22.01.2012

TEENAGE ROOM

Tenåringsjenten har fått seg nytt rom, yeah! Nå får hun bo seg inn, så får vi heller fylle på med det som trengs etterhvert. Noen kroker skal skrues opp, og noen flere kurver til oppbevaring må på plass. (Og en hjørnelist, hehe) Men alt i alt har hun fått god plass til sysakene sine, og det er ikke en liten mengde, kan jeg fortelle. Phew!
Hyllen Smådal(Ikea) tar unna mange permer og esker, dessuten har den en stor og god skuff. 
Kottet er blitt til romslig garderobeskap. Et mini walk-in closet:) Kommoden "Malm" fra Ikea er vi virkelig glad for at vi kjøpte, for herlighet så mye den rommer. I tillegg til kommode er der flere hyller, og en 2 meter lang garderobestang.
Joda, dette blir bra. Rart å tenke på at det på 50-tallet bodde en hel familie her inne. Helt sant! De leide rommet ett års tid mens de bygget seg hus like ved. Kottet som nå er garderobeskap ble brukt som kjøkken. Utrolig hvor lite man kan klare seg med om man må, og legger godviljen til, antar jeg. Temaet for NIB sin utfordring februar måned er "Vårlig Vegg", blir sikkert mye fint å se der inne. Ha en god uke, alle sammen. Klem fra meg.

15.01.2012

BAD

Friske blomster på badet, det er luksus det! Ranunkler i friske vårfarger piffer opp, og gjør meg regelrett glad. Et par nye, store, lekre frottehåndklær hadde nok også gjort meg glad, innholdet i håndkleskapet er definitivt ikke noe å skryte av. Mesteparten av håndklærne er for lengst moden for fillehaugen. Jaja, noe skal en vel ha på ønskelisten.... Og jeg har da en skjønn bukett med ranunkler, sier meg fornøyd med det. *får da være måte på stormannsgalskap :) See U!



09.01.2012

PATCHWORK WALL

Ja, slik går det når en ikke kan bestemme seg for en type tapet, da blir det lappeteppe-vegg, haha! Men fint og friskt ble det, og vi er knallfornøyd. 
Det går sakte, men sikkert fremover med denne oppussingen, rommet er nok innflyttingsklart til helgen. Kjenner en snuppe som gleder seg veldig. Ha en riktig god uke, alle! (Mer om patchwork wall kan du lese her)

01.01.2012

HEI NYE ÅRET!

Velkommen 2012. Nytt år, nye planer, muligheter, og hva enn som skulle finne på å dukke opp. Hadde det dukket opp litt ny inspirasjon skulle jeg blitt glad. Rommet til snuppa er nesten ferdig, nytt gulv er lagt, og veggene er ferdig platet. En vegg skal få ny tapet, men jeg aner ikke hvilken. 
Mind you, bildene til denne posten er ikke fra det rommet, men fra et soverom i sommerhuset, som liksom skulle fungere som kombinert gjesterom/hobbyrom. Men det viser seg at når vi er i sommerhuset så flytter snuppa glatt inn på rommet. Jeg tenkte at når hun hadde venninne med seg ville de foretrekke et større soverom, men den gang ei. *Teori og praksis lever på hver sin planet.
Så hva jeg er kommet frem til er at lyse flater, seng og et lite bord er det som skal til for at rommet hennes her hjemme skal få høy trivselsfaktor. Og så trengs det masse, masse plass til oppbevaring.  Nææh, taklistene blir ikke malt så lenge jeg sitter her, back to work. See U!