydelig liten pus. Si meg har den vært på Moss dyreklinikk? Jeg koste med 4 små pus der for ca én måned siden. De var funnet i en eske garasje og hun er fryktelig lik. Men uansett, tenk å kunne gjøre noe slikt?! Grusomt.

Fint de har fått hjem allesammen.

Kos dere!
Emma

Mettes lille verden... sa...

Ååååå så utrolig nydelig!!! Heldig både pus og dere :o) er så flott at det finnes mennesker som deg.. er jo så mange flotte dyr som trenger et godt hjem... Jeg elsker katter, men har desverre ingen selv...
Klem fra Mette

Viola sa...

Vilken raring som flyttat hem till dig....) här går det långsamt framåt, tack för din rara hälsning, kram VIOLA

Hilde sa...

Så nydelig kattunge du har fått, og så skjønt navn dere har gitt henne. Har venner med katt, og de fester treet i en krok i taket med ståltråd, slik at det ikke kan velte...
Lykke til!
Hilde

Tina - Oppussing og Drømmer sa...

Hei:) Kom over bloggen din da jeg søkte på Nigella Lawson sin kjøkkenserie. Har så lyst på de emalje redskapene, og så dukket de opp på denne utrolig fine bloggen som jeg absolutt skal innom igjen:)Vet du hvem i Norge som forhandler disse?
Tina:)

Erikas små gleder sa...

Vidunderlig pus! Helt til i spise opp i trauet... Vi har også akkurat fått pus fra dyrebeskyttelsen. Han heter Loffen og er avbildet på bloggen min ;)

klem klem

vosges paris sa...

I like the little horse;)

Lilla Provence sa...

Ha en fin första advent
Kramis Sari
http://www.lillaprovence.se

Gnistrande snö sa...

Nämen det sötaste jag sett på länge, helt underbara bilder och vilket bra namn, Penny lane, gillar jag i massor. Tänker så klart på Beatles men oxå på filmen Almost famous :-)

Ha en fin helg!

Kram
Katarina

Jeanette sa...

men gud så söt katt du skaffat,det är verkligen härligt med djur
vill önska dig en skön advent
kram

Synnøve sa...

Næmmen! Helledussen, har dere fått dere ny pus...! For en skjønn frøken, man kan jo ikke annet enn å falle for et slikt vesen, sukk... :) Og så fint at dere hentet henne hos Dyrebeskyttelsen også, det skal vi absolutt gjøre om vi skal ha en katt nr 2 :) Og kjenner igjen det med kattunge i huset ja, det gir mye glede! (Og litt frustrasjon innimellom, når de ikke gjør helt som man vil ;) Anne Katt ville selvfølgelig også ligge alle andre steder enn hulen og kattesenga vi kjøpte til henne, hihi... Nydelige bilder du har tatt også :) Ha en fortsatt deilig helg! Klem Synnøve

Tilonino sa...

ÅÅå så skjønt med pusekatt. Den er jo bare nydelig der den ligger og sover. Katter liker å bestemme selv, ikke alltid de vil det vi vil :) Flott det du strikker også. Jeg strikker også. Har kjøpt en bok av Tine Solheim og er nå helt gira på strikking. Kjekt med litt forandring. Ha en fin første søndag i advent. Tine :)

Älfgärdet sa...

Det kommer att bli en riktigt liten ulltussa av denna underbara kisse! Hon är jättelik vår förra katt...saknar...

Malle Ö Bidulles sa...

lovely cat;
kiss^
peggy